- 16 Mayıs 2011
- 1.184
- 43
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.241
Saol cnm benimm Allahımm sizlere çifter çifter versin inşallahhhh
Ayyyyyyy inşalllaahhh ne kadar çok istiyorum bir bilsen.2 tane transfer edildi bu sefer ,inşallah 2 si de annelerini bırakmamıştır.Dualarında beni de an lütfen olur mu?
Sennnn hiiiçç merak etme arkdaşım yeterki iste allahtann ve bol bol dua et rabbim inş.nasip edecektir..
ilgili derken doktorun ilgisinden mi bahsediyorsun[/QUOTE
aslinda genel anlamda ama sakin yanlis anlasilmasin doktorumdan cok memnunum her soruma cevap ala biliyorum aradigim zaman kolayca ulasiyorum. ama en basta mesela regl olmama 2,5 hafta vardi ilk gorusmeye gittigimizde, gerekli evraklari hazirlamaya calisiyordum histeroskopi yaptirmam gerekiyordu. bu sure zarfinza beni hic arayip sormadilar. diger merkeze sizde yaptirmak istemiyorum dedigim halde beni surekli arayip neler yaptigimi hangi asamada oldugumu sordu. illa gel bizde yaptirda demedi. ve bayagida kalabalik bir merkezdi, yani isleri gucleri yok oyuzden ariyor degiller.
sadece bu ilgi yeterli olsaydi zaten orada yaptirirdim. benim demek istedigim genart in bu konuda eksiklikleri var bence.
ben baska
seylere daha cok onem verdigim icin genarti sectim ama bir baskasi sirf bu yuzden genart tan vazgecebilir.
bu benim fikrim katilmaya bilirsin :)
ilgi alaka çook önemlii bende medicana tülin dabakoğlunun hastasıyım mükemmel bir doktor.. 1 ay önceki anlattıgım birşeyi hatırlıyor ve sanırım oda beni çook seviyorrr..ve gerçekten zor süreçten geçiyoruzz destek istiyoruz kendimize..tedavine başladın mı ?
Sennnn hiiiçç merak etme arkdaşım yeterki iste allahtann ve bol bol dua et rabbim inş.nasip edecektir..
İnşallah cnm,dua dilimizden hiç düşmüyor ki, Rabbim sizlere de kucağınıza almayı, sağlıcakla huzurla analı babalı sevdiklerinizle büyütmeyi nasip etsin.
İnşallah cnm,dua dilimizden hiç düşmüyor ki, Rabbim sizlere de kucağınıza almayı, sağlıcakla huzurla analı babalı sevdiklerinizle büyütmeyi nasip etsin.
aminnn cnmmm teşekkür ederim bu arad transferin oldu sanırım..aman kabız olmamaya dikkat et çok önemli çünkü kafana takma ve kendini yataga şartlandırma ben ilk 3 gün sadece yattım ondan sonra gayet dikkatli ama rahat davrandım.Darısı inşşalllahh sana ve tüüüüüümm isteyenlere cnmm benm
aminnn cnmmm teşekkür ederim bu arad transferin oldu sanırım..aman kabız olmamaya dikkat et çok önemli çünkü kafana takma ve kendini yataga şartlandırma ben ilk 3 gün sadece yattım ondan sonra gayet dikkatli ama rahat davrandım.Darısı inşşalllahh sana ve tüüüüüümm isteyenlere cnmm benm
Evet cnm oldu.Bu 3.denememiz ve transferimin 7.günü.Kabızlık sorunum yok çok şükür,normalde de yoktur. Çok fazla yatmadım ilk 3 gün dinlendim sonrasında birtek yemek yaptım.Takdir Allahtan biz elimizden geleni yaptık.
Evet cnm oldu.Bu 3.denememiz ve transferimin 7.günü.Kabızlık sorunum yok çok şükür,normalde de yoktur. Çok fazla yatmadım ilk 3 gün dinlendim sonrasında birtek yemek yaptım.Takdir Allahtan biz elimizden geleni yaptık.
arkadaslar pgt nin embriyoya zarari varmi...
