Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Doğum günün kutlu olsun..Ailen ile mutlu,sağlıklı ve bereketli seneler diliyorum..

Günaydın Arkadaşlar
Sabah ilk işim tartılmak oldu.
Pazartesi:87,6kg
BUGÜN:86,4KG
inşAllah geri kilo almam.1,3 kg iki günde gitti.Bugün nakış kursu var.o kadar çok yağmur yağıyor ki gidip gitmemekte tereddütlüyüm.Öksürüğüm bir türlü geçmedi,Birazdan klasik kahvaltımı yapacağım.Sonra görüşmek üzere...

Merhaba arkadaşlarSevgi,sonuç süper
bende tartıldım,80,5kg-----pazartesi:81,9---------sonuç 1,400 gram gitmiş(3 günde)
kahvaltımı saat 11 de yaptım,hastaneye aç gitmiştim:
1 bardak süt,2 haşlanmış yumurta,peynir
ara:1 kakaolu süt....
bu arada hastaneye gittim,doktor histeroskopi önerdi.şimdi histeroskopi için hastane arıyorum...gittiğim hastanede sadece kürtaj la alıyorlar,yaşımdan dolayı doktor kürtaja sıcak bakmadı.sevgiler

Son düzenleme:
kahvaltımı saat 11 de yaptım,hastaneye aç gitmiştim:
1 bardak süt,2 haşlanmış yumurta,peynir
ara:1 kakaolu süt....
bu arada hastaneye gittim,doktor histeroskopi önerdi.şimdi histeroskopi için hastane arıyorum...gittiğim hastanede sadece kürtaj la alıyorlar,yaşımdan dolayı doktor kürtaja sıcak bakmadı.sevgiler[/QUOTE]

ikindi:hamsi tava(yağsız)
akşam:yoğurt(yulaf kepeği ile),2 kofte...

Canım tebrik ederim, ikimizde iyi kilo verdik.Geçmiş olsun,Allah iyilik versin.Hakkında hangisi hayırlı olacaksa o olsun.

ikindi:hamsi tava(yağsız)
akşam:yoğurt(yulaf kepeği ile),2 kofte...[/QUOTE]
Menün çok güzel sen 7 gün devam edeceksin galiba.
Bugün benim yediklerim:
kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
12 zeytin
1 domates
öğlen:
3 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
1 küçük parça karnabahar mücveri(fırında)
ÇİĞ Karnabahar salatası
2 kaşık kısır
2 kaşık patates salatası
3 yaprak sarması, biber turşusu
Aslında yediklerim çok gibi görünebilir fakt i küçük tabagın içindeydi.Kursta arkadaşlar getirmişti.Hepsinin tadına baktık.
Bir arkadaşa uğradım kurstan gelirken, orada:
1 kahve ve 2 küçük acıbadem kurabiyesi yedik.
Akşama yediklerimi tolere etmek için sadece sebze çorbası içeceğim.

İyi dileklerin için teşekkür ederimRABBİM şifa isteyen herkese şifa versinEvet,ben 7 gün yapacağım.Çok yemedin,okuyunca ne kadar az yediğini gördüm.Önemli olan miktarı,çeşiti değil

Dalida kistin için soğan suyunu düşünmedin mi?Belki faydası olurdu.Akşam yediklerimi yazayım.
AKŞAM:
2 KASE SEBZE ÇORBASI
2 KAŞIK PÜRE
öksürüğüm hala hafiflemediOysa vucudun direncini artıracak baharatlardan günlük alıyorum.
Gulfuren, Gurbetçiçeği bugün ortalıkta yoksunuz. Sabahçı olduğuna göre Gurbetçiçeği şu anda evde olması gerekiyor, çok yoruluyor galiba.Gulfuren İNŞALLAH senin eşinde en yakın zamanda hayırlı, bol ve helal kazançlı bir işe girer.

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
Ankara'da bugünde yağmur yağıyor .Kasvetli bir hava var.Bu tür havalar beni hemen geçmişe , Almanya günlerime götürür.Dün yediklerimden sanra bugün ilk işim tartılmak oldu.Çok şükür aynı kilodayım.Artık bir şeyden eminim, ekmek bana kilo aldırıyor.Pul biberi çok tüketiyordum, ona karşıda toleransım yok galiba.Bu hafta ikisini de kullanmayı bıraktım.
Birazdan kahvaltımı yapacağım, neler mi yiyeceğim:
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
10 kadar zeytin
1 domates
taze veya kuru meyve
Kursa gideceğim öğleden sonra görüşürüz

Günaydınbende soğan suyu içmeye düşündüm,ama...unutum...bu aralar çok dağınığım...yediklerin güzel,zaten sen kolay kolay kaçamak yapmazsın.Kolay gelsin
bugün yediklerim:
2 haşlanmış yumurta,peynir,1 bool sütlü kahve
sevgiler

