Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Afiyet olsun, evet televizyonda izlemiştim, kakao katıyorlarmış.:18:

Tünaydın Arkadaşlar. gripler soğuk algınlıkları başlamış. Allah acil şifalar versin.

Bugün tartıda moralim bozuldu

74.8 gelirken bugün sabah 76 geliyorum. Dün akşam sayamayacağm kadar çiğ köfte ve 1 tane lavaş yedim. birde misafirim vardı gelirken yaş pasta almış. bu yapılacak iş mii? diyet yapanlara insanların gıcığımı var neee:)))))))) offff offff çok zor çok zorrr.

Bu arada ben kahvaltı hazırlarken minik kızım minderden yere yuvarlandı. hala elim ayağım titriyor. allahtan koltukta değildi

günaydinlar hanimlar su anda kahvaltimi yapiyorum. kahvaltimda melemen , peynir, zeytin ve az sekerli cay. bugün öglenciyim saat 2:00 de gidecegim. aksama giremem ni. ama isyerine aksam yemegi olarak tavuklu ve salatali hamburger hazirlamayi düsünüyorum. aralardada meyve olabilir. arkadaslar semra kaynana diye espri yaaptim. hani onun lafiydiya yazarken birden aklima geldi. dallida icin demistim sürekli degistiriyor diyetini diye. sizin gibi skaynanaya can kurban. lütfen yanlis anlamayin küserim haaa....

günaydinlar hanimlar su anda kahvaltimi yapiyorum. kahvaltimda melemen , peynir, zeytin ve az sekerli cay. bugün öglenciyim saat 2:00 de gidecegim. aksama giremem ni. ama isyerine aksam yemegi olarak tavuklu ve salatali hamburger hazirlamayi düsünüyorum. aralardada meyve olabilir. arkadaslar semra kaynana diye espri yaaptim. hani onun lafiydiya yazarken birden aklima geldi. dallida icin demistim sürekli degistiriyor diyetini diye. sizin gibi skaynanaya can kurban. lütfen yanlis anlamayin küserim haaa....

günaydin asze nasilsin demiyecegim kilon gene moralini bozmus. sende benim durumumdasin . bende uzun zaman aradan sonra dün tartiya ciktim. 91,5 gelmistim . dünyam karardi. ama bu sabah ciktim. 90,7 cikti. bir gün de bu kadar vermis olabilirmiyim. bbazen insand siskinlik felanda oluyor galiba. dün midem cikmis duruyodu. bugün sanki biraz gitmis gibi. acaba sogan suyu kürü uyguluyorum oda siskinlik veriyo olabilirmi bilmiyorum. neyse sikma canini bazen böyle rakamlari görmek bizleri daha cok kamciliyo ve diyete daha iyi devam ediyoruz. bebegini cok öpüyorum.cocuktur düse kalka büyürler. rahat ol

Aman dikkat çok dikkat etmek gerekiyor..Bir anda düşüyorlar,hoş benim ki düşmese de kafasını sinirlenince ordan oraya vuruyor.

Bebeğini sağlıkla büyüt.. Ödemde olabilir..Ben şuna dikkat ettim :

Kilo vereceğim zaman önce vücudum su topluyor,ertesi gün tartıldığımda kilo verdiğimi görüyordum..Dikkatli besleniyorsan yağlar gidiyor olabilir..

Evettt artık bırakmak yok 8 li rakamlar lütfenn.

Son düzenleme:
Sende canım ,nette arkadaşlık yapay gelirdi , hayır bence artık değil.Yakınlarımızda ki arkadaşlarımızdan daha çok görüşüyoruz.İyi ki sen ve diğer arkadaşlarım var.......

İki gün girmediğim zaman merak ediyorum..Kızlar ne yaptı diye.. Maşallah oğlun ODTÜ de kuyormuş..Allah bizimkilerede hayırlısı ile güzel üniversitelerde okumalarını nasip etsin.

Bu arada eşim fırına arpa ekmeği var mı demiş,adam o nedir demiş??? Çok güldüm.

çok teşekürler gülfuren. evet haklısın çocuklar düşmeye kırmaya nerde zararlı varsa çok meraklı. evet bırakmayalım gitsin bu kilolar. 1 ay sonra işe başlayacağım (raporum bitiyor) hiç bir kıyafetim olmuyor yeniden dolap düzmek istemiyorummm. beraberce inş başaracağızz. burası gerçekten insanı motive ediyorr

iyiyim canısı. umarım sende iyisin evet oluyor böle şişkinlik falan tuvalete çıkamama bla bla blaa. sebep her ne olursa olsun insanın yinede morali bozuluyorr. evet söylediğin gibi soğan şişkinlik yapmış olabilir. moraller bozulmasın devam edelim. tam uygulayınca sonuç alınıyor. yola devam:))))

kızım uyudu fırsattan istifade bende takılıyorum.

Merhaba Gurbetçiçeğişaka yaptığını biliyorum,kimse alınmadı,içini ferah tutkilo vermeni sevindimkolay gelsin arkadaşım

Son düzenleme:
öğlen yediklerim:
1 kepçe çorba
avuç içi kadar tavuk eti
1 tavuk ciğeri
yeşil salata
2 ceviz....
aslında cevizleri ve tavuk çiğeri yemiyecektim,ama nedense bugün doymadım
sevgiler

****Her cuma üzerinizde dar gelen bir pantolon giyiniz
Kendinize fermuarı zor kapanan bir pantolon bulun ve her cuma sabahı onu üzerinize giymeye çalışın.Cuma sabahları yapılan deneme sizi motive edecek ve haftasonunda daha dikkatli yemeniz konusunda uyaracaktır.Böylece, o pantolonu giyebilmek için diyetinizde ilerleme kaydedeceksiniz*********bence iyi fikir

İyi akşamlar arkadaşlarSevgi,bugün topiğini işgal ettim
ara:booool sütlü kahve
akşam yediklerim:5 ç.kaşığı zeytin yağlı brokoli,2 ç kaşığı yoğurt,1/tavuk ciğeri
sevgiler...

Canım moralini bozma akşam karbonhidrat yendiği zaman vucut su tutuyor.Akşamları protein ve sebze tüketmeye çalış imkan oldukça.Üzülme 1-2 gün içinde eski kilona dönersin,hormanal sebeplerle de olabilir.. Çocuğuna dikkat, yeni annesin galiba. Merak etme minderden düşmüş,çocuklar düşe kalka büyüyorlar, bu senin ihmalin değil.Bu böyle oluyor ne kadar dikkatli de olsan. Moralini bozmuyorsun, bir gün bozdum diye bırakmak yok.
.
Canım Gurbetim şakalaşıyoruz, alınma.Ben sevdiğim insanlara takılırım.Canım çaya şekeri her hafat biraz daha az atarak bırak, inan şekersiz gerçek tadını alıyorsun.Ben yaklaşık 25 senedir şekersiz içiyorum.Isıtma imkanın varsa yemek götür , yoksa üzerine ton balığı ya da tavuk koyacağın salatalar tercih edebilirsin,üzerine ceviz at.AKŞAM EKMEK ARASINDAN DAHA İYİ OLUR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…