- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
galiba diyet degistirdiniz. atak protein diyeti. bakalim sizlere nasil etki edecek. ama ben böyle diyetlerin birakildiginda daha fazla kilo aldirdigina inaniyorum. bende öyle oluyor. birde sadece protein almak böbrekleri ve cigeri yoruyor. 3 günde olsa ben denedigim zamanlard 4. gün karbonhidrata, meyvee sldiriyordum ertesi güne hemen geri aliyordum. yasakli seylere insan daha cok saldiriyor. bence kendinizi kasmayin. arkadaslar. saglikli beslenin. sevgi abla gözlerinin önü morarmis demissin saglikli beslenmediginden olabilirmi? dallida sizin saglik sorunlarinizda var. bu sorunlarla bu tür diyetler ne derece dogru olur.metabolizmani bence dahada bozma. bunlar benim nacizane fikirlerim. genede siz bilirsiniz. haaaa bu rada bugün benim dogum günüm. kizim az önce okuldan geldi ve kutladi.
Günaydın Arkadaşlar
Sabah ilk işim tartılmak oldu.
Pazartesi:87,6kg
BUGÜN:86,4KG
inşAllah geri kilo almam.1,3 kg iki günde gitti.Bugün nakış kursu var.o kadar çok yağmur yağıyor ki gidip gitmemekte tereddütlüyüm.Öksürüğüm bir türlü geçmedi,Birazdan klasik kahvaltımı yapacağım.Sonra görüşmek üzere...
Canım tebrik ederim, ikimizde iyi kilo verdik.Geçmiş olsun,Allah iyilik versin.Hakkında hangisi hayırlı olacaksa o olsun.Merhaba arkadaşlarSevgi,sonuç süper
bende tartıldım,80,5kg-----pazartesi:81,9---------sonuç 1,400 gram gitmiş(3 günde)
kahvaltımı saat 11 de yaptım,hastaneye aç gitmiştim:
1 bardak süt,2 haşlanmış yumurta,peynir
ara:1 kakaolu süt....
bu arada hastaneye gittim,doktor histeroskopi önerdi.şimdi histeroskopi için hastane arıyorum...gittiğim hastanede sadece kürtaj la alıyorlar,yaşımdan dolayı doktor kürtaja sıcak bakmadı.sevgiler
kahvaltımı saat 11 de yaptım,hastaneye aç gitmiştim:
1 bardak süt,2 haşlanmış yumurta,peynir
ara:1 kakaolu süt....
bu arada hastaneye gittim,doktor histeroskopi önerdi.şimdi histeroskopi için hastane arıyorum...gittiğim hastanede sadece kürtaj la alıyorlar,yaşımdan dolayı doktor kürtaja sıcak bakmadı.sevgiler
Canım tebrik ederim, ikimizde iyi kilo verdik.Geçmiş olsun,Allah iyilik versin.Hakkında hangisi hayırlı olacaksa o olsun.
Menün çok güzel sen 7 gün devam edeceksin galiba.
Bugün benim yediklerim:
kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
12 zeytin
1 domates
öğlen:
3 kaşık kuru fasulye
2 kaşık pirinç pilavı
1 küçük parça karnabahar mücveri(fırında)
ÇİĞ Karnabahar salatası
2 kaşık kısır
2 kaşık patates salatası
3 yaprak sarması, biber turşusu
Aslında yediklerim çok gibi görünebilir fakt i küçük tabagın içindeydi.Kursta arkadaşlar getirmişti.Hepsinin tadına baktık.
Bir arkadaşa uğradım kurstan gelirken, orada:
1 kahve ve 2 küçük acıbadem kurabiyesi yedik.
Akşama yediklerimi tolere etmek için sadece sebze çorbası içeceğim.
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
Ankara'da bugünde yağmur yağıyor .Kasvetli bir hava var.Bu tür havalar beni hemen geçmişe , Almanya günlerime götürür.Dün yediklerimden sanra bugün ilk işim tartılmak oldu.Çok şükür aynı kilodayım.Artık bir şeyden eminim, ekmek bana kilo aldırıyor.Pul biberi çok tüketiyordum, ona karşıda toleransım yok galiba.Bu hafta ikisini de kullanmayı bıraktım.
