Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Geçmiş olsun canım, sana da afiyet olsun.Mönün her zamanki gibi güzel.
Gurbetim nasılsın, iş yokmuydu?

haklisin sevgi abla valla ben suclu degilim arkadaslarim suclu. beni bana birakmiyorlar. evde kendi halimde kalsam diyetimi güzel uygulayacagim ama bu gelmeler gitmeler yokmu beni bitirende bu zaten. birazda bende sseviyorum galiba. yalnizligi pek sevmiyorum. bir gün evde kalsam ertesi gün arkadaslarimla birseyler yapmak istiyorum. cok sosyal birisiyim. sosyal etkinlikleri hep ben organize ederim. neyse öglen keskek yemistim. ara ögün armut ve bir bardak süt aksam yemegimde bir kasse corba, salata ve birkac catal tavuk tasligi.arkadaslar ara ögünde meyve yedigimde hemen aclik hissediyorum. ama yaninda bir bardak süt icersem acayip tok tutuyor. denemenizi tavsiye ediyorum. keten tohumuna gelince ben bir dönem kullanmistim. oda süper bir sey. sabahlari ac karnina bir kasik ögütüp yiyordum arkasindan bol suyla bütün gün aclik hissetmiyordum. asiri yeme ihtiyacim olmuyodu. bunuda kesinlikle tavsiye ederim.sevgi abla iyi aklima getirdin unutmustum ben yarin sabah baslayim bari.

bugün negüzel sabah dallidayal karsilastik simdide sevgi ablayla memnun oldum. sevgi ablacim iyiyim, bugündde ise cagirmadilar evdeyim. benim icinde iyi oldu. cükü biraz kirginligim var galiba grip oluyorum.

bugün güzel gitti diyetim hic kacamagim yok yarin aslinda ise gitmeyecegimi bilsem oruc tutmak istiyorum ama malesef saat yarin 11 de belli olacak. isim iyi ama böyle hergün telefonla sormam gerekiyor. gidip gitmeyecegimi. das ist schleht. anladin sen oni

hanimlar biliyorsunuz asure günü yaklasiyor. bu günlerde oruc tutmak cok sevap. tabi asure günündede. zaten günlerde kisa gecen hafta ben iki gün tuttum. isyerinde biraz zor oldu ama bu haftada tutmak istiyorum, en azindan asure günü orucu 3 gün

Canım neyse madem sen ayarlıyorsun arayı biraz uzat ya da kilolu olanlar varsa diyet yapmaya ikna et. Böylece dikkat etmen daha kolay olur, yada diyet menüleri teklif et.Senin gibi tatlı dilli birisinin ikna edemiyeceğini düşünmüyorum.Keten tohumu hem bağırsak hareketlerini düzenliyor hem de iyi bir omega 3 kaynagı. Yalnız buzdolabında sakla çabuk bozulma riski var unutma.
bugün negüzel sabah dallidayal karsilastik simdide sevgi ablayla memnun oldum. sevgi ablacim iyiyim, bugündde ise cagirmadilar evdeyim. benim icinde iyi oldu. cükü biraz kirginligim var galiba grip oluyorum.
Boşver evinin tadını çıkar ve dinlen.Geçmiş olsun, Serap'ın çayından yap, gelmeden gitsin.

Allah kabul etsin canım , doğru söylüyorsun.Aşure günü alış veriş yapın ve dağıtabilirseniz bir şeyler dağıtın, evin bereketi artar, kıtlık görmezsiniz derler. Her sene ben o gün hiç olmazsa 7 çeşit şey alırım.
Gurbetim diyeti bozmadığına çok sevindim, benimki de iyi gidiyor bakalım.

İYİ AKŞAMLAR dALİDAM
Bugün çok şükür kaçamaksız şu ana kadar geldim.
Akşam yediklerim:
2 haşlanmış yumurta
1 tabak sarımsaklı yoğurt
tereotu, roka

Yumurtayı küçük küçüç doğradım yogurda kattım, 2 tatlı kaşığıda yulaf kepeği kattım(tok tutması için)Üzerine1 iri kiraz kadar tereyağ eritip biber kattım ve döktüm.
Arkadaşlar bir nevi yalancı çılbır oldu fakat inanın çok lezzetli oldu. ÇOK da doydum, tavsiye ederim arada öğün olarak yiyebilirsiniz.

