- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.901
Ay bende yaaa çok dönüorum eşim artık seni bağlıycam dioo ama napim elimde deilkii sağa dönüorum olmuo sola dönüorum olmuo yastıgı aşagıya koyuyorum olmuo
ilerde daha da döneceğiz iice büyüyecek karnımız yatmak zorlaşacak
e onlar da cilveleri
sana bulantı için doktor ilaç verdimi
ilaç ama sonuçta zararlı olmayan ilaç da varEwet vallahi Allahh hayırlısıyla göstersin o günleri inşallah canımm ...
zofer verdi cnm ama ben görünce kusuorum ilaçlardan tiksindim birde doktor yarım iç dedi neden dedim nihayetinde ilaç dedi öle diyince korktum içmedim
mideyi çekiceksin canım, canın neyi çekiyosa onu ye. sıvı alımını ihmal etme yeter.bende de aynı şey var mattika gecede 10 kere uyanıyorum çok bunalıyorum
bi de rahim gitgide büyüyor sanırım bir gerginlik var kasıklarımda
gerinemiyorum rahatça bişey olacak diye
gece de o gerginlik beni biraz huzursuz ediyor
sıcaklar deme hele normalde çok soğuğumdur yazın bile üşürüm ama eşim de farketmiş artık ateş gibisin diyor :))
ay şu mideme bi çare söyleyin millet
face kullanmıyorum canım..Ewet cnm tek dert çanta hazırlamak olsun ..
Yengem zaten çapada onkolojide bilmem ne müdürü yani doktorları zaten iyi tanıo ama tabi yinede başka doktorun görüşü önemli Allah hakkında hayırlısını versin mattika bu arada senn facen varmı ayol seni hiç tanımıorum :)
Ay bende yaaa çok dönüorum eşim artık seni bağlıycam dioo ama napim elimde deilkii sağa dönüorum olmuo sola dönüorum olmuo yastıgı aşagıya koyuyorum olmuo
aç kaldıkca miden daha kötü olur, mideni ne yatıştırıyosa ye az az.ilaç ama sonuçta zararlı olmayan ilaç da var
içmezsek ilerde bebek de beslenmez hadi şimdi neyse de mecbur olunca içeceğiz yani ne yapalım
inş. ALLAH mecbur etmez
ben de sabahki poğaça ile duruyorum hiç iştahım yok ama mecbur yiyeceğim bebişler için
ben de çok zorlanıyorum ilaç içerken
hatta folbiolü bazı günler içmiyorum içemiyorum ne yapayım
bu arada yeni yasayı okudunuzmu daha doğrusu taslk sanırım
doğum sonrası 6 ay ücretli izin ve kreş parası geliyor
bize yetişirse süper olacak inş.
ilaç ama sonuçta zararlı olmayan ilaç da var
içmezsek ilerde bebek de beslenmez hadi şimdi neyse de mecbur olunca içeceğiz yani ne yapalım
inş. ALLAH mecbur etmez
ben de sabahki poğaça ile duruyorum hiç iştahım yok ama mecbur yiyeceğim bebişler için
ben de çok zorlanıyorum ilaç içerken
hatta folbiolü bazı günler içmiyorum içemiyorum ne yapayım
bu arada yeni yasayı okudunuzmu daha doğrusu taslk sanırım
doğum sonrası 6 ay ücretli izin ve kreş parası geliyor
bize yetişirse süper olacak inş.
meyve yiyebiliyorum en iyi ,o da yeterlimi bilmiyorum su içemiyordum 3-4 gündür ama şimdi zorla içmeye çalışıyorum ama günde 1,5 ltre o kadar daha fazla içemiyorummideyi çekiceksin canım, canın neyi çekiyosa onu ye. sıvı alımını ihmal etme yeter.
ilerde yediklerinden beslenicek bebişler ama şimdi kendini çok zorlama.
faydalı şeyler ye ama kendini zorlarsan tiksinirsin hiç yiyemezsin, sonraki zamanlarda beslenme önemli daha çok
face kullanmıyorum canım..
hehe ben dönemiyorum da artık..
kızlar tek derdimiz bu olsun, allah bizim kızların hepsine de nasip etsin bu dertlerden sağlıkla inş.
aç kaldıkca miden daha kötü olur, mideni ne yatıştırıyosa ye az az.
dediğim gibi bebekler için yemen için daha erken.
size yetişir heralde 6 ay, inş bana da yetişir..
meyve yiyebiliyorum en iyi ,o da yeterlimi bilmiyorum su içemiyordum 3-4 gündür ama şimdi zorla içmeye çalışıyorum ama günde 1,5 ltre o kadar daha fazla içemiyorum
en çok beni activia rahatlatıyor valla ne yalan söyleyeyim bi de tuzlu şeyler yemeye çalışıyorum
evet ilerde iice tiksineceğim sanıyorum
evet tek derdimiz dönmek olsun tabiki
aynen aç kalınca iice kronikleşiyor midem az az bişeylerden ağzıma atsam en iisi
inş. yetişir şu yasa da biz de rahat ederiz bi de kreş parası olursa süper olur
ayran geldi aklıma içeyim bari
zaten mideyi bulandıran folbiolAy bana folbiol demeeeee(((
Ay 1 aydır hiç ilaç almıorum napim içemiorum yuttugum an geri çıkıo
Canım o yasa ihtiyaç sahiplerine yani çalışmak zorunda olupda ewi olmayan kirada olan ve maddi hiçbir getirisi olmayan kişilere 300 tl veriliomuş bende dinledim
Merhaba kızlarrrrrrrr...
Hazade ben de 14. haftalara dek ilaçları içemedim. Uykuda aynen dediğiniz gibi...
