Sabahı sabah ettim...

Son durum nedir.

Son durum falan yok. Gideceğim bi yer olmadığını biliyor nasılsa.

Eşiniz nerde ki yazdıysanız da göremedim de ben ?

Bir de hep böyle kıskanç mıdır onu merak ettim

Evde değil sabah çıktı gelmedi. Daha önce beraber uzun bi tatile gitmiştik o zaman da böyle olmuştuk ama üstüme yürümesi gibi bişey olmadı. Ondan önce de kiracımızdan kıskanıp olay çıkarmıştı.

Paldır küldür tanış,nişanlan,evlen...
Ne bekliyordun ki ?
Liseden arkadaşımdı 3 ay sevgili olup nişanlandık evet ama 14 ay nişanlı kaldık. İnsan 10 senelik eşini tanıyamıyor zaman gelince.

Eline, ağzına sağlık canım. Düşüncelerime tercüman olmuşsun.

Haklısın canım. Teşekkür ederim yorumun için.

kuzen çok iyi niyetli diyorsun ya;

hadi dediğin gibi yakıştıran yaşlı kadın seni tanımıyor,kuzene yakıştırdı.iyi niyetli olan insan nasıl konuşuyorsun x hanım,o benim kardeşim kızım yerine diye cevap vermesi gerekirdi.ben pek iyi niyet görmedim kuzende.
ayrıca kocana da bize savunduğun gibi savundunsa adamın o kadar sinirlenmesi normal.

Empati kurmak gerekiyor boyle durumlarin olmamasi icin.Esinize de aynısı olsa siz de hos karsilamayabilirdiniz.Cok da medeni olmak iyi degil bana gore.Yerine gore davranılırsa kimse sorun yasamaz.O kuzen de az degilmis.Eşiniz anormal olan bi durumu kıskanıyor ve de haksız degil.Cok kotu tepki vermesi uzmus sizi ama siz de normal bisey yapmamissiniz.

Yorumlar baya yumsatilmis sanki..
Herkes bir durup, sarilanin konu sahibinin kocasi oldugunu dusunse oooo buralar yikilirdi..
Emin olun konu sahibi, biz kadinlar cok daha fenayiz..
Kocaya odadan cikmasina izin vermemeyi gecin, 1 hafta surundurulur asla yuzune dahi bakilmazdi ezilip buzulup pisman edene kadar...
Hem suclu, hem guclu modunda takiliyorsunuz...
O yuzden sahsi fikrimdir kocanizdan adim madim fln beklemeyin, yanasmasi durumu izah etmesi gereken sizsiniz.

bence sarılmaktan daha çok o kişi kimse söylediği laf ve kuzenin o lafı karıştırmış ortalığı.tek sarılma olsa sanmıyorum böyle tepki versin.sarılmak o kişinin sözü kuzenin lafı peş peşe oluca olay çirkinleşmiş yoksa ne var sarılmakta.eşin kolyeyi boğzından çekmekle haklıyken haksız durumuna düşmüş bence yoksa haklı.

geç olmadan annenin evine bi süre git bu olay ileride olacakların ufak bi fragmanı ben söyleyim yaşadım biliyorumm.

Ayni seyi ben yasasaydim en az esiniz kadar delirirdim. Ayrica ben evlenirdim lafindan sonra kimseye niyeti iyi ama diyemezsiniz. Esiniz cook hakli.

geç olmadan annenin evine bi süre git bu olay ileride olacakların ufak bi fragmanı ben söyleyim yaşadım biliyorumm.

bu iş iyice büyür böyle yaparsa
ev terk etmek nedir
bu tür tavsiyeleri anlamıyorum
evin içinde hallederler
evden ancak boşanmak için çıkılmalı bence
yoksa git gel git gel artık suyu çıkar öyle değil mi?

eşim evi terk edip annesinin evine gitse
ya da ben gitsem bizim evlilik biter sanırım.

ama diyorsanız bu kızın evliliği zaten yürümez, o zaman dediğinize hak veririm

O yakiştiran kadın kim?
Ne absürt bisey yaptiği.
Amaci nedir

Son düzenleme:
Buna benzer şeyler geçti basımdan. Odadan çıkmaya izin vermemesi durumundan daha vahimini de yaşadım. Olayı tolere ettim alttan aldım ama yaptıklarını unutamadım unutturmadim. Bir daha yapamadı onları. Kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmıştır seninki de. Umarım atlatirsiniz.

