Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Merhaba bayanlar....Eşimin canı bugün lahmacun istemiş..Her zaman gitiğimiz tere gittik ve zehirlendik..Allahtan Emirhan yemedi..İkimizde kustuk ve şiddetli baş ağrısı..Ben daha kötü oldum..Allahtan bir tane yedik..Kusunca hastaneye gitmedik Emirhanı bırakabileceğim kimse de yok..Hala midem bulanıyor ve başım ağrıyor..Yorum yazamıyorum okuyamadım bile..

Canim yaa cok gecmis olsun . dun hic girmedin bende merak etmistim. demek sen nelerle ugrasmissin. tekrar gecmis olsun. iyiki oglun yememis. birdaha lahmacunu evde kendin yap cok kolay. ben hep evde kendim yaparim. hem daha saglikli tertemiz icimize sinerek yeriz.

Bugun haftasonu ya henuz kimse girmemis daha. kahvaltida melemen ve peynir yedim. cay ictim. oglende dunden biraz ispanak yemegim var. herhalde onu yerim. bu aksamda yuzmeye gidecegim arkadaslarla. spor olsun biraz. kizlar pzt. ise basliyacamya acayip bir heyecan var bende. pzt. aksam nasil bir is, diger calisanlar nasil, hepsini yazarim. galiba turklerde varmis. bu pzt. si kilomuda yazarim. cunku kist icin kullandigim hap 3 gune kadar bitiyo. sonrasinda tekrar adet olacakmisim. bu ay pespese olacak ama hayirlisi olsun. haptanmidir nedir. benimde hergun basim agriyo.hafifte bulanti oluyo. sevgi abla nerdesin. kurs bugun yoktur herhalde. yoksa uyuyormusun?

merhaba Gülfüren,çok geçmiş olsun

tekrar hayırlı olsun canım!inşAllah herşey istediğin gibi olur

kızlar,size birşey danışmak istiyorum:26::26: birkaç gündür sadece 2 öğün yapıyorum.
kahvaltı:smoothie(1 bardak badem sütü,1muz,1 elma +2 kuru kayısı+2 kuru erik)--kahvaltıyı saat 9 gibi yaparım...saat 12 de yürüyüşe çıkarım ve 1,5 saat yürürüm.
öğlen:genelde biraz et +çoban salata,veya ıspanaklı omlet+çoban salata...öğlen yemeği da saat 2:45-3 gibi yerim..akşam yemeğini yemiyorum,dr.Ayşegül Çoruhlu diyor ki hızlı zayıflamak isteyen akşam yemeğini yemesin.buna rağmen ben istediğim kadar hızlı kilo vermiyorum.... nerde yanlış yapıyorum?acaba akşamları bir bardak kefir mi içsem?
sevgiler

Iyi aksamlar arkadaslar az once yuzmeden geldim. tam 2 saat yuzduk , su topu oynadik, daldik, hopladiik cok guzel spor oldu. bugun bende iki ogun yedim. ogleni3,5 gibi yedim aksam yemeden yuzmeye gittim. guzelde spor yaptim ama sonrasinda arkadaslar Mc Donaldsa gidelim dondurma yiyelim dediler . oyun bozan olmamak icin kucuk bir dondurma yedim arkadaslar. insallah arti olarak cikmaz o kadar yuzduk yani

Dallidacim aslinda bu sekilde guzel kilo verirsin yuruyusunude yapiyorsun.cok guzel ama istersen birkac gunde aksamlari kefir yada ayran icerek dene. belki uzun sure yemeyince vucut kitlik alarmina girip depollarmis. belki ondandir. dene sen birkac gun...

Sevgi ablacim sen bugun hic girmemissin insallah hasta felan degilsindir. merak ettim seni. kizlar oyle alistimki size biriniz girmese hemen gozum ariyor. gulfurencim bugun daha iyisin insallah sende girmemissin.. hayirdir kizlar....

Teşekkür ederim gurbetçiçeği..Bugün iyiyim şükürler olsun..Büyük oğlumun doğum gününü arkadaşlarıyla kutladık..Koşturdum durdum..Dün nasıl yaparım diyordum ,şükür sabah iyi uyandım..Ayda yılda bir adamın canı dışarda yemek istedi o da burnumuzdan geldi..eğişiklik olsun diye gittik..Bende evde iç hazırlarım..

merhaba Gülfüren,çok geçmiş olsun

Hoş geldin ve teşekkür ederim..İyiyim şükür..

Bence 3 ten sonra yememenden vücudun kıtlık olarak algılamış olabilir..Geçenlerde serapd bununla ilgili yazmıştı..Beşten sonra bir şey yemeyecek şekilde ayarlasan ,ayranı yada kefiri arada içsen olmaz mı? Böyle yapamam diyorsan akşam ayran yada kefir içerek denersin bakalım kilonda fark olacak mı?

