- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.921
Akasya evet canım hep yatıyorum haftada 2 kez banyo, wc serbest bir de... 1 Ağustosta randevum var. Belkiazıcık gevşetir kuralları ama ben 25 haftada doğum yaptığımdan 28 dek sıkı yönetime devam ederim...
Delikız evet benzer sorunlar var hepimizde...
İnci inşallah canım benim ama az olsun yine de bulantın?
Hazade senin ne zamandı muayenen?
Rahat edeceksen git bence sanırım 12 den sonra rahatlarsın biraz... Benim de 1 ağustos demek 30 temmuzda dönmüş oluyor dr...
Vallahi inşallah rahatlarım bugün 10+1 oldum ama heran korkuorum bişey oldu kalbi durdu die dengem bozuldu vallagi Allahım hepimizin yardımcısı olsun sana duşu neden kısıtlıo su gelmemesi içinmi canım
İnşallah hiç bir kuzumuza bişey olmaz canımmm aman aman dikkat et o zaman Allah korusun aman yapmaa duş muş :)İnşallah bir şey olmayacak kuzuna... Canım rahim ağzı yetmezliğinde yer çekimine ne kadar az maruz kalırsan o kadar iyi bebek büyüdükçe rahime baskı yapar ve düşer benim dikiş var ama dikişe baskı yapabilir o yüzden mümkün olduğunca yatmam gerekir... Duşu da ayakta kısa yapmam lazım oturarak enfeksiyon riski daha çok olur o bölgeye su, sabun artığı filan gidebilir diye... Benim zaten çok kısa rahim ağzı uzunluğum bu yüzden de pek hareket etmiyorum...
doktora gttim geldim
çok hafif idrarda iltihap var ama ilaç kullanacak düzeyde değil dedi
çok su iç suyu elinden bırakma dedi
bulantı için de dramamine isimli bir ilaç verdi
eşim de diyorki miden bulanıyorsa dışarı çıkarayım seni yedireyim diyor
dedim bilmiyorumki dışarda yiyebilirmiyim
garibim de oruç tutuyor akşam ona yemek yapayım dedim
çorbayı yaptım melemen yaptım sucuk doğrama esnasında koptum öğürmeye başladım bıraktım
bu ilacı kullanan varmı
Canım aman aman skın haa ihmal etme iltahabı çok önemli ..
Ayy öğürmek feci ya zaten ben kusma özürlüyüm
doktora gttim geldim
çok hafif idrarda iltihap var ama ilaç kullanacak düzeyde değil dedi
çok su iç suyu elinden bırakma dedi
bulantı için de dramamine isimli bir ilaç verdi
eşim de diyorki miden bulanıyorsa dışarı çıkarayım seni yedireyim diyor
dedim bilmiyorumki dışarda yiyebilirmiyim
garibim de oruç tutuyor akşam ona yemek yapayım dedim
çorbayı yaptım melemen yaptım sucuk doğrama esnasında koptum öğürmeye başladım bıraktım
bu ilacı kullanan varmı
İnşallah hiç bir kuzumuza bişey olmaz canımmm aman aman dikkat et o zaman Allah korusun aman yapmaa duş muş :)
Canım aman aman sakın haa ihmal etme iltahabı çok önemli ..
Ayy öğürmek feci ya zaten ben kusma özürlüyüm
Bende kanama varken kanda crp değerim biraz yüksekti. Keşke 3 gün arka arkaya proluton iğne sonra 3 gün, 5, 7 güne düşürerek yapsalardı iğneyi hem erken doğum öyküsü olanlara doğuma dek veriyor riskli gebelik dr leri iğneyi...
Kokulu şeylerle uğraşma canım sarımsak, soğanı bol olan şeyleri biraz terk et. Ben kullandım baa hapı yaramadı ama seruma katılan ampülü yaradı ben hap zofran zydis kullandım kısmen işe yaradı...
