- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #14.981
Akasya canımmmmmmmmmmm doğum günün kutlu olsun canım, seneye ya ben bu çocuğa bakamıyorum susturamıyorum, sütüm mü yetmiyor ki vs... diyesin inşallah. Gazı geçsin diye sabahlara dek sallayasın eşinle emi...Aman pek ağır oldu... Seneye tatlı mı tatlı, gazsız, sağlıklı bebişin olsun sonraki seneye de dondurulmuşla ikincisi... Amin...
Angel canım maşallah size...Ben de zorlandım ama şükür iyiyim şimdi 20 artı 4 oldum bugün...Oğlun kocaman olmuş maşallah...
İnciiii canım benim yakında sizlerin de alacağız güzel haberler inşallah...
Hazade canım çok sevindim iyi olmanıza sağlıklı kuzun canım...
Hamet neden karışıksın canım?
adet günüm izin günümden erken geliyo ve ben sanirim biraz erken gitmem lazimistanbula
s.a canlarim okudugum kadariyla herkes iyi bi yaramazlik yok
AKASYAm dogum günün sanirim kutladigin nice yillara insallah bebeklerinle hemde
HAZADEM masallah görmüsün yavrunu saglikli olsunda kus ben elimde posetle geziyodum hatta arabada kusmustum insallah saglikli bulurumda yine kusarim
DELIKIZIM seninde yeni baslamis bulantilarin sanirm kizimiza oglumuza iyi bak
NESRINCIM sende iyisin demi
MATTIKAM SENI UNUTURMUYUM HADI DOGUMA AZ KALIYO INSALLAH SEN NORMAL DOGUMU YAPMAYI DÜSÜNÜYON KAN SULANDIRICIDA KULLANIYON SANIRIM GENELDE SEZERYAN ÖNERILIYO DIYE OKUDUM
INCIM;MERVEM ;MERYEM; RANA;
SIZEDE SELAM SIZDE IYISINIZ DEGILMI
zofranı herkes söylüyor olmazsa doktordan isterim pazartesi günü bari
ben daha yemek yiyemiyorum
poğaça tost vs öyle besleniyorum
dün akşam da mesela bi şeftali azıcık üzüm yedim
adet günüm izin günümden erken geliyo ve ben sanirim biraz erken gitmem lazimistanbula
s.a canlarim okudugum kadariyla herkes iyi bi yaramazlik yok
HAZADEM masallah görmüsün yavrunu saglikli olsunda kus ben elimde posetle geziyodum hatta arabada kusmustum insallah saglikli bulurumda yine kusarim
MATTIKAM SENI UNUTURMUYUM HADI DOGUMA AZ KALIYO INSALLAH SEN NORMAL DOGUMU YAPMAYI DÜSÜNÜYON KAN SULANDIRICIDA KULLANIYON SANIRIM GENELDE SEZERYAN ÖNERILIYO DIYE OKUDUM
Akasya canımmmmmmmmmmm doğum günün kutlu olsun canım, seneye ya ben bu çocuğa bakamıyorum susturamıyorum, sütüm mü yetmiyor ki vs... diyesin inşallah. Gazı geçsin diye sabahlara dek sallayasın eşinle emi...Aman pek ağır oldu... Seneye tatlı mı tatlı, gazsız, sağlıklı bebişin olsun sonraki seneye de dondurulmuşla ikincisi... Amin...
Angel canım maşallah size...Ben de zorlandım ama şükür iyiyim şimdi 20 artı 4 oldum bugün...Oğlun kocaman olmuş maşallah...
herkes nasıl kızlar, iyisiniz de mi
delikız ve hazade bulantılarla meşgul, allah yardımcınız olsun..
delikız eşime sarılmak şöyle dursun yanıma yaklaştırmıyodum
bi gün sarılınca adam korkmuştu bebeğe bişey mi oldu rahatsız olmuyosun diye
Canımcımm güzel dua ve dileklerine çoook teşekkür ederim.. Kader arkadaşlarımın tümünün sağlıkla kuzularına kavuşmasını ben de canı gönülden diliyorumAllah hepimizin yardımcısı olsun..
Nesrinciğim ;
Güzel kalpli arkadaşım ne güzel dua bu böyleValla hepsine razıyım.. Sağlıkla gelsin de ben kocaya baktırırım onu.. Hehhee Ben inanıyorum seneye bu topiktekiler bebeklerini konuşup ; yeni gelenlere tecrübelerini aktaracak Topik bize uğurlu gelecek...
canım ben de bütün gün yatıyorum ya her yerim çok ağrıyor sanırım romatizmamda varmış endokrin dedi. Eşim gece masaj yapıyor karın bölgem dışında her yere... hoşuma gidiyor diyor...
Ben başladım bile fakat bazen korkuorum bişey olur ve onu kaybederim die ama mükemmel bir anı olur ..bu arada ben bi tane defter alacağım anı defteri ...
ona bu zamana kadarki ultrason resimlerimizi yapıştırıp canım istediğinde hissettiklerimi yazacağım
güzel bir hatıra olarak kalsın istiyorum
yavrularım sağ salim doğduklarında belki bir gün okurlar hikayelerini
bakarlar tuhaf tuhaf ultrason resimlerine :))
Canım benim çok sevindim.
Allah yüzünü her daim güldürsün inş.
Sıpamız büyüyor desene
Sağ salim sağlıklı bir şekilde doğacak inş.
