Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

bugün güya aralıksız ders çalışıcaktım yine oturdum başına kk'NIn :)))

şimdiki boyundan 5 parmak uzasa varya benden mutlusu olmaz ha :))
kız bazen rüyalarıma giriyor

kız uzar senin saçın o kadar ondan fazlada uzar buna müsait bi boyu var çünkü..o boylarda çabuk uzuyo nasıl uzadığını anlamıyorsun benim 2 3ay aralıklı fotolarım var bakınca şaşıyorum şimdide mesela ağustos eylül zamanlarındaki saçıma bakınca tuhafıma gidiyo bu kürlerin cevap vermemsi imkansız canoşum sen devam et bak noluyo o saçlar..şuandada gayet güzller yani keyif yüksek olsun..bu arada ben kaçıyom sınava gidim bu arada bile kk açıyom görüyosun kardeşini hadi baa dua et canım arkadaşım akşama görüşürüz yine..sende sıkı çalış hadi Allah zihin açıklığı versin canım

oyy kuzum benim başarılar diliyorum sana
ve kocaman kocaman öpyorum
dönünce yazzz

Ben varım burdayım
Bugün lavanta kürünü yaptım bakalım, dün bahsettiğim karışık yağdan kirpiklerime sürdüm gece öyle yattım.
Psikolojik olabilir ama çok az uzamış gibi geldi bana :44:

selaammm :)) hadi bakalım lavantanın sonucunu bekliyom senden merakla canım..
bende kirpiklerim için yağ karışımı kullanıyorum ve gerçekten etki ediyor o kadarda psikolojik değil yani canım devam et kullanmaya sarımsak da öneririm kirpiklerine sür yenilerini çıkarıyo..ben bi süre sonra yağ karışımına(şişem yarıya gelince) sarımsak attım içine öle kullanıyorum şimdi hadi bakalım..

dinlenme dönemine baş koydum şekerim :)))
sanki uzadı gibi ama yarın bi fön çektirip bakıcam :)
topluyorum anlamıyorum çünkü
geçen foto koymuşsun bide uzamıyo diyodun nakörlük etme kızz
ah canım benm diplerimle uçlarım birbirinden bağımsız hareket ediyorlar
diplerden bakıyorum çok az uzama var
foto çekiyorum baya uzamış gözüküyor
hangisine inanacağım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…