Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

ölçüm yapıyor musun canım foto koyacak mısın bize?

sabah akşam ağızdan medo biotin alıyorum bi de arkadaşlar o da çok etkili oluyor uzamasında yazdan beri beni görenlerin ilk söyledikleri ne kdr uzamış saçların oluyo

Bende sinameki kürüne başladım geçen hafta,yarın 2. kürümü yapacağım

sabah akşam ağızdan medo biotin alıyorum bi de arkadaşlar o da çok etkili oluyor uzamasında yazdan beri beni görenlerin ilk söyledikleri ne kdr uzamış saçların oluyo

herkes kullanabilir mi bunu canım gerçi vitamin ama
sen dr a filan gidip değerlerini ölçtürdükten sonra dr tavsiyesiyle mi aldın :26:

şimdi bakıyım netten bende alıyım yarın hemennn
yoksa delircem

ben bioblas kullanıyorum hızlı uzuyor..
birde bunun sarmaşık özü olan türü varmış saç uzatmak için onuda denyeceğim..

kızlar bende kansızlık var mesela. içtende desteklemek lazım biraz. seneler önce kan ilacı kullanmştm ama hala elim ayağım üşüyor. çok üşendm doktora gitmeye. şimdi boş vaktm varken değerlendirmek istiyorum. bi kan testi yaptırayım. kan ilaçları da destekler belki uzamasını.

biotin vitamin hapı mı ben bilmiyorum

medo biotini eczanedenmi alıcaz ya ben bugün almak istiyorummm

bugün yedinci kürümü yaptım evet bir uzama var ama öyle mucize değil haftaya sekizinciyi yapıp ara vericem sonra gelsin röfleee :) ikinci tura devam etmeyi sımdılık dusunmuyorum cunku dax kullanırkende guzel uzamıstı hatta su ankı uzamasıyla degerlendırırsem ıkı ayda sınamekının uzattıgından daha ıyı uzattı dax ama sinamekı ıcın bekleme suresınde ıyı uzatıyor dendıgı ıcın kesın yorumumu o zaman yapıcam :)
sınamekı besıncı haftayı yaptıktan sonra sankı bır anda uzama oluyor farkettım ben bırden uzadı :) hadı bakalım son uc haftam artık sabrettım sonucları umarım guzel olur kuaförum cok duzelmıs sacların demıstı :)

slm bnm saçlarımda uzasın die uğraşırken hiç uzamıodu ama sonra bıraktım saçımı simdi daha az yıkıorum daha az fön cekiorum düzleştirici kullanmıorm ve genelde toplu tutuorum cok hızlı uzuo

kızlar ben bı aydır bıotın ıcıyorum ama gunde bır adet prespektussundede bır adet yazıyor saclarıma etkısı oldumu bılemıyorum o sınamekıde kullandıgım ıcın ama tırnaklarım cok guclendı

benmde tırnaklarım kötü durumda.

yazdırıyor muyuz parayla mı alıyoruz tam adı nedir?????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…