Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Sevgi,merak ettim,nasıl oldun?bende bugün sırılsıklam oldum:111:İstanbul bugün hem soğuk,hem yağmurlu...birden çok yiyince mideme ağrılar girmeye başladıçocuklar gibiyim sanki önümden alan var

Canım keşke ağır ağır yeseydin,hızlı yediğinden olmuş.Islanmışsın, inşAllah hasta olmazsın.Benim hastalığım iyice arttı ,çayı yağtım içtim ,birazdan yine içeceğim.Yediklerimden bahsedeyim:
aRA:
BİTKİ ÇAYI;
1 TANE TRABZON HURMASI
ÖĞLE:
2 KASE SEBZE ÇORBASI
YARIM AVUÇ KURUYEMİŞ
akşam yemeyi düşündüklerimi de yazayım:
1 KASE TARHANA ÇORBASI
3-4 KAŞIK SEBZELİ KÖFTE DİZME
1 KASE YOĞURT

,
Teşekkür ederim canım kızılcık şurubu bizde pek bilinmez nerede satılıyor bilmiyorum. Bende üzüm pekmezi içmeye başladım

Merhaba sevgi nasılsın

Tesadüfen Alkali diyetinde ismini gördüm oradan da burayı buldum topiğin hayırlı olsun ben de seni merak ediyordum gelmiyorsun diye

İnşallah burada istediğin kiloya inersin canım Karatayı da tam bırakmamışsın

Biz de Topikte bir kısmımız Alkali su içmeye başladık bakalım hayırlısı

Dallida sana da selamlar sen de inşallah istediğin kiloya inersin

Sevgiler

Dallida sana da selamlar sen de inşallah istediğin kiloya inersin

Sevgiler[/QUOTE]

Teşekkür ederim Ficansciğim,inşAllah hep birlikte istediğimiz kiloya inerizsevgilersen galiba indintebrikler

Son düzenleme:
Teşekkür ederim Ficansciğim,inşAllah hep birlikte istediğimiz kiloya inerizsevgilersen galiba indintebrikler

Teşekkürler dallidacım evet indim , darısı size inşallah, ama Bayramda falan pek dikkat etmedim şimdi 1-2 kilo kadar artıdayım tekrar dikkat ediyorum o da gider inşallah topiğe de gelseniz arada burayı tesadüfen bulmasam hiç haberim olmayacaktı

Son düzenleme:

Teşekkür edrim canım.Karatay diyetini tam bırakmadım hatta sabah kahvaltılarım tamamen Karatay'a uygun. Diğer vakitlerde ekmek yememeye çalışıyorum, çünkü ekmeğin bana hızlı kilo aldırdığını farkettim.Ben karbonatlı su içemiyorum , kanda potasyumum yükseldi.Ayşegül Hanım limonlu veya elma sirkeli su içmemi tavsiye etti.Aslında Karatay topiğini günlük okuyorum fakat yazamadım. Nedendir bilmiyorum hem burada hem orada olmazmış gibi geldi, saçma ama.Bizede takılırsan seviniriz arada yazarsan mutlu oluruz. Senin kilona ulaşmana sevindim ,darısı bize.

canım merhaba ..beni karataydan hatırladın mı ...yazın beraberdik..canım topiğinize şöyle bir göz atıyordum ki ben hala karataya devam ediyorum.. bizim topikte şu alkali olayına sardık..ama takıldığım konu ..
ben karbonatlı su içiyorum buarada..3 lt kadar..alkali diyeti sayfasında yemeklerden 2 saat sonra içilebilir ve yarım saat önce içilebilir diyor..
ben bu aralarda susuz kalamam..arada normal su mu içmeliyim..

bu arada ben de bu hafta 3 gün atak yaptım ve hemen sonucu aldım..sürekli değil ama 2-3 gün protein yüklemesi sanırım kilo verişimizi hızlandırıyor..

beni bu alkali su konusunda nezaman ve nasıl nekadar içmeliyim konusunda bilgilendirirsen sevinirim canım..teşekkürler..

