- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
-
Merhabalar cidden iyi gidiyorsunuz ya baktım da imrendim :) ben de katılabilir miyim sizebirkaç hafta önce diyetimi bıraktım ama devam etmek istiyorum aynı şekilde 70 kiloydum 66 oldum 58 olmak istiyorum izin verirseniz hem sizin anlattiklarinizdan yararlanmak hem de yediklerimi yazmak istiyorumm:))
Öyle yapıcam zaten canım ama sadece bilşnçsiz yapmak istemiyorum ama dikkat edicem zaten kiloluyum bide daha alıcam en azından bi sure kilomu koriyim :)
Merhabalar cidden iyi gidiyorsunuz ya baktım da imrendim :) ben de katılabilir miyim sizebirkaç hafta önce diyetimi bıraktım ama devam etmek istiyorum aynı şekilde 70 kiloydum 66 oldum 58 olmak istiyorum izin verirseniz hem sizin anlattiklarinizdan yararlanmak hem de yediklerimi yazmak istiyorumm:))
arkadaşlar evde yapabileceğim önerdiğiniz sporlar var mı ? Bugün artık düzenli bir şekilde başlamak istiyorum
fitnessblender isimli bir youtube kanalı var canım oraya bakmanı öneririm:)arkadaşlar evde yapabileceğim önerdiğiniz sporlar var mı ? Bugün artık düzenli bir şekilde başlamak istiyorum
Hosbulduk canım teşekkür ederim :)) inşallah ya başaracağızHoşgeldin canım inşallah burda birbirimizin motivasyonunu arttırıcaz hep birlikte hedefimize ulaşıcazayrıca boyuna da maşallah diyim
Hosbulduk canım :) teşekkür ederim sağolun hepinizhoşgeldin canım hedeflerimiz hemen hemen aynı ilk sayfadaki listeye kaydettim seni de :))
Canım ben evde uzun süre step yaptım ve güzel bir sonuç aldim . Tavsiye ederim ama uzun vadede benim tansiyonum çok düştü ve devam edemedim . Onun dışında YouTube de roxen2303 un de dediği gibi güzel şeyler var bir araştır derim :)arkadaşlar evde yapabileceğim önerdiğiniz sporlar var mı ? Bugün artık düzenli bir şekilde başlamak istiyorum
Canım ben evde uzun süre step yaptım ve güzel bir sonuç aldim . Tavsiye ederim ama uzun vadede benim tansiyonum çok düştü ve devam edemedim . Onun dışında YouTube de roxen2303 un de dediği gibi güzel şeyler var bir araştır derim :)
fitnessblender isimli bir youtube kanalı var canım oraya bakmanı öneririm:)
Canım ben evde koşu bandım var onda yürüyorum koşuyorum ayrıca plates yapıyorum açıkcası leslie yi de deniyim istiyorum ama bi türlü başlayamadım bu arada dambıl larla kol ve sırt kaslarımı çalıstırıyorum düzenlı spor yaptıgım söylenemez ama mümkün mertebe çok uzak kalmamaya çalısıyorum en azından yürüyüşten bilemiyorum bunlar sana fikir verir mi kuzum
bu arada bugünkü kahvaltım asağı yukarı ayni 1 dilim tam buğday bol salatalık domates peynir ve roka kahvaltı öncesınde maydonoz kürü ve şimdi de limonlu yeşilçay epey bi yeşillik vitamin ve folik asit alıyorum son günlerde
birde yer kapladığıyla kalıyor evde canımTeşekkür ederim kızlar eve geçince internetten bir araştırayım :)) neler varmış internette
Aslında bende eve koşu bandı almak isterim ama o kadar para harcayıpta yüzüne bakmazsam annem beni döver
merhabalar kızlar:)
sabah : 2 yumurtadan omlet , 1 kupa şekersiz çay , 1 dilim buğday ekmeği
öğle : körili piriç pilavı ( 2 kaşık ) , 4 ızgara köfte
akşam : 300 ml muzlu süt
gün içerisinde 1 sade kahve , 2 litre su şimdilik , akşam dondurma yiyebilirim1 lt daha su içerim
Insallah canım sen dert etme sonuçta vücutta ödem de oluyor o yüzden de fazla çıkmış olabilirsin. ileride de fazla çıkarsan korkma üzülme sen devam et. Bir hafta sonra çok daha az çıkarsın. diyetin amacı sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmaktır zaten .Off ya bugün + 500 olmuş zaten bekliyordum pek dikkat edememiştim ama bundan sonra hep eksileri göreceğim inşallah.!
Sabah kahvaltı 1 tane zeytin 1 parça peynir
Domates salatalık ve 1 tatlı kaşığı ile pekmez yedim .
Insallah canım sen dert etme sonuçta vücutta ödem de oluyor o yüzden de fazla çıkmış olabilirsin. ileride de fazla çıkarsan korkma üzülme sen devam et. Bir hafta sonra çok daha az çıkarsın. diyetin amacı sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmaktır zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?