Sıpa büyüyor vallahi inşallah sağlıkla gelir teyzesiiii
Saol cnm, Ewet hepimiz çekmeye razıyız yeterki sağlıklı olsunlarrrs.a canlarim okudugum kadariyla herkes iyi bi yaramazlik yok
Saol cnm benim sen nasılsın nasıl gidioo kuzucuk napıoo ya ne olur vantilatör al dayanamazsın bu havadaAkasya canımmmmmmmmmmm doğum günün kutlu olsun canım, seneye ya ben bu çocuğa bakamıyorum susturamıyorum, sütüm mü yetmiyor ki vs... diyesin inşallah. Gazı geçsin diye sabahlara dek sallayasın eşinle emi...Aman pek ağır oldu... Seneye tatlı mı tatlı, gazsız, sağlıklı bebişin olsun sonraki seneye de dondurulmuşla ikincisi... Amin...
sonunda kustum ama midem karışık hala sanki biraz daha kusmam gerekiyormuş gibi
çok zorlandım kusarken
ağzımdan burnumdan çıkarttım
genzime yapıştı yine çıkmayanlar
iki saat çıkartmaya uğraştım
bi gün kusarken boğulacağım ben yaaa
rapor alıp gitsem dedim
sonra e sürekli devam ederse sürekli rapor alamazsınki alışmaya çalış diyorum kendime ama ALLAHtan öğleye denk geldi kimse yoktu katta
normalde nasıl kusarım öyle sürekli olursa
kendimi çok yorgun hissediyorum ayrıca
sağol incidelikız geçmiş olsun.
sağolasın mattikaherkes nasıl kızlar, iyisiniz de mi
tamam aklımda olsun ağızda emilen tablet olanından olacakCanım zofran var zofran zydis var zydis iyi küçük basık beyaz ağızda emiyorsun... kaşarlı tost büyük oğlumda yemiştim çok...
hayırlısı ile gel...
incim amin...
geçmiş olsun romatizma da zor iş yaacanım ben de bütün gün yatıyorum ya her yerim çok ağrıyor sanırım romatizmamda varmış endokrin dedi. Eşim gece masaj yapıyor karın bölgem dışında her yere... hoşuma gidiyor diyor...
Hadi yaa peki biletlerini aldınmı şimdi uğraş öne al bilmem ne yapadet günüm izin günümden erken geliyo ve ben sanirim biraz erken gitmem lazimistanbula
Ay vallahi bende rahatsız oluorum yani insana böle sıkıntı geliooherkes nasıl kızlar, iyisiniz de mi
yine dr.daydım bugün, baş aşağı dönmüş bizim oğlan. daha çok döner ama normal doğuma uygunmuş şimdilik
biraz kilosu az, sağlıklı olsun da zayıf doğsun dedi dr
suyu da idare ediyomuş.
ay doğurcam yakında bi pijamam bile yok
Ankara'da sıcak hava nedeniyle kamu kuruluşlarında çalışan engelli ve hamilelere 2 gün idari izin verildi.yarın ve cuma gnü geçerli
rapor almayı düşünüyordum
çok şükür ilaç gib igeldi
evde dinlenirim iice
inş. pazartesi günü de iyi bir şekilde dönerim işe
Ay cnm ne ballısın vallahi yaaa mükemmel olduuu
Hadi git duş al uzan vallahiii
akasya canım doğum gününmüş, allah hayırlı sağlıklı ömürler versin, eşinle ve çocuklarınla geçireceğin mutlu bi ömür nasip etsin inş.
yine dr.daydım bugün, baş aşağı dönmüş bizim oğlan. daha çok döner ama normal doğuma uygunmuş şimdilik
biraz kilosu az, sağlıklı olsun da zayıf doğsun dedi dr
suyu da idare ediyomuş.
ay doğurcam yakında bi pijamam bile yok
sağol inci
tamam aklımda olsun ağızda emilen tablet olanından olacak
şu rennilerden falan ağızda emilen tabletlerden alsam şimdilik ne olur sakıncası olurmu sence
normalde atardım iyi gelirdi
naneli gibi oluyorya
işyerinde yemek çıkıyor aslında ama daha o yemekleri yeme aşamasında hiç değilim
kantinden besleniyorum
geçmiş olsun romatizma da zor iş yaa
ama ben de bu süreçte yatmak isterdim evde açıkçası
işyerinde hiç durulmuyor canım hiç çalışmak istemiyor
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inş.
yatmaktan da ağrır heralde.. masaj iyi gelir, fazla hareket edemiyosun çünkü.
geçmiş olsun..
Ben başladım bile fakat bazen korkuorum bişey olur ve onu kaybederim die ama mükemmel bir anı olur ..
Saol cnm, Ewet hepimiz çekmeye razıyız yeterki sağlıklı olsunlarrr
Saol cnm benim sen nasılsın nasıl gidioo kuzucuk napıoo ya ne olur vantilatör al dayanamazsın bu havada
Canım Allah yardımcın olsunn inşallah geçicidir ma feci bişey gerçekden beyaz leblebi al cnm bana iyi gelio belki sendede işe yarar
Canım renniyi bilmem zofrandan da mucize bekleme rahatlatıyor işte ama bana en iyi o gelmişti...
Amin yatmak da ayrı zor duş bile haftada 2 kere. her yerimden ter akıyor:)) Ama şikayet etmiyorum razıyım...
Ne güzel izin de çıkmış:)
Evet yatınca da ağrıyor masaj süper de ramazan nedeniyle temkinli oluyor orucu bozulur diye:))Yasak ya bizim baştan beri zorlanıyor haliyle...
Canım ben yazmadım ama sen yaz... Vantilatör bilmiyorum olmazsa alsın eşim..
Oy Maşallah yaa Allahım sağlıkla doğmayı nasip etsin cnm benim inşallahh ...
İnşallah diledigin gibi normal doğum olur cnm en sağlıklısı ama direnci olana ben ark. normal doguma resim çektim o yüzden cesaret edemem, gerçi benim için bahane ben zaten korkarım görmeliydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?