- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Dayan canım atlatırsın:) vücut bu zamanlarda daha fazla kalori yakıyormuş aynı zamanda ödem de atıyorsun bir de diyet yapıyorsun önümüzdeki haftaya böyle giderse çok kârlı çıkacaksın
Tobosoludulcinea tebrik ederm seni de canım maşallahhh hepiniz eksilerdesiniz bir ben +++ lardayım bu hafta
Tobosoludulcinea tebrik ederm seni de canım maşallahhh hepiniz eksilerdesiniz bir ben +++ lardayım bu hafta
Sevgili @Diyet vakti benim perş günü itibariyle kilomu 61.2 olarak düzenler misin canım şimdiden çok teşekkur ederim
merhabaa kızlarrr:) iyi haftasonları hepimize:)
kahvaltı : 1 yumurta , 1 dilim peynir , domates , çay , 2 etimek
ara : 1 sade kahve
bugün biraz geç uyandım o yüzden öğle yemeği yemedim henüz su ise 1 litre içildi bile
vallahi canım akşamı ne sen sor ne ben söyleyeyim kebap yenim az ekmekle yemeye çalıştım yanında salata ve meze yedim gün içinde sade kahve içtim su 2 lt oldu durumlar böyleSana da canım :)) çok güzel gidiyorsun akşam ne yedin
Düzenledim canım :))
oh ne güzel yemişsin öğlende acıkmıyorsan sıkıntı yok çok güzel afiyetler olsunSabah : 1 yumurta , yarım dilim ekmek , 5 zeytin , 2 dilim peynir , bol bol salatalık domates
Ara: 2 kayısı , 1 şeftali , 1 erik
Akşam : Tavuk ve patates , yoğurt
Gün içinde sade kahve sade soda ve bol bol da :))
Canım cidden olur ara sıra ben de dün akşam hem fazla yedim üstüne de birazcık dondurma yiyeyim derken işi fazla abarttımvallahi canım akşamı ne sen sor ne ben söyleyeyim kebap yenim az ekmekle yemeye çalıştım yanında salata ve meze yedim gün içinde sade kahve içtim su 2 lt oldu durumlar böyle
Sağol canım benim :)oh ne güzel yemişsin öğlende acıkmıyorsan sıkıntı yok çok güzel afiyetler olsun
tobosolu_dulcinea doğru diyosun aslında canım bende çok yoğunum bu aralar eşyaları topla taşı temizle derken yakıyorumdur aslında kalorileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?