Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İncim ;

Olacak inşallah.. Bir gün biz de o duyguyu tadacağız. Ben hissediyorum. İnanıyorum buna.

chnb ismini sormuşsun hala net bi isim yok kafamızda, herşeye erken diye diye böyle oldu
özgür nasıl bi isim kızlar sizce?

ya da isim öneriniz var mı?

pek alakasız oldu benim bu soru ama sordum gitti

hoşgeldin anggel.. nasılsın?

ben 32. haftadayım, chnb 20.haftada. chnb nin doğumuna çok var daha

iyiyim çok şükür oğlanı büyütüyoruz 4 aylık olduk...senin nasıl gidiyor hamilelik,doğumun sezeryan mı olcak...chnb nin bebeği nin cinsiyeti ne?
isim önerisi sormuşsun bende kerem diyorum...

iyiyim çok şükür oğlanı büyütüyoruz 4 aylık olduk...senin nasıl gidiyor hamilelik,doğumun sezeryan mı olcak...chnb nin bebeği nin cinsiyeti ne?
isim önerisi sormuşsun bende kerem diyorum...

iyiyiz çok şükür, sıcaklarla uğraşıyoruz. doğum belli değil, bi aksilik olmazsa normal istiyorum. şartlara göre olur dedi dr.
chnb nin de oğlu olucak, topikte hep erkek bebişler var.

maşallah büyümüş oğlun, zaman geçiyo işte, sağlığı nasıl?

büyüdü daha iyiyiz Allaha çok şükür,koliğimiz sonunda geçti artık kendi yapabiliyor..fıtıklarıda sarıyorum hala artık çıkmıyor inşallah ameliyata gerek kalmıcak...
doğunca anlıcaksın için içine sığmıcak Allahın insana yaşattığı en mükemmel en üstün duygu...doğduğu gün ameliyatlı olmama rağmen hiç uyumadım izlemekten ağlama krizlerine girdim mutluluktan...hala inanılmaz geliyor bakıp bakıp hayran oluyosun...Allah isteyen herkeze nasip etsin hayırlı sağlıklı inşallah...

inş canım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin allah.
ameliyata gerek olmamasına sevindim.
güzel bi duygudur elbet, şimdi hayal edemiyorum..

Kızlar bugün yazdığımız mesajlar nereye gitmiş :26:
sitede bi sorun var, geçici olarak kaybolmuş heralde msjlar

Çok sewindim oğlunun iyi olduguna topiğimizin ilk mucize bebegi
Allahım ne büyük mucizedir ultrasyonda görürken Rabbime binlerce kez şükürler ediyorumm.
Dilerim hepimize Anneliği tadmak nasip olur.
Hazadem seni çok merak ettim.
İnş herşey yolunda gitmiştir.
İncimmm geldim kuzumm dün çok miğdem bulantı felakettim hemen yataga attım kendimii, Sıpa iyi göürünüodu herşeyi oluşmuş harekete bile başlamış Allahımm dilerim hepinize nasip eder.
Oluş Apiyi begendim yaklaşık 1 saat konuştuk çok ilgiliydi işde detayları konuştuk anlattı ve ben senin yerinde olsam ultrasyon görüntüleriyle dewam ederim amniyo yada cvs yapmam dedi bu kdr zor elde edilen bebeği riske atmam dedi samimiyeti çok hoşuma gitti,bebegi görünce işde kuzucuğumuzda burda dedi
İlk defa bu kdr büyük halini gördüm kocaman olmuş sankii elleri ayakları oluşmuş sonra 2cm oldugunu söleyince şaka dedim
Çok şükür şimdilik sorun yok bakalım bekleyip görücez canım benim.
günaydın herkese
hazade çabuk gel meraktan öleceğim burda
inş. hayırlı haberlerle gel

Geldimmm delikızımm geldimmmm
Çok şükür kötü bişey yok kalp atımı hızlıydı baya baya, ama dedi Allah korusun translokasyonlarda 12 haftaya kdr bebek kaybı olabilior dedi bu arada sık sık git dedi doktora o zaman morelim bozuldu ama bunlar istatislikler dedi.. Aman cnm ya herşeyin hayırlısıı ama onu öle görmek hakikaten mucize çok tuhaf oldumm

Akasyammm kuzummm Mutluu Yıllar :124::124::124::124::124::124::124:
Dilerimm yeni yaşında tüm dileklerin gerçekleşir ...
Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir ewlat versin inşallahhhh ...

Akasyam mutlu yıllar kuzum.
Evlatsız geçireceğin son doğum günün olsun inş
Seni seviyoruz

İncimmmmm ;

Canım arkadaşım Ne güzel bir dua bu böyle... İnşallah hepimizin evlatsız geçireceği son sene 2012 olsun.. 2013'te hepimiz yavrularımıza kavuşalım... Ben de sizleri çok seviyorum... İyi ki varsınız... :13:

Akasyammm kuzummm Mutluu Yıllar :124::124::124::124::124::124::124:
Dilerimm yeni yaşında tüm dileklerin gerçekleşir ...
Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir ewlat versin inşallahhhh ...

Cannımmm hazadem

Mutlu haberlerini okudum. Çook sevindim. Mercimeğimiz büyüyor Çok teşekkür ederim tatlım.. İnşallah hepimizin sağlıklı bir kuzucuğu olsun Bu arada banane pastamı isterim Kuru kuruya olmaz.. Nesrin'e giderken pastamı da getir hehehe

gözünaydın az kaldı inş. 12.haftayı atlattınmı tamamdır
bir dahaki gidişinde iice büyümüş olacak hareketlenecek iice
artık iice insana benziyor dimi
mide bulantısında ben de fenayım hazadem benim akşamları oluyor genelde gündüz daha iyiyim
akşam gider gitmez yatıyorum
gece hiç uyuyamadım bulantıdan
eşim de gece on bin kere öptü sarıldı
zaten hamilelikte sıcak basması oluyor bi de öğürüyorum
heriften köşe bucak kaçar oldum:))
diyorumki çok sıkma sırnaşma midem çok kötü bi anda çıkarırsam olan sana olur:)
o da sanki inadına daha çok sarılıyor
ben kötü olunca üzülüp sarılası geliyor herifimin ne yapsın
ben hapı akşam açken içeceğim
dün sabah içmiştim fena gelmemişti bi de akşam yemekten önce deneyeyim nasıl olacak
yoksa çok kötü olacak
benim 3 ayı bitirmeme az kaldı
artık bebişleri ii doyurmam lazım o yüzden hap içmek zorundaım sanırım
4 günde 1,5 kilo vermişim

akasya bu arada sana da mutlu yıllar
inş. bi dahaki yıla kucağında bebişle girersin

İnşallahh cnm inşallahhh sağlıklı kuzucuklarımız olur Rabbim sizlere çifter çifter versin inşallahhhhh
Pastanı almazmıyım aşk olsun söz nesrin ablaya gittigimizde kutlayalım vallahiiii
Ewet cnm 12 hafta ben nasıl doktora giderim bilemiorum Allahım yardımcım olsun çok korkucam:18:
Ay cnm miğde bulantısı feci bişey ama sanki yavaş yavaş azalıo gidio bugün şirkete giderken makyaj yaptım o kdr iyi hissediorum kendimi
Ay bu hafada sarılmakmı ayoll yanyana yatmak bile insanı sıkıo çok sıcak çünkü ama mecbur işde napalım
Ay cnm dün şok oldum bir görseydin kocaman görünüo Allahım dedimm ne olurrr tedavi görenlere isteyenlerede ver inşallahhh kimseyi ewlatsız bırakma yarrabbim dedimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…