Iyi dileklerin içi teşekkür ederim umarım her şeye rağmen güzel geçer gerçekten insanları anlamak bazen çok zor oluyor onlar başlarına gelmeyecek sanıyorlar ama onların da çocukları büyüyecek onlar da sevdikleri Yanlarında olmak isteyecek ama gerçi omünlarınkine yine bizimkiler giderDostunu düşmanını görüyorsun işte bu bahaneyle hiiç güzel canını sıkma.
Bu seneki düğüne komik bahaneyle gelmeyen kardeş gibi bildiğim kuzenim oldu. Ki ben onun için stajımı yakmıştım. O staj içinde iki ay uğraşmıştım ayarlayabilmek için, hanımefendinin düğünü de cehennemin dibindeydi. Gelememe bahanesi de çocuğu iki yaş sendromuna girmiş düğünlerden çocukla keyif alamıyormuş. Sildim artık ne düğüne ne cenazeye...
İyi gün kötü günde insan gerçek yakınını görüyormuş. Babamın cenazesinde gelip bi ay kalıp gezen tozan akrabalar da yine bi ay annemde yatmak istediler annem kabul etmeyince bir ay olmaz diyince gelmediler.
Ha bunlara annem de üzüldü bende üzüldüm. Ama verdiğim emek ve duyduğum sevginin tek taraflı olmasına... İyi de oldu ama artık gerçek sevenimi gerçek dostumu biliyorum.
Sen de öyle düşünmeye çalış ve eğlenmene bakŞimdiden üzülmek yerine elinden geldiği kadarıyla mutlu olmaya çalış eminim düğünün güzel geçecek. Mutluluklar..
Ne yazık ki artık çok geç salona yüklü kaporamız verdik hepsi yanar Artı sade nikahı hiç bi zaman istemedim sanırım sıkıcı olabilme ihtimali var ama artık Allah a sığınıp olduğu kadar diyeceğimNikah yap sende.Salon paran cepte kalsın. gelen sayısı az olunca düğün zevkli olmuyor gelin Damat geriliyor ,gelen konuklar sıkılıyor. NİKAH ve ufak bir kokteyl en güzeli. Üzülmezwin bu durumda
BU durumda şimdiden üzülmeyin anlamı yok sadece kendine eziyet ediyorsun.Zaten her durumu kabul etmişsin. Akrabaları boşver mutlu ol.En güzel gunundeNe yazık ki artık çok geç salona yüklü kaporamız verdik hepsi yanar Artı sade nikahı hiç bi zaman istemedim sanırım sıkıcı olabilme ihtimali var ama artık Allah a sığınıp olduğu kadar diyeceğim
Kafaya takmamaya çalışıyorum ama elimde değil aklıma geliyor nişandan 2 hafta sonra o 30 kişiden yaklaşık çoluk çocuk 10 kişi buradaydı ama bile kalmadı hepsi başka akrabada kaldı şaka gibi yani gündüz bize ziyarete geldiler sade bi hayırlı olsu o kadar niye geldiniz dediğimizde ya bi ,ş vardı çocuklar da sıkılmıştı değişiklik olsun dedikBU durumda şimdiden üzülmeyin anlamı yok sadece kendine eziyet ediyorsun.Zaten her durumu kabul etmişsin. Akrabaları boşver mutlu ol.En güzel gununde
Biz 350 kisilik salon tuttuk baba tarafi ve arkadaslarim vardi bide erkek tarafı.ikimiz de memleketimizde degil oturduğumuz sehirde yaptik.ben de cok korktum okullar acik kimse gelmeyecek diye ama cogu akrabam gelmemesine ragmen fena degildi doluluk.hic tahmin etmedigin insanlar geliyo doluyo orası merak etme.en guzel gununde moralini bozcak seyler düşünme.[/QUOTE
Ayyy inşallah benim de öyle olur dolar salon en azında arkadaş komşu iş yerinde filan gelenler dolsa çok güzel olur
ben de hiç kimse gelmeyecek sanırım annem Tarafından hiç kimse olmayacak en azından 2 aile filan gelse tamam Diyecem de baba tarafı da daha belli değil tarihi söylemedik dahacanim benim gelmek isteyen gelir, gelmek istemeyene bahane cok. Benimde dugunume 1 teyzem 1 dayim gelmemisti.. Cokta takmadim 6 sene onceydi ama dugunum super gectii gelen herkez cok eglendi!
Aman gelmezlerse gelmesinler canınızı skmayin degmeyen insanlar için düğünden sonra hepsini arar lafınızı soylersinz facedede bol bol resim atarsiniz düğünme gelmeyen başı skisncada gelmesin evimze der cvplarini verirsnz biz gelir oyun oynrz yer mekan söyle canimO kadar üzgünüm ki bugün herkes ne kadar kötü niyetli karşıdakini üzmeye Çalışıyor yaza düğünüm var bugün düğün salonunu tuttuk bizim yaşadığımız Şehirde olacak benim ailem de burda ama akrabaların çoğu memlekette annem bugün arayıp söylemiş teyzemlere dayımlara anneannelere filan onlar da iyi ama biz nasıl gelelim o kadar yol büyük ihtimalle gelmeyiz kusura bakmayın demişler ki buraya normalde sık gelip giden insanlar bir dayım nerdeyse ayda bir burda işi dolayısıyla ama geldiğinden bazen haberimiz bile olmaz haber vermez ama lafa gelince güya çok sıkı fıkıyız o kadar üzüldüm ki benim değerim bu kadar mı dedim ki daha önce bi yakınımızın daha burda düğünü oldu ki sadece nikah şeklinde oldu çünkü 2. Evliliğimde herkes toplanıp geldi herkes bizde kaldı evde adım atacak yer yoktu ama şimdi hiç kimse gelmiyor nişanlıma da gelmediler ki 3 dayım da nişanımdan 1 hafta önce buradaydı nişana 4 gün kala memelekete gittiler ve bi dayım 1 hafta sonra yine geldi bi de Yüzsüz Yüzsüz bizde kaldı ve sadece sade bir hayırlı olsun dedi resmen dalga geçiyorlar sanki bi nişanım salonda oldu buna rağmen gelmediler çok üzüldüm ama olsu düğünde gelirler dedim ona da gelmeyecekler ki hafta sonu için düğün salonu kota koyuyor ben de sadece hafta sonu yapmak istediğim için 250 Kişilik yer tuttuk şimdi kimse gelmiyor salon bom boş kalacak neden böyle yapıyorlar anlamıyorum ki başkalarının doğum günlerine bile şehir dışına çıkarken benim düğünüme gelmiyorlar ben onlara hiç bilet yapmadım hep saygılı oldum herkesin düğününe gittim hatta bi keresinde gündüz uçakla gittim akşam Düğüne katılıp gece geri döndüm beni çok zorlamasına rağmen yine gittim, direkt şimdiden gelmeyeceğiz demeleri beni çok çok kırdı ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?