- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.881
kızlar dr aradı apar topar gittik okadar pıhtı kanama neyseki bebegim benimleymiş neden böyle oldugu belli olmadı içte kanama yok önlem iğne falan vurundum zaten inş kesilir azaldı ama ben hala korkuyorum drum rahim duvarından gelmiştir dedi herşey normal gözükyor dedianlamadım bende neyse ben kayınvalidemdeyim merkez yakındı oradan girdim gelişmeleri yazarım eve gidince desteklerin için rabbim razı olsun bebeklerimizi bize bagışlasın olmayanlara rabbim nasip etsin.
kızlar dr aradı apar topar gittik okadar pıhtı kanama neyseki bebegim benimleymiş neden böyle oldugu belli olmadı içte kanama yok önlem iğne falan vurundum zaten inş kesilir azaldı ama ben hala korkuyorum drum rahim duvarından gelmiştir dedi herşey normal gözükyor dedianlamadım bende neyse ben kayınvalidemdeyim merkez yakındı oradan girdim gelişmeleri yazarım eve gidince desteklerin için rabbim razı olsun bebeklerimizi bize bagışlasın olmayanlara rabbim nasip etsin.
Şükürler olsun canımm ayy vallahi yazmayınca çok korktum kötü bişey çıktı ama ama çok sewindim cnm benim Rabbim yawrunu kucagına almayı nasip etsin inşallahh sağlıkla.canlarım günaydınnnn 2 gündür giremiyorum kayınbabamdaydıkcuma günü hastaneye gittik oglum çok iyi maşallah büyümüş kocaman olmuş eller ayaklar kafatası kalbi pipisine kadar herşeyini gördüm ense kalınlıgı ölçüldü gayet iyi çıktı dedi doktorum (1.3) kafatasınıda ölçtü oda çok iyi dedi neredeyse 10 dk bebegimin oynayışını izledimeli sürekli yanagında ,agzında ve sürekli parmaklarını yumruk yapıyo olmayan dişlerini kaşıyo sanırım en son kapatırkende 1 işareti yaptı parmagıyla annesine artık ne dediyse doktorum kan ölçümü istedi sanrım ona göre ilaç başlıycak 2li tarama testi istedi ve idrar testi istedi . bunların hepsinin sonucu 10 gün sonra çıkacakmış ama doktorum gayet saglıklı hatta ultrason görüntüsüne göre 4 gün büyük dedi tam 7 cm olmuş bu arada rahim uzunlugumu ölçüp ölçmedigini sordum sen her gelişinde ben rahim uzunluguna bakıyorum sen rahat ol dedi,buda beni sevindirdi gerçekten bu bebegide benide düşünüyor.zaten doktorumda oglumu, kuzum kuzum diye seviyor doktorun yanına girdigimde ,oradaki bi doktorun dogum günü kutlanmış benm doktorumada pasta kesip getirmişler,ayy dokorum onu zorla sen yiyceksin dedi kendi yemedi kadın çok duygulandım öyle yapınca nerdeyse boynuna sarılıp aglycaktım çok seviyorum gerçekten çok iyi bir insan tam hastaneden çktım asansöre bincez ablamla bi anda bi topluluk oluştu asansöre kenan imirzalıoglu bindi annesiyle ayy ben bi şaşırdım tabi bozuntuya vermedim ama gerçekten çooooooook yakışklı bir adam o gözler o boy o gülüş
AYY çok uzun yazmışım vallasizler napıyorsunuz kuzularrr...
HAZADE cnmm ben iyi oldum çok şükür senn bulantıların nasıl oldu cnmm kendini nasıl hissediyorsun.bence hiiiççç moralini bozup canını sıkma arkadaşım allah büyüktür bak görürsün bebegin çok saglıklııııı inşallahhhsen amniyoyu ne zaman yaptıracaksın?
DELİKIZ cnmmm ben geldim iyiyim şükür her gittigimde daha çok büyümüş oluyo ve dha çok harektleniyor ayy çok özlemişim ama yaahocam dogsun artık kocaman olmuş bu dedim doktorum da sus kız agzından yel alsın bide parmak çocukla küvezlerle ugraşmayalım ddi çok güldük ayy delikız bu sefer gerçekten hissetim bundan bi kaç ay sonra bebegimi kucagıma alacagımı,anne olacagımı kuzummm bi gazoz alıp içseydin aşermişsinnn resmen kız bende bi kaç hafta önce rüyamda baklava gördüm bi tepsi yiyorum,ayy uyandıgımda cnm nasıl istiyor anlatamam güzel şeyler bunlar doktor bana yeme listesi verdi bu arada bi kilo vermişim ona göre yaptı listeyi bundan sonra ona göre yiycem sende gittigin zaman belirt ona göre besinini al ne zaman gidiceksin hastaneye?
