- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
Canım miden ağrımazsa 1-2 diş sarımsağı küçük doğra ,yut . kabızlığa iyi geliyor hem de metobolizmayı çalıştırıyor. diğer alternatif,ise yatmadan 1 çay kaşığı keten tohumunu çiğne ve suyla yut , faydasını göreceksin.Günaydın arkadaşlar
Günaydın Sevgi
Evde ben kendime ayrı yemek pişiriyorum,pişirdiğimde de genelde 3 günlük pişiririmyoksa bütün günüm mutfakta geçer bu akşam brokolim bitiyor
Kursta yediklerin güzel,tebrik ederim
Bende birazdan kahvaltı yapacağım:
1haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim arpa? ekmeği
salatalık,yeşilik
2 kuru kayısı(atak dan sonra kabızlık'la başım derte)..:26:
Hepimize kolay gelsin,sevgiler..
Menün güzel, yoğurt ve çorba ekleyebişlirsin.Güle güle büyüt inşAllah,yakında usta olursun,tecrüben artar.Günaydın Arkadaşlar. Umarım herkes için güzel bir gün olur.
Sabah kahvaltım:
Az tereyağlı 2 yumurta, domates salatalık, 5 tane zeytin, çökelek. ve kahvaltıdan 1.5 saat sonra bol su.
Öğle yemeği içinde taze fasulye pişirdim ve patlıcan közledim.
Sevgi ablacım bu arada ilk bebeğim acemilik diz boyu:))))))))))
Gurbetim sen bu gidişle bizden önce zayıflayacaksın.Menün güzel, akşama biraz protein ekle ki kastan kaybetme.burada saat 11 türkiyede 12 suan . ama ben az önce uyandim. yoruluyorumya 2 gündür cocuklari gönderip uyuyorum. birde hava cok karanlik oluyor. canim geri yatmak istiyor. o yüzden daha kahvalti apmadim. kahvaltimi yazmaya gerek yok klasik karatay kahvaltisi olacak. aksama dogruda ispanak yemegi ve yogurt yemeyi düsünüyorum. bugün is yok evdeyim. pazartesiye kadar 8 li rakamlara düsmek istiyorum. cumartesi dügün var. pazarda yüzmeye gidecegim arkadaslarla. bol bol kalori ykmalar. zaten calisirkende bol kalori yakiyoruz. netten arastirdim. ayakta yapilan islerde bir saatte tam 230 kalori yakiliyormus. 8 saatle carptigimda 1500 kaloriye denk geliyor. spor yapmaya gerek yok arkadaslar. mükemmel degilmi. hic bir sey yapmasam bile gider bu sekilde kilolar diye düsünüyorum. ama ben genede tedbiri elden birakmayacagim.
sevgi ablacim nakis kursu dedigin makine nakisimi? bende liseyi bitirdigim sene makine nakisina gitmistim. cok zevkli birsey. tam bir sene gittim sonunda sergimiz olmustu. cok güzeldi o günler.... insanin birseylerle ugrasmasi ruhu dinlendirior, rahatlatiyor. bir ayda dikis kursuna gittim, ama bana göre degildi. ona sabir lazim. ben cok cabuk sikildim. bu arada menülerin harika.
Sevgi abla,galiba ilk defa kaçamak yaptın afiyet olsun
Bu akşam keten tohumu deniyeceğim,teşekkür ederim
Merhaba Gülfuren
Doktora gittiniz mi?Emirhan nasıl oldu?Bu arada büyük oğlun kaç yaşında?Sevgiler
****Her cuma üzerinizde dar gelen bir pantolon giyiniz
Kendinize fermuarı zor kapanan bir pantolon bulun ve her cuma sabahı onu üzerinize giymeye çalışın.Cuma sabahları yapılan deneme sizi motive edecek ve haftasonunda daha dikkatli yemeniz konusunda uyaracaktır.Böylece, o pantolonu giyebilmek için diyetinizde ilerleme kaydedeceksiniz *********bence iyi fikir
Gulfuren oğulların nasıl oldular canım...
hepinize mutlu bir hafta diliyorum. haftasonum cok yogun gecti. cuma aksami kina vardi, cumartesi gündüz biraz temizlik, camasir , dip ,köse ugrastim. aksaminda dügün vardi. gec geldik. pazarda sabah yüzmeye gittik. tam 2 saat yüzdük. aksamindada burda bir arkadasin teyzesi ölmüstü. arkadaslarla bassagligina gittik. haftasonunda ufak tefek kacamaklarim oldu. o yüzden kilomda bir degisiklik yok ama artida yok arkadaslar. bu hafta daha dikkat edecegim. hepinizin bol bol yag kaybedecegi bir hafta diliyorum kolay gele......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?