Seven erkek döner mi

babası üstüne yürüdüğü halde sesini çıkaramayan zavallı nişanlından mı bahsediyoruz? bu kadar aciz misin gerçekten bunca sene böyle birine saplanıp kalmak için mi kendini yetiştirdin?

bu aileye zorla gelin gidip de yarın bir gün kayınpederim beni dövdü diye başlık açarsan kimse senin için üzülmeyecek bilgin olsun.

Sadece merak edıyorum . Hepsı bu neden bu kadar eleştiricisiniz

Sadece merak edıyorum . Hepsı bu neden bu kadar eleştiricisiniz
bile bile lades dememen için sana bir önceki konunda insanlar bir şeyler anlatabilmek adına kendini yırttı fakat buna rağmen, yapılan onca yoruma rağmen hala geri dönme umudu besliyor olman burada sana yorum yapanlara ve öncelikle kendine saygısızlık.
bile isteye kendini uçurumdan atar mısın? bu ona benziyor. eleştiri dediğin seni kendine getirme çabası. ha istersen geri dönmesi için yalvar ve evlen hayhay, burada kimseye zararı dokunmaz olan sana olur.

Ne kadar değersiz, kıymetsiz hayatınız var.
Canınızın zerrece kıymeti yok gözünüzde.
Uğruna ölüp bittiğiniz kişi ana baba eteğinin altında, komut aşağı komut yukarı yaşıyor ve siz de o esarete ortak olmak için kendinizi yiyip bitiriyorsunuz.
Yazık çok yazık.
Bazen bir musibet bin nasihatten iyidir, yaşayın görün madem.

Bir ilişki için çok mücadele ettik muhabbeti yapılıyorsa aslında ondan bir mok olmayacağını anlıyorum ben. Sizinki de aynen öyle.
Dayak yemeden rahatlamayacaksınız belli ki
evet ya bana da öyle geliyor
ilişki dediğinin yormayan rahatlatan huzur veren bişi olması gerekmez mi
emek dediler mi bana bi soldan soldan geliyolar

Bekle döner
Belkiiii
Sabır kabullenme olacak

İnsanoğlu yaşamını altüst eden zorluklara göğüs germeye çalışırken çeşitli duygu ve düşünceler yaşar. Bu duygu ve düşünceler psikolojide 'şaşkınlık ve yadsıma (inkar)', 'öfke', 'pazarlık', 'depresyon' ve 'kabullenme' olarak aşamalar şeklinde tanımlanır.
Google amcanın bilimsel açıklaması
Bence sen inkar dönemindesin

evet ya bana da öyle geliyor
ilişki dediğinin yormayan rahatlatan huzur veren bişi olması gerekmez mi
emek dediler mi bana bi soldan soldan geliyolar
Bana da geliyorlar.

Çok mücadele ettik, badireler atlattığın alt metni, sürekli taviz verdim, kendim olmaktan çıktım demek oluyor genelde. Yoksa ilişkinin normali dediğiniz gibi yormamasi aksine iyi gelmesidir.

Bana da geliyorlar.

Çok mücadele ettik, badireler atlattığın alt metni, sürekli taviz verdim, kendim olmaktan çıktım demek oluyor genelde. Yoksa ilişkinin normali dediğiniz gibi yormamasi aksine iyi gelmesidir.
Hep birlikte dua edelim, evrene enerji falan gönderelim adam burcuya dönsün diye. Hem başkasının başı yanmasın o herifle hem de bu kız hazır kendini yakmak istiyorken yaksın.

Aile baskısı dediğiniz şey ailenin sizi onaylamaması ise, biraz zor gibi.
Genellikle ailenin fikri önem arz eder bu gibi mühim meselelerde.

çok seven mücadele eden ama yorulmuş yıpranmış bir erkek geri döner mi ? (Aile baskısında varken )

Allah anne babanızın yardımcısı olsun. Diğer konunuzda bir tane destek mesajı gelmeyince konuyu kesip biçip anlatınca gerçekler değişecek mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…