Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

oh çok şükür canım çok sevindim. allah sağlıkla kavuştursun hepimizi bebeklerimize.

Canım çok sevindim inanki maşallah bebeğine
Bak panikledin o kadar üzüldün hemen umutsuzluğa kapıldın
Yeterki Rabbim ol desin sen ona güven
İnşallah bundan sonra bu tür aksilikler yaşamazsın
Bebeğin sağlıcakla dünyaya gelir

Son düzenleme:
Şükürler olsun canımm ayy vallahi yazmayınca çok korktum kötü bişey çıktı ama ama çok sewindim cnm benim Rabbim yawrunu kucagına almayı nasip etsin inşallahh sağlıkla.
Canım benim hiç üzülme ben yürekden inanıorumkii herşey güzel olucak ... Allahın izniyle pgt ile hamile kalıcaksın ve bıcırık bir oğlun olucak... Sen yüregini ferah tut canım arkadaşım sen prof. ve bize güven
Bugünde HAZADE kayıppppppp Nerdesin minik güzel anne emnm bulantılardan fırsat bulamıyorsunn allah yardımcın olsun kuzucum gel artık
Seni dövücemmmmçatlattın beni ayolll...
Bende cnm bulantılarla mücadele emekdeydimm pazar günü denize gittim hiç miğdem bulanamdı eşime diorum hayatım bu gece burda uyuyalım

dr aradı ya iftardan önce ya sonra bakıcakmış ne olduysa oldu ne acıymış buu

Ahhh kuzummmm allah yardımcın olmuşş çok korktum vallahi sayfaları okurken hızlı hızlı geçtim senin haberi okumam için birine sadaka ver vallahii çok sewindim canımmm

İnşallah Hazadem.. Anlaşılan o ki bizim hayatımız risk yüzdeleri ile geçecek Hem PGt yaptırıp hem de 9 ay sağlıklı mı diye düşünecek olan tek insan benim galiba.. Yapacak birşey yok. Artık geniş düşünüyorum. Eşimle kaderimiz neyse onu yaşamaya karar verdik.Rabbim kimseyi evladı ile sınamasın.. Tek diyebileceğim bu

kızlarrr günayyydınnnnn...!!!

HAZADE hoşgeldin ,şükür geldin cnmm sende beni merakta bıraktın ödeştik sen denize giriyormusun? bizde bugün eşimle marmarise tatile gidiyoruz ama denize veya havuza girsemmi bilmiyorum kafam çok karışık bebegime bişey olurmu acep diye korkuyorum her ne kadar doktorum bişey olmaz desede

KUZULAR bilginiz varsa bana yardım edin.. bugün eşimle marmarise tatile gidicez akşam çıkıcaz yola,yaa denize girsemmi yada havuza bilemedim çok istiyorum girmeyi ama bişey olurmuki diyede korkuyorum..

günaydın nazefsa sana tam yazamadım dün kusura bakma yarıda kaldı öğürmekten
ben de sabah devlete gittim kuzular ii çok şükür
alet ayrıntılı değildi ama doktor iidi
neyse ii olduklarını gördüm o da yeter bana ama oraya bi daha gitmem aletten dolayı
bi de zekai tahir burakı çok övdüler
haftaya da oraya bi gidip deneyeceğim
oranın aletleri çok iimiş tamamen doğuma yönelikmiş
bi de orayı denerim
sonra da kendi doktoruma giderim sanırım :))
iice gezenti oldum çıktım ama olsun hepsini denemiş oluyorum
nazefsa doktorlar zararrı yok diyor ama ben dibimde havuz deniz vardı girmedim
ne olur ne olmaz
havuz zaten riskli enfeksiyon olayı var
denizde de kramp girer ters bi hareket olur diye korkumdan girmedim
sen bilirsin tabi ama ben girmedim

çok geçmiş olsun
doktor sıkıntı yok diyorsa sorun etme

Ewet cnm demekki yaşanması gerekiomuş ama dediğim gibi ben rabbime güveniorum herşey olumlu dewam edicek allahın izniyle canım ..
Allahım kimseyi snamasın ewladıyla gerçekden büyük bir sınav canım .
Ewet cnm doktorum girebilirsin dedi ama havuza girmedim mikropludur diee...
Ama denizde sürküle old. için girdim vallahi ama öle rahat yüzmedim tabiki dikkat ettim.
KUZULAR bilginiz varsa bana yardım edin.. bugün eşimle marmarise tatile gidicez akşam çıkıcaz yola,yaa denize girsemmi yada havuza bilemedim çok istiyorum girmeyi ama bişey olurmuki diyede korkuyorum..

