- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.941
Dün akşam eşimin kuzenindeydik iftarda. Başka bir kuzeni daha vardı.
Hepimiz aynı yıl aynı ay evlendik. Düğünlerimiz arası 1 hafta-15 gün.
Birinin 2 yaşında sapsarı tatlı mı tatlı bir oğlu var, diğerinin de 1 yaşında çok güzel bir kızı var.
Nasıl içim gitti anlatamam.
Arada eşimi kestim çaktırmadan.
O mahsunluğu içime dokundu.
Allah'ım inş bizlere ve isteyen herkese yaşatır annelik babalık duygusunu inş.
hayırlısıyla kısa zamanda bebişler nasip etsin canım sana.
seninle beraber bekleyen herkese..
İncim ;
Olacak inşallah.. Bir gün biz de o duyguyu tadacağız. Ben hissediyorum. İnanıyorum buna.
hayırlı ramazanlar herkeze.....
chnb cim doğum yaptınmı...mattikacım kaç aylık oldun...
hoşgeldin anggel.. nasılsın?
ben 32. haftadayım, chnb 20.haftada. chnb nin doğumuna çok var daha
iyiyim çok şükür oğlanı büyütüyoruz 4 aylık olduk...senin nasıl gidiyor hamilelik,doğumun sezeryan mı olcak...chnb nin bebeği nin cinsiyeti ne?
isim önerisi sormuşsun bende kerem diyorum...
iyiyiz çok şükür, sıcaklarla uğraşıyoruz. doğum belli değil, bi aksilik olmazsa normal istiyorum. şartlara göre olur dedi dr.
chnb nin de oğlu olucak, topikte hep erkek bebişler var.
maşallah büyümüş oğlun, zaman geçiyo işte, sağlığı nasıl?
inş canım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin allah.büyüdü daha iyiyiz Allaha çok şükür,koliğimiz sonunda geçti artık kendi yapabiliyor..fıtıklarıda sarıyorum hala artık çıkmıyor inşallah ameliyata gerek kalmıcak...
doğunca anlıcaksın için içine sığmıcak Allahın insana yaşattığı en mükemmel en üstün duygu...doğduğu gün ameliyatlı olmama rağmen hiç uyumadım izlemekten ağlama krizlerine girdim mutluluktan...hala inanılmaz geliyor bakıp bakıp hayran oluyosun...Allah isteyen herkeze nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah...
sitede bi sorun var, geçici olarak kaybolmuş heralde msjlarKızlar bugün yazdığımız mesajlar nereye gitmiş :26:
sitede bi sorun var, geçici olarak kaybolmuş heralde msjlar
Çok sewindim oğlunun iyi olduguna topiğimizin ilk mucize bebegibüyüdü daha iyiyiz Allaha çok şükür,koliğimiz sonunda geçti artık kendi yapabiliyor..fıtıklarıda sarıyorum hala artık çıkmıyor inşallah ameliyata gerek kalmıcak...
doğunca anlıcaksın için içine sığmıcak Allahın insana yaşattığı en mükemmel en üstün duygu...doğduğu gün ameliyatlı olmama rağmen hiç uyumadım izlemekten ağlama krizlerine girdim mutluluktan...hala inanılmaz geliyor bakıp bakıp hayran oluyosun...Allah isteyen herkeze nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah...
İncimmm geldim kuzumm dün çok miğdem bulantı felakettim hemen yataga attım kendimii, Sıpa iyi göürünüodu herşeyi oluşmuş harekete bile başlamış Allahımm dilerim hepinize nasip eder.Hazadem seni çok merak ettim.
İnş herşey yolunda gitmiştir.
günaydın herkese
hazade çabuk gel meraktan öleceğim burda
inş. hayırlı haberlerle gel
Akasyam mutlu yıllar kuzum.
Evlatsız geçireceğin son doğum günün olsun inş
Seni seviyoruz
Akasyammm kuzummm Mutluu Yıllar :124::124::124::124::124::124::124:
Dilerimm yeni yaşında tüm dileklerin gerçekleşir ...
Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir ewlat versin inşallahhhh ...
Çok sewindim oğlunun iyi olduguna topiğimizin ilk mucize bebegi
Allahım ne büyük mucizedir ultrasyonda görürken Rabbime binlerce kez şükürler ediyorumm.
Dilerim hepimize Anneliği tadmak nasip olur.
İncimmm geldim kuzumm dün çok miğdem bulantı felakettim hemen yataga attım kendimii, Sıpa iyi göürünüodu herşeyi oluşmuş harekete bile başlamış Allahımm dilerim hepinize nasip eder.
Oluş Apiyi begendim yaklaşık 1 saat konuştuk çok ilgiliydi işde detayları konuştuk anlattı ve ben senin yerinde olsam ultrasyon görüntüleriyle dewam ederim amniyo yada cvs yapmam dedi bu kdr zor elde edilen bebeği riske atmam dedi samimiyeti çok hoşuma gitti,bebegi görünce işde kuzucuğumuzda burda dedi
İlk defa bu kdr büyük halini gördüm kocaman olmuş sankii elleri ayakları oluşmuş sonra 2cm oldugunu söleyince şaka dedim
Çok şükür şimdilik sorun yok bakalım bekleyip görücez canım benim.
Geldimmm delikızımm geldimmmm
Çok şükür kötü bişey yok kalp atımı hızlıydı baya baya, ama dedi Allah korusun translokasyonlarda 12 haftaya kdr bebek kaybı olabilior dedi bu arada sık sık git dedi doktora o zaman morelim bozuldu ama bunlar istatislikler dedi.. Aman cnm ya herşeyin hayırlısıı ama onu öle görmek hakikaten mucize çok tuhaf oldumm
İnşallahh cnm inşallahhh sağlıklı kuzucuklarımız olur Rabbim sizlere çifter çifter versin inşallahhhhhCannımmm hazadem
Mutlu haberlerini okudum. Çook sevindim. Mercimeğimiz büyüyorÇok teşekkür ederim tatlım.. İnşallah hepimizin sağlıklı bir kuzucuğu olsun Bu arada banane pastamı isterim Kuru kuruya olmaz.. Nesrin'e giderken pastamı da getir hehehe
Ewet cnm 12 hafta ben nasıl doktora giderim bilemiorum Allahım yardımcım olsun çok korkucam:18:gözünaydın az kaldı inş. 12.haftayı atlattınmı tamamdır
bir dahaki gidişinde iice büyümüş olacak hareketlenecek iice
artık iice insana benziyor dimi
mide bulantısında ben de fenayım hazadem benim akşamları oluyor genelde gündüz daha iyiyim
akşam gider gitmez yatıyorum
gece hiç uyuyamadım bulantıdan
eşim de gece on bin kere öptü sarıldı
zaten hamilelikte sıcak basması oluyor bi de öğürüyorum
heriften köşe bucak kaçar oldum:))
diyorumki çok sıkma sırnaşma midem çok kötü bi anda çıkarırsam olan sana olur:)
o da sanki inadına daha çok sarılıyor
ben kötü olunca üzülüp sarılası geliyor herifimin ne yapsın
ben hapı akşam açken içeceğim
dün sabah içmiştim fena gelmemişti bi de akşam yemekten önce deneyeyim nasıl olacak
yoksa çok kötü olacak
benim 3 ayı bitirmeme az kaldı
artık bebişleri ii doyurmam lazım o yüzden hap içmek zorundaım sanırım
4 günde 1,5 kilo vermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?