CHNB çok şükür cnmm bakıyormuş doktorum bi sorun olsa o bana söyler zaten ama gayet iyi dedi.. senn nasıl gidiyor bakıyım ogluşun harketlerini hissediyormusun bide kaç haftalık olduuu?
RANA cnmm çok teşekkür ederimmm..mide bulantıların böle giderse artabilir katı gıddalar tüketmeyi dene ayy çok zor yaa kuzum allah yardımcın olsunnn kaç haftalık oldu bebiş senn?birde cnmm bence oruç tutman biraz sakıncalı degilmi çünkü çoook uzun zaman ?
Canım benim hiç üzülme ben yürekden inanıorumkii herşey güzel olucak ... Allahın izniyle pgt ile hamile kalıcaksın ve bıcırık bir oğlun olucak... Sen yüregini ferah tut canım arkadaşım sen prof. ve bize güvenHerkese selam arkadaşlar ;
Amerika'dan küçük de olsa bir bilgi geldi. Ancak belirsizlik devam ediyor. Üstelik ne yazık ki en korktuğumuz sonuca doğru gidiyoruz.Bendeki diğer mutasyonun iki gen parçasında da olduğunu düşünüyorlar. Diğer mutasyonun neye sebep olacağını bilemiyorlar. Senin gibi hasta olabilir, sağlıklı olabilir bir ihtimalle de senden çok daha hafif hasta doğabilir diyorlar. Ama yüksek ihtimal olarak sağlıklı olacağını söylüyorlar. Ankaradan başka bir prof ise kesinlikle senin gibi hasta olmaz diyor. %0 ihtimal diyor. Artık ne düşüneceğimi neye inanacağımı şaşırdım. Tıp benim sorularıma cevap veremiyor. Belki de ilk defa PGT yaptırıp bu kadar risk alacak olan benim. Talihsizlik.. Ama Allah büyük. Eşimle uzun uzun konuştuk. Ağladık, zırladık En sonunda risk almaya karar verdik. PGT yaptıracağız. Neye sebep olduklarını bilemedikleri mutasyonu bırakmak zorundalar. Hamilelik oluşursa tevekkül edeceğiz.. Benim gibi hasta olursa da yapacak bişey yok. Allah'ın yazgısı diyeceğiz.. Öyle işte kızlar.. Önümde çok zor bir süreç var. Dualarınızı esirgemeyin.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Seni dövücemmmmBugünde HAZADE kayıpppppppNerdesin minik güzel anne emnm bulantılardan fırsat bulamıyorsunn allah yardımcın olsun kuzucum gel artık
öyle kötü haldeyimki ani kanamayla bişeyler düşürdü drum biraz yat şimdi daha kötü olur dedi birazdan merkez açılabilerse bakacak netten sürekli araştırma yapıyorum kafayı yedim dua edin olurmu hala kanama var rabbim ne olurr
dr aradı ya iftardan önce ya sonra bakıcakmış ne olduysa oldu ne acıymış buu
Şükürler olsun canımm ayy vallahi yazmayınca çok korktum kötü bişey çıktı ama ama çok sewindim cnm benim Rabbim yawrunu kucagına almayı nasip etsin inşallahh sağlıkla.
Canım benim hiç üzülme ben yürekden inanıorumkii herşey güzel olucak ... Allahın izniyle pgt ile hamile kalıcaksın ve bıcırık bir oğlun olucak... Sen yüregini ferah tut canım arkadaşım sen prof. ve bize güven
Seni dövücemmmmçatlattın beni ayolll...
Bende cnm bulantılarla mücadele emekdeydimm pazar günü denize gittim hiç miğdem bulanamdı eşime diorum hayatım bu gece burda uyuyalım
Ahhh kuzummmm allah yardımcın olmuşş çok korktum vallahi sayfaları okurken hızlı hızlı geçtim senin haberi okumam için birine sadaka ver vallahii çok sewindim canımmm
günaydın nazefsa sana tam yazamadım dün kusura bakma yarıda kaldı öğürmektenkızlarrr günayyydınnnnn...!!!
HAZADE hoşgeldin ,şükür geldin cnmmsende beni merakta bıraktın ödeştik sen denize giriyormusun? bizde bugün eşimle marmarise tatile gidiyoruz ama denize veya havuza girsemmi bilmiyorum kafam çok karışık bebegime bişey olurmu acep diye korkuyorum her ne kadar doktorum bişey olmaz desede
Ewet cnm demekki yaşanması gerekiomuş ama dediğim gibi ben rabbime güveniorum herşey olumlu dewam edicek allahın izniyle canım ..İnşallah Hazadem.. Anlaşılan o ki bizim hayatımız risk yüzdeleri ile geçecekHem PGt yaptırıp hem de 9 ay sağlıklı mı diye düşünecek olan tek insan benim galiba.. Yapacak birşey yok. Artık geniş düşünüyorum. Eşimle kaderimiz neyse onu yaşamaya karar verdik.Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın.. Tek diyebileceğim bu
Ewet cnm doktorum girebilirsin dedi ama havuza girmedim mikropludur diee...kızlarrr günayyydınnnnn...!!!
