Biliyorum siz bankacı eşiniz ise polistiAçtıgim konulara bak 3 yıldır Şark görevindeyiz Daraldım yeminle
pek tabii. ama doğulu bir vatandaşın anadolu ve batıda hayati tehlikesi yokken, doğulu olmayan bir vatandaşın doğuda hayati tehlikesi var. öğretmen, asker, polis ne olursa olsun.
doğu mükemmel olsa şark sorunu diye bir şey olmazdı.
Tunceli fazla lüks eşim yazacak ama daha kıdemliler kapıyor orayıkesınlıkle tunceli yazın.ızmırlıyım 2 yılı askın burdayım yorumsuz..
her giden öldü dedim ben de zaten. tek dert ölmek zaten. psikolojiniz iyiyse ne ala. ben yapamam. yapamayan insanları da anlarım.1 sene Güneydoğuda yaşadım hala hayattayım...
ayrıca çok sevdiyseniz batıya dönmeyebilirsiniz. : D gitmek istemeyenlere iyilik olur. oradaki öğrencilere de.1 sene Güneydoğuda yaşadım hala hayattayım...
her giden öldü dedim ben de zaten. tek dert ölmek zaten. psikolojiniz iyiyse ne ala. ben yapamam. yapamayan insanları da anlarım.
ayrıca çok sevdiyseniz batıya dönmeyebilirsiniz. : D gitmek istemeyenlere iyilik olur. oradaki öğrencilere de.
sizin algınız o yönde almış yazdıklarımı. ben tehlike kısmını doğuda ne varmış canııııım diyenlere istinaden yazdım.Öyle yorumlar yapıyorsunuz ki giden dönemiyormuş gibi... Neyse.
benim yorumlarım sizi alakadar ettiyse, bu yorumunuz çok komik kaçıyor. : )Bu sizi hiç alakadar etmiyor ben görev için gitmedim.
benim yorumlarım sizi alakadar ettiyse, bu yorumunuz çok komik kaçıyor. : )
niye canım özel hayatınızdan bahseden de sizdiniz. 1 yıl orada yaşadığınızı ve sıkıntı çekmediğinizi ima ederek. kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz. neyse bay. : )Burası herkese açık bir platform ama benim özel hayatım değil
İyiyi düşün iyiyi çağır hesabı,katılıyorum düşüncelerinize.En iyi ihtimal Diyarbakır en kötü ihtimal ne acaba?
Vatanım vatanım demesini biliyorsunuz da vatanın her yerini sevmeyi neden bilmiyorsunuz?
Bu ülkenin kaynaklarında okuduysanız Doğu batı demeden bu ülkeye hizmet etmesinde bilmelisiniz.
Etki tepki prensibini bilir misiniz? Severek giderseniz sevilirsiniz, tersinde zaten sizde orda kabul görmez zindan hayatı yaşarsınız bir kaç yıl....
zorunlu şark görevinden sonra tayininizi nereye isteyeceksiniz? : ))))))))İyiyi düşün iyiyi çağır hesabı,katılıyorum düşüncelerinize.
Endişelenecek bir durum yok ben de doguda görev yapıyorum,öğretmenim,oldukca da mutluyum,bu konuyu okuyana kadar hiç doguda görev yapıyorum ayrımına gitmemiştim..Hayret...Adam yemiyorlar bu arada burda..
Eşimden dolayı memlekete dönüş yapacağız..zorunlu şark görevinden sonra tayininizi nereye isteyeceksiniz? : ))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?