- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
Merhaba canım,şu anda 2. kase çorrbamı içiyorum.
Bende sizlere çok alıştımBana da Rabbim gönlüme göre arkadaşlar verdi birbirimize anlıyoruz,kilo konusunda köstek değil,destek oluyoruz tam bir takım olduk birazdan dışarya çıkacağım,9 u bir arada çayı almak istiyorum sonra görüşürüz
İnŞALLAH istediğin kiloya en kısa sürede sağlıklı bir şekilde ulaşırsın, bütün kalbimle benu diliyorum. Sen bir kullan bakalım faydasını görürsen ben de kalan yarım paketi kullanırım.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.benimde hamilelikten sonra fazla kilom kaldı.daha doğrusu süt olsun die yedim içtim ve şiştim tabiiki.bebeğim 7 aylık ve ben artık zayıflamak istiyorum.ama diyet becerebilen biri değilim.kuzenimin eşi soğukpres yağ sıkıyor.bana çörekotu yağı sıktı.şimdi o küre başlıcam.yemeklerden yarım saat önce 1 bardak suya 1 çay kaşığı karıştırıyomuşsun iştah kapatıyormuş.midem küçülürse biraz iyi olur.isteyen olursa yağ sizede göndereyim.çünkü içine başka yağlar karıştırmıyor.çoğu firma kar amaçlı yağlara inceltici pamuk yağı falan koyuyomuş.neyse isterseniz konuşuruz.aranıza hoşgeldim inşallah işe yarar.
Hoş geldin aramızainşAllah sende en kısa zamanda istediğin kiloya inersin da hayırlı olsun senin boyun kaç,kilon kaç?
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.benimde hamilelikten sonra fazla kilom kaldı.daha doğrusu süt olsun die yedim içtim ve şiştim tabiiki.bebeğim 7 aylık ve ben artık zayıflamak istiyorum.ama diyet becerebilen biri değilim.kuzenimin eşi soğukpres yağ sıkıyor.bana çörekotu yağı sıktı.şimdi o küre başlıcam.yemeklerden yarım saat önce 1 bardak suya 1 çay kaşığı karıştırıyomuşsun iştah kapatıyormuş.midem küçülürse biraz iyi olur.isteyen olursa yağ sizede göndereyim.çünkü içine başka yağlar karıştırmıyor.çoğu firma kar amaçlı yağlara inceltici pamuk yağı falan koyuyomuş.neyse isterseniz konuşuruz.aranıza hoşgeldim inşallah işe yarar.
İyi akşamlar Sevgi,atak konusunda Serap'a danışacağıma söylemiştim.Serap atağa olumlu bakmıyor çünkü su ve kas kaybı olabiliyor,yani ben atak yapmaktan vazgeçiyorum..iki hafta boyunca diyetimi uygulanacağım,sonra gidişata göre değişiklikler yapacağımsevgiler
Ama bende zayıflamak ıstıyorummmmmmmmmmmm yardım eden de yook cevremdee
Dallida size de tekrar geçmiş olsun..Maşallah çok iyi gidiyorsunuz..Kefiri ziraat fakültesinden alabiliyormuşuz da oraya kim gidecek?
Benim Furkanım iyileşti hafif öksürük var ama Emirhan bir mızmız oldu anlatamam..Her şeye ağlar oldu..Kendini yerden yere atmalar kafasını vurmalar..Dün çok kötüydü bugün daha iyi şükür..Serapın çaydan yapıyorum ailecek içiyoruz..
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz..Gurbetçiçeği Allah kabul etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?