Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım benim 30da ama her hafta evime yakın yerdeki bölgeye gidiorum bu akşam gideyim diorum ama eşim kızıo kasılmalarım oluo korkuorum

Rahat edeceksen git bence sanırım 12 den sonra rahatlarsın biraz... Benim de 1 ağustos demek 30 temmuzda dönmüş oluyor dr...

Rahat edeceksen git bence sanırım 12 den sonra rahatlarsın biraz... Benim de 1 ağustos demek 30 temmuzda dönmüş oluyor dr...

Vallahi inşallah rahatlarım bugün 10+1 oldum ama heran korkuorum bişey oldu kalbi durdu die dengem bozuldu vallagi Allahım hepimizin yardımcısı olsun sana duşu neden kısıtlıo su gelmemesi içinmi canım

Vallahi inşallah rahatlarım bugün 10+1 oldum ama heran korkuorum bişey oldu kalbi durdu die dengem bozuldu vallagi Allahım hepimizin yardımcısı olsun sana duşu neden kısıtlıo su gelmemesi içinmi canım

İnşallah bir şey olmayacak kuzuna... Canım rahim ağzı yetmezliğinde yer çekimine ne kadar az maruz kalırsan o kadar iyi bebek büyüdükçe rahime baskı yapar ve düşer benim dikiş var ama dikişe baskı yapabilir o yüzden mümkün olduğunca yatmam gerekir... Duşu da ayakta kısa yapmam lazım oturarak enfeksiyon riski daha çok olur o bölgeye su, sabun artığı filan gidebilir diye... Benim zaten çok kısa rahim ağzı uzunluğum bu yüzden de pek hareket etmiyorum...

doktora gttim geldim
çok hafif idrarda iltihap var ama ilaç kullanacak düzeyde değil dedi
çok su iç suyu elinden bırakma dedi
bulantı için de dramamine isimli bir ilaç verdi
eşim de diyorki miden bulanıyorsa dışarı çıkarayım seni yedireyim diyor
dedim bilmiyorumki dışarda yiyebilirmiyim
garibim de oruç tutuyor akşam ona yemek yapayım dedim
çorbayı yaptım melemen yaptım sucuk doğrama esnasında koptum öğürmeye başladım bıraktım
bu ilacı kullanan varmı

İnşallah hiç bir kuzumuza bişey olmaz canımmm aman aman dikkat et o zaman Allah korusun aman yapmaa duş muş :)

Canım aman aman sakın haa ihmal etme iltahabı çok önemli ..
Ayy öğürmek feci ya zaten ben kusma özürlüyüm

Canım aman aman skın haa ihmal etme iltahabı çok önemli ..
Ayy öğürmek feci ya zaten ben kusma özürlüyüm

evet içmeye çalışıyorum bol bol su
aynen ben de kusma özürlüyüm bu konud aynıyız
akşam öğüre öğüre bi hal oldum
artık kussam da kurtulsam dedim
parmak sokcaktım nerdeyse boğazıma o derece kötü oldum
ama panik olmayacak olsam sokarım valla parmağımı rahatlarım kusunca ama sadece ağız değilki mesele üffffffff

Kokulu şeylerle uğraşma canım sarımsak, soğanı bol olan şeyleri biraz terk et. Ben kullandım baa hapı yaramadı ama seruma katılan ampülü yaradı ben hap zofran zydis kullandım kısmen işe yaradı...

Canım ediyorum ediyorum... Ben çabuk çıkarırım ama boğazım kanıyor(

okadar şey yazdım gitti yaa
chnb iyiyim canım saol hafif kahverengi şeklinde devam ediyor buda korkuyor beni ama inş düzelir jel kullanıyordum druma dün azat edin dedim kapsül şeklindekini verdi sanırım jellerde geri geliyor pütür gibi

inci saol canım işte leke şeklinde inş buda kesilir
mervecim iyiki vardın dün sen elim ayagım dolaşmışken su serptiniz içime
matikka şifa delikız hazade akasya inci saolun kızlar nazefsa senin bebegin olamyan dişlerini kaşımasıda çok hoş
eşim tahlilleri götürdü dün aceleden götürmedik kan testlerini birazdan arar inş enfeksiyon falan yoktur :26:

Bende kanama varken kanda crp değerim biraz yüksekti. Keşke 3 gün arka arkaya proluton iğne sonra 3 gün, 5, 7 güne düşürerek yapsalardı iğneyi hem erken doğum öyküsü olanlara doğuma dek veriyor riskli gebelik dr leri iğneyi...

canım proloton iğneyi 4günde vurunuyorum zaten eşim aradı sor demiştim iğneyi bugünde vurunalım diye sanırım benim o değer iyi idrarda enfeksiyon gözüküyormuş dişim agrıyordu antibiyotik kullanmıştım onun etkisiyle olmuş olabilir yarın tekrarlayın sonra gerekirse antibiyotik tedavisine başlayalım demiş yarın ilk işim olsun çünkü bu enfeksiyonlar başıma iş açmasın

evet kokulu şeyler çok midemi alıyor bi de salçalı şeyler de öyle
başkası pişirince kokmuyor o kadar da kendim pişirince alt üst oluyorum
bakalım inş. bende işe yarar bu hap

Ben sudanda tiksindimm ay şuan varyaa bir bıraksam kendimi ne var ne yok çıkıcak (((
Benimde bir tek ağzım deil benimdeee
Ay cnm ya çok zor vallahi ben kusmakdan nefret ediorum yaa felaket bişeyy

İnşallah herşey yoluna giricek benimde hatırlarsan hep geldi cnm lekelenmem sakın kendini üzme bebişin sımsıkı sana sarıldı bırakmaz

Tamam az olsun
Adaklar adadım bu yolda...

inci HOŞGELDİN
inş. darısı başınıza
kusa kusa gezin emi:))
şaka şaka kusmadan gezin inş. :))

Hoşbulduk. Kusalım ama çok kusmayalım
Hamileliğin yan etkilerini az da olsa yaşayalım ki tadı çıksın

Ah canım ya o reklam da ben de kopuyorum İzlerken bazen gözlerim doluyor. Kendi kendime koş koş anneciğine kavuşmana az kaldı diyorum :)

İnş canım inş.
Sen içini ferah tut. Allah'ın izniyle bir şey olmayacak.
Eltim 8 haftalık hamile. Yaklaşık 5 haftalık hamileyken o da senin gibi olmuş birden kan boşalmış. Hemen doktora gitmişler. Doktor iğneler yapmış, hap vermiş. Sürekli yatacaksın demiş. Şimdi daha iyi şükür. Arada onun da kahve akıntısı geliyor arada ama kırmızı olmadıkça korkmayın demiş doktor.

Uyumuşum, kaçırdım muhabbeti.
Bünye daha alışamadı.
Sersem gibiyim.
Sahurda bir görseniz halimi korkarsınız
Uykusuzluğa hiç dayanamıyorum.

evet kokulu şeyler çok midemi alıyor bi de salçalı şeyler de öyle
başkası pişirince kokmuyor o kadar da kendim pişirince alt üst oluyorum
bakalım inş. bende işe yarar bu hap

biz eşimle 2 ay tostla yaşamıştık resmen, yemek pişirmeye zorlama kendini, yardıma gelebilcek birileri var mı
ramazan olmasa eşin idare ederdi bi şekilde.
soğan salça vs. düşüncesi bile kötü yapıyo mideyi
allah kolaylık versin.

Dün akşam eşimin kuzenindeydik iftarda. Başka bir kuzeni daha vardı.
Hepimiz aynı yıl aynı ay evlendik. Düğünlerimiz arası 1 hafta-15 gün.
Birinin 2 yaşında sapsarı tatlı mı tatlı bir oğlu var, diğerinin de 1 yaşında çok güzel bir kızı var.
Nasıl içim gitti anlatamam.
Arada eşimi kestim çaktırmadan.
O mahsunluğu içime dokundu.
Allah'ım inş bizlere ve isteyen herkese yaşatır annelik babalık duygusunu inş.

hayırlısıyla kısa zamanda bebişler nasip etsin canım sana.
seninle beraber bekleyen herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…