- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
nihayet denk geldik merhabaaa
dallidaaaaaaaa pc' nin basinda uyudunmu yoksa?
evet canim en azindan haftasonu kacamaklarim bana arti olarak geri dönmedi. bunda yüzmeninde payi var elbette.
evet canim en azindan haftasonu kacamaklarim bana arti olarak geri dönmedi. bunda yüzmeninde payi var elbette.
dallidacim son zamanlarda menülerini cok begeniyorum. lütfen bozma böyle devam et. bak kiloda veriyorsun. daha ne olsun . hemde saglikli besleniyorsun canim
canim sendede kist vardi demi? NE YAPTIN AMELIYATMI OLACAKSINß ben bu hafta uzakta bir türk doktoru var oraya gidecegim. eger oda derseki ameliyat olman lazim o zaman olurum.
canim sendede kist vardi demi? NE YAPTIN AMELIYATMI OLACAKSINß ben bu hafta uzakta bir türk doktoru var oraya gidecegim. eger oda derseki ameliyat olman lazim o zaman olurum.
sende kanaltürk varmi bilmiyorum ama, ender sracin programinda birazdan verdiginiz kilolari artik geri almayacaksiniz. birde yasa ve kiloya göre saglikli nasil kilo verilir onlari söyleyecek zayiflama recetelerini cöpe atin diyor. ilgilenirsen....
Öğle yediklerimide yazayım:
Haşlama et
2 kaşık yoğurtiçine 1 tatlı kaş. keten tohumu,karabiber,1 tatlı kaşığı yulaf kepeği)
yarım bağ tereotu
avuç içi büyüklüğünde köy peyniri
sütlü neskafe
şimdilik iyi gidiyor.Dalida tebrikler ,gram gram da olsa önemli olan gitmesi.
Gurbetim kilo vereceğine inanıyorum, seninle ben biraz kaçamakları az yapsak sonuç daha iyi olacak.
Gulfuren nasılsın canım.
AZSE nerelerdesin ortalıktan kayboldun?
Daliida keten tohumunun faydasını gördün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?