- 1 Mayıs 2011
- 353
- 2
- 68
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.441
güzel haberler inşallahh.........
Aaaaa canım benim inşallahhhh hayırlısıyla pozitifi görürüsün rabbim yardımcın olsun sağlıkla ewladını kucagına alırsın inşallahhhh...
Eee yapsan çıkar aslında ama yinede ben susayım:44::44:
Canım hiç cesaretim yok yapmaya. Dün 9.gündü ve idrarda negatif çıktı.Sağlık ocağına gittim ilaçlarımı yazdırdım bir de kan vereyim dedim ama geç kalmışım kan veremedim , bunda da bir hayır vardır dedim döndüm. Şimdi cesaret edemiyorum 5.gün embriyosu belli olmuştur aslında ....
nasibinde dogal yolla hamile kalman varmis canim. rabbim saglikla tamamina erdirsin insallah.
canim insallah enfeksyon filan olmaz yarinda devam ederse arayacagim doktorumu.
tabi dune gore suan gayet iyiyim ama dedigim gibi ani hareket edersem veya otururken ayaga kalkarsam sanki rahimim asagiya dusuyormus gibi sanci giriyor kasiklarima.
dayanilmayacak bir aci degil ama herseyden nem kapar oldugumuz icin insan biraz tedirgin oluyor.
canim benim icin dua et hamilelerin duasi kabul olurmus. insallah pgt den cogu saglam cikar ve hayirlisiyla guzel sonuclar aliriz.
ben 5 senelik evliyim ama 1.5 senedir korunmuyorum problemimizi ogreneli daha iki ay oldu. herkesin hala cocuk dusunmuyormusun; daha ne kadar bekleyeceksin; yap artik bir tane; gibi sorulari ile karsi karsiya gelmemek icin insan icine cikmak istemiyorum, milletin yuzunden pisikolojim bozuldu. insanlar uzerlerine dusmeyen seyleri konusup sormalarindan nefret ediyorum. bir daha soran olursada icimden geldigi kadar bagirarak SANANE demek istiyorum.
yarın erkenden kan tahlili yaptır bakalım ne çıkacak
idrarda çıkmaz belki belli olmaz kimisinin idrara geç düşüyor
evet aslında ben bugün test günün gibi okumuşum şaşırdım pardonya inan yapmaya cesaretim yok anca c.tesi yaptırabilirim.korkuyorum delikız. bu arada sende belirti var mıydı?
Pinpolcum merkez arkadaşım :) merak etme birden fazla pgt den embr.çıkacak içini ferah tut.Bu arada topamadan sonra benim de çok ağrım oldu doğrulamıyordum ama transfer gününe kadar birşey kalmıyor.Rabbim işini gücünü rast getirsin dualarıım seninle cnm...
evet aslında ben bugün test günün gibi okumuşum şaşırdım pardon
evet cumartesi yaptır çıkmaz belki belli olmaz
konudan bağımsız ama
yarın görümcem geliyor hollandadan
ben yemek yapmayı düşünmüyorum
çünkü ertesi gün beraber yola çıkacağız 15 gün yokum
yemek yapsam kalck bi kısmı ziyan olacak
eşim de zaten yapma yorulursun dışardan söyleriz dedi
pizza söyleyeceğiz muhtemelen
en az 7-8 çeşit yapan ben ilk defa dışardan yemekler birini karşılayacağım
aman ne yapayım mecburum hem ben hamileyim o kadar nazım olsun
insallah canim tesekkur ederim.
insallah hayirlisiyla guzel haberini almak icin bekliyorum canim. bugun sanirim 10. gunun kaldi iki gun :)
bu arada test gunu nasil belirleniyor? 3. gun le 5. gun embriyosu aynimi hesaplaniyor?
Olsun ne var sanki her zaman evde yiyeceksiniz diye bir kaide yok. Söyle dışardan kasma kendini.Ya belirtin var mıydı diye sordum görmedin sanırım....
evet unuttum pardon
ama transferden 5-6 gün sonra kasıklarımda iğnelenme olmuştu
bi de arada hafiften adet olacakmışım gibi sancım oluyordu ama hafifti normal adet sancısı kadar değildi
doğal yoldan hamile kalan bi arkadaşa sormuştum o da aynısını yaşamış
bende de aynısı oldu demişti
zaten tam yerleşme 5-6 gün sonra oluyormuş
o vardı sadece belirti olarak
Herkes farklı şeyler hissediyor..Tedavi süresince o kadar iğne yiyoruz ama bu bekleme süresi kadar zor geçmiyor...
öyle tabi ama bu iğnelenmeyi ben bi kaç kişiden duydum oluyormuş diye
ama onun dışında yok göğüs şişmesi yok ağızda acı tat yorgunluk vs onların hiçbiri bende olmadı
zaten bende hiçbişey olmuyor baştan beridir hala da bişey yok
ben en çok pgt zamanı gerilmiştim beni en çok o germişti sağlam çıkacakmı diye
ondan sonra çok rahatlamıştım
tabi beklemek de zor ama ben 10.güne kadar zorlanmadım da ondan sonraki 2 gün zor oluyor gerçekten
RABBİM inş. hayırlı haberler vermeyi nasip eder sana da
Bende de su gibi vajinal akıntı var belirti olarak iyiye işaret midir bilmiyorum. İnşallah cnm, bu sefer Rabbim hakkımızda hayırlı kılarak nasip etmiştir inşallah...
canım randevu alırken sorsan. ben
Lupus antikoagülan
Protein C aktivitesi
Protein S aktivitesi
bunları özelde diğerlerini fakültede yaptırdım ama protrombin faktör V leiden de var pıhtılaşma önemli hem de...
canım ben tıp fakültesindeki prof.un özeline gitmiştim, testlerin hepsini fakültede istedi.
kromozom analizine ve tromboli paneline genetik bakıyo, çok yoğunuz demişlerdi özele gitmiştik.
senin bu yazdıklarına normal kan verdim kadın doğumcunun istemesi yeterliydi.
B12 fln da vardı bir de, düşük çıkmıştı pıhtılaşmayla ilgiliymiş düşük olması da.
tromboli panelinde de kaç faktöre bakıyosunuz diye sor, en azından belli başlı 5 tanesine baksınlar.
kizlar bildiginiz gibi dun opu oldum ve hala cok fazla sancim oluyor ara ara cok siddetli sanci giriyor kasiklarima ayaga kalktigimda veya yattigim yerde saga sola donerken dahada kotu oluyor ama surekli yatincada kan dolasimi yuzunden biraz dogrulunca basim donuyor . normalmi bu ya?
Kızlar bu gün transferimin 10.günü cumartesi test günüm.Dualarınızda beni de unutmayın lütfen...çok korkuyoruuummm...
Allah iyiliğini versin.Çok güldüm ama gülmeye bile korkuyorum yavvvvvvv....
evet akıntıyı da iyiye yoruyorlar ..
inş. işarettir.
Canım ya diğer topikte okudum Memorial ücreti 2100 2200 Euro olacaktı demişsinKim söyledi bunu ? Moralim bozuldu 2000'i veren 100 'ü 200 'ü de verir ama ben sonuçta SET UP'ı bekliyorum. Kendi isteğimle tedaviyi geciktirmedim. Offffffffff.. Bu maddiyat konuları çok kötü... 6.500 test ücreti verince göçmüştüm zaten. Bir de tedavi ücretine zam gelirse yandık ...
Kızlar bu gün transferimin 10.günü cumartesi test günüm.Dualarınızda beni de unutmayın lütfen...çok korkuyoruuummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?