Delikız eritrosit 2 den, lokosit 5 ten küçük olmalıymış ben de yaptırdım. bugün tekrarlattım hem kültürü hem idrar tahlilini. kültüre dışarıdan bakteri karışmış tekrarı uygundur yazıyordu...
?
Merhaba kızlarrrrrrrr...
Ranaya çok sevindim benzer durumu yaşamıştım biliyorsunuz insan pıhtıyı görünce ne olduğunu anlamıyor...
Hazade canım Allah şifa versin kuzenine amniyo yapılınca mı suyu gelmiş. Bir de canım Arda bey bana su ekleyecekti. Bu ihtimal var mı? Belki işe yarar... İzmirde Namık Demir yapmış böyle bir şey ve kurtarmışlar bebeği...
Hazade ben de 14. haftalara dek ilaçları içemedim. Uykuda aynen dediğiniz gibi...
Mattika ben de ismini merak ediyorum:)) Çanta önemli gerçekten...
Delikız eritrosit 2 den, lokosit 5 ten küçük olmalıymış ben de yaptırdım. bugün tekrarlattım hem kültürü hem idrar tahlilini. kültüre dışarıdan bakteri karışmış tekrarı uygundur yazıyordu...
Nazefsa havuzda enfeksiyon riski daha çok olurmuş...
Akasya eşinle ortak karar vermişsiniz iyi olacak her şey..
İnci canım manisadasın di mi hala?
Şifa, Merve, Maiumut... herkes iyi mi?
Selam canım ,
Ben daha iyiyim şükür. İnsan ilk anda şok oluyor ama zamanla atlatıyor. Biz neleri atlatmadık ki ..tecrübeliyiz... Bir de artık herşeyi olacağına bıraktım. Zaman gösterecek.. Tam teslimiyet duygusu olunca rahatlıyorsun. Dün gece TRT 1 'de iftar sohbetlerini dinledim. Duadan bahsediyorlardı. Sohbet çok hoşuma gitti. İnternette falan bulursanız mutlaka izleyin. Orada da bizim durumumuzu anlatıyordu. Elinden gelen tüm çabayı sarfettikten sonra " Allah'ım ben elimden geleni yaptım. Bundan ötesine gücüm yetmez. Sana sığındım" demek en makbul duaymış . Yani dediler ki ; dua etmeden önce fiilen yapman gereken herşeyi yaptıysan gerisi Allah'a kalmış.. O'na dua etmen yeterli.. Güzel bir sohbetti..
Bu arada sen nasılsın ? Bebiş nasıl ? Hala yatıyor musun ? Yoksa artık yavaştan ayağa kalkıyor musun ?
Canım bu tür sohbetler böyle zamanlarda ilaç gibi geliyor. Ben bu anı çok yakında yaşadım biliyorsun. Eşim geceleri hastanedeyken dönüyordu refakatçi ücreti çok diye...Benim suyum az az geliyordu ve dr ler dua edeceğiz diyordu Nil Hanıma diyorum ki sanki artık su gelmiyor. O da suyun da bitmiş olabilir diyordu(
Gece Nihat Hatipoğlu senin dediklerini dedi o gece ne kadar aciz bir kuldum elimden geleni yapmıştım ama ilerine gücüm yetmiyordu o gece hıçkıra hıçkıra ağlayarak dua ettim Rabbim bana bağışlasın yavrumu diye. Diğer yavrumda suyum bitmişti ve kesenin içinde bebeğimin hep susuz çok acı çektiğini düşünmüştüm yine benzer bir andı bu sefer 14-15. haftamdı ve aksilik olsa bu sefer sezaryen olmak zorundaydım dikişim alttan alınamayacaktı. Ama Rabbim dualarımızı kabul etti peygamberimizin isimlerinden Ahmet ismini ve Arda ismini adadım o gece hem de dr min adıydı...
Sen de aşacaksın dualarla inşallah...
Canım hemen sölediklerini söledim fakat iltahap varmış hemen antibiyotik tedavisine başlamışlar fakat su gelmeye devam ediyormuşMerhaba kızlarrrrrrrr...
Ranaya çok sevindim benzer durumu yaşamıştım biliyorsunuz insan pıhtıyı görünce ne olduğunu anlamıyor...
Hazade canım Allah şifa versin kuzenine amniyo yapılınca mı suyu gelmiş. Bir de canım Arda bey bana su ekleyecekti. Bu ihtimal var mı? Belki işe yarar... İzmirde Namık Demir yapmış böyle bir şey ve kurtarmışlar bebeği...
Mattika ben de ismini merak ediyorum:)) Çanta önemli gerçekten...
Nazefsa havuzda enfeksiyon riski daha çok olurmuş...
Akasya eşinle ortak karar vermişsiniz iyi olacak her şey..
İnci canım manisadasın di mi hala?
Şifa, Merve, Maiumut... herkes iyi mi?
Herkese selam.
Hazadem sukur iyiyim canim. Ben de ozledim sizi, sohbetinizi. Kuzeninin esine cok gecmis olsun. Allah yardimcisi olsun.
Chnb evet canim hala buradayim.
Kizlar o bulantilari yasamak bizlere de nasip olur ins.
Tüylerim diken diken oldu.. Gözlerim doldu .. Tuhaf duygular yaşıyoruz. Benim de duygusal reklamlarda bile gözlerim doluyor.Herşeye ağlar oldum.. Ağlaya zırlaya dua ediyorum. Ama o an gerçekten motive olduğumu, sesimin duyulduğunu hissediyorum. Bu süreci de atlatacağız inşallah.. Yaşadıklarımız hiç kolay değil. Bizim sınavımız gerçekten çok büyük.. Allah yardımcımız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?