- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.221
benim doktorum volkan beyin eşi olduğu için herşeyi biliyorduCanım işde pgt yani detaylar olasılıklar ne bilim yani konuşulması gerekenler kadın dogumcu bilemio pgt yi o yüzden bana volkan bey açıklama yapmak durumundaydı ne bilm aman neysee
Ay cnm ben daha önce 3 kere daha geçirdim gebelik ama bu kadar ileri gitmemiştim sanırım ilk defa böle ağrılar yaşıorum dilerim hayırlı haberlerle gelirim akşam
Pardon cnm ayrılmamış yanlış bilgi vermişler ayrılmamış
O zaman avantajın yüksek şekerimbenim doktorum volkan beyin eşi olduğu için herşeyi biliyordu
sanırım ben ondan dolayı sorun yaşamadım
Hazadem ona mı gideceksin ? :26:
O zaman avantajın yüksek şekerim
Vallahi cnm bakalım bugün arda bey Allahın izniyle kalp atışını dinletsin eger sorun yoksa gidicem çünkü arda bey çok yogun oluo eşimle konuşucam bakalım artık kısmet canım gitmedigimiz doktor kalmadı ya
Canımcım yoğunluk bu doktorların genel sorunu sanırım. Ne kadar isim yaparlarsa ilgisi o kadar düşüyor. Ama ben internetten okuduğum kadarıyla ( tabii doğruysa ) insanlar her aradıklarında Melih Bey'e ulaşmışlar. Geri bildirimler iyiydi. İnternet sitesi de var. Gitmeden incele derim ben. Sen bir git de memnun kalırsan, tabi hamile kalırsam ben de gideceğimSeni kobay yaptım hehehe
zilli zarife naber
benim bu ara kasık batmam yok niyeyse
ay bende hiçbişey yok sende bulantı varmı bi ara vardı ne oldu
ben bu arada bi de sincan koru hastahanesini duydum sen duydunmu
sen ne tarafta oturuyorsun
bi de orayı denerim belki aklında olsun senin de
sağolasın nazefsaartık 9 haftalık oldu sennkisi cnmmm büyüdüler annesi kasık agrıların geçmiştir inaşşalhda olmazayy benm bi o gün bulantım çok oldu ondan sonrada olmadı ayy olmasında çok zormuş vallahi sennde olmasın boşver böyle iyi gidiyor hastaneyi hi duymadım kuzum iyi bi yermiymiş bide devletmi?ben batıkentte oturuyorum cnm valla eşin için de çok üzüldüm allah yardımcınız olsunn üzme sende kendini..valla artık vücüdüm hamilelige alıştı sanırım geçen haftalar gibi çok yorulmuyorum ayy delikız göbegim çıktı yaa hiç pantolon filan olmuyor çok güzel bişey valla bu :)sennkide çıkar 2_3 haftaya hemide ikiz yaww senn
hadi bakalım ALLAH yardımcın olsunAradılar şimdi ilgili br doktora benzioo ...
Kızlar ben çıkıyorum kalp atışı için gidicez ne olur bana dua edinnnn çok ihtiyacım varr
bence genart çok profosyonel bir yer ..
ben başka merkezler de gördüm rezil durumda olan
resmen doktor sneinle para pazarlığına giriyor vs.
genartta öyle bişe yyok
doktor asla para konuşmuyor para konuşan kısım muhasebeci
doktor hastalarla sadece tedavi konusunda muhatap oluyor ve bu güzel bir durum
öyle peşinizden para için koşturan bir merkez değil
yeri ve zamanı gelince paranızı ödüyorsunuz
illa şimdi ver denmiyor
ben ilk aşılamamı yaptırdığım yerde daha aşılama olmadan kapıda parayı aldılar sanki kaçıyorduk bi yere ve eşim çok kızmıştı
biz dolandırıcımıyız zaten burdayız bu ne paracı bir sistem diye
genartta hiç böyle şeyler yok
benim de doktorum aysun hanımdı çok memnun kaldım
umarım senin için de herşey güzel gider ..
ama genart ankaranın en iyi merkezi emin ol buna
zaten pgtyi yapan yer de orası diğer merkezler de pgtyi orda yaptırıyor numuneleri oraya gönderiyorlar
yani olayın ana merkzi orası
volkan bey cool bir adam ama işinin ehli
bence önemli olan da o ,çok konuşmasa da işinin ehli olması herşeyden önemli
için rahat olsun oraya güvenebilirsin
inş. yakın zamanda senden de pozitif alırız
tesekkur ederim canim insallah.
