Saçla kafayı bozdum ben arkadaşım, gecenin bu vakti .. Kafamda yılan yağı ve badem yağı karışımı hala oturuyorum:)))) iyi gidiyor saç uzatma hırsı ama bakalım yaza kadar ne olacak :)))))
hani sen geçen 2fotonu ekledin ya dadlım sonrada taa en baştaki fotonu heh işte yazında ööle bi durum söz konusu olacak yine o fotonu ve yazın sende var olan lepiskalarını yan yana koyacan bu sayfada na şuraya yazıyom :90::90: o gri bluzlu fotonu iyi sakla..kafayı hep beraber bozduk ya
yazın inşallah hepimiz benim saçım şu kadar uzun seninki bu kadar uzun diye muhabbet çeviriyor olucaz inşallah bu topiklerde
ha eğer öyle bir şey olmazsa kafayı asıl o zaman bozucaz
hepimiz aynı yolun yolcusuyuz yoldaşlarım
en iyisini ediyosun canım devam et herşey çok güzel olacak eminim baharın gelmesi düşüncesiyle yeni güzel saçların olmasınıda düşünelim hani sonbahardan kışa doğru saç bi dökülür uzamaz ya şimdide bahar var önümüzde ona ulaşana kadar çabalayıp bahar gelmeye yakında bize yeni saçlar getireceğini düşünelim..içimde bööle bi ruh hastasıyla dolanıyorum kişisel gelişme tavan yaptı :90:
hani sen geçen 2fotonu ekledin ya dadlım sonrada taa en baştaki fotonu heh işte yazında ööle bi durum söz konusu olacak yine o fotonu ve yazın sende var olan lepiskalarını yan yana koyacan bu sayfada na şuraya yazıyom :90::90: o gri bluzlu fotonu iyi sakla..Allahın izniyle kimse boşa kürek sallamamış olacak..bu kadar günü gününe kürü kürüne ölçüsü milimine hesaplarken sanmıyorumki boşa çabalayalım kızlar..
yani kuzum ya inşaalllaahhh
ama saç dedğin şey uzar ya uzaması gerek normal şartlarda
bizdeki anormallik ne bilmiyorum ama bu saçları zorla uzatıcam
Merhaba bayanlar. Bende saç uzatma yoluna baş koydum kuaför saçlarımı mahvetti tepeme toplndı saçım kıvırcıgım ben zaten zor bir dönemden geçiyordum iyice psikolojimi bozuldu moralim bitti aynalara küstümşimdi turplu su ve sarımsaklı şampuan yapıyorum hergün yıkıyorum hızlı uzar normalde saçım ama bilmiyorum bakalım boyucam yarın uzamasına etki eder mi ? Uzadıgını daha rahat görürüm hemde belki biraz daha iyi olur diye boyamayı düşünüyordum ama bilmiyorum etki ederse hiç yapmayım :/
Merhaba bayanlar. Bende saç uzatma yoluna baş koydum kuaför saçlarımı mahvetti tepeme toplndı saçım kıvırcıgım ben zaten zor bir dönemden geçiyordum iyice psikolojimi bozuldu moralim bitti aynalara küstümşimdi turplu su ve sarımsaklı şampuan yapıyorum hergün yıkıyorum hızlı uzar normalde saçım ama bilmiyorum bakalım boyucam yarın uzamasına etki eder mi ? Uzadıgını daha rahat görürüm hemde belki biraz daha iyi olur diye boyamayı düşünüyordum ama bilmiyorum etki ederse hiç yapmayım :/
kızlar sabah ettik yine muhabbet çok güzeldi ben uyuyayım artık hadi günaydın aman iyi geceler :90:
slm canım hoşgeldin..
bugünlerde boya bencede hem moralinede iyi gelir düzeltir belki..
kürlerin iyi güzel ama sinamekiyi tavsiye ederim canım turpu daha önce yaptın iyi geldiyse sen bilirsin tabi ama ben sinamekiden iyi sonuçlar aldığım için onu öneriyorum..bu arada saçını boyaman diplerini görmen içinde kolaylık olacaktır inşallah çabucak uzar saçların canım ahh kuaförler ahh....neyse çok fazlada yıkamaya alıştırma saçını canım çabuk bezdirir ona göre saç her gördüğüne hemen alışan bişi çünkü..
ay ben bu kuaförlerin makasını kırıcam ya
hoş geldin canım aramıza, ya saçı hergün yıkamak iyi değilmiş diye biliyorum ben yani yarardan çok zararı varmış.
eğer saçın hızlı uzuyorsa kürlerle dahada desteklemiş olursun :) inan insanı psikolojik olarak bile rahatlatıyor
bende tam suan ona bakiyordum :)) benimde cok icime sindi pazartesi hemen uygulucam. haftada 1 denmis ama iki kez felan uygulasak birsey olurmu. 3-4gun arayla.
bende cok gaza geldim elimde olsa kafami sinamekiliyi suya sokup yasiycam. sende varmi gelisme canim nasil uzama suresi ise yaradimi baya. ?
Hosbuldum canim. sinemakiyi yarin yada pazartesi gunu badem yagi ile bemiks ampulu bulursam deniyecegim bulamazsamda sinamekiyi bir tutam kaynatip biraz uygulucam sacima. sarimsakla zeytinyagi cok iyi uzatiyormus birde onu denemek istiyorum ne yapcagimi sasirdimcok kafaya taktim. allhtan kis sapkayla dolasiyorum. yoksa inanin sokaga bile cikmicam bu sacla. :/
evet canım bul hemen başla ilk zamanlarda almamış olursan sadece sinamekiyide saçına kullanabilirsin o da iyi olur ama muhakkak bi araya getir küre başla..bu arada zeytinyağı+sarımsak uzatır elbette ama sarımsağın saç çıkarma özelliğini unutmayalım..emin ol o şapkayı çıkarman gerektiği zaman rahatça çıkarıp dolaşacaksın saçların o zamana güzel uzamış olur..
bende sinemakili su hazırlayıp hergün tazeleyip kafamı o suya sokup yaşantıma öyle mi devam etsem acaba f, fikir güzelmiş ya
valla canım tahmninen 48-49ncu sayfalardan sonra resimleri eklemiştim bir bak istersen
ben uzama kaydettim ama resimlern uzaklık açısı pek yansıtamadı heralde :S
saç dinlenme öneminde atağa geçiyor diyor çoğu kullanıcı ama inşallah bakalım :)
senin saçın uzamıştı şekerim boşver geçmişi geleceğe bak o saçlar ne olacak bahara..
bende dinlenme dönemi kuvvetli bi atak bekliyorum kendimi kırptım ya malum 2gün önce :90::90: neyse ama iykide aldım kırığımı şimdi saçım güçlenecek bana öle geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?