Şark Görevi

Tüm bunlar yaşanırken ordan birileri çıkıp da
"Ne varmış Doğu da yaaa "yapmasın konu sahibesine .

Çoluk çocuk varsa siz gitmeyin, eşiniz geliş gidiş yapsın. Topu topu bir iki sene. Çünkü gittiği yere göre araziye filan gittimiydi zaten haftalarca tek başınıza kalabilirsiniz. Bu durumda en azından bildiğiniz bir çevrede olursunuz.

abim emniyet mensubu şuan şiirtte dogu görevinde 1 senedir..
şu zamana kadar hiç bi sıkıntı yaşamadı çok şükür..
öğretmenlerde durum nedir bilemiyorum ama hangi şehir olursa olsun merkezde çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum..

Ben cevabımı aldım herkese teşekkürler . . . Klavye karşısında bile tahammül yok . Kimsenin kırılmasını istemiyorum üslupları sertleştirmeyelim.

Ben cevabımı aldım herkese teşekkürler . . . Klavye karşısında bile tahammül yok . Kimsenin kırılmasını istemiyorum üslupları sertleştirmeyelim.
Ya sen milleti boşver
Ben 3 yıldır buradayım ancak yaşayan bilir
Burada kimse devleti sevmiyor
Her yerde Öcalan propagandası
Boşver milleti
Dedim ya ancak yaşayan bilir
Kafana takılan birsey olursa özelden yaz

burda konu sahibine tepki gösterenler eminim doğulu olup bir şekilde batıya gelmiş sonra nedense çok sevdikleri memleketlerine dönmemiş 'eğitimli' doğululardır.madem çok seviyorsunuz,çok iyi gidin orda kendi halkınızı eğitin vatanın bütünlüğünü öğretin.ordaki çocuklar bu öğretmenin dilini dahi anlamıyorlar zaten .. birbrilerini anlayana kadar yeni tayin dönemi geliyor. her türlü yobazlık cahilllik burda..hiç hümanist olamıcam. biz ırkçı değiliz ırkçı olan onlar ne yazık ki.çok güzel duygularla gelmiştim hiç doğuyu görmemiş biri olarak.ben sandım ki her yer tarih kokuyor her gece halay sıra gecesi..insanlar sıcak kanlı misafirperver.kete yapmayı öğreten komşular falan..eli yüzü kirli ama sevimli çocuklar..olsun ya doğuyu da göreyim dedim.. pehhh anladınız siz. konu sahibi işte asker eşi olmak böyle birşey.lojman imkanınız varsa hayat lojmanın içinde kolay.bizim çok az kaldı size Allah kolaylık versin.

Dünkü haberleri izlediniz mi? Bugün de göstermişlerdir muhtemelen...

Teşekkür ederim

doğuda hiç bir şey olmuyor yeaaa büyütüyolar demek ancak haberleri izleyip terör bitti sanmaktır. neler neler duyuyoruz bunlar kimsenin kafasından uydurduğu şeyler değil malesef. daha geçen şırnakta ve hakkaride okullar yakıldı. lafa gelince hepsi oraları çok seviyor ama ilk fırsatını bulunca da o çok sevdiği memleketlerinden istanbul'a izmir'e kaçıyorlar ne hikmetse.

konu sahibesi umarım sorun yaşamayacağınız bir yere atanırsınız en kötü ihtimalle elektrik faturası ödemezsiniz sistem orda öyle işliyor malum devlet bize bokmir.

Ben de dün bunları izledim de merak ettim acaba herkes izliyor mu?
İzleyerek terör bitti de denmez herhalde artık kimse bu masallara inanmıyordur.
Okul yakan, asker öldüren, öğretmen kaçıran, polis vuran kimseye iyi gözle bakamam. Doğu vatanın parçası da bu insanlar neyi acaba?

Bir kaç seneye ben de öğretmen olacağım inşallah ..
Bildiğim kadarıyla öğretmenlerde de var doğu görevi.
En son vardı yani...
Ancak şimdiden korkuyorum ne yalan söyleyeyim.
Allah kolaylık versin konu sahibesi
Siyasete girmek yasak ama adamlar kürtçe okul diye okul açıyolardı geçenlerde.
İnşallah en azından şehir merkezinde olursunuz ..

Ha bir de şimdi Doğu insanı rereröö diyen bi grup gelir birazdan
Arkadaşımın abisi askerdi yine , yalnız gitmişti ama
Nişanlıydı o sıra.
Çatışmada ağır yaralanmıştı .
Onu almaya gittiler ailecek arabayla
Çocuk kaç kmyle sürüyorum bilmiyorum diyor .
Kurşun tabanca sesleri
Bilmem neler..
Arabaları bile çeviriyorlarmış ve kendi dillerinde bir şeyler söyletmeden bırakmıyorlarmış.
Ne zorluklarla ordan alıp da eve getirebilmişlerdi..

endişelenmekte haklısın arkadaşım batılı birileri yapamaz doğuda ..üstelik oralar bu kadar karışıkken..

Siz boyle yorum yapan insanlar olarak bizi disliyorlar diyorsunuz oncelikle dusuncelerinizi hosgoruye acin sonra onlarin davranislarini konusursunuz ya. 2014 teyiz hala bolge insanlarini ayni kefeye koyup karalamaca..

Siz boyle yorum yapan insanlar olarak bizi disliyorlar diyorsunuz oncelikle dusuncelerinizi hosgoruye acin sonra onlarin davranislarini konusursunuz ya. 2014 teyiz hala bolge insanlarini ayni kefeye koyup karalamaca..
Hoşgörü mü kalmış arkadaşım?
Tehdit diyoruz, okul yakma diyoruz, terör diyoruz.
Ben doğdum bunlar vardı, 2014'teyiz hala var.
Daha nasıl hoşgörülü olunacak?

Hoşgörü mü kalmış arkadaşım?
Tehdit diyoruz, okul yakma diyoruz, terör diyoruz.
Ben doğdum bunlar vardı, 2014'teyiz hala var.
Daha nasıl hoşgörülü olunacak?
Ben genellemelere yazdim bunu bolgedeki herkes ayni kefeye konulmus yok dislamalar vs

Arkadasim 2 gun once kendi memleketinden hayirsever birinin yardimlariyla tadilat ettirilen okulun yakilip yikilmis fotograflarini paylasti.Icim acidi.Kimse kusura bakmasin idealistlikten evvel can guvenligi lazim can.Lutfen kendinizi koyun biraz gideceklerin yerine.Heleki askere ve asker eslerine nasil yaklastiklarini biliyoruz.Evinden yurdundan binlerce km uzakta kolay degil o isler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…