Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Allah kabul etsin orucunu.Menün çok güzel fakat biraz az değil mi?Salata ve yogurt ekle,yatmadanda tarçınlı süt iç. Yarın sabırsızlıkla kilonu bekliyorum. BENİM DETOKS ŞU ANA KADAR GAYET İYİ GİDİYOR ACIKMADIM.sON ÇORBAMI BİRAZDAN YİYECEĞİM.eĞER KİLO VERMEM DEVAM EDERSE BEN YÖNTEMİMİ BULDUM. Metabolizmam ne olduğunu anlayamayacak, bir bakacak atak,bir bakacak normal beslenme.İlk defa kilo vereceğime gerçekten inanıyorum İNŞALLAH.
dALİDA SEN NORMAL 6 ÖĞÜNE GEÇTİN GALİBA.Haftaya protein atağını beraber yaparız İNŞALLAH.

dALİDA SEN NORMAL 6 ÖĞÜNE GEÇTİN GALİBA.Haftaya protein atağını beraber yaparız İNŞALLAH.[/QUOTE]

Evet,artık 6 öğün yapıyorum,ama dikkat ediyorum,ya kefir içiyorum,ya boooool sütlu bir türk kahvesiİnşAllah yaparızyapmadan önce bi'Serap'a danışacağım:26:bu arada kefir tok tutuyorsen nasıl oldun?öksürüğün tamamen geçti mi?galiba salgın var

Son düzenleme:
dALİDA SEN NORMAL 6 ÖĞÜNE GEÇTİN GALİBA.Haftaya protein atağını beraber yaparız İNŞALLAH.

Evet,artık 6 öğün yapıyorum,ama dikkat ediyorum,ya kefir içiyorum,ya boooool sütlu bir türk kahvesiİnşAllah yaparızyapmadan önce bi'Serap'a danışacağım:26:bu arada kefir tok tutuyorsen nasıl oldun?öksürüğün tamamen geçti mi?galiba salgın var[/QUOTE]

Bugün daha iyiyim, öksürük biraz hafifledi.

Hala kötü kötü öksürüyorum bir türlü atamadım üzerimden.Bugün tartıldım vucudumda ödem kalmadığı için sonuç beni memnun etti. Detokste asıl sonucun 2 .günün sonunda alınacağı yazıyor.Bundan dolayı yarın bildireceğim. Son bir haftada epey inceldiğimi hissediyorum.Dünü tahminimden çok daha rahat geçirdim.
Dalida ve Gulfuren çocuklarınız nasıl oldular, çocuklar hastalanınca hiç kıyamıyorum.Kahvaltımı yaptım ,yediklerim:
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 parça peynir
1 tane domates
çay
A1 bardak elma sirkeli ılık su içtim.Dün ancak 2 lt su içtim daha fazla içemedim. Yaklaşık 2 litrede çorba içtim, böylece toplamı 4 lt oldu.
Gurbetim kilo bildirimini bekliyorum, seni kendi haline bırakmaya niyetim yok.

İLK kasemi içtim bile Dalida neredesin, çocuğunla mı ilgileniyorsun?

Merhaba Sevgi,evet çocukla ilgileniyorumbugün biraz daha iyidir,çok şükür
kahvaltım:2 haşlanmış yumurta,peynir,5 zeytin
ara:booool sütlü bir türk kahve...
sana da geçmiş olsun...inşAllah en kısa zamanda şu inatçı öksürükten kurtulursun

Sağol canım, gözlerim seni aradı, bağımlılık yaptın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…