Siz akıllanmazsınız. İnşallah döner, dua ediyorum sizin için. Başka kadının başı yanmasın, size müstahak.
Sadece merak edıyorum . Hepsı bu neden bu kadar eleştiricisiniz
çok seven mücadele eden ama yorulmuş yıpranmış bir erkek geri döner mi ? (Aile baskısında varken )
Yıpranmış yorulmuş adam dönmesin, döndüğünde hayır gelmiyor zaten. Siz de kendi yolunuza bakın.çok seven mücadele eden ama yorulmuş yıpranmış bir erkek geri döner mi ? (Aile baskısında varken )
Her türlü döner.Siz sessizce avinizi bekleyin kimseyle onun hakkında iyi kötü konuşmayın aramayın sormayın(merak etsin) ve izleyinçok seven mücadele eden ama yorulmuş yıpranmış bir erkek geri döner mi ? (Aile baskısında varken )
Daha neyini merak ediyorsunuz? Seven erkek döner mi diye soruyorsunuz, hangi erkek bu? Bir yanlış anlaşılma olur, sevgilisini nişanlısını üzer kırar, basit bir sebepten kavga eder ama barışır düzeltir döner. Sizin olay bitmiş gitmiş daha orada mısınız? Al altınını ver bohçamı demiş yüzüğü atmışsınız. Dönmez, dönmesin de. Olaylar bu noktaya geldikten sonra asıl sizin istememeniz lazım bu adamı. Sadece sizin üzerinize yürünmesi olayı değil, annenizin babanızın evinde yapılmış bir saygısızlık bu. Babanızın hiç mi hatırı yok? Kendi evinde kızının üstüne yürümüşler ama kızın aklı hala o ailede.Sadece merak edıyorum . Hepsı bu neden bu kadar eleştiricisiniz
Peki geri donmeyi hiç düşündün müseven gitmez mantığına katılmıyorum. seven, gitmek zorunda kalabilir. değer görmemişse, mutsuz olacağını düşünüyorsa, sevgi ve ilgisine karşılık görmüyorsa kalıp da ne yapacak? günbegün kendini mi bitirsin? olacak gibi değilse, umudu tükendiyse sevdiği halde gitmek zorunda kalır.
ben sevdiğim halde gittim mesela. ilişkinin başlarıydı, ilgisi çabuk söndü. alma verme dengesi bozuldu. hep çabalayan, uğraşan tarafın ben olduğumu farkettiğimde, değer görmediğimi anladığımda, umudum tükendiğinde, "bizden olmaz" diye düşünmeye başladığımda gitmek zorunda kaldım ve gittim. o da dedi, sevseydin gitmezdin diye. ama öyle olmuyor. insan sevgisi bittiği zaman değil, umudu tükendiği zaman gider. ve gitmek zorunda kalmıştır.
sendeki durumlar nedir, meselenin içeriği nedir bilmiyorum, sadece seven gitmez mantığı üzerine konuştum. kendisine saygısı olan insan sevse de gidiyor, bunu yazın kafanıza.
ben gittikten çok kısa bir süre sonra geri döndüm ama yaptığım en büyük hataydı dönmek. çünkü karşımdaki değişmemişti, geri dönmeyi ben istemiştim o bana gel dememişti. ve döndüğümde her şey bence daha da kötüye gitti. keşke dönmeseydim. zaman kaybından başka bir işe yaramadı yani. doğru olan gitmekmiş, kalmak ya da geri dönmek değilmiş. ya ne olursa olsun gitmeyeceksin ya da gittin mi geri dönmeyeceksin. çünkü döndüğümde sırf sevdiğim için dönmüştüm ama sevgime inanmadı. sevsen gitmezdin, gittin geldin ama yine gideceğine ve sevmediğine eminim, dedi. aylar önce tamamen koptuk, komple bitti. herkes hayatına bakmakta şu an ve öyle de olacak.Peki geri donmeyi hiç düşündün mü
Hergun konu mu acicaksin....Ayrıca asla gitmez seven ve kabul et adam artık sevmiyorçok seven mücadele eden ama yorulmuş yıpranmış bir erkek geri döner mi ? (Aile baskısında varken )
Bilemeyizçok seven mücadele eden ama yorulmuş yıpranmış bir erkek geri döner mi ? (Aile baskısında varken )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?