- Konu Sahibi sevgi-liebe
-
Teşekkür ederim Sevgi abla,sen de çok iyi gidiyorsundediğin gibi,az gitse bile,yeter ki gitsin Afiyet olsun,menün süper
Keten tohumunun faydasını gördüm ewetçok teşekkür ederim
Öğlen:2 kepçe çorba,brokoli salatası,1 tavuk baget
Ara:1 elma,4 ceviz(biraz abartım),1 bardak süt
Akşam:1 kase tavuk çorbası,1 baget,salata...
Ara:1 bardak kefir....
Bugün yürüyüşe çıkamadım,reglı oldum,çok sancım vardı...sevgiler
sende kanaltürk varmi bilmiyorum ama, ender sracin programinda birazdan verdiginiz kilolari artik geri almayacaksiniz. birde yasa ve kiloya göre saglikli nasil kilo verilir onlari söyleyecek zayiflama recetelerini cöpe atin diyor. ilgilenirsen....
Canım neyse madem sen ayarlıyorsun arayı biraz uzat ya da kilolu olanlar varsa diyet yapmaya ikna et. Böylece dikkat etmen daha kolay olur, yada diyet menüleri teklif et.Senin gibi tatlı dilli birisinin ikna edemiyeceğini düşünmüyorum.Keten tohumu hem bağırsak hareketlerini düzenliyor hem de iyi bir omega 3 kaynagı. Yalnız buzdolabında sakla çabuk bozulma riski var unutma.haklisin sevgi abla valla ben suclu degilim arkadaslarim suclu. beni bana birakmiyorlar. evde kendi halimde kalsam diyetimi güzel uygulayacagim ama bu gelmeler gitmeler yokmu beni bitirende bu zaten. birazda bende sseviyorum galiba. yalnizligi pek sevmiyorum. bir gün evde kalsam ertesi gün arkadaslarimla birseyler yapmak istiyorum. cok sosyal birisiyim. sosyal etkinlikleri hep ben organize ederim. neyse öglen keskek yemistim. ara ögün armut ve bir bardak süt aksam yemegimde bir kasse corba, salata ve birkac catal tavuk tasligi.arkadaslar ara ögünde meyve yedigimde hemen aclik hissediyorum. ama yaninda bir bardak süt icersem acayip tok tutuyor. denemenizi tavsiye ediyorum. keten tohumuna gelince ben bir dönem kullanmistim. oda süper bir sey. sabahlari ac karnina bir kasik ögütüp yiyordum arkasindan bol suyla bütün gün aclik hissetmiyordum. asiri yeme ihtiyacim olmuyodu. bunuda kesinlikle tavsiye ederim.sevgi abla iyi aklima getirdin unutmustum ben yarin sabah baslayim bari.
Boşver evinin tadını çıkar ve dinlen.Geçmiş olsun, Serap'ın çayından yap, gelmeden gitsin.bugün negüzel sabah dallidayal karsilastik simdide sevgi ablayla memnun oldum. sevgi ablacim iyiyim, bugündde ise cagirmadilar evdeyim. benim icinde iyi oldu. cükü biraz kirginligim var galiba grip oluyorum.
Allah kabul etsin canım , doğru söylüyorsun.Aşure günü alış veriş yapın ve dağıtabilirseniz bir şeyler dağıtın, evin bereketi artar, kıtlık görmezsiniz derler. Her sene ben o gün hiç olmazsa 7 çeşit şey alırım.hanimlar biliyorsunuz asure günü yaklasiyor. bu günlerde oruc tutmak cok sevap. tabi asure günündede. zaten günlerde kisa gecen hafta ben iki gün tuttum. isyerinde biraz zor oldu ama bu haftada tutmak istiyorum, en azindan asure günü orucu 3 gün
İYİ AKŞAMLAR dALİDAM
Bugün çok şükür kaçamaksız şu ana kadar geldim.
Akşam yediklerim:
2 haşlanmış yumurta
1 tabak sarımsaklı yoğurt
tereotu, roka
Yumurtayı küçük küçüç doğradım yogurda kattım, 2 tatlı kaşığıda yulaf kepeği kattım(tok tutması için)Üzerine1 iri kiraz kadar tereyağ eritip biber kattım ve döktüm.
Arkadaşlar bir nevi yalancı çılbır oldu fakat inanın çok lezzetli oldu. ÇOK da doydum, tavsiye ederim arada öğün olarak yiyebilirsiniz.
Günydın Sevgi abla
Günaydın arkadaşlar
Kaçamaksız bir gün oldu,tebrik ederim
Sabah:1 haşlanmış yumurta
1,5 kk peynir
5 zeytin,domates,yeşilik
Hepimize afiyet olsun,yağ olmasınSevgileeer
kahvaltim, 2 dilim t.bugday ekmegi ,beyz peynir, 3 zeytin, 2 haslanmis yumurta, sögüs, bir fincan yesil cay gayet güzel doyurdu. bugün öglenciyim 2 de isbasi yapacagim aksam 10 da cikacam bir daha giremeyebilirim. kalan menümü suan bilmiyorum daha yemek yapmadim yarin bildiririm. öpüyorum hepinizi.......
Sevgi ablacığım,senin içinEki Görüntüle 557476
Merhaba arkadaşlar
Öğlen:1 kase sebze çorbası,2 baget,yeşil salat
Ara:2 hurma,1 keçi boynuzu,1 bardak süt..
Akşam:2 baget,salata
Ara:1 bardak kefir...
Sevgiler
Girebildim çok şükür.
Dalida'cığım çok teşekkür ederim canım, inan gözlerim yaşardı ve beni mutlu ettin.Allah da seni her daim korusun ve mutlu ,sağlıklı bir ömür nasip etsin.
Menün çok güzel, yalnız kişisel düşüncem çok az yiyorsun
Tekrar merhaba
Akşam yemeğinin yanında 4 ç.kaşığı z.yağlı prasa da yedim+3 hurma....ve kefirin yanında 1 elma da yiyeceğim...Uyardığın için teşekkür ederim Sevgi abla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?