HAZADE hoşgeldin ,şükür geldin cnmmsende beni merakta bıraktın ödeştik sen denize giriyormusun? bizde bugün eşimle marmarise tatile gidiyoruz ama denize veya havuza girsemmi bilmiyorum kafam çok karışık bebegime bişey olurmu acep diye korkuyorum her ne kadar doktorum bişey olmaz desede
KUZULAR bilginiz varsa bana yardım edin.. bugün eşimle marmarise tatile gidicez akşam çıkıcaz yola,yaa denize girsemmi yada havuza bilemedim çok istiyorum girmeyi ama bişey olurmuki diyede korkuyorum..
KUZULAR bilginiz varsa bana yardım edin.. bugün eşimle marmarise tatile gidicez akşam çıkıcaz yola,yaa denize girsemmi yada havuza bilemedim çok istiyorum girmeyi ama bişey olurmuki diyede korkuyorum..
Mattika canım nasılsın nasıl gidio iyice ağırlaştın dimiii
evet şiştim iyice, sıcak dokunuyo çok fena. eşim biraz serin oldu fln diyo ama ben her an ter içindeyim.
gecede 10 kere uyanıyorum
olsun bakalım bu dönemler de böyle geçcek demek ki
Delikız canımmm seninde başladımı öğürmeler
Vallahi sıcaklar zor allah yardım etsin hayırlısıyla az kaldı allahın izniyle sağlıkla yawrunu alıcaksın kucagına ...
İncimmm nasılsın canımm benimmm özledim seniii
Kızlar kuzenimin eşi 5,5 aylık hamile 5 ayında doktoru amniyo istedi yaşı 38 old. için ctesi suyu gelmiş bebeği alabilirlermiş
Ay cnm bulantı zor vallahi yaa Allah yardımcın olsunn ben bilmiorum cnm henüz yaptırmadım.başladı valla hazadem nazar değdi sanırım
iştahsızlık var yaptığımı yiyemiyorum
kokulara hassasiyet var
çok ağır değil durumum ama sonuçta var bir durum yani
doktor idrar testi istedi
bulantılar enfeksiyondan filan da olabiliyormuş
idrar sonucunu göstermedim daha ama
sonuçta
3-4 epitel 5-6 lökosit yazıyor
normalmi sizce bilgisi olan varmı
ay tüh çok üzüldüm yaa RABBİM Yardımcısı o lsun inş.
Ay cnm bulantı zor vallahi yaa Allah yardımcın olsunn ben bilmiorum cnm henüz yaptırmadım.
Ayy bende çok üzüldüm yaa((
Naıl yapıcam amniyo bilemiorum :18:
hazırlıklar da sıcaklara kaldı, zor oluyo. en azından kendi çantamı hazırlamam lazım. geçen hastaneye yatınca kaldım öyle ortada.Vallahi sıcaklar zor allah yardım etsin hayırlısıyla az kaldı allahın izniyle sağlıkla yawrunu alıcaksın kucagına ...
İncimmm nasılsın canımm benimmm özledim seniii
Kızlar kuzenimin eşi 5,5 aylık hamile 5 ayında doktoru amniyo istedi yaşı 38 old. için ctesi suyu gelmiş bebeği alabilirlermiş
evet şiştim iyice, sıcak dokunuyo çok fena. eşim biraz serin oldu fln diyo ama ben her an ter içindeyim.
gecede 10 kere uyanıyorum
olsun bakalım bu dönemler de böyle geçcek demek ki
Ewet cnm tek dert çanta hazırlamak olsun ..hazırlıklar da sıcaklara kaldı, zor oluyo. en azından kendi çantamı hazırlamam lazım. geçen hastaneye yatınca kaldım öyle ortada.
neyse tek derdimiz bu olsun.
bebeği alabilirz demeye çok meraklı bu dr.lar, allah yardımcısı olsun, inş düzelir. düzelmese de başka dr.lara gitmek lazım
bende de aynı şey var mattika gecede 10 kere uyanıyorum çok bunalıyorum
bi de rahim gitgide büyüyor sanırım bir gerginlik var kasıklarımda
gerinemiyorum rahatça bişey olacak diye
gece de o gerginlik beni biraz huzursuz ediyor
sıcaklar deme hele normalde çok soğuğumdur yazın bile üşürüm ama eşim de farketmiş artık ateş gibisin diyor :))
ay şu mideme bi çare söyleyin millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?