Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

yormazmı hiç, ben genelde kremlerle ve içten beslenerek bakım yapıorum daha kolayıma geliyo birde bal renginden altın sarısı oldum hani platin degilim özellikle acıcı yaptırıp actırmadım ama 3 yaz güneşten ucları baya baya acık sarı. bende yeniden baslayayım bu sinamekiye. fotograf arıyorum halen bende yarın cekeyim koyabilrsem koyayım yada zaman geinde 2sni bir koyayım :) kadın olmak zor iş yaa

canım zor tabi ya ama bi o kadarda eğlenceli ya :)
ben seviyorum kendimle uğraşmayı
tatlım fotoğraflar baya var diğer topiklerdede ama sayfa sayısı çok uğraştırır biraz :)
sondan başa gitmeni öneririm :)))

kesen ınsanın elındekı ugura ınanırım.bı keresınde polat otelde kuafore gıtmıstım ordakı cocuga saclarımın uzamadıgını solemıstım cıraktıda azıcık ucundan kesım bak gor nası uzucak dedı ve masallah saclarım ınanılmaz hızlı uzadı.bıde anneannemın ellerı cok ugurludur her sekıl verdıkten sonra mutlaka ona bır tutam kestırıyorum.benım kı pek bılımsel olmadı ama neseee:)

heralde sende bi uğur var biraz beraber mi takılsakkk

onu bana kesen kişinin uguru olarak degilde; kuaförüm kesen kşinin enerjisi sacını gecer metal kullandıgı için diye söyledi, haklı da olablr bilemiyorum ama aralık ayında kestirdim önceki kuaöfrmdense bu daha belirgin uzadı, birde kat yaptırmadım ondanda öyle olabilir:)

bende saçımı bir boyda istiyorum ya

Son düzenleme:
saat 4 oldu ben birde erken kalkıcam ha bağlandım kaldım gene :)))
tatlım yarın kaldığımız yerden devam edelim ben yatağıma süzüliyim artık :))
ilk kürünü yapınca bana haber vermeyi unutmaa sakkııınnn

kesinlikle kat karsıtıyım, geç farkettim tabide, saçlarım bel oyuntuma geliyordu tam, katlardan kurtulmak için kestirdim, mısır püskülü gibiydi, şimdi gögsümün tam altında bitiyor uzaması içinde dedgim gibi sinirm bozluo hep topuzum bide benim anlamadıgım ben kendimi bildim bileli saclarım düzdü, 1 senedir bir dalga hali annemin aynısı oldu kestirmektenmi acabaa:S

tamam tatlım yarn gene burdayım iyi geceler sana :))))

bak ole bısı de olaılır cnm ınanıyorum yanı bu durumlara

ben zeytinyağı sürüp yatıcam tatlım sen yaptınmı ilk kürünüüü :)
Kırılmaya başladı gene ya düzleştirci uyguluyorum :18:

tatlım düzleştirme eger fön kullanıyorsan döndürüp tum sacını burgu halinde kıvırıp kurutabilirsin, doğal dalga yaratıyo sacında, bgn okadar yorucu bir gün gecirdimki regl de olunca pek üşendim kuzum

canımm uzamış vallahi yaaa
ama bak 2nci turada başla unutma sakın :))

cok mersi tatlım :) ama boyatacagım ıcın bı sure ara verıp sonra baslıcam :) ya sence ıkı aylık normal olması gerekenden fazla mı bu uzama sankı ıkı ayda bu kadarda uzar gıbı nebıleyım bakalım dun sekızı yaptım ıkı hafta araya gırmıs bulunmaktayım :)

tesekkurler canım benım , besten sonra farkedıyorsun bese kadar normal gıderken besten sonra bı anda uzadıgını farkettım ben :) bende susam yagı evıgen ampul ekledım ara sıra hatta dun sonuncusunu yaptım ıkı bemıks bır evıgen 3 kapak badem yagı ve susam yagı ekledım :) yıkadıktan sonra kurutmadan ıslakken yanı gliserin kullanıyorum hatta ıkı haftadır suremedım gliserin mucize gibi geliyor sert boyalı saclara :) denemediysen tavsıye ederım :)

bende daxla kullanıyordum sınamekıyı bır sure eger sınamekıden etkı göremezsen dax ı da öneririm sinameki benim saçlarımı çok sertleştırıyor ama dax pamuk gibi yapıyor bıde su ıkı hafta bekleme suremın sonunda net kararıma varıcam su ankı uzatma durumua göre aynı surede dax daha ıyı uzatmıstı ama bu ıkı haftada ataga gecerse o başka :)

bunu kesinlikle deniceeeemmm ya
dalgalı yapamıyorum saçımı bu işime yarar

bunu kesinlikle deniceeeemmm ya
dalgalı yapamıyorum saçımı bu işime yarar

canım kırık fön aparatları var 10tl bir şey dalgalı seviyorsan ondan al videolarıda var nette oldukça pratik ben almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…