o zaman sana kocaaaaammmmmaaaaaaann biii hhhhhhooooşşşgeeeldiiiiin diyorum :)
Allah kavuştursun canım bu arada
bende 22 yaşındayım :)okula git gel öyle geçiyo günler
ya b vitamini bana kokmuyor hiç ya
bazıları sırf bu b vitamini kokusundan bırakıyor :)))
ay canım saçın birde sarıymış o saç bakımsız bırakılırmı ya, sarı yoruyor saçı çünkü
yormazmı hiç, ben genelde kremlerle ve içten beslenerek bakım yapıorum daha kolayıma geliyobirde bal renginden altın sarısı oldum hani platin degilim özellikle acıcı yaptırıp actırmadım ama 3 yaz güneşten ucları baya baya acık sarı. bende yeniden baslayayım bu sinamekiye. fotograf arıyorum halen bende yarın cekeyim koyabilrsem koyayım yada zaman geinde 2sni bir koyayım :) kadın olmak zor iş yaa
canım zor tabi ya ama bi o kadarda eğlenceli ya :)
ben seviyorum kendimle uğraşmayı
tatlım fotoğraflar baya var diğer topiklerdede ama sayfa sayısı çok uğraştırır biraz :)
sondan başa gitmeni öneririm :)))
kesen ınsanın elındekı ugura ınanırım.bı keresınde polat otelde kuafore gıtmıstım ordakı cocuga saclarımın uzamadıgını solemıstım cıraktıda azıcık ucundan kesım bak gor nası uzucak dedı ve masallah saclarım ınanılmaz hızlı uzadı.bıde anneannemın ellerı cok ugurludur her sekıl verdıkten sonra mutlaka ona bır tutam kestırıyorum.benım kı pek bılımsel olmadı ama neseee:)
kesen ınsanın elındekı ugura ınanırım.bı keresınde polat otelde kuafore gıtmıstım ordakı cocuga saclarımın uzamadıgını solemıstım cıraktıda azıcık ucundan kesım bak gor nası uzucak dedı ve masallah saclarım ınanılmaz hızlı uzadı.bıde anneannemın ellerı cok ugurludur her sekıl verdıkten sonra mutlaka ona bır tutam kestırıyorum.benım kı pek bılımsel olmadı ama neseee:)
al tatlım bak sinemakinin en büyük kanıtı budur bence
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/349242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html
saat 4 oldu ben birde erken kalkıcam ha bağlandım kaldım gene :)))
tatlım yarın kaldığımız yerden devam edelim ben yatağıma süzüliyim artık :))
ilk kürünü yapınca bana haber vermeyi unutmaa sakkııınnn
onu bana kesen kişinin uguru olarak degilde; kuaförüm kesen kşinin enerjisi sacını gecer metal kullandıgı için diye söyledi, haklı da olablr bilemiyorum ama aralık ayında kestirdim önceki kuaöfrmdense bu daha belirgin uzadı, birde kat yaptırmadım ondanda öyle olabilir:)
kızlarrr nerlerdesinizzzz=))) bakım yokmu bu gece=))
ben zeytinyağı sürüp yatıcam tatlım sen yaptınmı ilk kürünüüü :)
Kırılmaya başladı gene ya düzleştirci uyguluyorum:18:
canımm uzamış vallahi yaaa
ama bak 2nci turada başla unutma sakın :))
evet uzamis iki resime iyice bakinca suanki sacin cok daha dogal uzamis ve saglikli duruyor :) darisi insallah bana
bende suan 1.tur 5.kürdeyim bakalim 5.kürden sonra uzama cok fark ediliyormus :) merak ediyorum simdiden ne olucak diye insallah benimde yaza kadar saclarim uzarda su yaniklarim kestirirmmmm kiriklarimdan kurtulurummmm. :) bide ben sinameki kürüme 2 tatli kasigi ilaveten cörekotuyagida ekledim :) 2 saat dursun sacimda sonra yikiycamm :) pazar günüde alma hint yagi sürücem :))))))) bakaim haftafa iki kez kür yapiyorummmmm.....bende ilerde resim koyucam böyle uzadi diyeee insallah kizlarr pes etmeyin inanin herzaman
tatlım düzleştirme eger fön kullanıyorsan döndürüp tum sacını burgu halinde kıvırıp kurutabilirsin, doğal dalga yaratıyo sacında, bgn okadar yorucu bir gün gecirdimki regl de olunca pek üşendim kuzum
bunu kesinlikle deniceeeemmm ya
dalgalı yapamıyorum saçımı bu işime yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?