Birazdan kahvaltımı yapacağım, neler mi yiyeceğim:
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
10 kadar zeytin
1 domates
taze veya kuru meyve
Kursa gideceğim öğleden sonra görüşürüz
öncelikle sevgi abla ve dallia sizi tebrik ederim. guzel kilo vermissiniz. iyi dilekleriniz icinde tesekkur ederim. dallidacim gecmis olsun. ben bir haftadir sogan suyu kürünü uyguluyorum. bunu inanarak yapiyorum. hemen ameliyata sicak bakmadim. 3 hafta bu kürü deneyip, eger bir sonuc alamazsam ameliyyat olacagim. bu kür hakkinda cok olumlu yorumlar var. istersen sende bir dene. sevgi ablacim sanada gecmis olsun. öksürügün gecmemis. zencefilli bal iyi geliyor diye duymustum. bugün evdeyim is yok. yeni basladigimiz icin mesailerimiz ve calisma yerimiz daha tam belli olmadi. nezaman cagirirlarsa ozaman onlarin gönderdigi bölüme gidiyoruz. galiba ilk etapta her bölümü ögrenmemizi istiyorlar. uzun bir aradan sonra evde yalnizim. özlemisim sabahlari esimi ve cocuklari gönderip evde planli isimi , yemegimi yapip alisverisimi yapmayi. erkek evde olunca ne is yaptiriyo. ne düzen oluyo. cok sükür. suan kahvalti yapiyorum. Allah nasip ederse pazartesi oruc borclarimi tutmayi istiyorum. gecen hafta sonu iki gün üstüste misafirlerim vardi. yarin gene misafirler gelecek gece yaisina kadar oturuluyor. yarin giremeyebilirim.
Günaydınbende soğan suyu içmeye düşündüm,ama...unutum...bu aralar çok dağınığım...yediklerin güzel,zaten sen kolay kolay kaçamak yapmazsın.Kolay gelsin
bugün yediklerim:
2 haşlanmış yumurta,peynir,1 bool sütlü kahve
sevgiler
Canım istersen soğan suyunu bir dene belki ameliyata gerek kalmaz. Sağol canım desteğin çin ama ben senin kadar kontrollü değilim.Keşke senin kadar iradeli olabilsem.Bugün öğlen yediklerim:
1 lokma su böreği
1 küçük dilim fırın karnabahar mücver
2 kaşık ıspanak
1 kaşık kuru biber kavurması
2 kaşık salata
2 kaşık patates salatası 3 dilim haşlanmış pancar
Biraz önce 1 bardak tarçınlı süt ve trabzon hurması yedim.Sonra görüşürüz,oğlum başımda bekliyor.
öncelikle sevgi abla ve dallia sizi tebrik ederim. guzel kilo vermissiniz. iyi dilekleriniz icinde tesekkur ederim. dallidacim gecmis olsun. ben bir haftadir sogan suyu kürünü uyguluyorum. bunu inanarak yapiyorum. hemen ameliyata sicak bakmadim. 3 hafta bu kürü deneyip, eger bir sonuc alamazsam ameliyyat olacagim. bu kür hakkinda cok olumlu yorumlar var. istersen sende bir dene. sevgi ablacim sanada gecmis olsun. öksürügün gecmemis. zencefilli bal iyi geliyor diye duymustum. bugün evdeyim is yok. yeni basladigimiz icin mesailerimiz ve calisma yerimiz daha tam belli olmadi. nezaman cagirirlarsa ozaman onlarin gönderdigi bölüme gidiyoruz. galiba ilk etapta her bölümü ögrenmemizi istiyorlar. uzun bir aradan sonra evde yalnizim. özlemisim sabahlari esimi ve cocuklari gönderip evde planli isimi , yemegimi yapip alisverisimi yapmayi. erkek evde olunca ne is yaptiriyo. ne düzen oluyo. cok sükür. suan kahvalti yapiyorum. Allah nasip ederse pazartesi oruc borclarimi tutmayi istiyorum. gecen hafta sonu iki gün üstüste misafirlerim vardi. yarin gene misafirler gelecek gece yaisina kadar oturuluyor. yarin giremeyebilirim.
Dalida, gurbetçiçeği neredesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?