Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

benim doktorum volkan beyin eşi olduğu için herşeyi biliyordu
sanırım ben ondan dolayı sorun yaşamadım

benim doktorum volkan beyin eşi olduğu için herşeyi biliyordu
sanırım ben ondan dolayı sorun yaşamadım
O zaman avantajın yüksek şekerim
Hazadem ona mı gideceksin ? :26:

Vallahi cnm bakalım bugün arda bey Allahın izniyle kalp atışını dinletsin eger sorun yoksa gidicem çünkü arda bey çok yogun oluo eşimle konuşucam bakalım artık kısmet canım gitmedigimiz doktor kalmadı ya

Canımcım yoğunluk bu doktorların genel sorunu sanırım. Ne kadar isim yaparlarsa ilgisi o kadar düşüyor. Ama ben internetten okuduğum kadarıyla ( tabii doğruysa ) insanlar her aradıklarında Melih Bey'e ulaşmışlar. Geri bildirimler iyiydi. İnternet sitesi de var. Gitmeden incele derim ben. Sen bir git de memnun kalırsan, tabi hamile kalırsam ben de gideceğim Seni kobay yaptım hehehe

Senin için kobay olamay hazırımmm canım hiç sorun deil vallahiii..
Ewet bir çogu yoğun arda beyden memnunum aslında ama n blimm işde sen söleyince değerlendireyim dedimm saat 15:50 de aradım bakalım ne zaman dönücekler bana

artık 9 haftalık oldu sennkisi cnmmm büyüdüler annesi kasık agrıların geçmiştir inaşşalhda olmazayy benm bi o gün bulantım çok oldu ondan sonrada olmadı ayy olmasında çok zormuş vallahi sennde olmasın boşver böyle iyi gidiyorhastaneyi hi duymadım kuzum iyi bi yermiymiş bide devletmi?ben batıkentte oturuyorum cnm valla eşin için de çok üzüldüm allah yardımcınız olsunn üzme sende kendini..valla artık vücüdüm hamilelige alıştı sanırım geçen haftalar gibi çok yorulmuyorum ayy delikız göbegim çıktı yaa hiç pantolon filan olmuyor çok güzel bişey valla bu :)sennkide çıkar 2_3 haftaya hemide ikiz yaww senn

Aradılar şimdi ilgili br doktora benzioo ...
Kızlar ben çıkıyorum kalp atışı için gidicez ne olur bana dua edinnnn çok ihtiyacım varr

sağolasın nazefsa
hadi yaa
ben de zayıfladım sanki daha doğrusu şişkinlik gitti gibi
valla ben pek çıkacağını sanmıyorum nazefsa benim hamsiler maş. anasını hiç üzmüorlar
içerde büyüyorlar ama anada bi nane yok
ne bulantı ne göbüş:))
ben de merak ediyorum
eşime diyorumki ne zaman çıkacak bu göbüş acep:))
bendeki zaten gaz şişkinliği yoksa kilo filan değil yani
evet yaa bulantı olmasın bence de

Aradılar şimdi ilgili br doktora benzioo ...
Kızlar ben çıkıyorum kalp atışı için gidicez ne olur bana dua edinnnn çok ihtiyacım varr
hadi bakalım ALLAH yardımcın olsun
sonucu yaz bize de çatlarız yoksa

tesekkur ederim canim insallah.

genarti secmemizin en onemli sebeplerinden biri dedigin gibi parayi doktorla degil muhasebe ile konusmamizdi. benim pazartesi opu'm var 5kurus odemedim merkeze suana kadarda kimse bana ne zaman odeyeceksin demedi. ilaclarimin parasini bile hala odemedim.
daha bugun evraklarimi verdim ellerinde kimligim bile yokdu tedaviye basladigimda yani ilaclari alip kacsam bir daha gelmesem ellerinde ispat edecek hic birsey yokdu. suana kadar memnunum icime cok sinerek burada yaptirmaya karar verdim. sadece biraz daha ilgili olmalarini beklerdim. ismi lazim degil bir merkeze gittim ilk gorusme icin ve asla burada yaptirmam diyerek ayrildigim bir yerdi ama hala telefon geliyor nasilsiniz iyimisiniz tedaviniz nasil gidiyor diye soruyorlar. :)

Son düzenleme:

ilgili derken doktorun ilgisinden mi bahsediyorsun

hadi bakalım ALLAH yardımcın olsun
sonucu yaz bize de çatlarız yoksa

Kızlarrrr geldimm ....
Kalp atışını duydukkk aman Allahım mucize gibiydi yaa nasıl ağladımmm
Allahımmm inşallahhh incimee akasyamaa laveque miamuta mervemee ya adını unuttugum tüm arkadaşlarıma yarrabbim bu duyguyu tattırsın inşallahhhhhhh

Gözün aydın cnm,Rabbim devamını da getirsin inşallah...

Gözün aydın cnm,Rabbim devamını da getirsin inşallah...
Saol cnm benimm Allahımm sizlere çifter çifter versin inşallahhhh
hazadem gözünaydın canım. İnş sağlıkla devamı da gelecek. Her zaman dualarımdasın.

İncimmm benimmmm Allahımmmm Yücerabbimm inşallaahhhhh yalvarıorummm snada en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhhh

CANIM banada öyle geliyordu ama büyüyor yaaaman bulantımızın olmaması çoook iiyi boşver böyle en azındn besinimizi alıyoruz.Ben 2 kilo almışım bilmiyorum nasıl aldım ama senn karın için geniş olursa çook iyi olur çünkü ikiz oldugu için en azından göbeginde orantılı çıkarayy hayalini kurmak bile güzeldüşünsene seneye bu zamanlar 6_7aylık olmuş olacaklarayy hemen dogsalarda banyolarını yaptırsak kremlesek öpüp koklasakbabam beşigini bile begenmiş carreforurdan bakmış 900 tl ye elektronik kendi sallanan beşik bulmuşalcam dedi dur baba daha çok erken dedim bendebi 7 aylık olsunn da inşallahinternette bi yer keşfettim çok güzel bebek ürünleride var hemde uygun..ayyy bi cuma gelsede giip kuzumu görsemmmm

Saol cnm benimm Allahımm sizlere çifter çifter versin inşallahhhh

İncimmm benimmmm Allahımmmm Yücerabbimm inşallaahhhhh yalvarıorummm snada en kısa zamanda nasip etsin inşallahhhhh

Amin canım amin. Hayırlısıyla bana ve evlat özlemi çeken herkese inş.

Canım artık içini rahatlat ve daha seyrek git doktora bi alışkanlık yaparsa kötü olurhem kuzunada zararlı ,sen benide geçtin yawwwwwhazade ist.yaşıyorsun sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…