- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.961
İnşallahh cnm inşallahhh sağlıklı kuzucuklarımız olur Rabbim sizlere çifter çifter versin inşallahhhhh
Pastanı almazmıyım aşk olsun söz nesrin ablaya gittigimizde kutlayalım vallahiiii
Ewet cnm 12 hafta ben nasıl doktora giderim bilemiorum Allahım yardımcım olsun çok korkucam:18:
Ay cnm miğde bulantısı feci bişey ama sanki yavaş yavaş azalıo gidio bugün şirkete giderken makyaj yaptım o kdr iyi hissediorum kendimi
Ay bu hafada sarılmakmı ayoll yanyana yatmak bile insanı sıkıo çok sıcak çünkü ama mecbur işde napalım
Ay cnm dün şok oldum bir görseydin kocaman görünüo Allahım dedimm ne olurrr tedavi görenlere isteyenlerede ver inşallahhh kimseyi ewlatsız bırakma yarrabbim dedimmmm
onu da atlatacaksın hazade merak etme
ya sonradan bulantı başlamsı beni tedirgin ediyor
11. haftada bulantısı başlayanınki uzun sürer diye korkuyorum
çünkü zaten 2 gün sonra 12+lara geleceğim inş.
ve bulantım geçecek gibi gözükmüyor
iice korkmaya başladım
karamanın koyunu sonra çıkar oyunu gibi uzun uzadıya sürmez inş. bu bulantılar
çünkü bebeklerimi besleme sürecine giriyorum yavaş yavaş
pazartesi kendi doktoruma gideceğim inş.
ona soracağım bu durumu bakalım ne diyecek
etkili bir ilaç bilen varmı bu bulantı konusunda
ben de 3cm iken gördüğümde hüngür hüngür ağlamıştım ,elleri kolları nasıl hareket ediyordu ikisinin de
RABBİM isteyen herkese yaşatsın bu duyguları inş.
Hayatım sonradan başlaması uzun sürecegi analmına gelmioki sıkma canını ...
Vallahi çok zor ewet ama napalım bunlar tatlı şeyler artıkk keşke tüm arkadaşlarımızda hamile kalsada tuvaletten çıkmasaa
Ay cnm hiç sorma bende çok heyecanlandım çok mucizevi bişey İnşallah sağlıkla alırız kucagımızaa
inş. hazadem inş.
kardeşim doğurana kadar serumlarla gezdi hep kusuyordu sürekli
inş. akıbetim öyle olmaz :18:
amin inş. hazadem
senin bebiş sağlıkla doğduğunda adını mucize bebek koyarız artık
Vallahi öleee herkes dio bu mucize bebek
"İnsan hayra dua eder gibi şerre dua eder. İnsan çok acelecidir."
[İsrâ Sûresi, 11.ayet]
Bazen bu sefer neden olmadı diye kendi kendime sorup duruyorum, sorumun cevabı bu ayette ne kadar güzel açıklanmış....
akasya bu arada sana da mutlu yıllar
inş. bi dahaki yıla kucağında bebişle girersin
[İsrâ Sûresi, 11.ayet]
Bazen bu sefer neden olmadı diye kendi kendime sorup duruyorum, sorumun cevabı bu ayette ne kadar güzel açıklanmış....
İncimmm geldim kuzumm dün çok miğdem bulantı felakettim hemen yataga attım kendimii, Sıpa iyi göürünüodu herşeyi oluşmuş harekete bile başlamış Allahımm dilerim hepinize nasip eder.
Oluş Apiyi begendim yaklaşık 1 saat konuştuk çok ilgiliydi işde detayları konuştuk anlattı ve ben senin yerinde olsam ultrasyon görüntüleriyle dewam ederim amniyo yada cvs yapmam dedi bu kdr zor elde edilen bebeği riske atmam dedi samimiyeti çok hoşuma gitti,bebegi görünce işde kuzucuğumuzda burda dedi
İlk defa bu kdr büyük halini gördüm kocaman olmuş sankii elleri ayakları oluşmuş sonra 2cm oldugunu söleyince şaka dedim
Çok şükür şimdilik sorun yok bakalım bekleyip görücez canım benim.
İncimmmmm ;
Canım arkadaşımNe güzel bir dua bu böyle... İnşallah hepimizin evlatsız geçireceği son sene 2012 olsun.. 2013'te hepimiz yavrularımıza kavuşalım... Ben de sizleri çok seviyorum... İyi ki varsınız... :13:
[İsrâ Sûresi, 11.ayet]
Delikız canım geçmiş olsun ben çok çektim hala çekiyorum azaldı ama tam bitmedi poşet olsun yanında hep... senin niye şimdi başladı sıcaktan mı ki?
zofranı herkes söylüyor olmazsa doktordan isterim pazartesi günü bariGünde 3 tane zofran zydis kullandım bir de hastanede serum aldım içine ilaç koydular... çok kötü olursan serum taktır canım soğuk yoğurtlu salçasız kokusuz şeyler tercih diyorum hala öyleyim canım pilav, peynirli makarna, sade bulgur pilavı yiyorum peynir, peynirli yağsız gözleme, başlarda tuzlu siyah yeşil zeytin ekşi elma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?