Benim de aklımda o soru vardı ama ön görüşmede doktorumuzun açıklaması şöyleydi, ''embriyo öyle harika yapıda bir hücre ki , ordan alınan hücre kendini yeniliyor ve yine aynı şekilde çoğalarak bölünmesine devam ediyor''.
hayır cnm herhagi bi zararı yok rahat olabilirsin
Embriyodan biyopsi alacak embriyoloğun çok dikkatli olması durumunda yok.
meryemcim Allah gönlüne göre versin.
Kızlarrrr geldimm ....
Kalp atışını duydukkk aman Allahım mucize gibiydi yaa nasıl ağladımmm
Allahımmm inşallahhh incimee akasyamaa laveque miamuta mervemee ya adını unuttugum tüm arkadaşlarıma yarrabbim bu duyguyu tattırsın inşallahhhhhhh
Kızlarrrr geldimm ....
Allahımmm inşallahhh incimee akasyamaa laveque miamuta mervemee ya adını unuttugum tüm arkadaşlarıma yarrabbim bu duyguyu tattırsın inşallahhhhhhh
biraz canım sıkkın kızlar. 4 lü tarama testimizde trizomi 21 malesef 10 da bir çıktı risk. Arda bey bebeği dakikalarca inceledi. yanında nil hanımla... bebeğin her şeyi ultrasonda çok çok iyi. 242 gram olmuş maşallah bu haftanın en üst sınırıymış. ben halbuki bir şey yiyemiyorum bulantılardan. ölçümlerin iyi olması iyi ama risk beni üzdü. çünkü pgt de 4 embriyomdan biri trizomi 21 di. bu kafama takıldı. volkan baltacı eşimdeki marker kromozoma bağladı, cumhur gökhan ekmekçi sağlıklı insana uygulansa onlarda da olabilir demişti. Arda bey normalde bu değerlerde ben amniyo öneririm ama şu an sen bana yap desen yapmam şu amniyo sıvısı sızması nedeniyle...zaten biz amniyo düşünmüyorduk...
ne zaman dr den mutlu geleceğim ben.(
Kızlarrrr geldimm ....
simdi gordum hakkinda hayirlisi olurrr...
istersen riskli gebelik takipleri yapa bi merkezde 4 boyutlu baktir
yada bosver hic baktirma gebeligi sonlandirmayi dusunmuyorsan kafani bulandirmaa...
biraz canım sıkkın kızlar. 4 lü tarama testimizde trizomi 21 malesef 10 da bir çıktı risk. Arda bey bebeği dakikalarca inceledi. yanında nil hanımla... bebeğin her şeyi ultrasonda çok çok iyi. 242 gram olmuş maşallah bu haftanın en üst sınırıymış. ben halbuki bir şey yiyemiyorum bulantılardan. ölçümlerin iyi olması iyi ama risk beni üzdü. çünkü pgt de 4 embriyomdan biri trizomi 21 di. bu kafama takıldı. volkan baltacı eşimdeki marker kromozoma bağladı, cumhur gökhan ekmekçi sağlıklı insana uygulansa onlarda da olabilir demişti. Arda bey normalde bu değerlerde ben amniyo öneririm ama şu an sen bana yap desen yapmam şu amniyo sıvısı sızması nedeniyle...zaten biz amniyo düşünmüyorduk...
Maşallah 242 gr. olmuş demek Ahmet Ardamızbiraz canım sıkkın kızlar. 4 lü tarama testimizde trizomi 21 malesef 10 da bir çıktı risk. Arda bey bebeği dakikalarca inceledi. yanında nil hanımla... bebeğin her şeyi ultrasonda çok çok iyi. 242 gram olmuş maşallah bu haftanın en üst sınırıymış. ben halbuki bir şey yiyemiyorum bulantılardan. ölçümlerin iyi olması iyi ama risk beni üzdü. çünkü pgt de 4 embriyomdan biri trizomi 21 di. bu kafama takıldı. volkan baltacı eşimdeki marker kromozoma bağladı, cumhur gökhan ekmekçi sağlıklı insana uygulansa onlarda da olabilir demişti. Arda bey normalde bu değerlerde ben amniyo öneririm ama şu an sen bana yap desen yapmam şu amniyo sıvısı sızması nedeniyle...zaten biz amniyo düşünmüyorduk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?