Canım ediyorum ediyorum... Ben çabuk çıkarırım ama boğazım kanıyor(
Ben sudanda tiksindimm ay şuan varyaa bir bıraksam kendimi ne var ne yok çıkıcakevet içmeye çalışıyorum bol bol su
aynen ben de kusma özürlüyüm bu konud aynıyız
akşam öğüre öğüre bi hal oldum
artık kussam da kurtulsam dedim
parmak sokcaktım nerdeyse boğazıma o derece kötü oldum
ama panik olmayacak olsam sokarım valla parmağımı rahatlarım kusunca ama sadece ağız değilki mesele üffffffff
Ay cnm ya çok zor vallahi ben kusmakdan nefret ediorum yaa felaket bişeyyKokulu şeylerle uğraşma canım sarımsak, soğanı bol olan şeyleri biraz terk et. Ben kullandım baa hapı yaramadı ama seruma katılan ampülü yaradı ben hap zofran zydis kullandım kısmen işe yaradı...
Canım ediyorum ediyorum... Ben çabuk çıkarırım ama boğazım kanıyor(
okadar şey yazdım gitti yaa
chnb iyiyim canım saol hafif kahverengi şeklinde devam ediyor buda korkuyor beni ama inş düzelir jel kullanıyordum druma dün azat edin dedim kapsül şeklindekini verdi sanırım jellerde geri geliyor pütür gibi
inci saol canım işte leke şeklinde inş buda kesilir
mervecim iyiki vardın dün sen elim ayagım dolaşmışken su serptiniz içime
matikka şifa delikız hazade akasya inci saolun kızlar nazefsa senin bebegin olamyan dişlerini kaşımasıda çok hoş
eşim tahlilleri götürdü dün aceleden götürmedik kan testlerini birazdan arar inş enfeksiyon falan yoktur :26:
Akasya evet canım hep yatıyorum haftada 2 kez banyo, wc serbest bir de... 1 Ağustosta randevum var. Belkiazıcık gevşetir kuralları ama ben 25 haftada doğum yaptığımdan 28 dek sıkı yönetime devam ederim...
Delikız evet benzer sorunlar var hepimizde...
İnci inşallah canım benim ama az olsun yine de bulantın?
Hazade senin ne zamandı muayenen?
inci HOŞGELDİN
inş. darısı başınıza
kusa kusa gezin emi:))
şaka şaka kusmadan gezin inş. :))
Öyle canım ben Sütaş reklamı var ya buzağı annesine gitmek için kamyonu takiip ediyor. Ve bir yerde dikkat ettin mi gece koşarken ayağı sendeliyor azıcık. Bu reklamı defalarca izledim her o sendelediğinde kalbim sızlıyor bir anda. Annelik hissi böyle bir şey...
okadar şey yazdım gitti yaa
chnb iyiyim canım saol hafif kahverengi şeklinde devam ediyor buda korkuyor beni ama inş düzelir jel kullanıyordum druma dün azat edin dedim kapsül şeklindekini verdi sanırım jellerde geri geliyor pütür gibi
inci saol canım işte leke şeklinde inş buda kesilir
mervecim iyiki vardın dün sen elim ayagım dolaşmışken su serptiniz içime
matikka şifa delikız hazade akasya inci saolun kızlar nazefsa senin bebegin olamyan dişlerini kaşımasıda çok hoş
eşim tahlilleri götürdü dün aceleden götürmedik kan testlerini birazdan arar inş enfeksiyon falan yoktur :26:
evet kokulu şeyler çok midemi alıyor bi de salçalı şeyler de öyle
başkası pişirince kokmuyor o kadar da kendim pişirince alt üst oluyorum
bakalım inş. bende işe yarar bu hap
Dün akşam eşimin kuzenindeydik iftarda. Başka bir kuzeni daha vardı.
Hepimiz aynı yıl aynı ay evlendik. Düğünlerimiz arası 1 hafta-15 gün.
Birinin 2 yaşında sapsarı tatlı mı tatlı bir oğlu var, diğerinin de 1 yaşında çok güzel bir kızı var.
Nasıl içim gitti anlatamam.
Arada eşimi kestim çaktırmadan.
O mahsunluğu içime dokundu.
Allah'ım inş bizlere ve isteyen herkese yaşatır annelik babalık duygusunu inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?