Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Günaydın arkadaşlarGünaydın Gurbetçiçeği
bugün tartıldım:79.400kg-geçen hafta:79.600kg-fark:-200gr(1-2 gün sonra regl olacağım,ödem var...yüzüğüm parmağımdan çıkmıyor....
Kahvaltı:1 haşlanmış yumurta,1,5 kk peynir,5 zeytin,1 salata
Ara:1 mandalina,1 ceviz,1 bardak süt...
Sevgileeer

dallidacim son zamanlarda menülerini cok begeniyorum. lütfen bozma böyle devam et. bak kiloda veriyorsun. daha ne olsun . hemde saglikli besleniyorsun canim

evet canim en azindan haftasonu kacamaklarim bana arti olarak geri dönmedi. bunda yüzmeninde payi var elbette.

Hareketli bir bayansın,biraz dikkat edersin eğer,rahat kilo verirsin.İşin da hep ayakta....ben ev hanımıyım,yürüyüş yapsam bile,zamanın çoğu oturarak geçiriyorum...sırf bu yüzden bazen bir işe girmek istiyorum....

canim sendede kist vardi demi? NE YAPTIN AMELIYATMI OLACAKSINß ben bu hafta uzakta bir türk doktoru var oraya gidecegim. eger oda derseki ameliyat olman lazim o zaman olurum.

evet canim en azindan haftasonu kacamaklarim bana arti olarak geri dönmedi. bunda yüzmeninde payi var elbette.

Hareketli bir bayansın,biraz dikkat edersin eğer,rahat kilo verirsin.İşin da hep ayakta....ben ev hanımıyım,yürüyüş yapsam bile,zamanın çoğu oturarak geçiriyorum...sırf bu yüzden bazen bir işe girmek istiyorum....

canim sendede kist vardi demi? NE YAPTIN AMELIYATMI OLACAKSINß ben bu hafta uzakta bir türk doktoru var oraya gidecegim. eger oda derseki ameliyat olman lazim o zaman olurum.

dallidacim son zamanlarda menülerini cok begeniyorum. lütfen bozma böyle devam et. bak kiloda veriyorsun. daha ne olsun . hemde saglikli besleniyorsun canim

Teşekkür ederim canım
Benim polipim var...28 kasımda doktora gideceğim...

sende kanaltürk varmi bilmiyorum ama, ender sracin programinda birazdan verdiginiz kilolari artik geri almayacaksiniz. birde yasa ve kiloya göre saglikli nasil kilo verilir onlari söyleyecek zayiflama recetelerini cöpe atin diyor. ilgilenirsen....

Anladım...bende başka doktora danıştım,o da ameliyat diyor....haftaya hastaneye gideceğim,amelyat için gün alacağım...

Son düzenleme:

Var,teşekkür ederimaçarım şimdi...ben daha yeni oğlanı okula gönderdim....senin çocukların sabahçi herhalde....

ok canim benim cocuklarim hep sabah gidior. kistimin bana bir rahatsizligi yok. öyle gecinip gidiyoruz iste. bende sana kacamaksiz bir gün diliyorum byyy

Öğle yediklerimide yazayım:
Haşlama et
2 kaşık yoğurtiçine 1 tatlı kaş. keten tohumu,karabiber,1 tatlı kaşığı yulaf kepeği)
yarım bağ tereotu
avuç içi büyüklüğünde köy peyniri
sütlü neskafe
şimdilik iyi gidiyor.Dalida tebrikler ,gram gram da olsa önemli olan gitmesi.
Gurbetim kilo vereceğine inanıyorum, seninle ben biraz kaçamakları az yapsak sonuç daha iyi olacak.
Gulfuren nasılsın canım.
AZSE nerelerdesin ortalıktan kayboldun?
Daliida keten tohumunun faydasını gördün mü?

Teşekkür ederim Sevgi abla,sen de çok iyi gidiyorsundediğin gibi,az gitse bile,yeter ki gitsinAfiyet olsun,menün süper
Keten tohumunun faydasını gördüm ewetçok teşekkür ederim
Öğlen:2 kepçe çorba,brokoli salatası,1 tavuk baget
Ara:1 elma,4 ceviz(biraz abartım),1 bardak süt
Akşam:1 kase tavuk çorbası,1 baget,salata...
Ara:1 bardak kefir....
Bugün yürüyüşe çıkamadım,reglı oldum,çok sancım vardı...sevgiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…