Şark Görevi

1 sene Güneydoğuda yaşadım hala hayattayım...

Üff yorumlara bak allasen, doğu da terörün olduğu bazı kesimlerde bir gerçek.
Tabi ki tereddüt edecek, kim etmez?
Bir bulunun bakalım klavye başından ''aman orası da vatan burası da vatan'' diye 3.5 ata ata yaşanıyor muymuş..

(Her yer için demiyorum bazı kesimler diye belirttim)
PS; doğma büyüme istanbulluyum fakat güneydoğuluyum. Bahsettiğm yerler doğu.

Öyle yorumlar yapıyorsunuz ki giden dönemiyormuş gibi... Neyse.
sizin algınız o yönde almış yazdıklarımı. ben tehlike kısmını doğuda ne varmış canııııım diyenlere istinaden yazdım.
yoksa gitmeme sebebi sadece ölmek değil. onlarca sebep sayılabilir insanın GÖNÜL RAHATLIĞIYLA gitmemesi için.

Gittiğiniz yere gore değişir haklisiniz telaşiniz da
Esim emniyet mensubu 2 senedir doğu gorevindeyiz biz hicbir sorun yasamadik

İnsan değişik bir memlekete giderken tabiki tereddüt eder.Ben şahsen İzmir'e bile gitsem önce bir dururum, yahu bilmediğim yer bilmediğim insanlar acaba yapabilir miyim, diye.Sayılı gün geçer yapacak bir şey yok madem mecburi görev dayanacaksınız.

Burası herkese açık bir platform ama benim özel hayatım değil
niye canım özel hayatınızdan bahseden de sizdiniz. 1 yıl orada yaşadığınızı ve sıkıntı çekmediğinizi ima ederek. kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. neyse bay. : )

bir tarafta batının bir ili bir tarafta doğunun bir ili diye iki seçenek sunulsa arkadaşlar hangisini seçer acaba? sanki doğuda terör sorunu yokmuş,okulları yakmıyorlarmış,öğretmenleri tehdit etmiyorlarmış gibi görülüyor ya farklı ülkelerde mi yaşıyoruz acaba diye düşünüyorum.

konu sahibi endişelerinde çok haklı.

İyiyi düşün iyiyi çağır hesabı,katılıyorum düşüncelerinize.
Endişelenecek bir durum yok ben de doguda görev yapıyorum,öğretmenim,oldukca da mutluyum,bu konuyu okuyana kadar hiç doguda görev yapıyorum ayrımına gitmemiştim..Hayret...Adam yemiyorlar bu arada burda..

zorunlu şark görevinden sonra tayininizi nereye isteyeceksiniz? : ))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…