Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hazademmm gözün aydın canımmm.Allahın izniyle sağlıkla devam edecek hamileliğin.şükür olsun bu günlere darısı hareketlerinide hisetmene canım.mutluluğunu paylaşıyorumm

gözün aydıııııııııııııııııııııııııııın::::))

biraz canım sıkkın kızlar. 4 lü tarama testimizde trizomi 21 malesef 10 da bir çıktı risk. Arda bey bebeği dakikalarca inceledi. yanında nil hanımla... bebeğin her şeyi ultrasonda çok çok iyi. 242 gram olmuş maşallah bu haftanın en üst sınırıymış. ben halbuki bir şey yiyemiyorum bulantılardan. ölçümlerin iyi olması iyi ama risk beni üzdü. çünkü pgt de 4 embriyomdan biri trizomi 21 di. bu kafama takıldı. volkan baltacı eşimdeki marker kromozoma bağladı, cumhur gökhan ekmekçi sağlıklı insana uygulansa onlarda da olabilir demişti. Arda bey normalde bu değerlerde ben amniyo öneririm ama şu an sen bana yap desen yapmam şu amniyo sıvısı sızması nedeniyle...zaten biz amniyo düşünmüyorduk...

ne zaman dr den mutlu geleceğim ben.(

simdi gordum hakkinda hayirlisi olurrr...
istersen riskli gebelik takipleri yapa bi merkezde 4 boyutlu baktir
yada bosver hic baktirma gebeligi sonlandirmayi dusunmuyorsan kafani bulandirmaa...

Hazadem maşallah bebeğine
AMA ikiz değiller galiba:26:
Olsun tek olsun da sağlıklı olsun inşallah

Ultrasonda herşey çok güzel demişsin canım, inşaallah bu risk sadece risk olarak kalacak. Bebeğini aldırmayacaktın ne olursa olsun onun için amniyoya gerek yok zaten durumun için de uygun değilmiş. Dua edelim.

Maşallah 242 gr. olmuş demek Ahmet Ardamız
Bence canını sıkmana bile değmezz inanki
Düşük bir risk çünkü
Baksana mattikanın bebeğine neler dendi
Sen kalbini tam tut Allah'ın izniyle hiçbir şeycik olmayacak bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…