Sağlıklı beslenme + spor ile 10 kilo'dan kurtulalım..

hoşgeldin canım hedeflerimiz hemen hemen aynı ilk sayfadaki listeye kaydettim seni de :))

Öyle yapıcam zaten canım ama sadece bilşnçsiz yapmak istemiyorum ama dikkat edicem zaten kiloluyum bide daha alıcam en azından bi sure kilomu koriyim :)

Haklısın canım doğum sonrasında daha kolay da kilo verirsin hem sağlıklı bi hamilelik geçirirsen bu arada kaçıncı hamileligin kuzum ilk mi yoksa var mı başka çocuğun?
ayrıca burda tecrübelerini de bizimle paylaşırsan mutlu olurum canım

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım inşallah burda birbirimizin motivasyonunu arttırıcaz hep birlikte hedefimize ulaşıcaz ayrıca boyuna da maşallah diyim

arkadaşlar evde yapabileceğim önerdiğiniz sporlar var mı ? Bugün artık düzenli bir şekilde başlamak istiyorum

Canım ben evde koşu bandım var onda yürüyorum koşuyorum ayrıca plates yapıyorum açıkcası leslie yi de deniyim istiyorum ama bi türlü başlayamadım bu arada dambıl larla kol ve sırt kaslarımı çalıstırıyorum düzenlı spor yaptıgım söylenemez ama mümkün mertebe çok uzak kalmamaya çalısıyorum en azından yürüyüşten bilemiyorum bunlar sana fikir verir mi kuzum
bu arada bugünkü kahvaltım asağı yukarı ayni 1 dilim tam buğday bol salatalık domates peynir ve roka kahvaltı öncesınde maydonoz kürü ve şimdi de limonlu yeşilçay epey bi yeşillik vitamin ve folik asit alıyorum son günlerde

Öğlen yemeğim
1 kase mercimek çorbası
3 tane misket büyüklüğünde köfte 2 küçük dilim patates ve az bir şey salata :)))

1 lt su içildi

arkadaşlar evde yapabileceğim önerdiğiniz sporlar var mı ? Bugün artık düzenli bir şekilde başlamak istiyorum
Canım ben evde uzun süre step yaptım ve güzel bir sonuç aldim . Tavsiye ederim ama uzun vadede benim tansiyonum çok düştü ve devam edemedim . Onun dışında YouTube de roxen2303 un de dediği gibi güzel şeyler var bir araştır derim :)

fitnessblender isimli bir youtube kanalı var canım oraya bakmanı öneririm:)

Teşekkür ederim kızlar eve geçince internetten bir araştırayım :)) neler varmış internette

Aslında bende eve koşu bandı almak isterim ama o kadar para harcayıpta yüzüne bakmazsam annem beni döver

merhabalar kızlar:)
sabah : 2 yumurtadan omlet , 1 kupa şekersiz çay , 1 dilim buğday ekmeği
öğle : körili piriç pilavı ( 2 kaşık ) , 4 ızgara köfte
akşam : 300 ml muzlu süt
gün içerisinde 1 sade kahve , 2 litre su şimdilik , akşam dondurma yiyebilirim 1 lt daha su içerim

Kızlar ben az önce 15 dakika leslie yaptım ardından sizin dediğiniz fitnessblender'a baktım ve fat burning cardio bootcamp yapmaya çalıştım 10. Dakikadan sonra yapamadım. Yoruldum. Yarın inşallah 15 dakika yaparım öyle öyle arttırcam süresini. :))

Kızlar yarın sabah tartılacağım ama isterseniz trtı günün başka güne çekebiliriz isterseniz pazar pazartsi hiç fark etmez benim için size de nasıl uygun olacaksa öyle yapalım

Çok güzel bir menü canım bravoo sen bu hafta eksileri göreceksin herhalde ben akşam menümü yazmadım çünkü eccuk şey oldu ucundan şöyle biraz kaçırmış olabilirim

Off ya bugün + 500 olmuş zaten bekliyordum pek dikkat edememiştim ama bundan sonra hep eksileri göreceğim inşallah.!

Sabah kahvaltı 1 tane zeytin 1 parça peynir
Domates salatalık ve 1 tatlı kaşığı ile pekmez yedim .

Insallah canım sen dert etme sonuçta vücutta ödem de oluyor o yüzden de fazla çıkmış olabilirsin. ileride de fazla çıkarsan korkma üzülme sen devam et. Bir hafta sonra çok daha az çıkarsın. diyetin amacı sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmaktır zaten .

Aynen ödem şişkinlik falan da oluyor o yüzden artı oldu haftaya göreceğiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…