Sevgi-liebe'nin Diyet Günlüğü

Merhaba arkadaşlar
Sabah:1 kepekli tost,5 zeytin,1 domates,1 bardak süt...
Ara:3 keçi boynuzu,3 hurma,1 elma:78:...bu defa reglım beni mahvetti..acayıp şiştim
Öğlen ve akşamı biraz hafif tutmayı çalışacağım...ya,bana ne oldu böyle?sanki içimde doymak bilmeyen bir canavar vardün akşam da elma yerine 3 hurma ve 1 keçi boynuzu yedim

Öğlen:1 kaşarlı tost,ayran
Ara:2 mandalina
Akşam:1 kase tavuk çorbası,z.yağlı pırasa...bugün nedense çok acıktım:18::18::18:

Buğün girmedim merak ettiniz biliyorum,Dalidam hakkını helal et canım.Oğlum okula gitmedi, öyle olunca da bana sıra gelmedi.Şimdi zorla aldım elinden.Bugün düne nazaran daha iyiyim.Önce ev işlerini yaptım
, sonra da nakış yaptım, beni acayip rahatlatıyor, terapi gibi oluyor.Akşam üzeride yiğenim geliyor, onu ders çalıştırıyorum.Zaten konsentrasyonu çok dağınık beni çok yoruyor,resmen sinir harbine giriyorum.Yapacak bir şey yok toparlamam lazım, mecburum.Kardeşlerim biz beceremeyiz diye işin içinden çıkıyorlar, oysa çocuklarını çalıştırıyorlar...neyse
Bugün yediklerim:
Sabah:
Ekşimen, izmir tulumu, köy peyniri, 1 haşl. yumurtayla yapılmış salata
2 kaşık yoğurt+1 tatlı kaş.yulaf kepeği
Öğlen:
istavrit
2 kaşık yoğurt+1 tatlı kaş, yulaf kepeği
Akşam:canım bir şey iştemedi zorla 1 kase yulaflı yoğurt yedim.

Amin canım,teşekkür ederim, ince ve zarif arkadaşım.
Merhaba Sevgi abla,bütün günü girmedin...merak ettim....sevgiler
canım cevabı yukarıda verdim.
Öğlen:1 kaşarlı tost,ayran
Ara:2 mandalina
Akşam:1 kase tavuk çorbası,z.yağlı pırasa...bugün nedense çok acıktım:18::18::18:

Hayatım topikte sabahları aç karna pirinç yutmanın kilo verdirdiğini okudum. birden seneler önce eski bir bitkilerle tedavi kitabında da aynı şekilde oburluğu geçirdiğini okuduğum aklıma geldi.Ayrıca bir tanıdığım 3 çocuğu olmasına rağmen genç kız gibidir, ondan çok sevdiği için sabahları ıslattığı pirinci yediğini duymuştum.Buda çağrışım yaptı ve 6 gündür sabahları alıyorum, zaten bir hafta sonra iştahın azalacağı yazıyor. Benim hiç doymayan iştahım azaldı, ben katiyetle yoğurtla akşama geçiştiremezdim, istersen sende dene.Bana faydası olmaya başladı.

gunaydin hanimlar, sabah saat 4 te kalktim. esimi gönderdim. bugün oruca basladim. cumartesi günü asure günü 3 gün tutmayi düsünüyorum. galiba bugün ve yarin is yok. az önce sahur yemegimi yedim 2 dilim ekmekle klasik kahvaltimi yaptim. ama dün yogun istek üzerine lahmacun yapmistim. ise azik olarak götürdüm ve malesef yedim arkadaslar. bugün aksama kadar birsey yemeyecegim aksam da esim balik almisti salatayla onu yapacagim belki bir kasede corba icerim. bugün gece kusuna döndüm. saat 4 ten 8 e kadar uyku yok bana cocuklari gönderip yatacagim simdiden uykum geldi ama yatrsam kalkamayabilirim. o yüzden bende girip bir bakayim dedim arkadaslar neyapmis. bu arada gülfuren uzun zamandir görünmüyor. insallah iyidir. cocuklari hastaydi. iyilesmedilermi acaba ?