genarti secmemizin en onemli sebeplerinden biri dedigin gibi parayi doktorla degil muhasebe ile konusmamizdi. benim pazartesi opu'm var 5kurus odemedim merkeze suana kadarda kimse bana ne zaman odeyeceksin demedi. ilaclarimin parasini bile hala odemedim.
daha bugun evraklarimi verdim ellerinde kimligim bile yokdu tedaviye basladigimda yani ilaclari alip kacsam bir daha gelmesem ellerinde ispat edecek hic birsey yokdu. suana kadar memnunum icime cok sinerek burada yaptirmaya karar verdim. sadece biraz daha ilgili olmalarini beklerdim. ismi lazim degil bir merkeze gittim ilk gorusme icin ve asla burada yaptirmam diyerek ayrildigim bir yerdi ama hala telefon geliyor nasilsiniz iyimisiniz tedaviniz nasil gidiyor diye soruyorlar. :)
ilgili derken doktorun ilgisinden mi bahsediyorsun[/QUOTE
aslinda genel anlamda ama sakin yanlis anlasilmasin doktorumdan cok memnunum her soruma cevap ala biliyorum aradigim zaman kolayca ulasiyorum. ama en basta mesela regl olmama 2,5 hafta vardi ilk gorusmeye gittigimizde, gerekli evraklari hazirlamaya calisiyordum histeroskopi yaptirmam gerekiyordu. bu sure zarfinza beni hic arayip sormadilar. diger merkeze sizde yaptirmak istemiyorum dedigim halde beni surekli arayip neler yaptigimi hangi asamada oldugumu sordu. illa gel bizde yaptirda demedi. ve bayagida kalabalik bir merkezdi, yani isleri gucleri yok oyuzden ariyor degiller.
sadece bu ilgi yeterli olsaydi zaten orada yaptirirdim. benim demek istedigim genart in bu konuda eksiklikleri var bence.
ben baska
seylere daha cok onem verdigim icin genarti sectim ama bir baskasi sirf bu yuzden genart tan vazgecebilir.
bu benim fikrim katilmaya bilirsin :)
hadi bakalım ALLAH yardımcın olsun
sonucu yaz bize de çatlarız yoksa
Aradılar şimdi ilgili br doktora benzioo ...
Kızlar ben çıkıyorum kalp atışı için gidicez ne olur bana dua edinnnn çok ihtiyacım varr
Kızlarrrr geldimm ....
Kalp atışını duydukkk aman Allahım mucize gibiydi yaa nasıl ağladımmm
Allahımmm inşallahhh incimee akasyamaa laveque miamuta mervemee ya adını unuttugum tüm arkadaşlarıma yarrabbim bu duyguyu tattırsın inşallahhhhhhh
Saol cnm benimm Allahımm sizlere çifter çifter versin inşallahhhhGözün aydın cnm,Rabbim devamını da getirsin inşallah...
hazadem gözünaydın canım. İnş sağlıkla devamı da gelecek. Her zaman dualarımdasın.
sağolasın nazefsa
hadi yaa
ben de zayıfladım sanki daha doğrusu şişkinlik gitti gibi
valla ben pek çıkacağını sanmıyorum nazefsa benim hamsiler maş. anasını hiç üzmüorlar
içerde büyüyorlar ama anada bi nane yok
ne bulantı ne göbüş:))
ben de merak ediyorum
eşime diyorumki ne zaman çıkacak bu göbüş acep:))
bendeki zaten gaz şişkinliği yoksa kilo filan değil yani
evet yaa bulantı olmasın bence de
hadi bakalım ALLAH yardımcın olsun
sonucu yaz bize de çatlarız yoksa
Saol cnm benimm Allahımm sizlere çifter çifter versin inşallahhhh
İncimmm benimmmm Allahımmmm Yücerabbimm inşallaahhhhh yalvarıorummm snada en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhhh
Kızlarrrr geldimm ....
Kalp atışını duydukkk aman Allahım mucize gibiydi yaa nasıl ağladımmm
Allahımmm inşallahhh incimee akasyamaa laveque miamuta mervemee ya adını unuttugum tüm arkadaşlarıma yarrabbim bu duyguyu tattırsın inşallahhhhhhh
Saol cnm benimm Allahımm sizlere çifter çifter versin inşallahhhh
Ayyyyyyy inşalllaahhh ne kadar çok istiyorum bir bilsen.2 tane transfer edildi bu sefer ,inşallah 2 si de annelerini bırakmamıştır.Dualarında beni de an lütfen olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?