Seven gitmez zaten..çok seven mücadele eden ama yorulmuş yıpranmış bir erkek geri döner mi ? (Aile baskısında varken )
Kesinlikle döner.çok seven mücadele eden ama yorulmuş yıpranmış bir erkek geri döner mi ? (Aile baskısında varken )
dönse kabul etmek salaklık olur. bir de aile falan diyosun, yeteri kadar sevse gitmez. zaten yorulmak yıpranmak mücadele falan gereksiz. olmuyorsa zorlamaya gerek yokçok seven mücadele eden ama yorulmuş yıpranmış bir erkek geri döner mi ? (Aile baskısında varken )
Olmuyorsa zorlamanın anlamı yok daha çok yıpratıp kötüye götürmekten fazlası olmaz dönse bile ne degişebilir ki degiştirebiliyor olsa zaten gitmeden önce çabaladıgı zaman degiştirirdi bişeyleriçok seven mücadele eden ama yorulmuş yıpranmış bir erkek geri döner mi ? (Aile baskısında varken )
Bende bunu anlamıyorum seven gitmez seven onu yapmaz demekten ne zaman vazgeçeceksiniz sevmek sadece kalmak mı oluyor seven insan olmuyorsa iki tarafında daha fazla yıpranmaması için gidebilir bu onun sevmediğini göstermez kendine ve karşısındaki insana saygısı vardır sevse de bırakır o zaman seven gitmez seven bırakmaz mantıgı ile bakınca saplantılı sevip bırakmayan sonradan o kişinin zarar görmesine sebep olan herkes haklı çok seviyor mu oluyor kadınları seviyorum bırakmam diye öldürenler çok mu seviyor sevmek elde tutmak kalmaktan ibaret degildir..!!Seven gitmez ki..
Bende bunu anlamıyorum seven gitmez seven onu yapmaz demekten ne zaman vazgeçeceksiniz sevmek sadece kalmak mı oluyor seven insan olmuyorsa iki tarafında daha fazla yıpranmaması için gidebilir bu onun sevmediğini göstermez kendine ve karşısındaki insana saygısı vardır sevse de bırakır o zaman seven gitmez seven bırakmaz mantıgı ile bakınca saplantılı sevip bırakmayan sonradan o kişinin zarar görmesine sebep olan herkes haklı çok seviyor mu oluyor kadınları seviyorum bırakmam diyenler çok mu seviyor sevmek elde tutmak kalmaktan ibaret degildir
Offf bayılıyorsunuz arabesk ilişkiler yaşamaya.Çok sevıyordum çok da sevildim 1,5 yıldır bir ilişkimiz vardı çok kıskançtı kendi sorumlarımızdan çok ayrılmak istedim ama bu ona izin vermedi sürekli toparlamaya çalıştı çok yıprattı benı
Dönmez dönmesinde zaten.Nisanda olan rezillik yetmedi düğünde de mi çıksın istiyorsunuzçok seven mücadele eden ama yorulmuş yıpranmış bir erkek geri döner mi ? (Aile baskısında varken )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?