Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

ah canım benm diplerimle uçlarım birbirinden bağımsız hareket ediyorlar
diplerden bakıyorum çok az uzama var
foto çekiyorum baya uzamış gözüküyor
hangisine inanacağım bilmiyorum

senin saçların uzuyo tatlım geçen bende dedim yüzün kızarmadı mı ah esmerkraliçe ah şaka maka senin saçların çok güzel uzuyo ama en önemlisi çok sağlıklılar uzadığında kestirme uçtan aldırma davan olmucak en azından yaa

yok uçlarından aldırma derdim yokta önlerde kat var canım onlardan kurtulmak istiyorum
hiç kat kalmasın saçlarımda
nasıl yapabilirim ki onu

yok uçlarından aldırma derdim yokta önlerde kat var canım onlardan kurtulmak istiyorum
hiç kat kalmasın saçlarımda
nasıl yapabilirim ki onu

canoşum şimdi zaten sinameki biz farkında değiliz ama ihtiyacı olan saçı uzatıyo o yüzden senin katların daha çabuk uzar bende öle oldu çoğu kişinin fotosunada bakıyom alttan üstten bi yerlerden var çoğalma uzama o yüzden sen hep devam et önlerdeyse belki kahkül imkanı olur dicem ama sen küre devam et zamanla yok oluyo gbiler zaten benim katım filan kalmadı resmen :26: bi önler o da yenilerde yaptırmıştım diye ki onlarda toparlandı yani

benim istediğim bir uzunluk var
o uzunluğa geldikten sonra saçlarım uzadıkça uçlarından kestirirm o zaman yavaş yavaş katlar gider diye düşünüyorum
zaten dediğin gibi kısa saçlar daha çabuk uzuyor ne hikmetse

benimde aklıma o geldi hatta yazdım sildim içim el vermedi sende istemzsin diye sölemedim ama
o daha iyi olur aslında saçının uzamasınada etki eder çok uzun olsa bile..

bende kahkül kestirdiğime yanıyorum dün bi saç modeli gördüm dizlerimi dövdüm valla
kahkül çabucak uzar ama benimki bi boya gelince ööle kalıveriyo bu sefer onada iyce bi yoğunlaşmam lazım

valla sen o kahkülü her türlü uzatırsın:)))

selam kızlar, ben de geldim

1 ay önce bi anlık sinirle saçlarımı kısacık kestirdim. omzumun biraz daha altındaydı şimdi şu kadarcık kaldı

boyadan dolayı aşırı yıpranmıştı. sinamekiyi geçen sene denemiştim ve olumlu sonuç almıştım. yarın tekrar başlıyorum.
şimdi 3 parmak kadar dibim var. kendi saçlarım gelsin istiyorum. çok yolum var daha

kızlar şöyle söylim çok ürün denedim kullandım ama hiç biri işe yaramadı. yani hepsinin içinde kimyasal madde olduğu için o madde zaten saçı döküyor. bu seferde kellik sorunu yaşıyosunuz ki bizzat yaşadım. bitkisel yağ karışımı kullanın sadece yumuşaklık sağlamıyor tabi. hem öndeki kellikler kaybolmaya başladı.böyle tatlı tatlı kaşınıyor saç çıkıyor :) hem saçım çok daha hızlı uzuyor. hemde saçlarımı besliyor. evet yağ karışımı olduğu için saçtan kolayca çıkmıyor. ama bununda çözümüü aktarda buldum. bitkisel ısırgan özlü nival şampuanı var.ısırgan hem saçlara çok faydalı hemde kurutma özelliği olduğundan yağı dengeliyor yağlı görüntü yok oluyor.. gerçekten 4 aydır kullanıyorum ben çok memnunum :)

bu da saçlarım :)

Eklentiler

• $2012-11-05 18.54.5f2.webp
    22 KB · Görüntüleme: 62
kızlar ya hep okuyordum su bemıx kokusu sacta kalıyor dıye bana kalmıyor gıbı gelıyordu ama gecen gun sevgılım ılac gıbı kokuyor sacların dedı ardındanda dun fön cektırdım cekerken ılac kokusu ucusuyordu havada bır öncekı sampuanım restorex tı ve oyle guzel kokusu kalıyordu kı acta acaba ondan mı alsam yıne önerınız var mı sacta kalmamamsı ıcın :)

canım menekşe lavanta gibi kokulu yağları kullanmanı öneririm kokudan eser kalmıyor

hoş geldin canımmm
bu uzun yolda biz eşlik ederiz sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…