Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Günaydın arkadaşlar
Günaydın Sevgi
Evde ben kendime ayrı yemek pişiriyorum,pişirdiğimde de genelde 3 günlük pişiririmyoksa bütün günüm mutfakta geçerbu akşam brokolim bitiyor
Kursta yediklerin güzel,tebrik ederim
Bende birazdan kahvaltı yapacağım:
1haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim arpa? ekmeği
salatalık,yeşilik
2 kuru kayısı(atak dan sonra kabızlık'la başım derte)..:26:
Hepimize kolay gelsin,sevgiler..

Günaydın Arkadaşlar. Umarım herkes için güzel bir gün olur.

Sabah kahvaltım:

Az tereyağlı 2 yumurta, domates salatalık, 5 tane zeytin, çökelek. ve kahvaltıdan 1.5 saat sonra bol su.

Öğle yemeği içinde taze fasulye pişirdim ve patlıcan közledim.

Sevgi ablacım bu arada ilk bebeğim acemilik diz boyu:))))))))))

burada saat 11 türkiyede 12 suan . ama ben az önce uyandim. yoruluyorumya 2 gündür cocuklari gönderip uyuyorum. birde hava cok karanlik oluyor. canim geri yatmak istiyor. o yüzden daha kahvalti apmadim. kahvaltimi yazmaya gerek yok klasik karatay kahvaltisi olacak. aksama dogruda ispanak yemegi ve yogurt yemeyi düsünüyorum. bugün is yok evdeyim. pazartesiye kadar 8 li rakamlara düsmek istiyorum. cumartesi dügün var. pazarda yüzmeye gidecegim arkadaslarla. bol bol kalori ykmalar. zaten calisirkende bol kalori yakiyoruz. netten arastirdim. ayakta yapilan islerde bir saatte tam 230 kalori yakiliyormus. 8 saatle carptigimda 1500 kaloriye denk geliyor. spor yapmaya gerek yok arkadaslar. mükemmel degilmi. hic bir sey yapmasam bile gider bu sekilde kilolar diye düsünüyorum. ama ben genede tedbiri elden birakmayacagim.

sevgi ablacim nakis kursu dedigin makine nakisimi? bende liseyi bitirdigim sene makine nakisina gitmistim. cok zevkli birsey. tam bir sene gittim sonunda sergimiz olmustu. cok güzeldi o günler.... insanin birseylerle ugrasmasi ruhu dinlendirior, rahatlatiyor. bir ayda dikis kursuna gittim, ama bana göre degildi. ona sabir lazim. ben cok cabuk sikildim. bu arada menülerin harika.

Canım miden ağrımazsa 1-2 diş sarımsağı küçük doğra ,yut . kabızlığa iyi geliyor hem de metobolizmayı çalıştırıyor. diğer alternatif,ise yatmadan 1 çay kaşığı keten tohumunu çiğne ve suyla yut , faydasını göreceksin.
Menün güzel, yoğurt ve çorba ekleyebişlirsin.Güle güle büyüt inşAllah,yakında usta olursun,tecrüben artar.
Gurbetim sen bu gidişle bizden önce zayıflayacaksın.Menün güzel, akşama biraz protein ekle ki kastan kaybetme.

Canım ben el nakışına gidiyorum,evet sabır istiyor fakat,çok zevkli ve ortaya çıkan işler harika.İnsan yaşlandıkça sabrı öğreniyor, gençliğimde ben de çok sabırsızdım.

Gelelim öğlen ne yediğime.3 kaşık makarna
çeyrek yufkayla haşlanmış patates dürümü
karışık turşu
bir küçük dilim kabak pastas

ı.bir dilimin çeyreği kadar tiramisu
Ne dersiniz karbonhidratın dibine vurmuşum değil mi?
b İRAZ ONCE DE 5 FINDIK 1 İNCİR ÇOK AZ AYÇEKİRDEĞİ TEDİM . aKŞAM YEMESEMDE DENGELESEM BARİ....Durum çok vahim değil mi, suçluyum kesin cezamı.....

Sevgi abla,galiba ilk defa kaçamak yaptınafiyet olsun
Bu akşam keten tohumu deniyeceğim,teşekkür ederim

Canım benim, dün sen o kadar karbonhidrat alırmısın, akşamda devam etti.Pilav, kurabiye arkasından oğlumun isteğiyle yaptığım tatlıdan ve.....Yani dünü silmek ve unutmak istiyorum.Nakış kursu benim için iyi olmuyor.Gelinin oynamaya gönlü olmazsa yerim dar dermiş...Neyse oldu olan,yapacak bir şey yok.
Birazdan kahvaltı yapacağım.Buğün biraz değişiklik olacak.
Tam buğday unundan yapılmış çeyrek yufka yağsız tavada katlanmış halinin tek tarafı kıtırlaştırılıp peynirle dürüm yapacağım(Gurbetim sen bilirsin)
1 trabzon hurması
ÇAY

SONRA GÖRÜŞMEK ÜZERE

Merhaba Gülfuren
Doktora gittiniz mi?Emirhan nasıl oldu?Bu arada büyük oğlun kaç yaşında?Sevgiler

Baktım ateşi yok,boğazda da bir şey yok doktora götürmekten vazgeçtim..Kış çayından yaptım birde soğukalgınlığı ilacını değiştirdim bu gün daha iyi unutmadığın için teşekkürler..Büyük oğlum 11 yaşında

Bu benim de hoşuma gitti..Beyaz bir pantolonum var onu deneyeyim..

