ay şu özendiğim saçları görünce isyan edesim geliyyyoooo
maşşallah valla gözüm kaldı :)))
canım menekşe lavanta gibi kokulu yağları kullanmanı öneririm kokudan eser kalmıyor
tatlım şampuana mı koyuyorum bu yagları bakımın ıcıne mı
kübooooooooşşş nerelerdesin gı özledik valla
fazla giremiyorum şeker şöyle bir göz atıp kaçıyorum
kk başına oturursam sınav mınav yalan olur valla:))))
heh bu cümleden sonra utanmalıydım ama utanmadım bak hala burdayımbende çok girmemeye çalışıyorum eskiye göre azaldı neyseki..sınavlarında çoğu gitti azı kaldı hadi hepimize kolay gelsin..saçlar ne alemde canişkom :)
benim yeni başlıyor daha 2nci sınAVI oldum bugün
sınvalardan sonra kitlencem buraya
vlla kuzum benim saçlarda tık yok
dinlenme dönemi dedim atağa geçer dedim geçemedi
saç napsın şekerim çok stres olduk sınavlar filan..
evet bende ohh mis gibi çayımı içerken takılmak istiyom buraya şöle güzelcede bi ayağımı uzatırım gel keyfim gel
banada dinlenme yaramadı uzun lafın kısası bian önce küre başlamayı düşünüyorum ama sınavlar beni engelliyor gene bu ayın 20sini beklemek zorunda kalıcam sanırım..
ben haftaya başlarım artık sinemakiye
canım kuaför bana doğun kontrol hapını şampuanına kat dedi
böyle bir şey olduğunu duymuş ama uygulmaya geçmemiştim
öyle bir anlttı ki ikna etti beni
yarın anneme aldırıcam bir kutu :)
bütün şartları zorluyorum artık
canım her ikiside olabilir ama şampuanına eklemeni tavsiye ederim daha kesin bi çözüm olacaktır..
ee bakımların nasıl gidiyo şekerim neler yapıyosun
bugün dörduncu kürümü yaptım sekerım :) uzama var farkedılıyor sınamekıyede yavastan alıstı saclarım artık bakalım tamamlayıp boyatıcam artık kuaförüm daha cok beklersen arada renk farkı olacak dedı bende sıkıldım uc renk dolasmaktan zaten soyle omuzlRIMDAN asagı ınseydı bı :)
bunu yaparsan bizi de bilgilendir canımben haftaya başlarım artık sinemakiye
canım kuaför bana doğun kontrol hapını şampuanına kat dedi
böyle bir şey olduğunu duymuş ama uygulmaya geçmemiştim
öyle bir anlttı ki ikna etti beni
yarın anneme aldırıcam bir kutu :)
bütün şartları zorluyorum artık
devam et canım en güzel aşamaya geldin 5.kürden sonra dahada çok hissettirecek uzadığını..bu arada boyanı şu sinameki filan tamamen bitince yap yoksa o da akar haberin olsun canım..
bunu yaparsan bizi de bilgilendir canım
ben de bugün bi mağazanın aynasında saçlarımı gördüm aslında epeyde düzelmişti ışıktanmıdır nedir gördüm moralim sıfır oldu valla o dk kökünden kesesim geldibugün saçlarımın uçlarından kestim kırıklar gitsin mantığıyla ama çok değil :26:
ben de bugün bi mağazanın aynasında saçlarımı gördüm aslında epeyde düzelmişti ışıktanmıdır nedir gördüm moralim sıfır oldu valla o dk kökünden kesesim geldineyse şimdilerde şöle bi tarif buldum ayda bir bunu yapalım beraber şekerim..
tamam canım yapalım
of neden uzamıyo bu saç ya valla doktora gitcem artık ha
şu sinemakinin 2nci turuna başlayıp bitiriyim işe yaramazsa gerçekten bi sorun var demektir
offffff 4-5 parmak uzasa çok fark edicekte işte.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?