kızzzlar röfle yaptıramıyorumsizce bu renk nasıl
ayy cok güzel bu renk ayni benim dogal sacimin aynisi iste eger hic boyamadan dayanabilirsem :)))) benimde böyle uzun dalgali saclarim olucakkkkkkk :)))) bugün gliserin aldim sacima karisim hazirliycaaam bakalim nasil olucak :))
saclarimi ölcücem yine bakalim degisiklik oluyormu 6.kürde dün tamamlandi 2 haftam var sonra dinlenmeye gecicemmm :)
sizlerden ne haber
Ben zamanında entele çiçeği ile uzatmıştım. Ama şimdi kullanmıyorum artık. Daha çok bakımlara yöneldim.
ayy cok güzel bu renk ayni benim dogal sacimin aynisi iste eger hic boyamadan dayanabilirsem :)))) benimde böyle uzun dalgali saclarim olucakkkkkkk :)))) bugün gliserin aldim sacima karisim hazirliycaaam bakalim nasil olucak :))
saclarimi ölcücem yine bakalim degisiklik oluyormu 6.kürde dün tamamlandi 2 haftam var sonra dinlenmeye gecicemmm :)
sizlerden ne haber
entele çiçeğini ilk defa duydum ya işe yarıyomu cidden ?
kızlaaaarr nabersiniz nasıl gidiyo kürler bakalım, kübracım giremedim kaç gündür işe başlayınca akşamları oturamıyorum ne var ne yok bakalım :)
boyattım kızlar :) birebir aynı olmadı tabı altta röfle olunca :)
işe mi başladın canım hayırlı olsun :)
5nci kürü yaptım bugün bakalım sen naptın asıl başladın mııı :)))
canım gliserini sade kullan karısım yapınca ben kötu oldu ama tek kullandıgımda mucıze gıbı
resmini çekseydin yaaa bizde görseydik :)))
ya gliserin ne işe yarıyor ve nasıl uyguluyorsun canım?
xAyx bi denk gelemiiiyyoorruuuzzz nerdesssiiiinnn :)
canım benım gliserin sacını nemlendırıp nemı saca hapsedıyor tamamen kurudugunda elınden kayıyor saclar :) yumusacık oluyor ve koruyor sacı; kullanımıda yıkadıktan sonra havluya sarıyorum uzerımı gıyınenen kadar suyunu cekıyor bıraz sonra ıslakken uclarına ozellıkle zaten kırık uclarda varya suruyorum jel gıbı kıvamı cok surmene gerek yok o yuzden sonra tekrar sarıyorum havluyla bı sure sonra kurutuyorum yanı ıslak saca surmen lazım
evet kübram yaa 2gündür netim yoktu bugün gelebildi
özledim valla napıyon ne var ne yok şekerim
canım işe yarıyor diyorsun değilmi bugün bende alayım olmadı :)))
saçlar çokkk yakışmış bu arada
ve nasıl güzel parlıyor öyleeeeee
napayım canımmmm kürlere devam valla
sen kaçncı küürdesn 4 dimi:)
yarısı bitti bile yaaa :))))
bugün tahlil sonuçlarıma baktı doktor sadece demir biraz düşük çıktı
cildiyeye git dedi belki öyle yaparım
bemiks evigen beğantheni falan söledi ama zaten uyguluyorum dedim
şu tur bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum
saçllarım göğüs hızzasını bii geçemedi offf bakalım şu tur bitsndee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?