Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnş canım inş.
O saydıklarının hepsini yaşamaya ben razıyım

adet günüm izin günümden erken geliyo ve ben sanirim biraz erken gitmem lazimistanbula

Kaç gün farkediyor?
Bir kaç gün önceye alabilir misin iznini?

delikız geçmiş olsun.

canım çok sağol, herşeye sezeryan öneriliyo
kan sulandırıcı kullanıp normal doğum yapan da var, risk olmasın diye sezeryan diyen dr. da.
hayırlı şekilde olsun diyorum ben inş.

akasya canım doğum gününmüş, allah hayırlı sağlıklı ömürler versin, eşinle ve çocuklarınla geçireceğin mutlu bi ömür nasip etsin inş.

herkes nasıl kızlar, iyisiniz de mi

delikız ve hazade bulantılarla meşgul, allah yardımcınız olsun..
delikız eşime sarılmak şöyle dursun yanıma yaklaştırmıyodum
bi gün sarılınca adam korkmuştu bebeğe bişey mi oldu rahatsız olmuyosun diye

zofranı herkes söylüyor olmazsa doktordan isterim pazartesi günü bari
ben daha yemek yiyemiyorum
poğaça tost vs öyle besleniyorum
dün akşam da mesela bi şeftali azıcık üzüm yedim

Canım zofran var zofran zydis var zydis iyi küçük basık beyaz ağızda emiyorsun... kaşarlı tost büyük oğlumda yemiştim çok...

adet günüm izin günümden erken geliyo ve ben sanirim biraz erken gitmem lazimistanbula

hayırlısı ile gel...

incim amin...

Canımcımm güzel dua ve dileklerine çoook teşekkür ederim.. Kader arkadaşlarımın tümünün sağlıkla kuzularına kavuşmasını ben de canı gönülden diliyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Nesrinciğim ;

Güzel kalpli arkadaşım ne güzel dua bu böyle Valla hepsine razıyım.. Sağlıkla gelsin de ben kocaya baktırırım onu.. Hehhee Ben inanıyorum seneye bu topiktekiler bebeklerini konuşup ; yeni gelenlere tecrübelerini aktaracak Topik bize uğurlu gelecek...

canım ben de bütün gün yatıyorum ya her yerim çok ağrıyor sanırım romatizmamda varmış endokrin dedi. Eşim gece masaj yapıyor karın bölgem dışında her yere... hoşuma gidiyor diyor...

Amanın razı olma olma azıcık uslu olsun insan doğduğuna pişman oluyor o zaman... Zombi gibi dolaşılıyor uykusuzluktan....

İnşallah olacak canım...

canım ben de bütün gün yatıyorum ya her yerim çok ağrıyor sanırım romatizmamda varmış endokrin dedi. Eşim gece masaj yapıyor karın bölgem dışında her yere... hoşuma gidiyor diyor...

yatmaktan da ağrır heralde.. masaj iyi gelir, fazla hareket edemiyosun çünkü.
geçmiş olsun..

Son düzenleme:
Ben başladım bile fakat bazen korkuorum bişey olur ve onu kaybederim die ama mükemmel bir anı olur ..

Saol cnm, Ewet hepimiz çekmeye razıyız yeterki sağlıklı olsunlarrr
Saol cnm benim sen nasılsın nasıl gidioo kuzucuk napıoo ya ne olur vantilatör al dayanamazsın bu havada

Canım Allah yardımcın olsunn inşallah geçicidir ma feci bişey gerçekden beyaz leblebi al cnm bana iyi gelio belki sendede işe yarar

yine dr.daydım bugün, baş aşağı dönmüş bizim oğlan. daha çok döner ama normal doğuma uygunmuş şimdilik
biraz kilosu az, sağlıklı olsun da zayıf doğsun dedi dr
suyu da idare ediyomuş.

ay doğurcam yakında bi pijamam bile yok

delikız geçmiş olsun.
sağol inci
sağolasın mattika
yok ben sarılıyorum yine ama iyi olursam
gece de bazen kendim iisem sarılırım herifime arkadan o farketmeden
farkederse öpme sarılma nöbetlerine başlıyor da

Canım zofran var zofran zydis var zydis iyi küçük basık beyaz ağızda emiyorsun... kaşarlı tost büyük oğlumda yemiştim çok...

hayırlısı ile gel...

incim amin...
tamam aklımda olsun ağızda emilen tablet olanından olacak
şu rennilerden falan ağızda emilen tabletlerden alsam şimdilik ne olur sakıncası olurmu sence
normalde atardım iyi gelirdi
naneli gibi oluyorya
işyerinde yemek çıkıyor aslında ama daha o yemekleri yeme aşamasında hiç değilim
kantinden besleniyorum

geçmiş olsun romatizma da zor iş yaa
ama ben de bu süreçte yatmak isterdim evde açıkçası
işyerinde hiç durulmuyor canım hiç çalışmak istemiyor
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inş.

