- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
Sevgi,merak ettim,nasıl oldun?bende bugün sırılsıklam oldum:111:İstanbul bugün hem soğuk,hem yağmurlu...birden çok yiyince mideme ağrılar girmeye başladıçocuklar gibiyim sanki önümden alan var
,Selam Sevgi
Bayramdan önce biri tam geçmeden diğerine yakalanarak üst üste grip oldum.Grip haydi bir şekilde atlatılıyorda öksürük bir başladımı bir ay sürüyor resmen.Öyleki annemler endişelenmeye başlamıştı öksürüğümden.Sonra bayramda memleketten misafirimiz geldi ve andız pekmezi getirdik dediler.Günde bir kaç kaşık iç bundan öksürüğünü keser dediler.O hevesle hemen içtim bir kaşık.İnanırmısın sürekli öksüren ben bir kaç saat içinde o kadar az öksürmeye başladımki şaştım kaldım.Sonra da devam ettim ve öksürüğüm kısa sürede geçti.Bu arada öğrendimki yanlışlıkla pekmez yerine kızılcık kirazı şurubu getirmişler.Ben hasta olduğum için tadını farkedememişim bile.Yani anlayacağın andız pekmezi ya da kızılcık şurubu bulma imkanın varsa muhakkak al ve kullan.Kesin fayda görürsün.Geçmiş olsun
Canım keşke ağır ağır yeseydin,hızlı yediğinden olmuş.Islanmışsın, inşAllah hasta olmazsın.Benim hastalığım iyice arttı ,çayı yağtım içtim ,birazdan yine içeceğim.Yediklerimden bahsedeyim:
aRA:
BİTKİ ÇAYI;
1 TANE TRABZON HURMASI
ÖĞLE:
2 KASE SEBZE ÇORBASI
YARIM AVUÇ KURUYEMİŞ
akşam yemeyi düşündüklerimi de yazayım:
1 KASE TARHANA ÇORBASI
3-4 KAŞIK SEBZELİ KÖFTE DİZME
1 KASE YOĞURT
Afiyet olsun,menün çok güzel!pekmez içinde biraz limon da sıkabilirsin,faydasını artırabilirsin
Teşekkür ederim Ficansciğim,inşAllah hep birlikte istediğimiz kiloya inerizsevgiler sen galiba indin tebrikler
Merhaba sevgi nasılsın
Tesadüfen Alkali diyetinde ismini gördüm oradan da burayı buldum topiğin hayırlı olsun ben de seni merak ediyordum gelmiyorsun diye
İnşallah burada istediğin kiloya inersin canım Karatayı da tam bırakmamışsın
Biz de Topikte bir kısmımız Alkali su içmeye başladık bakalım hayırlısı
Dallida sana da selamlar sen de inşallah istediğin kiloya inersin
Sevgiler
Dalida istersen her ayın başında ve sonunda 3 er gün protein atağı yapalım, sonraları da alkaliyle devam edelim ne dersin. Böylece vucudumuz fazla asitlenmez . Bol bol bu esnada alkali su içeriz,ne dersin? Böylece aynı günlerde yapacağımız için birbirimize destek oluruz, Şu anda senin misafirin var ben de yarın ve cuma kursa gideceğim, orada zor olur.Pazartesi başlayıp çarşamba bitiririz.Duruma göre ayda üç kerede yapabiliriz, gerekirse 3 günde ortasında yaparız.Lütfen bu konudaki fikrini yaz.
Sersum günaydın canım,sizleri burada görmek beni çok mutlu ediyor.
Günaydın Sevgigünaydın Sersum bir selam verip kaçacağım
Bugün tartıldım,79,6 kgAma rekor sende Sevgi,iki günde 1,5 kilo sonra görüşürüz...sevgiler
canım merhaba..beni karataydan hatırladın mı ...yazın beraberdik..canım topiğinize şöyle bir atıyordum ki ben hala karataya devam ediyorum.. bizim topikte şu alkali olayına sardık..ama takıldığım konu ..
ben karbonatlı su içiyorum buarada..3 lt kadar..alkali diyeti sayfasında yemeklerden 2 saat sonra içilebilir ve yarım saat önce içilebilir diyor..
ben bu aralarda susuz kalamam..arada normal su mu içmeliyim..
bu arada ben de bu hafta 3 gün atak yaptım ve hemen sonucu aldım..sürekli değil ama 2-3 gün protein yüklemesi sanırım kilo verişimizi hızlandırıyor..
beni bu alkali su konusunda nezaman ve nasıl nekadar içmeliyim konusunda bilgilendirirsen sevinirim canım..teşekkürler..
Günaydın Sevgigünaydın Sersum bir selam verip kaçacağım
Bugün tartıldım,79,6 kgAma rekor sende Sevgi,iki günde 1,5 kilo sonra görüşürüz...sevgiler
Canım benim unutmadımki hatırlayayım.Zaten günlük topiğimizi de takip ediyorum.Ayşeğül hanım yemek öncesi ve sonrası su içersek midenin asit oranının düşeceğini ve bilhassa proteinlerin iyi sindirilemeyeceğini söylüyor.HER İKİ SAATTE BİR SU İÇERSENİZ BÖBREKLERİ YORMAZSINIZ MESANENİN YAVAŞ YAVAŞ DOLMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR. yANİ CANIM KISACASI SUYUDA İÇEMİYORUZ.hER 20 KİLOYA 1 LİTRE ALKALİ SU TAVSİYE EDİYOR.sUYUN YAVAŞ İÇİLMESİ GEREKTİĞİNİ BİLDİRİYOR. uMARIM FAYDALI OLMUŞUMDUR
sağol canımdediğim gibi okumakla yetinme arada yüzünü de göster canım..özletme..öpüyorum seni ..
tavsiyeni dinliyeceğim..
Tamam canım, bende sizleri özledim, eğer başka soruların olursa memnuniyetle cevaplarım,arada uğra..................
dün giremedim. bütün gün hazirlik, temizlik, felan derken misafirler geldiler. cok kalabaliktik. gece saat 1: 30 gibi gittiler. cok yorulmusum. bugün kendime izin verdim. dinlenecegim cünkü yarin gene sabahci calisacagim. yeni arkadaslar katilmis aramiza memnun oldum. burada her konu hakkinda fikir aliserisi yapiyoruz. buda benim cok hosuma gidiyor. birbirimizi hic tanimadan , görmeden birbirimize destek oluyoruz. iste bunun icin burdayim ben. birazda kilo verebilsek iyi olacak ama benim gelenim ,gidenim cok oluyor. birde misafire cok önem veririm ben. elimden geldigince güzel agirlamak isterim. türlü türlü yapiyoruz. e sonra yesen olmuyor, yemesen olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?