Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

evet işte kürden önceki hali ve 7. kürden sonraki hali :) çok bi fark yok yapısının düzeldiğini söyleyebilirim ama çok bi uzama yok iki ayda kendi uzaması sizler için olabilir ama benim gibi çok yavas uzayan bi saç için hiç yoktan iyidir bakalım bekleme ssüresinde çosarım belkı o zaman da çoşmazsam sinameki yıkar beniiii

cok net cekemedim kızlar arkayı kendı kendıme aynadan bu kadan yapabıldım :)

Eklentiler

• $DSC04529.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 56
  • $DSC04900.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
uzamıs beeee :) yan yana bakınca daha ıyı gozukuyor ben kendım bı onu bı onu actıgım ıcın boyle daha net :) ıkı aylık uzamamıdır etkı var mıdır kı yaa

ilk turdayım ben daha yarın sekızıncı kurumu yapıcam ama bekleme suremın sonunda rofle yaptırıcam yanı bı sure yapmayı dusunmuyorum :) doa kozmetıkten hındıstancevizi yagı ve sheabutter sıparısı verdım onlarla devam etmeyı dıpler uzayınca yenıden sınamekı yapmayı dusunuyorum :)

evet uzamis iki resime iyice bakinca suanki sacin cok daha dogal uzamis ve saglikli duruyor :) darisi insallah bana
bende suan 1.tur 5.kürdeyim bakalim 5.kürden sonra uzama cok fark ediliyormus :) merak ediyorum simdiden ne olucak diye insallah benimde yaza kadar saclarim uzarda su yaniklarim kestirirmmmm kiriklarimdan kurtulurummmm. :) bide ben sinameki kürüme 2 tatli kasigi ilaveten cörekotuyagida ekledim :) 2 saat dursun sacimda sonra yikiycamm :) pazar günüde alma hint yagi sürücem :))))))) bakaim haftafa iki kez kür yapiyorummmmm.....bende ilerde resim koyucam böyle uzadi diyeee insallah kizlarr pes etmeyin inanin herzaman

canımm uzamış vallahi yaaa
ama bak 2nci turada başla unutma sakın :))

Benim saçlarım şuan ilk resimdeki gibi

uzaktan bakınca sanki uzamamış gibi ama omuz hizzan ile saç hizzanı kıyaslayınca baya bir uzamış olduğu belli oluyor. Bir de fotoğrafların biri uzaktan biri yakından çekilmiş o yüzden uzama çok net belli olmuyor ama aslında gayet iyi uzamış.

başımda sinemakim sarmışım kafamı oturuyorum kızlar bu saatte :)
sabahda yıkıcam saçımı
sinemakiyi yapıyorum ya psikolojik olarak rahatlıyorum oh bu haftayıda yaptım diye :)))

kızlar kuaförüm bana arada bir sertce 2 dk boyunca sac diplerine masaj yapılması gerektigini söyledi, kan dolaşımı hızlandgında saclar hızlı uzarmış, kafa derine hiç birşey nufüz etmez derinin içine giren sey zaten seni öldürür diye moralimi bozdu benim, sinameki uygularkene yarıda bıraktım ( sizce ne yapayım

canım kuaförün şu masaj konusunda haklı ona lafım yokkk
amaaaaaa ; diğer dedğine katılmıyorum
kız burda canlı canlı örnekler var neden bıraktın
hatunların eklediği fotoları görmüyormusun sinemakiyle nasılda uzatmışlar saçlarını
canım başla tekrar sende bize eşlik et burda muhabbet gır gır yapa yapa geçiriyoruz kürleri :)

olur walla tatlım :) ben yeniden yarın başlayayım madem =)) fotograflara bakmaya calışıyordum bende şimdi=)) bu arada ben kendmi tanıtayım cok yabancı kalmayalım=) izmirden katılıyorum 23 yasındayım işssizlerden nişanlanmayı bekleyen, nişanlısını askerden bekleyen bir genc kızım evde ugras bulmaya calışıorum kendme, bunlardan biride saç:) su sinamekinin herseyine varım o b vitaminin kokusu kariç :)) birde saç sarı olunca bu kürden sonra acıldı gibi oldu saclarım. tabi sahte sarısınım orjinal degil:)

o zaman sana kocaaaaammmmmaaaaaaann biii hhhhhhooooşşşgeeeldiiiiin diyorum :)
Allah kavuştursun canım bu arada
bende 22 yaşındayım :)okula git gel öyle geçiyo günler

ya b vitamini bana kokmuyor hiç ya
bazıları sırf bu b vitamini kokusundan bırakıyor :)))
ay canım saçın birde sarıymış o saç bakımsız bırakılırmı ya, sarı yoruyor saçı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…