Son düzenleme:
Günaydın Sevgigünaydın Sersumbir selam verip kaçacağım
Bugün tartıldım,79,6 kgAma rekor sende Sevgi,iki günde 1,5 kilosonra görüşürüz...sevgiler

Canım benim unutmadımki hatırlayayım.Zaten günlük topiğimizi de takip ediyorum.Ayşeğül hanım yemek öncesi ve sonrası su içersek midenin asit oranının düşeceğini ve bilhassa proteinlerin iyi sindirilemeyeceğini söylüyor.HER İKİ SAATTE BİR SU İÇERSENİZ BÖBREKLERİ YORMAZSINIZ MESANENİN YAVAŞ YAVAŞ DOLMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR. yANİ CANIM KISACASI SUYUDA İÇEMİYORUZ.hER 20 KİLOYA 1 LİTRE ALKALİ SU TAVSİYE EDİYOR.sUYUN YAVAŞ İÇİLMESİ GEREKTİĞİNİ BİLDİRİYOR. uMARIM FAYDALI OLMUŞUMDUR

sağol canım dediğim gibi okumakla yetinme arada yüzünü de göster canım..özletme..öpüyorum seni ..

tavsiyeni dinliyeceğim..

dün giremedim. bütün gün hazirlik, temizlik, felan derken misafirler geldiler. cok kalabaliktik. gece saat 1: 30 gibi gittiler. cok yorulmusum. bugün kendime izin verdim. dinlenecegim cünkü yarin gene sabahci calisacagim. yeni arkadaslar katilmis aramiza memnun oldum. burada her konu hakkinda fikir aliserisi yapiyoruz. buda benim cok hosuma gidiyor. birbirimizi hic tanimadan , görmeden birbirimize destek oluyoruz. iste bunun icin burdayim ben. birazda kilo verebilsek iyi olacak ama benim gelenim ,gidenim cok oluyor. birde misafire cok önem veririm ben. elimden geldigince güzel agirlamak isterim. türlü türlü yapiyoruz. e sonra yesen olmuyor, yemesen olmuyor.

Tatlım gurbette dostluklar ve arkadaşlıklar çok farklıdır.Oranın çalışma hayatı bize göre farklı olduğu için hafta sonları birbirine gidilir, beraber saatler geçirilir. Sende kendine göre bir taktik geliştirebilirsin . Hafta sonları misafir geldiğinde veya sen gittiğinde her şeyden azar azar ye. bir önceki veya bir sonraki öğünü salata ve meyveyle geçiştir.Oraya giderken 1 kaşık kepeği veya yulaf kepeğini yoğurda karıştır ye . Yada yanında götür ikramlar başlamadan 15 dakika önce ye, fakat diyette olduğunu kimseye söyleme aksi takdirde fazla ısrar ederler.Diğer günlerde kendine göre bir beslenme proğramı yap ve öyle beslen . İstersen bu konuda bende Setap'da Dalida da yardım eder. İkramlıklarını o güne yetecek kadar yap ya da hemen dipfrize at ki yemen mümkün olmasın.Bence bilinç altın zayıflamayı istemediği için, misafirliğin arkasına saklanıyor ve engel koyuyor.Sonra misafirleri çok iyi ağırlamak için x çeşit yapmamıza gerek yok veya kalorisi fazla yiyecekler olması gerekmiyor.Güleryüz ve tatlı dille yapılan en küçük ikram dahi inan zevkle yenir,Sende bu zaten fazlasıyla varİstersen bu konuda biraz düşün, yediklerini yazarsan biz ona göre diğer öğünlerinde ne yemen gerektiğini yazarız. Yazdıklarıma darılma sadece biraz düşündürmek istedim.
Sabah yediklerim:
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
15 zeytin
1 domates
2 kuru incir.
Yarın inşAllah ayran çorbasına başlayacağım, sizleri bilgilendiririm.
Gurbetim istersen yarın sabah tartıl işten gelince bilgi ver ve Bismillah deyip başla , ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…