Günydın Sevgi abla
Günaydın arkadaşlar
Kaçamaksız bir gün oldu,tebrik ederim
Sabah:1 haşlanmış yumurta
1,5 kk peynir
5 zeytin,domates,yeşilik
Hepimize afiyet olsun,yağ olmasınSevgileeer

kahvaltim, 2 dilim t.bugday ekmegi ,beyz peynir, 3 zeytin, 2 haslanmis yumurta, sögüs, bir fincan yesil cay gayet güzel doyurdu. bugün öglenciyim 2 de isbasi yapacagim aksam 10 da cikacam bir daha giremeyebilirim. kalan menümü suan bilmiyorum daha yemek yapmadim yarin bildiririm. öpüyorum hepinizi.......

Arkadaşlar afiyet olsun,1 saat önce kalktım.Çocukları okula gönderdikten sonra yeniden yatmıştım.Keyfim birkaç gündür yerinde değil, enerjim düşük..Yorgunum, kırgınım......moralim bozuk.. İnşAllah tez zamanda geçer. İnsanlar beni çok yordu.....
Kahvaltımı yazayım:
2 haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt(içine karabiber ve 1 tatlı kaşığı yulaf kepeği koydum, gün içinde her öğünde olduğunda daha tok tutuyor, bu yüzden miktarı üçe bölüyorum.)
biraz köy peyniri...
Daha sonra görüşürüz......GULFUREN NEREDESİN?

Merhaba arkadaşlar
Öğlen:1 kase sebze çorbası,2 baget,yeşil salat
Ara:2 hurma,1 keçi boynuzu,1 bardak süt..
Akşam:2 baget,salata
Ara:1 bardak kefir...
Sevgiler

Merhaba arkadaşlar
Öğlen:1 kase sebze çorbası,2 baget,yeşil salat
Ara:2 hurma,1 keçi boynuzu,1 bardak süt..
Akşam:2 baget,salata
Ara:1 bardak kefir...
Sevgiler

Tekrar merhaba
Akşam yemeğinin yanında 4 ç.kaşığı z.yağlı prasa da yedim+3 hurma....ve kefirin yanında 1 elma da yiyeceğim...Uyardığın için teşekkür ederim Sevgi abla..

Tekrar merhaba
Akşam yemeğinin yanında 4 ç.kaşığı z.yağlı prasa da yedim+3 hurma....ve kefirin yanında 1 elma da yiyeceğim...Uyardığın için teşekkür ederim Sevgi abla..

Canım şimdi güzel olmuş,hem pırasa bağırsaklarımızı çok iyi çalıştırır.Meyveleri çoğunlulla sabah ve öğle saatlerine çekmeye çalış, böylece akşam insülin fazla salgılanmaz.Ayşeğül hoca açlık hissederseniz yatmadan hemen önce bile 1 haşlanmış yumurta yiyebileceğimizi söylüyor.Hurmaları sabah saatlerinde yiyebilirsin.Galiba şu ara tatlıya eğilimin var,bence içeceklere yada içtiğin suya tarçın çubuğu kullanırsan tatlı isteğini yok eder.Yoğurt yağ yakımını artırıyormuş.
ÖĞLE:
1 PARÇA BİFTEK+ ACI BİBER TURŞUSU
AKŞAM:
İSTAVRİT ,BİBER TURŞUSU VE YEŞİL SALATA(SADECE YEŞİLLİKLERDEN)
YATMADAN
1 KASE YULAF KEPEKLİ YOĞURT
iyi geceler,Gulfuren neredesin,inşAllah kötü bir şey yoktur.

insaniz oluyor bazen böyle kirginliklar, yorgunluklar, ama söyle düsün. hepsi gececek. bizimle birlikte yasamayacak. o yüzden üstünde durma hayati akisina birak. bizim Allahimiz var en büyük yardimcimiz. insallah en kisa zamanda kurtulursun sikintilarindan. düne geleyim. sabah kahvaltimi yazmistim. zaten kahvaltiyi 11 gibi yapmistim. isyerinde birinci arada bir muz ve bir mandalin yedim. 5 tede yarim dönerle kola ictim. ( bütün herkes döner siparis etmisti) son aradada bitki cayi ictim. bugün kahvaltimi erken yaptim. kizima tereyaginda bir yumurta pisirmistim. yarim birakti. kalan yarisini 2 dilim ekmek, biraz peynir,3 zeytinle ben yedim. bir bardakta portakal suyuyla....

heryer karanlik, gidip biraz daha yatayim. yoksa isyerinde uyuklarim. 4:30 da esime kalkiyorum , cayini demliyorum. azigini hazirliyorum. kahvaltisini yapiyor 5:30 gibi gidiyor. tekrar yatiyorum yarim saat uyuyamiyorum tam dalacakken oglumun saati geliyor onu gönderiyorum kizimin saati geliyor . yani anlayacaginiz yat kalk bir hal oluyorum görüsürüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…