canım kırık fön aparatları var 10tl bir şey dalgalı seviyorsan ondan al videolarıda var nette oldukça pratik ben almayı düşünüyorum
kızlar ben bekleme süresindeyim ilk haftam bu hafta ama saçlarımı boyatayım diyorum önumuzdekı hafta ıcı bı sıkıntı olmaz herhalde bu ara cok sık iş görüşmelerine gidiyorum böyle üç renk kötü bir görüntü var bekleme süresinin ikinci haftasında boyatmada sıkıntı olur mu sızce ?
kızlar ben bekleme süresindeyim ilk haftam bu hafta ama saçlarımı boyatayım diyorum önumuzdekı hafta ıcı bı sıkıntı olmaz herhalde bu ara cok sık iş görüşmelerine gidiyorum böyle üç renk kötü bir görüntü var bekleme süresinin ikinci haftasında boyatmada sıkıntı olur mu sızce ?
dün dax geldi :)))) bakalim onuda kullanicam nasil bisi acaba? birde sactan arindirmasi zor gibi seyler okudum ama bi deniycem artik :) bugünnnnnn 6.kürdeyim sinamekim suan hazirlanma asamasinda :) birazdan 2 saat sacimda bekleticemmm insallahhh cok güzel uzarrr 2 cm uzadi bi ayda bakalim eger devami gelirse benim icin bu bi mucize olur :) suan mucize 1 ayda 2 cm uzatabildimm :)
birde amla hint yagi kullaniyorum, pazar günleri oda onunda faydasi olduguna inaniyorum....suan bi organik sampuan aldim hint markasi yaglar var icinde diye, ah ilk bahar gelsede isirgan suyu yapsam sacimaama daha var
bir defa boyatirsan sacini bence bisi olmaz acmadigin sürece rengini, koyu renk yaparsan eger bence bisi olmaz, insallah istedigin renk olurrrr :)
Selam kızlar saçıma haftada 1 dax, sinamekeli kür, bemiks bepanthne evigen üçlüsü, yapıyorum birde şampuanımda çam trabentin var hiç bi zaman hangisini uzattığını bilemycem çok mu şey yapıyorum acaba fazla gelirmi
bemiks bepanthne evigen üçlüsünü sinameki ile beraber yap süper olur ben öyle yaptım bepanten yoktu sadece :) çam terebendın hem yagın daha cabuk gıtmesını saglıyor sactan hemde uzamaya destek dökulmeyı onluyor ama sac sarıysada cok sertlestırıyor
sinamekeyle ampülleri birleştirmek iyi fikir cidden :) çam trabentini önceden biraz kullanmştım yüzde tüylenme yaparsa die korkudan bırakmıştım ama bu kadar kişi kullanıyor yapmaz heralde dedim yine başladım :) ne kadardır ç.trebentini kullanıyorsun canım?
tatlım gecen yıllardada kullanmıstım altı aydır da kullanıyorum ama benım saclar boyalı oldugundan bı ara verıyorum yoksa tuylenme falan yapmıyor yanı
evet saclarim git gide degisiyor :))) güzellesiyor uzuyor cok sükür ya baslamadan önceki fotoma bakinca simdi daha iyi anliyorum...ah su yaniklarim bir gitseee yine eski dogal saclarima kavusucam insallaheger hic boyamazsam olucak kendi dogal halimiz aslinda en güzeliii...peki ben daxi sinamekiye ara verince bi deneyim diyorum olur degilmi??
ben kestirsem yanik yerleri cok kisaliro yüzden uzaticam mecburen napim kulak üstünde daha bi 10cm uzamasi lazim ya cok gibi gelsede inaniyorum bu yaz bu kadar uzayacagina :) eger her ay 2 cm uzasa varyaaaa :)))))) yuppppiiii derrrimmmm
hepimizz umarim rapunzel saclarimiza kavusuruz.öncelikle hedefim bu yanik sactan kurtulmak sonrada istedigim uzunluga kavusmak :)
bide daxi deniycem bakalim nasil bisi
Selam kızlar saçıma haftada 1 dax, sinamekeli kür, bemiks bepanthne evigen üçlüsü, yapıyorum birde şampuanımda çam trabentin var hiç bi zaman hangisini uzattığını bilemycem çok mu şey yapıyorum acaba fazla gelirmi
canım ç.terebendini mi sölüyosun
peki saçlarında bi gürleşme hissettin mi mesela bıraktığında filan farkettiğin bi yararı
kızzzlar röfle yaptıramıyorumsizce bu renk nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?