Lise Branş öğretmeniyim batıda da doğulu öğrencilerim oldu ama asker eşi olduğum için biraz tepkililerdi hatta okul çıkışı biraz ürküttüler de hadise büyümesin diye kimseye bişey söyleyemedim. Evet onlar da genç emin olun buna en çok da ben üzülüyorumİnsan mı yiyorlarmış güneydoğu'da? Ordaki çocuklarla burdaki çocukların ne farkı olabilir ki? Bu kadar endişelenmeyin. Zaten bikaç sene takılıp geri döneceksiniz. Çocuklar sizin varlığınıza bile alışamamış olacak o sürede. Çok üzülüyorum çoook.
al işte batıda bunu yapan doğuda ne yapmaz. korkmakta haklısın. ben sırf şark görevi nedeniyle öğretmenlik yazmamıştım.Lise Branş öğretmeniyim batıda da doğulu öğrencilerim oldu ama asker eşi olduğum için biraz tepkililerdi hatta okul çıkışı biraz ürküttüler de hadise büyümesin diye kimseye bişey söyleyemedim. Evet onlar da genç emin olun buna en çok da ben üzülüyorum
Kendilerinden gormedikleri icin olabilir mi?arkadaşlar diyarbakır'ın nesini sevsin konu sahibi allah aşkına. giden her yabancının canı burnunda, ırkçılıktan şikayet eden halk kendinden olmayanları dışlıyor, siyasi olaylar, tehlikeler. doğuyu nasıl diğer bölgelerle bir tutabiliyorsunuz...
pek tabii. ama doğulu bir vatandaşın anadolu ve batıda hayati tehlikesi yokken, doğulu olmayan bir vatandaşın doğuda hayati tehlikesi var. öğretmen, asker, polis ne olursa olsun.Kendilerinden gormedikleri icin olabilir mi?
Gosterilecek okadar cok ornek varki ama neyse cidden beysepek tabii. ama doğulu bir vatandaşın anadolu ve batıda hayati tehlikesi yokken, doğulu olmayan bir vatandaşın doğuda hayati tehlikesi var. öğretmen, asker, polis ne olursa olsun.
doğu mükemmel olsa şark sorunu diye bir şey olmazdı.
valla burada doğulu, hatta siyasi görüşü ülkenin bağımsızlığına tam ters olan vatandaşlar için bile özgürlük öyle had safhada ki, bende de anlatılacak çok şey var. : )) özellikle düşünce bakımından. hiçbirine de şşt kardeşim napıyorsun sen diyen olmadı. doğuda gitsin bir türk vatandaşı ülkenin bölünmezliğini savunsun? hehe.Gosterilecek okadar cok ornek varki ama neyse cidden beyse
Bu ötekileştirilen insanın tepki olarak ötekileştirmesidir. Doğulu insanın da doktora öğretmene, askere ihtiyacı var. Azami yaşam şartları için gerekli olan şeyler bunlar.Lise Branş öğretmeniyim batıda da doğulu öğrencilerim oldu ama asker eşi olduğum için biraz tepkililerdi hatta okul çıkışı biraz ürküttüler de hadise büyümesin diye kimseye bişey söyleyemedim. Evet onlar da genç emin olun buna en çok da ben üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?