Gulfuren oğulların nasıl oldular canım...

Sağol bugün ikisi de daha iyi şükürler olsun..Kefir mayası bulamadım..Kefir bağışıklıklarını güçlendiriyor..uzun zamandır kaçamak yapmamıştın..Olsun ama bugün yediklerin ile dengelersin inşallah..

Gulfuren çocuklarının daha iyi olmasına sevindim.
Gurbetim neredesin, yoksun ortalıkta, hafta sonuda mı çalişiyorsun, diyet nesıl gidiyor?
Dalida antremana gittin galiba ,yoksun.
Ben öğle yemeğimi salatayla geçiştirdim
içindekiler:
eisberg
brokoli
1 haşl. patates
10 fındık kıyılmış
1 kk kadar izmir tulumu küp küp doğranmış
yarım avakado
6 zeytin
zeytinyağı, limon ,karabiber
inşAllah dünü biraz dengelerim.Akşamda hafif atlatmaya çalışacağım.İ

Merhaba arkadaşlar
Sabah:1 yumurta(haşlanmış),1 kk peynir,6 zeytin,1 dilim arpa ekmeği,1 salatalık,yeşilik...
Ara:booool sütlü türk kahve
İkindi:1,5 kepçe mercimek çorbası,1 tavuk baget,2 ç.kaşığı brokoli salatası,peynirli yeşil salata(z.yağlı)
Akşam:1 kase sebze çorbası,1 tavuk baget,yeşil salata...
Dün akşam bende kaçamak yaptım:1 kase yoğurta,yarım tatlı kaşığı pekmez karıştırdım,üstüne de 1 ceviz kırdım..:78:
Herkese iyi hafta sonları dilerimpazartesi ve salı oğlumun sınavları var,onu biraz çalıştıracağım...:114:

Dün nasıl geçti, hepiniz yoğundunuz galiba.Benim tembel bir günümdü, öğleden sonra kimse yoktu uyudum.
Dün yarım kalan mönümü yazayım:
Ara: sütlü türk kahvesi
Akşam:
1,5 kepçe yayla çorbası
2 kaşık sebzeli tavuğun sebzesinden ve 1 baget
2 çatal makarna
bol yeşil salata
Sonra gezmedeydik.
çeyrek nar ve 1 tane trabzon hurması yedim.
bugün kü mönüm:
2 halşlanmış yumurta, domates peynir,10 zeytin ,1 salatalık,1 dilim avakado,maydonoz,limonla yapılmış salata
:2incir
10 fındık

Merhaba arkadaşlar,bende hafta sonları yoğun uluyorum,çok fazla giremiyorum
Kahvaltım:1 haşlanmış yumurta,5 zeytin,1 kk peynir,1 salatalık,1 dilim ekmek
Ara:bol sütlü türk kahve,1mandalina
İkindi:1kase sebze çorbası,3 ç.kaşığı brokoli(z.yağlı),1 tavuk baget
Ara:türk kahve,4 kuru kayısı
Akşam:1 kase sebze çorbası,yeşil salata(peynirli)...
Sevgileeeer

Bugün hava kapalı , yağmur yağacak galiba.Buğün inş. protein günüme başlıyorum, inş. aksi bir şey olmaz.
Dün akşam üzeri yediğim:
kıymalı pide
salata
ayran
Birazdan kahvaltıyı yapacağım
2 haşlanmış yumurta
1 pparça peynir
2 kaşık yoğurt
Buğün ellerim yazı yazmaya gitmiyor, daha sonra görüşürüz.Unutmadan kilomu da yazayım:
GEÇEN HAFTA:85,2KG
BU HAFTA:85,7 KG

hepinize mutlu bir hafta diliyorum. haftasonum cok yogun gecti. cuma aksami kina vardi, cumartesi gündüz biraz temizlik, camasir , dip ,köse ugrastim. aksaminda dügün vardi. gec geldik. pazarda sabah yüzmeye gittik. tam 2 saat yüzdük. aksamindada burda bir arkadasin teyzesi ölmüstü. arkadaslarla bassagligina gittik. haftasonunda ufak tefek kacamaklarim oldu. o yüzden kilomda bir degisiklik yok ama artida yok arkadaslar. bu hafta daha dikkat edecegim. hepinizin bol bol yag kaybedecegi bir hafta diliyorum kolay gele......

Gurbetim kilo veremesen bile tam kilonu yaz lütfen....

arkadaslar kilom 90,7 yani degisiklik yok . kahvaltim peynir, zeytin. 1 haslanmis yumurta, 2 ince dilim bugday ekmegi, portakalli ve zencefilli yesil cay (sekersiz) biraz grip olma durumlarim var . genzim yaniyor o yüzden zencefilli yesil cay tercih ettim. bitki caylarina seker koymuyorum. aslinda benim icin daha iyi.
öglen yemegimide koydum ocaga. isterseniz öglen ne yiyecegimide yazayim simdiden. keskek pisiriyorum. birtabak yerim. aksamaa biraz hafif seyler secmeliyim. cünkü keskek biraz agir bir yemektir. bilmem bilirmisiniz. tavuk ve yarmayla pisirilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…