Eşiniz sinirlenmekte haklı bende aynı şeyi yaşasam delirirdim..Ben neyim neciyim derdim yani.Kusura bakmayında hepiniz eşinizin varlığını fena halde çiğnemişsiniz.Ama olan olmuş artık bundan sonrası önemli dikkat edin eşinizin hassasiyetlerine.

Bu muhabbet eşinin yanında olduysa normal cnm türk erkaği geneli böyledir..normal yani bidaha görüsmem istemezsen de konuyu kapat ki evliliğin yipranmasın...

Eşiniz haklı ayni seyi olayi kuzeninizle o yasasa tepkiniz ne olurdu ben şuan cok merak ettim adamin yerine empati yaptimda iyi sabretmis masallah diyorum

Herkesin bakış açısı farklı yaşantısı farklı ama ben evli bi bayan olarak bi erkeğe sarılmam. Tek bi kardeşim var. Ondan başka hiçkimse kardeş olamaz bana. Kardeş gibiyiz kardeşce abi gibi abla gibi muhabbeti asla olamaz öz kardeşin değilse.
Ki onun dediği nolursa olsun saçma. Ben görsem alırdım ne demek ya. Karılığa seni alabileceği bi espiri...kusura bakmayın ama hiçbi erkekle böyle bir muhabbet olamaz!
Eşin kıskanmış, haklıda. Zoruna gitmiştir. Erkekler bu tarz şeylerde aşırı reaksiyon gösterir. Oda göstermiş zaten. Benim yaşantıma göre değil yani anlattıklarınız o yüzden söyledim bunları. Sizin yaşantınız bakış açınız farklı ise elbette eşinizde benimde dediklerim hastalıklı olarak gelir.
Umarım tatlıya bağlarsınız ama ciddiye almasanda aklında olsun arkadaşım, boşver kimse senin kardeşin olamaz öz kardeşinden başka. Ve kocanın hoşuna gitmeyen şeyleri yapmamaya çalış eğer huzurun olsun istersen. Emin ol bi zaman sonra o da senin istemediğin şeyleri yapmaz uyum sağlarsınız.

1 sene nişanlı kaldık ilk defa gördüğüm adam değil ya. odadan cıkmama izin vermedi diyorum aynı yatakta yattık düşünebiliyo musun baskıyı?

Adam hakli bence sen senin bayan bi kuzeninle esinin samimi bi sekilde sarilmasini ayricada orda onlari yakistirmalarini üzerine kuzeninin ben alirdim demesni kabullenebilirmiydin?
Asıl esin hic bisey demese sasirirdim.
Bide ayni yatakta yattik düsünebiliyomusunuz baskiyi demissin ?
Daha önce nerde yatiyodunuz acaba

Duygu hanım burdaki yorumları hepsini bi kenara bırakın da asıl siz bundan sonra ne istiyorsunuz onu söyleyin. Affetmek mi süründürmek mi boşanmak mı ?

Fazla samimiyet iyi degil bundan sonra dikkat et hareketlerine cok da hirpalama kendini olan oldu patavatsizlik hat safhada olmuş ...üzülme artik...

Eşinizin tepkisi normal geldi bana. Siz evli birisiniz nasıl kocanızın yanında başkasıyla yakıştırırlar sizi empati yapın bence.

Ha şunuda söyleyeyim eşinin yaptığıda hoş değil. Odada tutmak kolye koparmak falan. Aşırı sinirden gözü dönmüş. Bende aşırı sinirimden akla gelmicek şeyler yapardım. En son olayımda 6 ay önce eşimin eline koca bi bıçak vermiştim al sok diye. Cinnet öyle bişey. Ve anında irkilmiştim napıyorum diye. Bazen öfke kontrolü inanılmaz sor olabiliyor. Tek başına düzeltmek imkansızlaşabiliyor. Ben allaha şükür hallettim. Eşimin yardımı sabrı ile.
Bunuda konuşun onunla. Yaptığının iyi olmadığını akıllıca davranması gerektiğini korktuğunuzu söleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…