- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
Merhaba bayanlar....Eşimin canı bugün lahmacun istemiş..Her zaman gitiğimiz tere gittik ve zehirlendik..Allahtan Emirhan yemedi..İkimizde kustuk ve şiddetli baş ağrısı..Ben daha kötü oldum..Allahtan bir tane yedik..Kusunca hastaneye gitmedik Emirhanı bırakabileceğim kimse de yok..Hala midem bulanıyor ve başım ağrıyor..Yorum yazamıyorum okuyamadım bile..
Merhaba bayanlar....Eşimin canı bugün lahmacun istemiş..Her zaman gitiğimiz tere gittik ve zehirlendik..Allahtan Emirhan yemedi..İkimizde kustuk ve şiddetli baş ağrısı..Ben daha kötü oldum..Allahtan bir tane yedik..Kusunca hastaneye gitmedik Emirhanı bırakabileceğim kimse de yok..Hala midem bulanıyor ve başım ağrıyor..Yorum yazamıyorum okuyamadım bile..
Bugun haftasonu ya henuz kimse girmemis daha. kahvaltida melemen ve peynir yedim. cay ictim. oglende dunden biraz ispanak yemegim var. herhalde onu yerim. bu aksamda yuzmeye gidecegim arkadaslarla. spor olsun biraz. kizlar pzt. ise basliyacamya acayip bir heyecan var bende. pzt. aksam nasil bir is, diger calisanlar nasil, hepsini yazarim. galiba turklerde varmis. bu pzt. si kilomuda yazarim. cunku kist icin kullandigim hap 3 gune kadar bitiyo. sonrasinda tekrar adet olacakmisim. bu ay pespese olacak ama hayirlisi olsun. haptanmidir nedir. benimde hergun basim agriyo.hafifte bulanti oluyo. sevgi abla nerdesin. kurs bugun yoktur herhalde. yoksa uyuyormusun?
kızlar,size birşey danışmak istiyorum:26::26: birkaç gündür sadece 2 öğün yapıyorum.
kahvaltı:smoothie(1 bardak badem sütü,1muz,1 elma +2 kuru kayısı+2 kuru erik)--kahvaltıyı saat 9 gibi yaparım...saat 12 de yürüyüşe çıkarım ve 1,5 saat yürürüm.
öğlen:genelde biraz et +çoban salata,veya ıspanaklı omlet+çoban salata...öğlen yemeği da saat 2:45-3 gibi yerim..akşam yemeğini yemiyorum,dr.Ayşegül Çoruhlu diyor ki hızlı zayıflamak isteyen akşam yemeğini yemesin.buna rağmen ben istediğim kadar hızlı kilo vermiyorum.... nerde yanlış yapıyorum?acaba akşamları bir bardak kefir mi içsem?
sevgiler
Canim yaa cok gecmis olsun . dun hic girmedin bende merak etmistim. demek sen nelerle ugrasmissin. tekrar gecmis olsun. iyiki oglun yememis. birdaha lahmacunu evde kendin yap cok kolay. ben hep evde kendim yaparim. hem daha saglikli tertemiz icimize sinerek yeriz.
merhaba Gülfüren,çok geçmiş olsun
kızlar,size birşey danışmak istiyorum:26::26: birkaç gündür sadece 2 öğün yapıyorum.
kahvaltı:smoothie(1 bardak badem sütü,1muz,1 elma +2 kuru kayısı+2 kuru erik)--kahvaltıyı saat 9 gibi yaparım...saat 12 de yürüyüşe çıkarım ve 1,5 saat yürürüm.
öğlen:genelde biraz et +çoban salata,veya ıspanaklı omlet+çoban salata...öğlen yemeği da saat 2:45-3 gibi yerim..akşam yemeğini yemiyorum,dr.Ayşegül Çoruhlu diyor ki hızlı zayıflamak isteyen akşam yemeğini yemesin.buna rağmen ben istediğim kadar hızlı kilo vermiyorum.... nerde yanlış yapıyorum?acaba akşamları bir bardak kefir mi içsem?
sevgiler
Dallidacim aslinda bu sekilde guzel kilo verirsin yuruyusunude yapiyorsun.cok guzel ama istersen birkac gunde aksamlari kefir yada ayran icerek dene. belki uzun sure yemeyince vucut kitlik alarmina girip depollarmis. belki ondandir. dene sen birkac gun...
Sevgi ablacim sen bugun hic girmemissin insallah hasta felan degilsindir. merak ettim seni. kizlar oyle alistimki size biriniz girmese hemen gozum ariyor. gulfurencim bugun daha iyisin insallah sende girmemissin.. hayirdir kizlar....
Arkadaslar az once bir is gorusmesinden geldim. ve ise alindim. pzt. baslayacagim.sabah 9 aksam5 e kadar. 8saatlik bir is. daha oncede calismistim ama en fazla3 saatti. bu seferki biraz uzun olacak. benim icin biraz zor olacak ama denemekte fayda var. artik aksamlari firsat buldukca girmeye calisirim. belkide o kadar calisinca kendiliginden gider kilolar. cunku evde isi bitirip oturuyoruz. birde masa basi bir is degil. fabrikada peynir paketliyecekmisim. surekli harekket halinde olucam. kesin veririm. birde evde usandikkccada yiyor insaan . yanima meyve felan alirim aksamdda 6gibi ne pisirirsem bir tabak yerim . bu sekilde isi gotururum . aksam yenekti cocuklardi firsat buldukca girerim sizleri yalniz birakmam.
Gulfurencim sen neden disari cikamiyosun? cocuklarin kucukmu? hic birsey bulamassan bile cocuklarla cikip biraz yuru, temiz hava iyi gelir hemde biraz hareket olur. ayrica dallida aramiza tekrar katilacakmis cok sevindim.
Canım tarcini eksik etme şeker ihtiyacın azalır.Gazlı içecekleri bırakarak kendine yapabileceğin en büyük iyikiği yapmışsın.
Sağol canım,öğlen yemegin güzel olmuş,Bende öğlen salata yedim çok lezzetli oldu.İçine koyduğum malzemeler:
1 avuç kadar karabuğday
2-3 kaşık çimlenmiş yeşil mercimek
2-3 kaşık çimlenmiş nohut
kırmızı lahana
2 küçük salatalık
sumak ekşici
zeytinyağı,tuz
Küçük bir kase yedim ve çok tok hissediyorum
AKşama ciğer-taşlık sote ve salata yiyeceğim inşAllah.
Gülfuren kötü bir şey yoktur inş.
Dallida iyi geceler... sende troid rahatsizligi varmi ? eger varsa ondanda zor kilo verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?