Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

bemix in kokusu igrenc elden sactan cıkmıyor günlerce.
Ben örüyorum devamlı saclarım örgülü oluyor 1bucuk aydır. Farkettim ki ayda 2 santim civarı uzamıslar 2bucuk santim bile olabilir, bundan sonra sadece örücem istediğim uzunluga gelene kadar kürler falan bos iş hicbiri yaramadı benim sacıma..

evet ama şu bemiksin kokusuna nası dayanıyosunuzzz

evet kızlar bemiks malesef biraz ööle..aslında bizlerde uzamayı hızlandırıyoruz bu kürlerle yoksa saçlarımız ortalama bi ölçüde uzuyodur..neyse kendinize güzel yöntemler bulmanız daha güzel bişi aslında..inşallah istediğiniz güzel saçlara kavuşursunuz hepimize kolay gelsin.. :)

bemiks yerine başka bişey koysak yine uzamıor değilmi
çünkü o kokuya ben dayanamıorum yanımdakileri düşünemedim
bepantene ampul koysak ? gerçi kontes topikin başında yazmış olmuo bemikssiz die

2 turp'u 3bardak suda haşlayın su ılıyınca içine 1 yumurta sarısı koyun karıştırın sonra saçınıza sürün 1saat falan kalsın saçınızın iyice yemesi için kafanıza bone yada poşet tarzı bişi geçirin haftada 2cm uzuyor benım uzadı paylaşmak istedim

kızlar ya bu sinameki benım saclara hıc ıyı gelmıyor sankı devam edıcem tabıkı:))

bemiks yerine başka bişey koysak yine uzamıor değilmi
çünkü o kokuya ben dayanamıorum yanımdakileri düşünemedim
bepantene ampul koysak ? gerçi kontes topikin başında yazmış olmuo bemikssiz die
canım onlarda konur zamanla ama bemiksin o kokusunun olması kanıtlıyor sanırım herşeyi bi iki kullanırsan artık farketmeyeceksin bile emin ol..
kızlar ya bu sinameki benım saclara hıc ıyı gelmıyor sankı devam edıcem tabıkı:))

canım zamanla yaradığını göreceksin kaçıncı kürdesin şuan belkide vardır gelişmeler ama biz göremeyebiliyoruz bazen istersen foto ekle daha iyi yorumlar duyacağına eminim kolay gelsin..

canım zamanla yaradığını göreceksin kaçıncı kürdesin şuan belkide vardır gelişmeler ama biz göremeyebiliyoruz bazen istersen foto ekle daha iyi yorumlar duyacağına eminim kolay gelsin..[/QUOTE]

canım ikinci kürümü yaptım ama çok sertleştiriyor bugun dax yaptım mesela yumusacık su an :) valla ıkı ayda sınamekı deneyım sırf bu yüzden boya yaptırmıyorum uc renk dolasmaktan fenalık geldi

birde saç köklerim yani başım öyle çok acıyor ki genelde hep acık tutuyorum toplamaktan acımasın dıye ama yınede cok acıyor sac dıplerım

canım zamanla yaradığını göreceksin kaçıncı kürdesin şuan belkide vardır gelişmeler ama biz göremeyebiliyoruz bazen istersen foto ekle daha iyi yorumlar duyacağına eminim kolay gelsin..

canım ikinci kürümü yaptım ama çok sertleştiriyor bugun dax yaptım mesela yumusacık su an :) valla ıkı ayda sınamekı deneyım sırf bu yüzden boya yaptırmıyorum uc renk dolasmaktan fenalık geldi[/QUOTE]

hımm daha başlardasın canım ya biraz daha yap faydasını göreceğine eminim..evet saçını boyatma bi süre daha çünkü sinameki açıyo rengi canım inş istediğin uzunluk olduğunda güzel bi boya yaparsın.. :)

canım ikinci kürümü yaptım ama çok sertleştiriyor bugun dax yaptım mesela yumusacık su an :) valla ıkı ayda sınamekı deneyım sırf bu yüzden boya yaptırmıyorum uc renk dolasmaktan fenalık geldi

hımm daha başlardasın canım ya biraz daha yap faydasını göreceğine eminim..evet saçını boyatma bi süre daha çünkü sinameki açıyo rengi canım inş istediğin uzunluk olduğunda güzel bi boya yaparsın.. :)[/QUOTE]

canım kendi aç rengim koyu kahve daxlaı uc ssantım uzayında kendı sacım cıktı ,dip boyası vardı ve uclar röfleli :) uc renk dolasıyorum :) foto daxla cekerken koymustum tabı dıpler dax ıle uzadı sımdı boydan fotosunu cektım sınamekıye baslayınca 5. haftamda koyucam foto:)

canım kendi aç rengim koyu kahve daxlaı uc ssantım uzayında kendı sacım cıktı ,dip boyası vardı ve uclar röfleli :) uc renk dolasıyorum :) foto daxla cekerken koymustum tabı dıpler dax ıle uzadı sımdı boydan fotosunu cektım sınamekıye baslayınca 5. haftamda koyucam foto:)[/QUOTE]

yok senin saçların gözümün önünde zaten çünkü dax ı ordan hatırlıyom dipleri güzel çıkmıştı evet bekliyom senden yine güzel ve akılda kalıcı foto :)

ah canım ya bı bılsem saclarımı cok sıkı tepedem topladıgımda acırdı böyle ama bı aydır falan sureklı aynı acı

canım yaa dikkat et bi süre kendi haline bırak istersen bende anlam veremedim:26:.. acaba çok mu bastırıp tarıyosun tararken belki ondan olmuştur diycem ama :44:

ah canım ya bı bılsem saclarımı cok sıkı tepedem topladıgımda acırdı böyle ama bı aydır falan sureklı aynı acı

canım sen saçına sakın bir şey uygulama kürler ya da başka şeyler
ve doktora git
sebebini mutlaka öğren

şu saçlar uzasada artık göğüs altına gelse yetti be

uzar küboşum yaa maşallahın var canımcım zamanla dahada güzel olucak
şu sıralar hızlı uzuyo sanki herkeste görüyorum sendede vardır bi hareketlilik zamanla görürsün sende

uzar küboşum yaa maşallahın var canımcım zamanla dahada güzel olucak
şu sıralar hızlı uzuyo sanki herkeste görüyorum sendede vardır bi hareketlilik zamanla görürsün sende

şimdi anlayamıyorum canım yarın fön çektirince bakıcam uzamışmı minnoşlar

şimdiki boyundan 5 parmak uzasa varya benden mutlusu olmaz ha :))
kız bazen rüyalarıma giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…