Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

Ben zamanında entele çiçeği ile uzatmıştım. Ama şimdi kullanmıyorum artık. Daha çok bakımlara yöneldim.

Son düzenleme:
kızzzlar röfle yaptıramıyorum sizce bu renk nasıl

kız mı çok güzel saçının rengimi karar veremedim ya :)) ama renk süper gözüküyor

gliserini bende çok düşündüm ama bi gidip alamadım ya üşengeçlikten
bende 5nci kürümü yaptım saatin dolmasını bekliyorum ben 2 saatten fazla tutuyorum hepp

Ben zamanında entele çiçeği ile uzatmıştım. Ama şimdi kullanmıyorum artık. Daha çok bakımlara yöneldim.

entele çiçeğini ilk defa duydum ya işe yarıyomu cidden ?

canım gliserini sade kullan karısım yapınca ben kötu oldu ama tek kullandıgımda mucıze gıbı

boyattım kızlar :) birebir aynı olmadı tabı altta röfle olunca :)

entele çiçeğini ilk defa duydum ya işe yarıyomu cidden ?

Ben geçen yıllarda çok takmıştım kafayı bu saç uzatma meselesine. İnanılmaz bir etki gösterdi. Fakat bu bilinen zehirli olduğu söylenen entele otu değil; entele çiçeği

kızlaaaarr nabersiniz nasıl gidiyo kürler bakalım, kübracım giremedim kaç gündür işe başlayınca akşamları oturamıyorum ne var ne yok bakalım :)

kızlaaaarr nabersiniz nasıl gidiyo kürler bakalım, kübracım giremedim kaç gündür işe başlayınca akşamları oturamıyorum ne var ne yok bakalım :)

işe mi başladın canım hayırlı olsun :)
5nci kürü yaptım bugün bakalım sen naptın asıl başladın mııı :)))

işe mi başladın canım hayırlı olsun :)
5nci kürü yaptım bugün bakalım sen naptın asıl başladın mııı :)))

evet tatlım 8 gibi evde oluyorum anca yemektir banyodur uyuyakalıyorum nete giremiyorum hiç, yaptım 2 gün önce sinameki kürünü bakalım uzayacakmı:)

ya gliserin ne işe yarıyor ve nasıl uyguluyorsun canım?

canım benım gliserin sacını nemlendırıp nemı saca hapsedıyor tamamen kurudugunda elınden kayıyor saclar :) yumusacık oluyor ve koruyor sacı; kullanımıda yıkadıktan sonra havluya sarıyorum uzerımı gıyınenen kadar suyunu cekıyor bıraz sonra ıslakken uclarına ozellıkle zaten kırık uclarda varya suruyorum jel gıbı kıvamı cok surmene gerek yok o yuzden sonra tekrar sarıyorum havluyla bı sure sonra kurutuyorum yanı ıslak saca surmen lazım

canım işe yarıyor diyorsun değilmi bugün bende alayım olmadı :)))
saçlar çokkk yakışmış bu arada
ve nasıl güzel parlıyor öyleeeeee

canım işe yarıyor diyorsun değilmi bugün bende alayım olmadı :)))
saçlar çokkk yakışmış bu arada
ve nasıl güzel parlıyor öyleeeeee

çok tesekkur ederım tatlım alısaya calısıyorum bende :)

gliserini mutlaka al ben ılkınde su ıle karıstırmıstım cok yaglı kotu olmustu sonra dırekt uyguladım yumusacık pırıl pırıl oldu benım fıkrım sende ılk once boyle dene :) ama mutlaka dene

napayım canımmmm kürlere devam valla
sen kaçncı küürdesn 4 dimi:)
yarısı bitti bile yaaa :))))

evet küboşum yaa ama ben sayısını karıştırdım valla
bitane yapmıştım o rahatsızlık dönemime denk geldiği için kozmikbakıma uymuyodu diye onu saymadım
1ampulü çık 4.yü yaptım dün bakalım yaa saçlarımın çoğaldığını hissediyorum
sarımsak oldukça yaradı ama inş bu aşamadan sonra saçlarımda uzar bi karıştan az kaldı hedefime
bi an önce uzaması lazım saçımı yaptırmak istiyorum

bugün tahlil sonuçlarıma baktı doktor sadece demir biraz düşük çıktı
cildiyeye git dedi belki öyle yaparım
bemiks evigen beğantheni falan söledi ama zaten uyguluyorum dedim
şu tur bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum
saçllarım göğüs hızzasını bii geçemedi offf bakalım şu tur bitsndee

olur küboşum zamanla daha dur bahar bile gelmedi o zamana kadar çok güzel olucak
hem onca uğraşıyon boşa çıkar mı hiç illaki yararını görürsün canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…