2nci turun ilk kürü uygylandı bugün sinemakinin :)
yalnız ben saçımı o gün biraz fazla kesmişim ya :26:
şampuanın içine doğum kontrol hapıda attım
denemedğim şey kalmadı sanırım böylece
küboşum nerelerdesin ya özlettin kendini....
hadi turun başarılı geçsin inşallah canım neyse kestim deyip üzülme
kür ve hap güzelce uzatır benimde başlamam lazım 2.turuma bi an önce
tatlım sende başlada bu tura beraber başlayıp beraber bitirelim
ya uzayan kısmı kesmişim resmen
ama uçları daha güzel oldu, olsun bakalım 2nci tur coşturur belkii :)
bişe kalmamış canım devam et bu aşamadan sonra uzamayı hissedeceksin emin ol..neyse dönüşte foto bekliyoz :)kızlar bugun besıncı kurumu yaptım ızmıre gıdecegım ıcın ıkı gun erken yaptım :) aslında foto koyacaktım cunku uzadıgını ve duzeldıgını farkedıyorum ben ama foto cekıp ılk gunle karsılastırınca cok bı fark olmadı o yuzden sekız kurumu bıtırıp dınlenmede bıtınce foto koymaya karar verdım ha gayret yarısına geldım :)
kızlar bugun besıncı kurumu yaptım ızmıre gıdecegım ıcın ıkı gun erken yaptım :) aslında foto koyacaktım cunku uzadıgını ve duzeldıgını farkedıyorum ben ama foto cekıp ılk gunle karsılastırınca cok bı fark olmadı o yuzden sekız kurumu bıtırıp dınlenmede bıtınce foto koymaya karar verdım ha gayret yarısına geldım :)
küboşum nerelerdesin ya özlettin kendini....
hadi turun başarılı geçsin inşallah canım neyse kestim deyip üzülme
kür ve hap güzelce uzatır benimde başlamam lazım 2.turuma bi an önce
merhaba kızlar ne hapı doğum kontrol mu yoksa bende başlayacaktım da fayda göreniniz var mı
canım ben kullanmadım korktum açıkçasıkübra kullanacaktı mutlaka cevaplayacakır sorunu..
kızlaaarrr özledim topiğimi yaaa :)
netim yoktu ama artık var ve burdayım
mrveva doğum kontrol hapını sormuşsun canım
ben uygulamaktayım :)
tüylenme olur vs diye bende korkuyordum ama iyice araştırdım ben öyle bir şey yokmuş valla
ve alırken eczacıda söylemiş anneme saça ciddi etkisi oluyormuş diye
ben banyoya giriğimde ilk şampuanı uyguluyorum ve banyom bitene kadar kafamda kalıyor şampuan
tüylendirme yapsaydı ben çoktan tüylenmiştim
saçımı kestiğim için pişman olmuştum ama iyiki kesmişim diyorum çünkü saçlarım hiç olmadığı kadar güçlendi
sinemakinin bugün 2nci kürürünü uygulucam, bu turdan çok umutluyum
doğumkontrol hapını katmak için hiç bekleme derim cANIM
not: xAyx özlleeediiimm seni :)))
kızlaaarrr özledim topiğimi yaaa :)
netim yoktu ama artık var ve burdayım
mrveva doğum kontrol hapını sormuşsun canım
ben uygulamaktayım :)
tüylenme olur vs diye bende korkuyordum ama iyice araştırdım ben öyle bir şey yokmuş valla
ve alırken eczacıda söylemiş anneme saça ciddi etkisi oluyormuş diye
ben banyoya giriğimde ilk şampuanı uyguluyorum ve banyom bitene kadar kafamda kalıyor şampuan
tüylendirme yapsaydı ben çoktan tüylenmiştim
saçımı kestiğim için pişman olmuştum ama iyiki kesmişim diyorum çünkü saçlarım hiç olmadığı kadar güçlendi
sinemakinin bugün 2nci kürürünü uygulucam, bu turdan çok umutluyum
doğumkontrol hapını katmak için hiç bekleme derim cANIM
not: xAyx özlleeediiimm seni :)))
ayy yirimküboooşşş nerelerdesin kız bende seni özledimm...
aa iyiyimiş yaa bak gene aklımı aldın şimdineyse canım bende yarın yapıcam sinameki 2.tura başlıyom hazır kozmikbakım günüde gelmişken başlayım dedim bende çok umutluyum aldığım bikaç şey daha var saç uçlarım için glissin siyah serisini ve hindistanc.yağı aldım..bugünlerde saç kesme ve boyamanın yararlı olacağı günler ama açıkçası kırıklarımı almak istemedim bu sefer çünkü düzeliyolar epey şu sana verdiğim tarifte iyi geldi hadi bakalım bahara çok umutluyum bi an önce küre başlayı foto koymak istiyom ama googlelara düşüyoz anacım nedek ya :26::90:
ayy yirimküboooşşş nerelerdesin kız bende seni özledimm...
aa iyiyimiş yaa bak gene aklımı aldın şimdineyse canım bende yarın yapıcam sinameki 2.tura başlıyom hazır kozmikbakım günüde gelmişken başlayım dedim bende çok umutluyum aldığım bikaç şey daha var saç uçlarım için glissin siyah serisini ve hindistanc.yağı aldım..bugünlerde saç kesme ve boyamanın yararlı olacağı günler ama açıkçası kırıklarımı almak istemedim bu sefer çünkü düzeliyolar epey şu sana verdiğim tarifte iyi geldi hadi bakalım bahara çok umutluyum bi an önce küre başlayı foto koymak istiyom ama googlelara düşüyoz anacım nedek ya :26::90:
canım ya evet bi tarif vermiştin ayda bi kere uygulanıcak diye onu nerden buldun ve ne işe yarıyor ? aklımda bak o benim üşenmesem uygulucam
off sorma Google düşmek banada sıkıntı yapıyo :)
canım bende çok araştırdım bildiklerimi aktarayım sana belki işine yarar.
şampuanını her kullanmanda çalkala. haplar dibe çökebilir çünkü.
bir de hapları katacağın şampuanın bitkisel olmasını öneriyorlar. çünkü hapta şampuan da kimyasal.
kutu içinden 21 tane çıkıyormuş hepsini mi attın canım.
kelde bile saç çıkartıyor diyorlar o yüzden tüylenme mantıklı geldi.zaten tüylüyüm ben o sorun değil
ama kimyasal olması korkuttu beni biraz. ona kalırsa bemıkste kimyasal ilaç sonuçta. ve bemıks saçımı çok döktü. ısırgan kullanıyorum şu an şiddetle tavsiye ederim.
sen ne kadardır kullanıyorsun canım ve ne kadar sürede ne kadar uzama elde ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?