- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
isten az önce geldim yemegimi ocaga koydum. birazdan esimde isten gelecek. bugün niyetliydim. aclik konusunda sorun okta susuzluk biraz zorladi isyerinde. birazdan iftar olacak . bugün sabah saat 5 te tam bir karatay kahvaltisi yaptim. ekmek yemedim. aksamada tarhana corbasi , bit tabakda firinda etli patates yiyecegim. yorgunluktan ölüyorum. esim gelmeden bir girip selam vereyim dedim. dallida cocuguna gecmis olsun. diyet menun harika bayildim. iste sana söyledigim buydu.. artik ögrendin. cok güzel bir menu . öglen tavuk salata, aksam corba ve sebze. cok güzel. bu sekilde alkalide beslsnmis oluyorsun böyle devam et canim. sevgi abla sende cok güzel gidiyorsun. ayran detoksunu sabirsizlikla takip edecegim. bakalim fayda edecekmi. ederse bende yaparim. zaten o corbayi severim ben.güzel kilo verdin daha nice kilo vermeler insallah. gülfurencim senide özledik canim.dogru söylüyorsun cok yorgun geliyorum isten. sonrasinda yemek yapiyorum ,ev isler, cocuklarla ilgilen felan derken aksam ters yatiyorum. fazlada giremiyorum topige, bendede motive eksikligi oluyor. aslinda düzenli girebilsem iyi olacakda firsat bulamiyorumki. yarin gene sabahciyim. yarin tartilirim ise gitmeden aksamda girebilirsem yazarim sevgi ablacim. öpüldünüz........
Merhaba Sevgi,nasılsın?ayran detoksu nasıl gidiyor?
iYİ GECELER DALİDA
oğlun nasıl oldu?
dALİDA SEN NORMAL 6 ÖĞÜNE GEÇTİN GALİBA.Haftaya protein atağını beraber yaparız İNŞALLAH.
Acaba şu 9 u bir arada çayı nasıl birşey:26:bugün aktarda sordum,30 tl olduğunu dedi,45 günlük kür...
İki haftada bir 3 gün atak yapmaktan vaz mı geçtin?
Ben aldım 2 hafta kadar kullandım bir değişiklik görmedim.
İLK kasemi içtim bile Dalida neredesin, çocuğunla mı ilgileniyorsun?
Merhaba Sevgi,evet çocukla ilgileniyorumbugün biraz daha iyidir,çok şükür
kahvaltım:2 haşlanmış yumurta,peynir,5 zeytin
ara:booool sütlü bir türk kahve...
sana da geçmiş olsun...inşAllah en kısa zamanda şu inatçı öksürükten kurtulursun
Merhaba Sevgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?