- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
Allah kolaylık versin,İnşAllah en kısa zamanda atlatırlar. Çay gerçekten fayda ediyor.Dallida size de tekrar geçmiş olsun..Maşallah çok iyi gidiyorsunuz..Kefiri ziraat fakültesinden alabiliyormuşuz da oraya kim gidecek?
Benim Furkanım iyileşti hafif öksürük var ama Emirhan bir mızmız oldu anlatamam..Her şeye ağlar oldu..Kendini yerden yere atmalar kafasını vurmalar..Dün çok kötüydü bugün daha iyi şükür..Serapın çaydan yapıyorum ailecek içiyoruz..
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz..Gurbetçiçeği Allah kabul etsin..
Vereyim canım,Serabın çayı deyip duruyorsunuz merak ettim.Tarifini yazabilirmisiniz?
Kilonla yüzleşmen iyi oldu,haydi gayret canım başaracagız.Buğün son defa sevdiğin yiyecekleri ye.Merak etme seni rahat bırakmayız.bugün is yok. evdeyim. ama ögleden sonra günümüz var arkadaslar toplanacagiz. esimi ve cocuklari gönderdim. kahvaltimi yaptim. sevgi abla yaklasik bir aydir diyet yapmadigim gibi daha öncede bahsettigim gibi asiri yeme hissimin oldugunu ve kendime dur diyemedigimi ve sirf buyüzden korkumdan tartilmamistim. bu sabah senin zorunla tartiya ciktim. maalesef 91,5 kiloya cikmisim. aglamak istiyorum. moralim sifir. arkadaslar hafta sonu yüzmeye gidelim diyorlar. nasil gideyim ben dügünde var. neyapacagim bilmiyorum. kendini salarsan böyle olur. tekrardan düzene sokmaliyim kendimi. bugün gün var diye oruc tutmuyorum. bugünüde atlatayimda yarin daha kararli bir sekilde baslayacagim. kizlar beni didikleyin ,rahat birakmayin....
teşekkür ederim canım,sayende bizde öğrendik.Artık emziren birisi sorarsa vereceğimiz cevabı biliyoruz.ÇOK güzel yapıyorsun sadece belirli şeylere dikkat ederek kilo verebilirsin,hem de bebeği olumsuz etkilememiş olursun.2 gündür giremiyorum nete. misafirler falan derken hiç fırsat olmadı. misafir olayı olunca diyet pek iyi gitmiyor. zaten kimseye diyetteyim diyemiyorum. hemen diyet senin neyine sütün kesilir demeye başlıyorlar. Zaten tam anlamıyla diyet yaptığımda yok sadece dikkat etmeye çalışıyorum. Bu arada Ayşegül ÇORUHLU hacaya sorumu sordum ve cevabı " karbonatın sütümü olumsuz yönde etkilemeyeceği fakat su içerken değiştirerek içmemi önerdi. Örneğin günde 3 bardak karbonatlı su 2 şer bardak elma sirkeli ve limonlu su " gibi...
kız uyurken fırsattan istifade biraz takılayım dedim ama hemen uyandı meleğim :)
menü bildirmi yapayım.
2 kk yumurta
ceviz peynir, domates salatalık, zeytin yeşillikler.
3 adet kuru incir.
anlayacağınız sağlam bir kahvaltı. Kahvaltı sağlam olunca gün içinde saçma sapan acıkılmıyor...
sok diyetler, felan uygulamayi düsünmüyorum. saglikli 1500- 1600 kalorilik bir diyeti uzun vadede uygulamaliyim. o yüzden kendimi zorlamadan haftada bir kilo vererek devam edecegim. günler kisa oruc tuttugum günleri 2 ögün yapacagim. herseyden az az yiyerek , ise gitmedigim günlerdede evde eliptik bisikletime binmeyi düsünüyorum. hadi hayirlisi. topigede elimden geldigince girip bildirim yapacagim yoksa olmayacak. sevgi abla beni uyandirdigin icin tesekkürler. dallidacigim vucudunu en iyi sen tanirsin. bugüne kadar bircok diyet denedin. hangisinin sana daha fazla ve rahat kilo verdirdigini bir düsün ve ona göre diyetini kendin hazirla. iki gün o diyet 3 gün bu diyet. yani semra kaynananin dedigi gibi daldan dala atlama. hadi bak bende tekrar döndüm diyet maratonuna.
sok diyetler, felan uygulamayi düsünmüyorum. saglikli 1500- 1600 kalorilik bir diyeti uzun vadede uygulamaliyim. o yüzden kendimi zorlamadan haftada bir kilo vererek devam edecegim. günler kisa oruc tuttugum günleri 2 ögün yapacagim. herseyden az az yiyerek , ise gitmedigim günlerdede evde eliptik bisikletime binmeyi düsünüyorum. hadi hayirlisi. topigede elimden geldigince girip bildirim yapacagim yoksa olmayacak. sevgi abla beni uyandirdigin icin tesekkürler. dallidacigim vucudunu en iyi sen tanirsin. bugüne kadar bircok diyet denedin. hangisinin sana daha fazla ve rahat kilo verdirdigini bir düsün ve ona göre diyetini kendin hazirla. iki gün o diyet 3 gün bu diyet. yani semra kaynananin dedigi gibi daldan dala atlama. hadi bak bende tekrar döndüm diyet maratonuna.
