tırstım bu ilaç işinden aga
sinameki hayat yoldaşım daima :90:
benmde tırnaklarım kötü durumda.
yazdırıyor muyuz parayla mı alıyoruz tam adı nedir?????????????
kimse yok muuuu bişey yazsanıza kızlarrr uzamısmı :)
kimse yok muuuu bişey yazsanıza kızlarrr uzamısmı :)
evet işte kürden önceki hali ve 7. kürden sonraki hali :) çok bi fark yok yapısının düzeldiğini söyleyebilirim ama çok bi uzama yokiki ayda kendi uzaması sizler için olabilir ama benim gibi çok yavas uzayan bi saç için hiç yoktan iyidir bakalım bekleme ssüresinde çosarım belkı o zaman da çoşmazsam sinameki yıkar beniiii
cok net cekemedim kızlar arkayı kendı kendıme aynadan bu kadan yapabıldım :)
Benim saçlarım şuan ilk resimdeki gibi
evet işte kürden önceki hali ve 7. kürden sonraki hali :) çok bi fark yok yapısının düzeldiğini söyleyebilirim ama çok bi uzama yokiki ayda kendi uzaması sizler için olabilir ama benim gibi çok yavas uzayan bi saç için hiç yoktan iyidir bakalım bekleme ssüresinde çosarım belkı o zaman da çoşmazsam sinameki yıkar beniiii
cok net cekemedim kızlar arkayı kendı kendıme aynadan bu kadan yapabıldım :)
kızlar kuaförüm bana arada bir sertce 2 dk boyunca sac diplerine masaj yapılması gerektigini söyledi, kan dolaşımı hızlandgında saclar hızlı uzarmış, kafa derine hiç birşey nufüz etmez derinin içine giren sey zaten seni öldürür diye moralimi bozdu benim, sinameki uygularkene yarıda bıraktım( sizce ne yapayım
canım kuaförün şu masaj konusunda haklı ona lafım yokkk
amaaaaaa ; diğer dedğine katılmıyorum
kız burda canlı canlı örnekler var neden bıraktın
hatunların eklediği fotoları görmüyormusun sinemakiyle nasılda uzatmışlar saçlarını
canım başla tekrar sende bize eşlik et burda muhabbet gır gır yapa yapa geçiriyoruz kürleri :)
olur walla tatlım :) ben yeniden yarın başlayayım madem =)) fotograflara bakmaya calışıyordum bende şimdi=)) bu arada ben kendmi tanıtayım cok yabancı kalmayalım=) izmirden katılıyorum 23 yasındayım işssizlerden nişanlanmayı bekleyen, nişanlısını askerden bekleyen bir genc kızımevde ugras bulmaya calışıorum kendme, bunlardan biride saç:) su sinamekinin herseyine varım o b vitaminin kokusu kariç :)) birde saç sarı olunca bu kürden sonra acıldı gibi oldu saclarım. tabi sahte sarısınım orjinal degil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?