öncelikle sevgi abla ve dallia sizi tebrik ederim. guzel kilo vermissiniz. iyi dilekleriniz icinde tesekkur ederim. dallidacim gecmis olsun. ben bir haftadir sogan suyu kürünü uyguluyorum. bunu inanarak yapiyorum. hemen ameliyata sicak bakmadim. 3 hafta bu kürü deneyip, eger bir sonuc alamazsam ameliyyat olacagim. bu kür hakkinda cok olumlu yorumlar var. istersen sende bir dene. sevgi ablacim sanada gecmis olsun. öksürügün gecmemis. zencefilli bal iyi geliyor diye duymustum. bugün evdeyim is yok. yeni basladigimiz icin mesailerimiz ve calisma yerimiz daha tam belli olmadi. nezaman cagirirlarsa ozaman onlarin gönderdigi bölüme gidiyoruz. galiba ilk etapta her bölümü ögrenmemizi istiyorlar. uzun bir aradan sonra evde yalnizim. özlemisim sabahlari esimi ve cocuklari gönderip evde planli isimi , yemegimi yapip alisverisimi yapmayi. erkek evde olunca ne is yaptiriyo. ne düzen oluyo. cok sükür. suan kahvalti yapiyorum. Allah nasip ederse pazartesi oruc borclarimi tutmayi istiyorum. gecen hafta sonu iki gün üstüste misafirlerim vardi. yarin gene misafirler gelecek gece yaisina kadar oturuluyor. yarin giremeyebilirim.

teşekkür ederim canım
öğlen:haşlanmış tavuk,1 kase yoğurt-yulaf kepeği ile...
ara:kakaolu süt
akşam:yoğurt,et...
ben galiba Dukan 'la devam edeceğim...internete bir sürü yemek tarifleri var...düşünmek için daha 2 günüm varşimdi dışarya çıkıp,biraz yürümeye düşünüyorum...

Canım istersen soğan suyunu bir dene belki ameliyata gerek kalmaz. Sağol canım desteğin çin ama ben senin kadar kontrollü değilim.Keşke senin kadar iradeli olabilsem.Bugün öğlen yediklerim:
1 lokma su böreği
1 küçük dilim fırın karnabahar mücver
2 kaşık ıspanak
1 kaşık kuru biber kavurması
2 kaşık salata
2 kaşık patates salatası 3 dilim haşlanmış pancar
Biraz önce 1 bardak tarçınlı süt ve trabzon hurması yedim.Sonra görüşürüz,oğlum başımda bekliyor.

Doğru diyorsun,denemek lazım.Bugün da yediklerin azAfiyet olsun

AKŞAM yediklerim:
1 kase sebze çorbası
1 tabak maklube(tavuklu)
yeşil salata yoğurt
daha sonra
1 mandalin
12 küçük kestane

iyi grceler.......

Sağol canım, darısı sana.Soğan kürünü uygulayıp sonuç alan çok kişi var fakat 3 hafta yeterli olmayabilir. Zencefilli bal dahil her şeyi denedim , ama hala çok hastayım.Öksürüğün yanına şimdi nezle de eşlik ediyor.Aldığım ilaçlar hiç fayda etmiyor. Şimdi ıhlamur kaynatıp içeceğim.Misafirlerinle kolay gelsin.
Biraz önce yiğenimle kahvaltımı yaptım, yediklerim:
2 HAŞLANMIŞ YUMURTA
12 ZEYTİN
1 PARÇA PEYNİR
2 DİLİM DOMATES
2 ÇATAL BAL
ÜÇTE BİR KADAR SİMİT, ÇAY

Dalida, gurbetçiçeği neredesiniz?

Merhaba Sevgiben hafta sonları geç giriyorum,oğlanın antrenmanı var,yemek falan derken...çok geçmiş olsun,Serap'ın önerdiği çayı içmeye deneyebilirsin
sabah:2 haşlanmış yumurta,peynir..
az önce:tavuk,biraz acı biber turşusu..
akşam:büyük bir kase yoğurt yiyeceğim(yulaf kepeği ile)yiyeceğim...
uzun süre aç kaldığım için biraz fazla tavuk yedimsen bana iradeli olduğumu diyorsun,ama ben çaresizim...:26:şu kiloları fena halde kafama taktım,ya verilecek,ya verilecek...başka çare yok
tavuk suyundan çorba içmeye denedin mi?

Sevgi,merak ettim,nasıl oldun?bende bugün sırılsıklam oldum:111:İstanbul bugün hem soğuk,hem yağmurlu...birden çok yiyince mideme ağrılar girmeye başladıçocuklar gibiyim sanki önümden alan var

Selam Sevgi
Bayramdan önce biri tam geçmeden diğerine yakalanarak üst üste grip oldum.Grip haydi bir şekilde atlatılıyorda öksürük bir başladımı bir ay sürüyor resmen.Öyleki annemler endişelenmeye başlamıştı öksürüğümden.Sonra bayramda memleketten misafirimiz geldi ve andız pekmezi getirdik dediler.Günde bir kaç kaşık iç bundan öksürüğünü keser dediler.O hevesle hemen içtim bir kaşık.İnanırmısın sürekli öksüren ben bir kaç saat içinde o kadar az öksürmeye başladımki şaştım kaldım.Sonra da devam ettim ve öksürüğüm kısa sürede geçti.Bu arada öğrendimki yanlışlıkla pekmez yerine kızılcık kirazı şurubu getirmişler.Ben hasta olduğum için tadını farkedememişim bile.Yani anlayacağın andız pekmezi ya da kızılcık şurubu bulma imkanın varsa muhakkak al ve kullan.Kesin fayda görürsün.Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…