Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarınızı 'NASIL' Uzatıyorsunuz?

gliserin aldim ama henüz kullanmadim.rapunzelin konusu var orda tarif vermisti gliserin su istege göre kokulu yag felan saca sikilicak diye...oda cok yagli olur düsüncesiyle ben tek gliserini islak saca uygulayip kurutucam bakalim nasil olcak :) suan saclarim uzama devam ediyor 2,5cm geliyor az kaldi bir iki güne gelir tahminim henüz 6.kürü yeni yapmistim bakalim :))))) ama ilk fotomla en son dün aksam cekildigimde gercekten fark var :)))) sizlerle zamani gelince hepsini paylasicammmm :)))

rapunzel kim kız kontes o
neyse canımcım şu gliserinle ilgili yorumunu bekliyorum
uzun zamandır aklımda ama bi türlü ona sıra gelmedi

Kızlar oturduğunuz yerde sanayi yoksa ya da uzaktaysa özellikle nisan yapmurunda balkonunuza leğen koyun yağmur suyunu isterseniz kaynatın ama kaynatınca pek iyi olmaz ben başımı öne eğdim suyu saçıma döktüm bir de papatya kaynatmıştım üstüne onu döktüm banyodan çıktıktan sonra saçlarımı havluyla ıslaklığını aldım ve incitmeden taradım ipek gibi oldu mükemmel tavsiye ederim yaptım ben bunu sonra her yağmur yağdığında yaptım çok uzadı baya uzadı saçım belimdeydi bacaklarıma gelmişti ama kestirdim her neyse ıslaklığını alıp taradım incitmeden ve ördüm saçımı ördüm ördüm açtım ördüm ördüm açtık topuz yaptım saçımı oynadım zaten örmek çok faydalı saç için tavsiye ederim papatya süper oluyor Mayıs ayında toplayın balkona koyun kurutun biz 1 hafta beklettik sonra kaynatın başınıza dökün doğal bir yöntem saçın sağlıklı uzamasını sağlar yağmur suyu da saçları uzatıyor.

kızlar benden söylemesi ,saçı uzatmanın en iyi yolu saç kırıklarınız çıktıkça almak ama sadece kırıkları alın ayrıca kuaföre gitmenizde gerekmiyor.Alın iyi bir makas,oturun gün ışığı olan bir yere haydi kolay gelsin bunu 3 ayda bir yapın sonra görün bakın nasıl uzuyacak.kestiğinizden fazla uzar.İnşallah faydalı olmuşumdur kızlar :)

heee canım yaa gliserinli karışımı tavsiye eden bi arkadaşımız vardı kontes o sandım ama
bu farklı bi konuymuş sorry

ben sınamekı aramı sac rengım oturana kadar uzatıcam kızlar ama bu arayıda hındıstancevızı yagı ve shea butter ıle doldurucam keratın maskesı ve dax ıle costurucam :)

ama ne kadar bakım yapsamda uclardan kesım ıstıyor cok kotu azıcık kesecegını bılsem kuaföre guvenmıyorum kı yaa o kadar uzatmaya ugrastım sonucta kendım kessem nasıl olur kızlar ya batırır mıyım :)

ucundan azıcık abartmadan kes bence canım :)

poff bu geece sinemakiyi yapıp yatmam lazım en son geçen pazar yaptım vakti geldiiiii

eğer yanlış saymıyorsam şu anda 6ncı kür kafamda saçlarımla buluşmuş durumda bende burda vakit öldürme çabalarında

evet bekleme haftamın sonundayım saclar boyandı falan :) ilk hafta ve son hafta olarak foto koymaya geldı sıra :) benım sacım cok zor ve yavas uzar ona göre degerlendırelım :)

Eklentiler

• $DSC04529.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 70
  • $DSC05141.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 62
kılzar sarıdan sonra renge adapte olamadım bıde alt sarı olunca ıkıncı boya ıstıyor söyle parlak bı renk ıstıyorum :) daha once loreal castıng amonyaksız kullanmıstım cok parlak ve yıpratmamıstı :) ama ondada cok renk secenegı yok bıde benım sevgulum kahve tonlarını sevmıyor dırekt sıyah ıstıyor bende hemen sıyah olmasın ıstıyorum :)

syossun 3-3 vıyole rengı var hosuma gıttı ama bılemedım yaaa kızlar bı renk önerın ben bıkac eklıyorum yorumlarsanız :) sevındırık olucm

Eklentiler

• $bıtter.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 80
  • $loreal-513-buzlu-kahve.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 73
  • $syo.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 65
evet bekleme haftamın sonundayım saclar boyandı falan :) ilk hafta ve son hafta olarak foto koymaya geldı sıra :) benım sacım cok zor ve yavas uzar ona göre degerlendırelım :)

ayy nasılda uzamış saçlarıı yaa insan nasılda mutlu oluyor değil Mi :)
yalnız saçını iyiki boyatmışsın bence şimdiki rengi çok iyi gözüküyorr

ayy nasılda uzamış saçlarıı yaa insan nasılda mutlu oluyor değil Mi :)
yalnız saçını iyiki boyatmışsın bence şimdiki rengi çok iyi gözüküyorr

evet canım ya aslında iki bucuk ayda bu kadar ımkansız uzamaz ama sacları ıyı uzayanlara göre azdır sanırım uzaması :)

ya bi senedir istedigim sarı olsun dıye beklıyorum cunku cok uzun yıllar röfle kullandım sımdı bı anda koyulasınca kotu oldum bı an renklere bı baksana canım resımlerını koydugum bı fıkır ver bana

canım eğer siyah yakışıyorsa, ve bu işin sonu siyahla biticekse bence hiç tekrar tekrar boyama bas siyahı bitsin gitsin :)

ben bunu bir kere yaptım o yumurta yokmu iğrenc kokuyo yıka yıka gıtmedı kafamdan yumurta kokusu bı dahada yapmadım kokusu güze olup uzayan bı sac formulu arıyorum aslında :)

canım valla ben uzamasını iyi bulldum, maşallah saçlarında gür çok güzel olucak uzadığı zaman saçların

ben bunu bir kere yaptım o yumurta yokmu iğrenc kokuyo yıka yıka gıtmedı kafamdan yumurta kokusu bı dahada yapmadım kokusu güze olup uzayan bı sac formulu arıyorum aslında :)

bende yapıyordum bunuda ya yumurta zaten tüketiyorum diye birde yumurta saçımı kazık gibi yaptığı için yumurtayı koymuyorum
ve cidden buram buram yumurta kokuyor yaaa erkek arkadaşım alıyodu bide kokuyuuu
gece zeytnyağı sürdüm yattım mesela, faydası var :))
canım sinemaki yapsana o kokusuz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…