Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım hiç cesaretim yok yapmaya. Dün 9.gündü ve idrarda negatif çıktı.Sağlık ocağına gittim ilaçlarımı yazdırdım bir de kan vereyim dedim ama geç kalmışım kan veremedim , bunda da bir hayır vardır dedim döndüm. Şimdi cesaret edemiyorum 5.gün embriyosu belli olmuştur aslında ....

yarın erkenden kan tahlili yaptır bakalım ne çıkacak
idrarda çıkmaz belki belli olmaz kimisinin idrara geç düşüyor

Pinpolcum merkez arkadaşım :) merak etme birden fazla pgt den embr.çıkacak içini ferah tut.Bu arada topamadan sonra benim de çok ağrım oldu doğrulamıyordum ama transfer gününe kadar birşey kalmıyor.Rabbim işini gücünü rast getirsin dualarıım seninle cnm...

ya inan yapmaya cesaretim yok anca c.tesi yaptırabilirim.korkuyorum delikız. bu arada sende belirti var mıydı?
evet aslında ben bugün test günün gibi okumuşum şaşırdım pardon
evet cumartesi yaptır çıkmaz belki belli olmaz

konudan bağımsız ama
yarın görümcem geliyor hollandadan
ben yemek yapmayı düşünmüyorum
çünkü ertesi gün beraber yola çıkacağız 15 gün yokum
yemek yapsam kalck bi kısmı ziyan olacak
eşim de zaten yapma yorulursun dışardan söyleriz dedi
pizza söyleyeceğiz muhtemelen
en az 7-8 çeşit yapan ben ilk defa dışardan yemekler birini karşılayacağım
aman ne yapayım mecburum hem ben hamileyim o kadar nazım olsun

insallah canim tesekkur ederim.
insallah hayirlisiyla guzel haberini almak icin bekliyorum canim. bugun sanirim 10. gunun kaldi iki gun :)
bu arada test gunu nasil belirleniyor? 3. gun le 5. gun embriyosu aynimi hesaplaniyor?

Olsun ne var sanki her zaman evde yiyeceksiniz diye bir kaide yok. Söyle dışardan kasma kendini.Ya belirtin var mıydı diye sordum görmedin sanırım....

insallah canim tesekkur ederim.
insallah hayirlisiyla guzel haberini almak icin bekliyorum canim. bugun sanirim 10. gunun kaldi iki gun :)
bu arada test gunu nasil belirleniyor? 3. gun le 5. gun embriyosu aynimi hesaplaniyor?

İlk iki tedavimde de 3.gün embriyosuydu 12.gün baktır dediler, bu da 5. gün, buna da 12.gün dediler.Sanırım aynı ama 5.günde daha erken çıkar sanıyorum.

Olsun ne var sanki her zaman evde yiyeceksiniz diye bir kaide yok. Söyle dışardan kasma kendini.Ya belirtin var mıydı diye sordum görmedin sanırım....

evet unuttum pardon
ama transferden 5-6 gün sonra kasıklarımda iğnelenme olmuştu
bi de arada hafiften adet olacakmışım gibi sancım oluyordu ama hafifti normal adet sancısı kadar değildi
doğal yoldan hamile kalan bi arkadaşa sormuştum o da aynısını yaşamış
bende de aynısı oldu demişti
zaten tam yerleşme 5-6 gün sonra oluyormuş
o vardı sadece belirti olarak

Herkes farklı şeyler hissediyor..Tedavi süresince o kadar iğne yiyoruz ama bu bekleme süresi kadar zor geçmiyor...

Herkes farklı şeyler hissediyor..Tedavi süresince o kadar iğne yiyoruz ama bu bekleme süresi kadar zor geçmiyor...

öyle tabi ama bu iğnelenmeyi ben bi kaç kişiden duydum oluyormuş diye
ama onun dışında yok göğüs şişmesi yok ağızda acı tat yorgunluk vs onların hiçbiri bende olmadı
zaten bende hiçbişey olmuyor baştan beridir hala da bişey yok
ben en çok pgt zamanı gerilmiştim beni en çok o germişti sağlam çıkacakmı diye
ondan sonra çok rahatlamıştım
tabi beklemek de zor ama ben 10.güne kadar zorlanmadım da ondan sonraki 2 gün zor oluyor gerçekten
RABBİM inş. hayırlı haberler vermeyi nasip eder sana da

Bende de su gibi vajinal akıntı var belirti olarak iyiye işaret midir bilmiyorum. İnşallah cnm, bu sefer Rabbim hakkımızda hayırlı kılarak nasip etmiştir inşallah...

Sağolun kızlar.

pinpolcum hafif bir ağrı kesici alabilirsin, vermişlerdir zaten.

Kızlar bu gün transferimin 10.günü cumartesi test günüm.Dualarınızda beni de unutmayın lütfen...çok korkuyoruuummm...

Hayırlı haberlerle gel inş.

Allah iyiliğini versin. Çok güldüm ama gülmeye bile korkuyorum yavvvvvvv....

Aklıma chnb testi geldi. Bir arkadaş o ne ben yaptırmadım demişti

Canım tedaviye başlayacak bir arkadaşa öyle demişler. Geçen sene de 100 euro zam yapıldığı için sadece tahmin yürüttük. Çok haklısın, 1 liranın bile hesabını yapıyoruz yeri geliyor. Allah yardımcımız olsun.

Kızlar bu gün transferimin 10.günü cumartesi test günüm.Dualarınızda beni de unutmayın lütfen...çok korkuyoruuummm...

canım inş tedavin hayırlı olur bende senin gibi belirti aradım durdum olmuyor degil belirti ama sonra anlıyorsun nedense testten sonraherkezin farklı oluyor ve her hamilelikte bende gün sayıyorum kesemi görebilmek için
kızlar siz nasılsınız pgt diye bir başladım bu topige sonu gelmedi normal oldu çok merak ediyorum sizi okumadan bakmadan geçemiyorum rahatsız ediyorsam kusura bakmayın:44:
bugün evimi süpürüp sildim dinlenerek çok toz olmuş ooh içim rahat etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…