gliserin aldim ama henüz kullanmadim.rapunzelin konusu var orda tarif vermisti gliserin su istege göre kokulu yag felan saca sikilicak diye...oda cok yagli olur düsüncesiyle ben tek gliserini islak saca uygulayip kurutucam bakalim nasil olcak :) suan saclarim uzama devam ediyor 2,5cm geliyor az kaldi bir iki güne gelir tahminim henüz 6.kürü yeni yapmistim bakalim :))))) ama ilk fotomla en son dün aksam cekildigimde gercekten fark var :)))) sizlerle zamani gelince hepsini paylasicammmm :)))
heee canım yaa gliserinli karışımı tavsiye eden bi arkadaşımız vardı kontes o sandım amahttp://www.google.de/imgres?q=sinam...94&start=13&ndsp=20&ved=1t:429,r:22,s:0,i:154
cok uzun oldu link ama goggle den arattimda rapunzelin konusunu :) ben bu fotolari gördüm :) masallah dedim bende basliyorum sinamekiye....rapunzelde gliserini önerdigi icin aslinda aldim bakalim hafta sonu bi deniycem kürden sonra :)
insallah benimde rapunzelin kadar güzel saclarim olur :)
olur küboşum zamanla daha dur bahar bile gelmedi o zamana kadar çok güzel olucak
hem onca uğraşıyon boşa çıkar mı hiç illaki yararını görürsün canımcım
ama ne kadar bakım yapsamda uclardan kesım ıstıyor cok kotu azıcık kesecegını bılsem kuaföre guvenmıyorum kı yaa o kadar uzatmaya ugrastım sonucta kendım kessem nasıl olur kızlar ya batırır mıyım :)
evet bekleme haftamın sonundayım saclar boyandı falan :) ilk hafta ve son hafta olarak foto koymaya geldı sıra :) benım sacım cok zor ve yavas uzar ona göre degerlendırelım :)
ayy nasılda uzamış saçlarıı yaa insan nasılda mutlu oluyor değil Mi :)
yalnız saçını iyiki boyatmışsın bence şimdiki rengi çok iyi gözüküyorr
benm saçlarımda inanılmaz yavaş uzuyordu
2 çorba kaşığa zeytinyağı ve bir yumurta kır bir kaba
yedir iyice saçlarına yarım saat beklet..
bunu haftada bir yap
ben baya faydasını gördüm
ben bunu bir kere yaptım o yumurta yokmu iğrenc kokuyo yıka yıka gıtmedı kafamdan yumurta kokusu bı dahada yapmadım kokusu güze olup uzayan bı sac formulu arıyorum aslında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?