Sanırım düğünüme kimse gelmeyecek

AÇaba siz hiç böyle çok az kişinin olduğu düğünlere katıldınız mı nasıl geçti eğlenceli miydi yine de salonun Bölüğü çok abest durdu mu

Dostunu düşmanını görüyorsun işte bu bahaneyle hiiç güzel canını sıkma.
Bu seneki düğüne komik bahaneyle gelmeyen kardeş gibi bildiğim kuzenim oldu. Ki ben onun için stajımı yakmıştım. O staj içinde iki ay uğraşmıştım ayarlayabilmek için, hanımefendinin düğünü de cehennemin dibindeydi. Gelememe bahanesi de çocuğu iki yaş sendromuna girmiş düğünlerden çocukla keyif alamıyormuş. Sildim artık ne düğüne ne cenazeye...
İyi gün kötü günde insan gerçek yakınını görüyormuş. Babamın cenazesinde gelip bi ay kalıp gezen tozan akrabalar da yine bi ay annemde yatmak istediler annem kabul etmeyince bir ay olmaz diyince gelmediler.
Ha bunlara annem de üzüldü bende üzüldüm. Ama verdiğim emek ve duyduğum sevginin tek taraflı olmasına... İyi de oldu ama artık gerçek sevenimi gerçek dostumu biliyorum.
Sen de öyle düşünmeye çalış ve eğlenmene bak Şimdiden üzülmek yerine elinden geldiği kadarıyla mutlu olmaya çalış eminim düğünün güzel geçecek. Mutluluklar..

Nikah yap sende.Salon paran cepte kalsın. gelen sayısı az olunca düğün zevkli olmuyor gelin Damat geriliyor ,gelen konuklar sıkılıyor. NİKAH ve ufak bir kokteyl en güzeli. Üzülmezwin bu durumda

Kız ben gelirim istanbuldaysa şaka bi yana kafana takma şimdiden böyle diyolarsa 7 ay var yaza nisaninada gelmemiş ailen desin sen yüz göz olma akrabalık bağını yok diye
boşver varsın gelmesine konu komşu dolar salon
aslında nisanda bakınız gelmedi ailen laf vuracakti utanılacak belki

Iyi dileklerin içi teşekkür ederim umarım her şeye rağmen güzel geçer gerçekten insanları anlamak bazen çok zor oluyor onlar başlarına gelmeyecek sanıyorlar ama onların da çocukları büyüyecek onlar da sevdikleri Yanlarında olmak isteyecek ama gerçi omünlarınkine yine bizimkiler gider

Nikah yap sende.Salon paran cepte kalsın. gelen sayısı az olunca düğün zevkli olmuyor gelin Damat geriliyor ,gelen konuklar sıkılıyor. NİKAH ve ufak bir kokteyl en güzeli. Üzülmezwin bu durumda
Ne yazık ki artık çok geç salona yüklü kaporamız verdik hepsi yanar Artı sade nikahı hiç bi zaman istemedim sanırım sıkıcı olabilme ihtimali var ama artık Allah a sığınıp olduğu kadar diyeceğim

BU durumda şimdiden üzülmeyin anlamı yok sadece kendine eziyet ediyorsun.Zaten her durumu kabul etmişsin. Akrabaları boşver mutlu ol.En güzel gununde

BU durumda şimdiden üzülmeyin anlamı yok sadece kendine eziyet ediyorsun.Zaten her durumu kabul etmişsin. Akrabaları boşver mutlu ol.En güzel gununde
Kafaya takmamaya çalışıyorum ama elimde değil aklıma geliyor nişandan 2 hafta sonra o 30 kişiden yaklaşık çoluk çocuk 10 kişi buradaydı ama bile kalmadı hepsi başka akrabada kaldı şaka gibi yani gündüz bize ziyarete geldiler sade bi hayırlı olsu o kadar niye geldiniz dediğimizde ya bi ,ş vardı çocuklar da sıkılmıştı değişiklik olsun dedik

Arkadaşların gelir gelmez lerse dert etme gelmiyor gelmesin benimkinede az kişi geldi umursamaz bile kocaman mutluyuz ailem vardı ama çoğu yoktu kardeşim annem babam yetti şimdiden bu sıkıntıya girme
gelmezse ler kendi ayiplari sıkma kendini daha çok var...