Günaydın Arkadaşlar,birazdan daha kapsamlı yazacağım şimdi kilo bildirimimi yapayım:
pazartesi.85,7kg
bugün:85,2kg
ödem yoktu zaten umarım yağdan gitmiştir.Zaten bitkisel protein,süt ürünleri,sebze hepsini yedim,gün içinde 7-8 öğün beslendim.Bugün normal yeme biçimine geçtim,sonra görüşürüz............
Dalida neredesin,ortalıkta görünmüyorsun?
Kahvaltımı da yazayım:
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
6 zeytin
domates
1 trabzon hurması
Geldimve birazdan gideceğim
Kahvaltım:
yarım dilim arpa ekmeği
1 yumurta,
4 zeytin
1 salatalık,1/2 domates..
kahvaltıdan önce çayımı içtim...
Oğlum biraz daha iyi,şimdi okula gidecekokul pantolonunu yırtıldı,ona pantolon almaya gideceğim...sonra görüşürüz.....
Arpa ekmeğini nereden alıyorsun, ben hiç rastlamadım.Kahvaltın güzel ama biraz az değil mi?
Buğün oğlum hasta ve ondan fırsat buldukça girabileceğim.
Merhaba Sevgi,öncelikle oğluna çok geçmiş olsunben ekmeği fırından alıyorum...
Öğlen yediklerim:1 pidesiz adana,salata,ayran
ara:4 ceviz,3 kuru kayısı
akşam:1 kepçe çorba,4 yemek kaşığı z.yağlı brokoli....
adanayı eritmek için 1,5 saat yürüdüm
acaba yediklerim az mı?bilmem:26:
Sevgi,oğlun nasıl oldu?Grip öyle birşey ki,bir eve girdi mi,herkese uğramadan gitmiyor:111:
Sevgi-liebe geçmiş olsun senin de mi oğlun hasta oldu? Havalar çok kötü herkez hasta..Bu arada kilo vermeye devam ediyorsun..Çokkkk sevindim..
Dallida senin de yeme şeklin şimdi tam oldu..Ben istediğin kiloya geleceğine bütü kalbimle inanıyorum..
Gurbetçiçeği başlamana sevindim..Haydi canım haydi gençken fazlalıklar gitsin..Tekrar kendini salmak yok..
Teşekkür ederim canım. Evet oğlum rahatsızdı biraz toparladı.Senin oğlanlar nasıl oldu,Emir biraz toparlandı mı?
Sevgi-liebe geçmiş olsun senin de mi oğlun hasta oldu? Havalar çok kötü herkez hasta..Bu arada kilo vermeye devam ediyorsun..Çokkkk sevindim..
Dallida senin de yeme şeklin şimdi tam oldu..Ben istediğin kiloya geleceğine bütü kalbimle inanıyorum..
Gurbetçiçeği başlamana sevindim..Haydi canım haydi gençken fazlalıklar gitsin..Tekrar kendini salmak yok..
Kesin zehirlenmş oğlun..Biz zehirlendiğimiz de de böyle olmuştuk.Geçmiş olsun..
Emirhan hala hasta yarın tekrar doktora götüreceğim..Hastalık huyunu değiştirdi..Ağlama krizlerine giriyor..Ne yapalım iyi olsun da bunlara razıyım
Kesin zehirlenmş oğlun..Biz zehirlendiğimiz de de böyle olmuştuk.Geçmiş olsun..
Emirhan hala hasta yarın tekrar doktora götüreceğim..Hastalık huyunu değiştirdi..Ağlama krizlerine giriyor..Ne yapalım iyi olsun da bunlara razıyım
Günaydın Sevgi,seni göremeyince merak ettim:26ğlun nasıl oldu?
Ben SEmra kaynanaTeşekkür ederim canım,sizlerin sayesinde artık bende inanıyorum.Artık Gurbetçiçeği'nin dediği gibi daldan dala atlamıyorum
Tekrar geçmiş olsun Nazar -hastalanınca çocuklar huy değiştiriyorlar
Günaydın arkadaşlar,
Malesef canım çocuklar hastalanınca huy değiştiriyor, tez zamanda iyileşir inşAllah.Ben çocuklar küçükken hastalanınca onlar yerine ben hastalansam derdim,gerçi bu da yanliş.Anne iyi olmazsa çocuklara nasıl bakacak...
Günaydın Dalida nasılsın? Ben de birazdan kahvaltımı yapıp , nakış kursuna gideceğim.Kahvaltım bildiğiniz klasik kahvaltım,artık iyice ezberlediniz.:
2 HAŞLANMIŞ YUMURTA
1 PARÇA PEYNİR
.6 ZEYTİN
1 DOMATES
1 KURU VEYA TAZE MEYVE
kursta biraz seçenek fazla oluyor, inşAllah diyete uygun olur. Hanımlar değişik değişik yapıp getiriyorlar.sonra görüşürüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?