Eki Görüntüle 581839 Eki Görüntüle 581840 Eki Görüntüle 581841 Eki Görüntüle 581843
pooofff ekledim öyle aman aman bi fark yok
bence uzamış ama uzamadan öte parlamış ve rengi ortaya çıkmış sanki. eskisi çok mat görünüyor, yenisi ışıl ışıl
Ben de dün ilk saç bakım kürümü uyguladım. Doa'nın bakım yağının içine bepanthen evigen bemix ampüller ve bal karıştırdım. Ürünün içerisinde de badem yağı, hint yağı, shea yağı, zeytin yağı, fındık yağı, susam yağı, çam terebentin bir de güzel koku vermesi için mentol var. (Bu kadar karışık olması zararlı olabilir mi acaba?) Henüz uzama konusunda bir şey söyleyemeceğim ama saçlarım ipek gibi oldu. Başlamadan önce saçımın uzunluğunu ölçtüm, haftada 1 yapacağım. Ne kadar uzadığından sizi haberdar ederim
bulabilirseniz selvi kozalağının uzerine yok ben selvi kozalağıyla uzattım babaannemin yöntemiydi bu ve 90 yaşında saçları hala belindeydi
kozalağı nasıl uyguluyorsun kaynatıyo musun napıyosun? :44:
yarın ikinci sinameki gunum cok heyecanlıyım :))
ilkinde cok suluı yapmıstım saclarımada ıyı gelmedı ılkınde ama ıkıncıde daha ıyı olacagına emınım :)
bakalım cumartesılerı sınameki pazartesileride daxa devam edicem yıkadıktan sonrada gliserin suruyorum ıslakken kuruyunca mis oluyor ah bıde bıraz uzasa omuzlarımdan ınse bı asagı bu arada ben ıkı haftadır b vıtamını ıcıyorum hap olarak tırnaklarım guclendı sureklı uzuyor umarım saclarımada aynı etkıyı yapıyordur:))
bu arada bır erkek berberının söyle söyledıgını duydum kızlar sacı guclendıren sac dokulmesını önleyıp uzatan su balık yagı hapları varya onlar demıs.
onları kırıp saca bakım yapınca oluyormus bılemedım ıcınce de emınım ıyı gelıyordur ama sur sur yetmez kı o benım saclara :) erkeklere yeter belkıde
bulabilirseniz selvi kozalağının uzerine yok ben selvi kozalağıyla uzattım babaannemin yöntemiydi bu ve 90 yaşında saçları hala belindeydi
selvi kozalağı mı servi kozalağı mı ben bi tane buldum biçok faydasıda var ama :26:
bu mu .:: Servi Kozala ::.
evet canım bu benim dayımın tarlasında var ben ordan getirtiyorum ama tavsiye ederim gerçekten de işe yarar bişey etkisini de bir iki bakımda bile görebiliyosun
napıyorsunuzzz kızlar nasıl gidiyorrr
nolsun küboşum uğraşıp gidiyoz sinamekimde kaldı bugünneyse artık gününde yapıcam...
sanırım dün kırıklarımı alayım derken küççücük kesmişim saçımın boyundanda neyse dahada güzel uzayacaktır diye umut ediyorum hepimize kolay gelsin...sen neler yapıyosn canım nasıl gidiyo
nolsun küboşum uğraşıp gidiyoz sinamekimde kaldı bugünneyse artık gününde yapıcam...
sanırım dün kırıklarımı alayım derken küççücük kesmişim saçımın boyundanda neyse dahada güzel uzayacaktır diye umut ediyorum hepimize kolay gelsin...sen neler yapıyosn canım nasıl gidiyo
napıyorsunuzzz kızlar nasıl gidiyorrr
yok yok ööle fazla kesmedim kız hatta boyuna hiç dokunmadım ama sanki çook az bişi gitmiş gibi duruyo neyse yarın gene foto ekliyimde bende net göriim durumu :90:ama kozmikbakıma uydum ya onun için nedense sorun etmiyorum pek şimdi daha güzel uzar inş..ama bişi diyim mi kendim bile yapmış olsam tek telime kıyamıyorum hakikaten saç kestirmekten soğumuşum makası ve saçımı bi arada görsem kaldırın onu gelip saçımı kesmesin diycem o derece :90::90:çok mu kestinnn yoksaküçücük kestysen nolucak canım nefes almıştır saçların iyi olmuş yani bi bakıma :)
bende napayım aynı işte , sabırrr sabırrr sabırr yani :)))
artık çok geeeçççO güzel saçlara dokunma arkadaşım:))) kesme kırık bile alma hatta :))))
Saçla kafayı bozdum ben arkadaşım, gecenin bu vakti .. Kafamda yılan yağı ve badem yağı karışımı hala oturuyorum:)))) iyi gidiyor saç uzatma hırsı ama bakalım yaza kadar ne olacak :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?