Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Bende sizlere çok alıştımBana da Rabbim gönlüme göre arkadaşlar verdibirbirimize anlıyoruz,kilo konusunda köstek değil,destek oluyoruztam bir takım oldukbirazdan dışarya çıkacağım,9 u bir arada çayı almak istiyorumsonra görüşürüz

İnŞALLAH istediğin kiloya en kısa sürede sağlıklı bir şekilde ulaşırsın, bütün kalbimle benu diliyorum. Sen bir kullan bakalım faydasını görürsen ben de kalan yarım paketi kullanırım.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.benimde hamilelikten sonra fazla kilom kaldı.daha doğrusu süt olsun die yedim içtim ve şiştim tabiiki.bebeğim 7 aylık ve ben artık zayıflamak istiyorum.ama diyet becerebilen biri değilim.kuzenimin eşi soğukpres yağ sıkıyor.bana çörekotu yağı sıktı.şimdi o küre başlıcam.yemeklerden yarım saat önce 1 bardak suya 1 çay kaşığı karıştırıyomuşsun iştah kapatıyormuş.midem küçülürse biraz iyi olur.isteyen olursa yağ sizede göndereyim.çünkü içine başka yağlar karıştırmıyor.çoğu firma kar amaçlı yağlara inceltici pamuk yağı falan koyuyomuş.neyse isterseniz konuşuruz.aranıza hoşgeldim inşallah işe yarar.

Hoş geldin aramızainşAllah sende en kısa zamanda istediğin kiloya inersinda hayırlı olsunsenin boyun kaç,kilon kaç?

Hoş geldin canım, sen biraz kullan faydasını görürsen bizede bildirirsin.

İyi akşamlar Sevgi,atak konusunda Serap'a danışacağıma söylemiştim.Serap atağa olumlu bakmıyor çünkü su ve kas kaybı olabiliyor,yani ben atak yapmaktan vazgeçiyorum..iki hafta boyunca diyetimi uygulanacağım,sonra gidişata göre değişiklikler yapacağımsevgiler

Sen bilirsin canım, ben bu ayı bu şekilde devam edeceğim.Hakkımızda hayırlısı olsun.....
Ben son çorbamı içeceğim,biraz önce 10 tane karışık kuruyemiş yedim.Şeytana uydum oysa şu ana kadar çok dikkatli gittim, neyse olan oldu.......
Gurbetim kilonu bildirmedin...
Gurbetçiçeği veDalida çocuklarınız nasıl oldular?İyi geceler...................

Dallida size de tekrar geçmiş olsun..Maşallah çok iyi gidiyorsunuz..Kefiri ziraat fakültesinden alabiliyormuşuz da oraya kim gidecek?

Benim Furkanım iyileşti hafif öksürük var ama Emirhan bir mızmız oldu anlatamam..Her şeye ağlar oldu..Kendini yerden yere atmalar kafasını vurmalar..Dün çok kötüydü bugün daha iyi şükür..Serapın çaydan yapıyorum ailecek içiyoruz..

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz..Gurbetçiçeği Allah kabul etsin..

Bugün yakala.co da 9 lu çay fırsatı var.Normalde 25 tl imiş ama yakala.co da bugün 12.99 tl. Almak istediğinizden bahsettiğiniz için aklıma geldi haber vereyim dedim

bugün is yok. evdeyim. ama ögleden sonra günümüz var arkadaslar toplanacagiz. esimi ve cocuklari gönderdim. kahvaltimi yaptim. sevgi abla yaklasik bir aydir diyet yapmadigim gibi daha öncede bahsettigim gibi asiri yeme hissimin oldugunu ve kendime dur diyemedigimi ve sirf buyüzden korkumdan tartilmamistim. bu sabah senin zorunla tartiya ciktim. maalesef 91,5 kiloya cikmisim. aglamak istiyorum. moralim sifir. arkadaslar hafta sonu yüzmeye gidelim diyorlar. nasil gideyim ben dügünde var. neyapacagim bilmiyorum. kendini salarsan böyle olur. tekrardan düzene sokmaliyim kendimi. bugün gün var diye oruc tutmuyorum. bugünüde atlatayimda yarin daha kararli bir sekilde baslayacagim. kizlar beni didikleyin ,rahat birakmayin....

sok diyetler, felan uygulamayi düsünmüyorum. saglikli 1500- 1600 kalorilik bir diyeti uzun vadede uygulamaliyim. o yüzden kendimi zorlamadan haftada bir kilo vererek devam edecegim. günler kisa oruc tuttugum günleri 2 ögün yapacagim. herseyden az az yiyerek , ise gitmedigim günlerdede evde eliptik bisikletime binmeyi düsünüyorum. hadi hayirlisi. topigede elimden geldigince girip bildirim yapacagim yoksa olmayacak. sevgi abla beni uyandirdigin icin tesekkürler. dallidacigim vucudunu en iyi sen tanirsin. bugüne kadar bircok diyet denedin. hangisinin sana daha fazla ve rahat kilo verdirdigini bir düsün ve ona göre diyetini kendin hazirla. iki gün o diyet 3 gün bu diyet. yani semra kaynananin dedigi gibi daldan dala atlama. hadi bak bende tekrar döndüm diyet maratonuna.

2 gündür giremiyorum nete. misafirler falan derken hiç fırsat olmadı. misafir olayı olunca diyet pek iyi gitmiyor. zaten kimseye diyetteyim diyemiyorum. hemen diyet senin neyine sütün kesilir demeye başlıyorlar. Zaten tam anlamıyla diyet yaptığımda yok sadece dikkat etmeye çalışıyorum. Bu arada Ayşegül ÇORUHLU hacaya sorumu sordum ve cevabı " karbonatın sütümü olumsuz yönde etkilemeyeceği fakat su içerken değiştirerek içmemi önerdi. Örneğin günde 3 bardak karbonatlı su 2 şer bardak elma sirkeli ve limonlu su " gibi...

kız uyurken fırsattan istifade biraz takılayım dedim ama hemen uyandı meleğim :)
menü bildirmi yapayım.
2 kk yumurta
ceviz peynir, domates salatalık, zeytin yeşillikler.
3 adet kuru incir.

anlayacağınız sağlam bir kahvaltı. Kahvaltı sağlam olunca gün içinde saçma sapan acıkılmıyor...

tesekkür ederim gülfuren. sanada cok gecmis olsun. cocuklarimiz hastalanmasada tek biz hastalansak degilmi. insan kiyamiyor onlarin sulu gözlerine. anne olmayan anlayamaz bu duyguyu. bu aralar hastaliklar cok yaygin. mevsim gecisi oldugundan mikroplar cok fazla yaygin dikkat et cocuklarinada kendine de canim öpüyorum seni ve cocuklarini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…