evet ama şu bemiksin kokusuna nası dayanıyosunuzzz
bemix in kokusu igrenc elden sactan cıkmıyor günlerce.
Ben örüyorum devamlı saclarım örgülü oluyor 1bucuk aydır. Farkettim ki ayda 2 santim civarı uzamıslar 2bucuk santim bile olabilir, bundan sonra sadece örücem istediğim uzunluga gelene kadar kürler falan bos iş hicbiri yaramadı benim sacıma..
evet ama şu bemiksin kokusuna nası dayanıyosunuzzz
canım onlarda konur zamanla ama bemiksin o kokusunun olması kanıtlıyor sanırım herşeyibemiks yerine başka bişey koysak yine uzamıor değilmi
çünkü o kokuya ben dayanamıorum yanımdakileri düşünemedim
bepantene ampul koysak ? gerçi kontes topikin başında yazmış olmuo bemikssiz die
kızlar ya bu sinameki benım saclara hıc ıyı gelmıyor sankı devam edıcem tabıkı:))
canım zamanla yaradığını göreceksin kaçıncı kürdesin şuan belkide vardır gelişmeler ama biz göremeyebiliyoruz bazen istersen foto ekle daha iyi yorumlar duyacağına eminimkolay gelsin..
niyeki canım :26:birde saç köklerim yani başım öyle çok acıyor ki genelde hep acık tutuyorum toplamaktan acımasın dıye ama yınede cok acıyor sac dıplerım
canım ikinci kürümü yaptım ama çok sertleştiriyor bugun dax yaptım mesela yumusacık su an :) valla ıkı ayda sınamekı deneyım sırf bu yüzden boya yaptırmıyorum uc renk dolasmaktan fenalık geldi
hımm daha başlardasın canım ya biraz daha yap faydasını göreceğine eminim..evet saçını boyatma bi süre daha çünkü sinameki açıyo rengi canım inş istediğin uzunluk olduğunda güzel bi boya yaparsın.. :)
niyeki canım :26:
ah canım ya bı bılsemsaclarımı cok sıkı tepedem topladıgımda acırdı böyle ama bı aydır falan sureklı aynı acı
ah canım ya bı bılsemsaclarımı cok sıkı tepedem topladıgımda acırdı böyle ama bı aydır falan sureklı aynı acı
şu saçlar uzasada artık göğüs altına gelse yetti be
uzar küboşum yaa maşallahın var canımcım zamanla dahada güzel olucak
şu sıralar hızlı uzuyo sanki herkeste görüyorum sendede vardır bi hareketlilik zamanla görürsün sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?