Bende aynı şekilde düşünüyorum..Birde kaçta uyuyorsun Dallida ve nasıl dayanıyorsun hiç acıkmıyor musun?

Sevgi ablacim sen bugun hic girmemissin insallah hasta felan degilsindir. merak ettim seni. kizlar oyle alistimki size biriniz girmese hemen gozum ariyor. gulfurencim bugun daha iyisin insallah sende girmemissin.. hayirdir kizlar....

Ben dünü ve bugünü es geçiyorum..Yarından itibaren daha dikkatli davranmak istiyorum..

İşin hayırlı olsun..İnşallah istediğin gibi olur her şey..

Gulfurencim sen neden disari cikamiyosun? cocuklarin kucukmu? hic birsey bulamassan bile cocuklarla cikip biraz yuru, temiz hava iyi gelir hemde biraz hareket olur. ayrica dallida aramiza tekrar katilacakmis cok sevindim.

Eşim gece çalışıyor gündüz evde..Öğlen kahvaltı faslı sonra çay faslı,akşam yemeği faslı derken eşimin iş saati geliyor..Benim öyle düzenli ev gezmelerim yoktur,fazlada sevmem zaten..İki oğlum var,küçüğü gezmeyi çok seviyor maşallah..Ama yinede rahat rahat gezecek yaşta değil..O günlerde gelecek bir gün..:))Onlar sağlıklı olsunda..

Biraz kötü bir şey atlattım şimdi iyiyiz..sevgi-liebe yoksun nerelerdesin?Bizde seni merak ettik..Salatayı bende nohut koymadan yaptım ,karabuğday yoktu bulgur kullnadım.Benim çok hoşuma gitti..Tarçın konusuna sonuna kadar katılıyorum..Ben kare çikolatalardan bayıla bayıla yerdim..Uzun zamandır tarçın kullanıyorum çikolata resmen ağzımı yakıyor..Kullanın gerçekten işe yarıyor..Akşam yemeğinden önce yediğim tarçında yemekten sonra uyuklamamı gerçekten önledi..Yemekten sonra baya mayışırdım artık kalmadı..

Bugun kahvaltida ispanakli, kiymali yumurta, biraz tulum peyniri, birkac dilim domates, salatalik ve kucuk kirmizi turp. yedim. birazdan bir araogun yapacam. birdilim ananasi yogurdun icine dograyacagim bol tarcin serpip yemeyi dusunuyorum. belki birazda keten tohumu.

Bugun biraz dip kose temizlik yaptim. birazdanda utu yapacagim malum yarin ilk is gunum kessin yorgunluktan bitkin olurum . camasir ve utuyu bitireyimki hafta ici yorgun yorgun ugrasmayim. zaten bir hafta hamlarim. cunku bir senedir calismiyordum. evdeydim ve fazla hareket yok tabii. yarin sabah kizlar kilo bildirimi sakin bugun abartmayalim tartida arti cikmayalim. ben oglen karnabaharla bruksel lahanasi haslayip yogurtla yicem. aksamada corba dusunuyorum. ben sabah tartilip firsat bulabilirsem hemen girer yazarim kilomu. giremezsem aksam yazarim arkadaslar opuldunuz... ben gidip utumu yapayim sonrada yemek yapacam. omur biter is bitmez.

Hoş geldin ve teşekkür ederim..İyiyim şükür..

Hoş buldukİyi olmanı sevindim

Bence 3 ten sonra yememenden vücudun kıtlık olarak algılamış olabilir..Geçenlerde serapd bununla ilgili yazmıştı..Beşten sonra bir şey yemeyecek şekilde ayarlasan ,ayranı yada kefiri arada içsen olmaz mı? Böyle yapamam diyorsan akşam ayran yada kefir içerek denersin bakalım kilonda fark olacak mı?

bu şekilde de denemem lazım

Bende aynı şekilde düşünüyorum..Birde kaçta uyuyorsun Dallida ve nasıl dayanıyorsun hiç acıkmıyor musun?

Ben en geç saat 11 de yatağa giriyorum...sabah da 6:30 da kalkıyorum.çok berbat bir bünyem var...pek acıkmıyorum:26::26:8 sene önce 95 kilo oldum ve o zamanlar yemekten nefret ettim...nefret o nefret...az yiyorum,belki de bu yüzden yavaş kilo veriyorum..:26:

Sevgiler

Son düzenleme:
akşam üstü 10 siyah kuru erik yedim.............çok pişmanım........+1 sütlü kahve içtim...neyse ki şekersizdı....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…