Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

kızlar ben bekleme süresindeyim ilk haftam bu hafta ama saçlarımı boyatayım diyorum önumuzdekı hafta ıcı bı sıkıntı olmaz herhalde bu ara cok sık iş görüşmelerine gidiyorum böyle üç renk kötü bir görüntü var bekleme süresinin ikinci haftasında boyatmada sıkıntı olur mu sızce ?

hiçbi zaman sıkıntı olmaz canım :26:
ama istersen kozmikbakımı bekle bugünlerde olur sanırım
kalıcılığı daha iyi oluyo bu özel günlerde..

dün dax geldi :)))) bakalim onuda kullanicam nasil bisi acaba? birde sactan arindirmasi zor gibi seyler okudum ama bi deniycem artik :) bugünnnnnn 6.kürdeyim sinamekim suan hazirlanma asamasinda :) birazdan 2 saat sacimda bekleticemmm insallahhh cok güzel uzarrr 2 cm uzadi bi ayda bakalim eger devami gelirse benim icin bu bi mucize olur :) suan mucize 1 ayda 2 cm uzatabildimm :)

birde amla hint yagi kullaniyorum, pazar günleri oda onunda faydasi olduguna inaniyorum....suan bi organik sampuan aldim hint markasi yaglar var icinde diye, ah ilk bahar gelsede isirgan suyu yapsam sacima ama daha var

bir defa boyatirsan sacini bence bisi olmaz acmadigin sürece rengini, koyu renk yaparsan eger bence bisi olmaz, insallah istedigin renk olurrrr :)

ama maalesef rofle yaptırıcam gercı benımkı dıp roflaeyı astı artık :) dax ve sınamekı sagolsun :)
daxı arındırmada hıc zorlanmadım ben zaten sen farkedeceksın dıplerıne yedırdıktan sonra erıyor sac derının ısısıyla cok guzel olacak :) aslında sınamekıden sonra kullansaydın farkını karsılastırırdın :)

Selam kızlar saçıma haftada 1 dax, sinamekeli kür, bemiks bepanthne evigen üçlüsü, yapıyorum birde şampuanımda çam trabentin var hiç bi zaman hangisini uzattığını bilemycem çok mu şey yapıyorum acaba fazla gelirmi

bemiks bepanthne evigen üçlüsünü sinameki ile beraber yap süper olur ben öyle yaptım bepanten yoktu sadece :) çam terebendın hem yagın daha cabuk gıtmesını saglıyor sactan hemde uzamaya destek dökulmeyı onluyor ama sac sarıysada cok sertlestırıyor

sinamekeyle ampülleri birleştirmek iyi fikir cidden :) çam trabentini önceden biraz kullanmştım yüzde tüylenme yaparsa die korkudan bırakmıştım ama bu kadar kişi kullanıyor yapmaz heralde dedim yine başladım :) ne kadardır ç.trebentini kullanıyorsun canım?

evet saclarim git gide degisiyor :))) güzellesiyor uzuyor cok sükür ya baslamadan önceki fotoma bakinca simdi daha iyi anliyorum...ah su yaniklarim bir gitseee yine eski dogal saclarima kavusucam insallah eger hic boyamazsam olucak kendi dogal halimiz aslinda en güzeliii...peki ben daxi sinamekiye ara verince bi deneyim diyorum olur degilmi??

tatlım gecen yıllardada kullanmıstım altı aydır da kullanıyorum ama benım saclar boyalı oldugundan bı ara verıyorum yoksa tuylenme falan yapmıyor yanı

tatlım gecen yıllardada kullanmıstım altı aydır da kullanıyorum ama benım saclar boyalı oldugundan bı ara verıyorum yoksa tuylenme falan yapmıyor yanı

canım ç.terebendini mi sölüyosun
peki saçlarında bi gürleşme hissettin mi mesela bıraktığında filan farkettiğin bi yararı

Aynı yanık sorunu bende de vardı canım kestir kestir bi bitemedi az kaldı şuan üstlrde var bi kısım ama onlarıda baya kestirmyi düşünmüyorum :) son zamnalrda bende hissediyorum baya uzadı sağlıklı duruyor ç.trebntini tavsiye ederim canım şimdi yıkadım daha yumuşacık tel tel oldu :)

ben kestirsem yanik yerleri cok kisalir o yüzden uzaticam mecburen napim kulak üstünde daha bi 10cm uzamasi lazim ya cok gibi gelsede inaniyorum bu yaz bu kadar uzayacagina :) eger her ay 2 cm uzasa varyaaaa :)))))) yuppppiiii derrrimmmm

hepimizz umarim rapunzel saclarimiza kavusuruz.öncelikle hedefim bu yanik sactan kurtulmak sonrada istedigim uzunluga kavusmak :)
bide daxi deniycem bakalim nasil bisi

evet canım ben kestirdim en kısa katım kulak hizamda boyları omzumda çok az saçım varmış gibi tuhaf duruuyor kendine gelsin öyle kestirisin daxı 2 aydır kullanıyorum ben mennumun zahmetsiz bide diğer yağlara naaaran daha kolay arındırıyorum ben saçımdan

yok canım ya devam et
zaten okuyosan bizde yaptığımız bakımları birbirleriyle destekliyoruz

ben bugün kan aldırdım
acaba vitamin eksikliğimi var falan diye çinko falan almayı düşündüm ama kan testi yaptırıp başlamak en mantıklısı geldi

canım ç.terebendini mi sölüyosun
peki saçlarında bi gürleşme hissettin mi mesela bıraktığında filan farkettiğin bi yararı

gürleşme hımm benim saçlarımda hiç aşırı dökülme olmaz acıkcası ama bır donem dokulmeye baslamıstı ben o zaman ılk kullanmıstım ve kesmıstı dokulmeyı evet bı sacımda kendını toplama gurlesme oldu ama o donem daxıda ılk defa kullanmaya basladım hangısındendır kestıremıyorum su an yanı cam terebendın gurlestırdı dıye kesın dıyemem tatlım

kızzzlar röfle yaptıramıyorum sizce bu renk nasıl

Eklentiler

• $sac_renkleri_2013__11_1.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 63
ayy cok güzel bu renk ayni benim dogal sacimin aynisi iste eger hic boyamadan dayanabilirsem :)))) benimde böyle uzun dalgali saclarim olucakkkkkkk :)))) bugün gliserin aldim sacima karisim hazirliycaaam bakalim nasil olucak :))

saclarimi ölcücem yine bakalim degisiklik oluyormu 6.kürde dün tamamlandi 2 haftam var sonra dinlenmeye gecicemmm :)

sizlerden ne haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…