Canım en iyisi doktoruna sor senn ben dediğim gibi giriorum sanmıorum sorun olucagını ...
İyi tatiller cnm yiğenimize iyi bakk

Delikız canımmm seninde başladımı öğürmeler

havuzda enfeksiyon riski var, güvenebiliyosan gir, çok iyi gelir.
denizde de çok açılmazsan kramp vs riski olmaz. ben olsam girerdim denize, sadece güneşe dikkat et. normalden fazla etkiler güneş seni. güneş kremi sür bol bol, gebelikle beraber yüzde güneş lekesi oluşabiliyo.

Mattika canım nasılsın nasıl gidio iyice ağırlaştın dimiii

evet şiştim iyice, sıcak dokunuyo çok fena. eşim biraz serin oldu fln diyo ama ben her an ter içindeyim.
gecede 10 kere uyanıyorum
olsun bakalım bu dönemler de böyle geçcek demek ki

evet şiştim iyice, sıcak dokunuyo çok fena. eşim biraz serin oldu fln diyo ama ben her an ter içindeyim.

Vallahi sıcaklar zor allah yardım etsin hayırlısıyla az kaldı allahın izniyle sağlıkla yawrunu alıcaksın kucagına ...

İncimmm nasılsın canımm benimmm özledim seniii

Kızlar kuzenimin eşi 5,5 aylık hamile 5 ayında doktoru amniyo istedi yaşı 38 old. için ctesi suyu gelmiş bebeği alabilirlermiş

Delikız canımmm seninde başladımı öğürmeler

başladı valla hazadem nazar değdi sanırım
iştahsızlık var yaptığımı yiyemiyorum
kokulara hassasiyet var
çok ağır değil durumum ama sonuçta var bir durum yani
doktor idrar testi istedi
bulantılar enfeksiyondan filan da olabiliyormuş
idrar sonucunu göstermedim daha ama
sonuçta
3-4 epitel 5-6 lökosit yazıyor
normalmi sizce bilgisi olan varmı

ay tüh çok üzüldüm yaa RABBİM Yardımcısı o lsun inş.

Ay cnm bulantı zor vallahi yaa Allah yardımcın olsunn ben bilmiorum cnm henüz yaptırmadım.
ay tüh çok üzüldüm yaa RABBİM Yardımcısı o lsun inş.

Ayy bende çok üzüldüm yaa ((
Naıl yapıcam amniyo bilemiorum :18:

hazırlıklar da sıcaklara kaldı, zor oluyo. en azından kendi çantamı hazırlamam lazım. geçen hastaneye yatınca kaldım öyle ortada.
neyse tek derdimiz bu olsun.

bebeği alabilirz demeye çok meraklı bu dr.lar, allah yardımcısı olsun, inş düzelir. düzelmese de başka dr.lara gitmek lazım

bende de aynı şey var mattika gecede 10 kere uyanıyorum çok bunalıyorum
bi de rahim gitgide büyüyor sanırım bir gerginlik var kasıklarımda
gerinemiyorum rahatça bişey olacak diye
gece de o gerginlik beni biraz huzursuz ediyor
sıcaklar deme hele normalde çok soğuğumdur yazın bile üşürüm ama eşim de farketmiş artık ateş gibisin diyor :))
ay şu mideme bi çare söyleyin millet

Ewet cnm tek dert çanta hazırlamak olsun ..
Yengem zaten çapada onkolojide bilmem ne müdürü yani doktorları zaten iyi tanıo ama tabi yinede başka doktorun görüşü önemli Allah hakkında hayırlısını versin mattika bu arada senn facen varmı ayol seni hiç tanımıorum :)

Ay bende yaaa çok dönüorum eşim artık seni bağlıycam dioo ama napim elimde deilkii sağa dönüorum olmuo sola dönüorum olmuo yastıgı aşagıya koyuyorum olmuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…