Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

iyi diyelim iyi olsun canım benim
sende durumlar nasııll :)

iylik canım nolsun sinameki devam biliyosun
saçlarımı geçen çok azcık kestim yine kırık alır gibi bide boyadım
çok felaket renkteydiler..2ay idare ederse bu boya bu turun sonunda balyaj yaptırıcam
bakalım plan çok ama inş yerinede getirebilirim..

kübracık biotini aldın mı acaba ?

canım netten baktım da heryerde bulunmuyomuş heralde araştırmak gerek
sende eskişehirdesn eğer bi yerde bulursan banada söyle mutlaakkaaa
ben alıp başlamak istyorum ya :S
ama tüylenme yapar die korkuyorummm

iyi yapmışsın canım benimde alasım geldi azcık ucundan, sonra ddedim kesmiştim son bıraktığım boya geldi hiç ellemiyim dedim
ne renge boyadın canım e renk önemli tabi valla depresyona sokar insanı
inş bu tur hepimizin yüzü gülsünnn

inşallah canım..koyu kumrala boyadım ama saçım turuncu gibiydi koyu hoş bi kahverengi tuttu o yüzden
beni şöle 1 2ay daha götürse iyi olur valla şu kür işim bitince saçımı yaptırıcam zaten
bu arada hemen sinameki al devam et bırakma haa :90:

canım netten baktım da heryerde bulunmuyomuş heralde araştırmak gerek
sende eskişehirdesn eğer bi yerde bulursan banada söyle mutlaakkaaa
ben alıp başlamak istyorum ya :S
ama tüylenme yapar die korkuyorummm
medobiotin 5 mg ya hepsini içersek yapabilir
ama günde 1 2 mg alırsak sorun olmuyormuş
ben ikiye bölüp içmeyi düşünüyorum canım
ekimden itibaren diye başlayan topikte biotin ile ilgili birkaç bilgi paylaşmıştım

bugün 2 eczaneye sordum bulamadım ama yılmak yok bulursam sanada söylerim
olmadı netten sipariş veririz

herkes kullanabilir mi bunu canım gerçi vitamin ama
sen dr a filan gidip değerlerini ölçtürdükten sonra dr tavsiyesiyle mi aldın :26:

yok cnm doktor değil fakat birçok eczacıdan da saç uzamasıyla ilgili etkili ne kullanabilirim diye sorduğumda bunun etkili olcağını duydum ben sabah ve akşam alıyorum etkisini 1 aydan sonra bi süre gösteriyo bunun sayesinde benim baya uzadı

canım fakat şöyle bi durum varmış saça etki etmesi için 5 mg olanı kullanmak gerekiyormuş

sen kaç mg kullanıyorsun
tüylenme oldu mu ?

saçları gözle görülür biçimde kalınlaştırıyormuş benim mutlaka almam lazım yaa

canım fakat şöyle bi durum varmış saça etki etmesi için 5 mg olanı kullanmak gerekiyormuş

Saç ve tırnak sorunlarında genellikle günde 2 mg (2000 microgram) biotin yeterli olmaktadır,sorun daha ciddiyse saç dökülmesi fazlaysa günlük 5 mg,saç beyazlamasını durdurmak için günde 5 mg alınmalıdır.
Sorun yokken saçlarda ve tırnaklarda kalite artışı ve daha hızlı uzama elde etmek için günde 1 mg yeterli olmaktadır.Günlük 1-2 mg biotin saç uzama hızını % 30-50 oranında artırır.

böyle diyor canım ama ben 5 kullanmaya korkarım yaa :26:

biotin dediğimiz şey aslında H vitamidir..
medobiotin bir markadır ve 5 mg biotin içerir..1 mg biotin içeren solgar gibi markalarda vardır..yalnız biotinin saçlarda etkisinin görülebilmesi için 1 mg'den fazla almak gerekir..bu nedenle medobiotin oldukça sık kullanılır ve günde yarım tablet yani 2.5 mg veya bir tablet(5 mg) alarak kullanılır...
bak bende bunu okudum canım. valla mutlaka bulmak lazım yaa

ben alırsam yarım kullanırım canım haklısın 1 mg fayda etmez 2 ve 2den daha yüksek kullanmak lazım
ben bugün bulamadım işte ya sordum baya

bende iyice sorup soruştırıyım canım haberleşelim olur mu

canlar öncelikle sacınızı rahat bırakın :) düzleştirmeyin maşa yapmayın boyamayın ve 2.günde bir yıkayın. hergun yıkanması sacın yapısını bozdugu gıbı uyguladıgımız sampuandakı kımyasal maddeler saca daha cok zarar veriyor. mümkünse sacınıza bakım yapıp uzatmayı dusunuyorsanız tatlı badem yağı- hidistan cevizi yağı- çam terebeni-
ve ısırgan otu yağını karısıtırıp diplerinize yedirin daha sonra sacınızı streçe sarıp üzerine fön tutarak ısınmasını saglayın sacınız sıcak olucak sonras havlu ile sarıp 1-2 saat bekletin. haftada 2 kez bu uygulamayı yaparsanız sacınızın ne kadar cabuk uzadıgını ve gürleştiğini görüceksiniz. ayrıca mutlaka şampuanlarınızın içine bepantehe ampul alıp kırın karıstırın sacınızı öle yıkayın sonuc mukemmel olucak.

olur canım ben her çıktığımda soracağım bir kaç eczaneye bizim burda eczane çok
bulursam sanada haber veririm sende alırsın

5 mg benimki , sabah akşam içtiğim için de etkisi oldu sanırım. Ayrıca tüylenme de yapmadı yani bende yapmadı en azından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…