Ki ben zamanında onlardan birinin düğününe gidemeyecekten çok çok önemli bi işim vardı diye ama duydum ki kızmışlar diye son de uçak bileti aldım koştur koştur gittim gecenin bir Yarısı geri döndüm maddi sıkıntım OLMASINA rağmen bi dünya uçak bileti vermiştim havalarından salona taksi ile gitmek zorunda kalmıştım ki epey mesafe vardı sırf yetişeyim diye ama yazık yani şimdi olaraın yaptığına bak

Biz 350 kisilik salon tuttuk baba tarafi ve arkadaslarim vardi bide erkek tarafı.ikimiz de memleketimizde degil oturduğumuz sehirde yaptik.ben de cok korktum okullar acik kimse gelmeyecek diye ama cogu akrabam gelmemesine ragmen fena degildi doluluk.hic tahmin etmedigin insanlar geliyo doluyo orası merak etme.en guzel gununde moralini bozcak seyler düşünme.

canim benim gelmek isteyen gelir, gelmek istemeyene bahane cok. Benimde dugunume 1 teyzem 1 dayim gelmemisti.. Cokta takmadim 6 sene onceydi ama dugunum super gectii gelen herkez cok eglendi!

A

İ
canim benim gelmek isteyen gelir, gelmek istemeyene bahane cok. Benimde dugunume 1 teyzem 1 dayim gelmemisti.. Cokta takmadim 6 sene onceydi ama dugunum super gectii gelen herkez cok eglendi!
ben de hiç kimse gelmeyecek sanırım annem Tarafından hiç kimse olmayacak en azından 2 aile filan gelse tamam Diyecem de baba tarafı da daha belli değil tarihi söylemedik daha

Senin düğünün senin en mutlu günün.Önemli olan senin eğlenmen.Salon boşmuş doluymuş dert etme.Bir sürü aksilik oluyor bu süreçte eğer hepsine kafayı takarsan stresten başka bir şey olmaz keyfini çıkaramazsın hazırlıkların.Düğününde bütün ailenin yanında olmasını ister tabi ki insan ama eğer gerçekten geçerli bir sebepleri varsa alınganlık etme.Yok tamamen keyfi diyorsan sen de ona göre davranırsın bundan sonra.
Benim de düğünüm bu yaz oldu ve aylar öncesinden söylememe rağmen gelmeyen yakınlarım oldu.Çok kırıldım ama beni gerçekten seven herkes ordaydı sonuçta.Zaten eğlenmek istedikten sonra az kişi olmuş çok kişi olmuş ne fark eder?

Gercekten uzuldum durumuza, hicbiri ile gorusmeyin. Oyi gunumde yanimda olmayan hic olmasin gerek yok. Kk olarak biz basalim dugunu cidden. Bizden iyi kiz tarafi olmaz zaten

Aman gelmezlerse gelmesinler canınızı skmayin degmeyen insanlar için düğünden sonra hepsini arar lafınızı soylersinz facedede bol bol resim atarsiniz düğünme gelmeyen başı skisncada gelmesin evimze der cvplarini verirsnz biz gelir oyun oynrz yer mekan söyle canim

aman gelmezlerse gelmesinler

eşimin teyzesinin kızı evlendi

normalde kv ve diğer kız kardeşi yakında oturuyorlar başka il ama yakın işte

onlar giderdi fakat bu yaz ikisi de memlekette idi ki 24 saat mesafe yani

eee biz gittik 4 kişi görümcemler ile

daha farklı oldu teyzeler gelmedi ama biz değişik geldik; büyüklerin gelmesi görev bizimki istekli gitmiş gibi olduk sevindiler yani

benim düğünüme de hiç ummadığım kişiler eldi en son ilkokulda gördüğüm kişiler diyeyim

değişik oluyor

hiç tanımadığın insanlar bile geliyor

üzülme bir de belki gıcıklığına yapıyorlardır gelmeyeceğiz diyorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…