Ankara'da sıcak hava nedeniyle kamu kuruluşlarında çalışan engelli ve hamilelere 2 gün idari izin verildi.yarın ve cuma gnü geçerli

rapor almayı düşünüyordum
çok şükür ilaç gib igeldi
evde dinlenirim iice
inş. pazartesi günü de iyi bir şekilde dönerim işe

Hadi yaa peki biletlerini aldınmı şimdi uğraş öne al bilmem ne yap ((
Ay vallahi bende rahatsız oluorum yani insana böle sıkıntı gelioo
Allahım eksikliğini göstermesin ama bu havalarda hiç çekilmio

Oy Maşallah yaa Allahım sağlıkla doğmayı nasip etsin cnm benim inşallahh ...
İnşallah diledigin gibi normal doğum olur cnm en sağlıklısı ama direnci olana ben ark. normal doguma resim çektim o yüzden cesaret edemem, gerçi benim için bahane ben zaten korkarım görmeliydiniz

Ay cnm ne ballısın vallahi yaaa mükemmel olduuu
Hadi git duş al uzan vallahiii

Ay cnm ne ballısın vallahi yaaa mükemmel olduuu
Hadi git duş al uzan vallahiii

çok şükür hazadem zaten demin kusunca rapor alasım geldi
valilikten de bugünlerde bekliyorduk böyle bir idari izin
dedim bugün idare edeyim
ALLAHtan açıklama geldi
bugün mesai bitimine kadar burdayım
dolmuşla eve gitmek daha zor o yüzden servisle gideceğim eve mesai bitince
kusssam da evde kusarım hiç değilse
sen kustunmu hiç

akasya canım doğum gününmüş, allah hayırlı sağlıklı ömürler versin, eşinle ve çocuklarınla geçireceğin mutlu bi ömür nasip etsin inş.

Bugün çok mutlu ettiniz beni kızlar Hepinizden ayrı ayrı güzel dualar aldım.. İnsanın morali düzeliyor.. Allah razı olsun Mattikacığım.. Sen de inşallah sağlıkla oğluşuna kavuşacaksın.. Aminnn

Maşallah oğluşuna adsız kahramanımıza... Normal bence de en güzeli...

Canım renniyi bilmem zofrandan da mucize bekleme rahatlatıyor işte ama bana en iyi o gelmişti...

Amin yatmak da ayrı zor duş bile haftada 2 kere. her yerimden ter akıyor:)) Ama şikayet etmiyorum razıyım...

Ne güzel izin de çıkmış:)

yatmaktan da ağrır heralde.. masaj iyi gelir, fazla hareket edemiyosun çünkü.
geçmiş olsun..

Evet yatınca da ağrıyor masaj süper de ramazan nedeniyle temkinli oluyor orucu bozulur diye:)) Yasak ya bizim baştan beri zorlanıyor haliyle...

Canım ben yazmadım ama sen yaz... Vantilatör bilmiyorum olmazsa alsın eşim..

yatmak da zor tabi am en zoru sanırım hazade ile benim gibi burundan kusmak
nefes borusuna kaçsa ALLAH korusun meftayız
ben bugün çok uğraştım zaten genzimdekileri çıkarmaya
gerçi bi süre sonra balgamla geri geliyor ama panik oluyorsun ister istemez
aynen yaa bizimki de hormonların tavanında
biz arada kaçamak yapmıştık ama ramazanda daha zor haliyle
ALLAH bize de onlara da kolaylık versin inş.

ben de kapalı ameliyat oldum safra kesesi ameliyatı, iyileşene kadar canım çıktı. sezeryan açık ameliyat bi de, kaç kat kesiyolar görsen ona hiç cesaret edemezsin. bebeğimle güzel vakit geçirebilmek istiyorum. yani benim tercihime kalırsa. yoksa illa normal olsun demem, sağlıkla kavuşalım da hayırlısı neyse o olsun. ama sırf kıymetli bebek diye sezeryan olmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…