Seven erkek döner mi

Eğer değecek birisiyse ve basit bi nedenden inat fln bittiyse siz adım atın ama oluru varsa hani

Siz akıllanmazsınız hanımefendi. Sayfalarca yazıldı çizildi. Böyle bi adamdan ve ailesinden kurtulup şükredeceğinize hala döner mi diyorsunuz.

Ne diyelim inşallah döner de sizin gibi onu ve ailesini bile isteye kabul eden bi kız varken başka birinin canını yakmazlar.

Dönse ne olur? Bir daha eskisi gibi olmaz ki unutmaya çalış

çok seven mücadele eden ama yorulmuş yıpranmış bir erkek geri döner mi ? (Aile baskısında varken )
Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok daha çok yıpratıp kötüye götürmekten fazlası olmaz dönse bile ne degişebilir ki degiştirebiliyor olsa zaten gitmeden önce çabaladıgı zaman degiştirirdi bişeyleri

Seven gitmez ki..
Bende bunu anlamıyorum seven gitmez seven onu yapmaz demekten ne zaman vazgeçeceksiniz sevmek sadece kalmak mı oluyor seven insan olmuyorsa iki tarafında daha fazla yıpranmaması için gidebilir bu onun sevmediğini göstermez kendine ve karşısındaki insana saygısı vardır sevse de bırakır o zaman seven gitmez seven bırakmaz mantıgı ile bakınca saplantılı sevip bırakmayan sonradan o kişinin zarar görmesine sebep olan herkes haklı çok seviyor mu oluyor kadınları seviyorum bırakmam diye öldürenler çok mu seviyor sevmek elde tutmak kalmaktan ibaret degildir..!!

Sakin ol şampiyon bu ne şiddet
Buradaki konu için yorum yazdım ne çok anlatmışsın valla okuyamadım yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…