asiri istahin varmis. arada bendede oluyor bazen. öyle zamanlarda ben hic diyet yapamiyorum. sen gene güzel gidiyorsun. yediklerine dikkat ediyorsun ve azimlisin. bravo canim kendini birakma sakin. böyle zamanlarda birde bosver yparsan alip basini gidiyor kilolar. benim sana tavsiyem keten tohumu acayip tok tutuyor. sabahlari ac karnina bir kasik ögütüp bol su ile aldiginda gün boyu sürüyor tokluk hissi. istersen bir dene bende öyle oluyor. birde regl olmussunya ondanda olabilir. sütün icine tarcin ekle hatta ben bir kasik da nescafe koyuyorum ara ögün olarak oda istahi dengeliyor. nacizane gurbetciceginden tavsiyeler. sen benim dedigimi yap , yaptigimi yapma ...... olurmu......

Teşekkür ederim Gurbetçiçeğim*dediğimi yap,yaptığımı yapma*kısmına bayıldım

Günaydın Sevgi abla,iyi olmanı sevindimmenün güzelsabahları pirinçi ne kadar ve ne şekilde kulanıyorsun?galiba nakış kursuna gideceksin,şimdiden kolay gelsin

Canım orucunu ALLAH kabul etsin. Önemli olan miktarı abartmamamız, yoksa ömür boyunca mahrum yaşayamayız,afiyet olsun kafana takma........Evet uyku düzenin kötü, bu senin günlük yaşam kaliteni de etkiler.
Günaydın Sevgi abla,iyi olmanı sevindimmenün güzelsabahları pirinçi ne kadar ve ne şekilde kulanıyorsun?galiba nakış kursuna gideceksin,şimdiden kolay gelsin

Canım, teşekkür ederim.Ben DİYET YÖNTEMLERİ BÖLÜMÜNDE OKUDUM , ORADA GÜNDE 1 TANEDEN BAŞLANDIĞI 30 TANE OLANA KADAR BİR AY DEVAM EDİLDİĞİ, SONRA BİRER BİRER EKSİLTİLİP BİR AYDA ÖYLE DEVAM EDİLDİĞİ YAZILIYORDU. hATTA YAZAN KİŞİ ARKADAŞININ BU SÜREDE 10 KĞ VERDİĞİNİ YAZIYORDU.bENİM OKUDUĞUMDA 10 GÜN SÜREYLE 1 YEMEK KAŞIĞI HAŞLANMIŞ PİRİNCİN 1 FİNCAN SICAK SUYLA KARIŞTIRIP ÖĞÜN ÖNCELERİ 10 DAKİKA ÖNCE ALINMASIYDI. iNŞALLAH FAYDALI OLABİLMİŞİMDİR AMA BENİM GERÇEKTEN İŞTAHIM AZALDI, BENDE ÇİĞ YUTMAYA BAŞLADIM.

Canım, teşekkür ederim.Ben DİYET YÖNTEMLERİ BÖLÜMÜNDE OKUDUM , ORADA GÜNDE 1 TANEDEN BAŞLANDIĞI 30 TANE OLANA KADAR BİR AY DEVAM EDİLDİĞİ, SONRA BİRER BİRER EKSİLTİLİP BİR AYDA ÖYLE DEVAM EDİLDİĞİ YAZILIYORDU. hATTA YAZAN KİŞİ ARKADAŞININ BU SÜREDE 10 KĞ VERDİĞİNİ YAZIYORDU.bENİM OKUDUĞUMDA 10 GÜN SÜREYLE 1 YEMEK KAŞIĞI HAŞLANMIŞ PİRİNCİN 1 FİNCAN SICAK SUYLA KARIŞTIRIP ÖĞÜN ÖNCELERİ 10 DAKİKA ÖNCE ALINMASIYDI. iNŞALLAH FAYDALI OLABİLMİŞİMDİR AMA BENİM GERÇEKTEN İŞTAHIM AZALDI, BENDE ÇİĞ YUTMAYA BAŞLADIM.
[/QUOTE]

Günaydın Sevgi abla,az önce bende okudum .Benim merak ettiğim sen hangi yontemi uyguluyorsun...anladığım kadarıyla günde 1 pirinç la başladın,artırarak 30 pirince kadar devam edeceksin,sonra azaltarak 1 pirince düşeceksin.Doğru anladım mı?

Allah kabul etsin canım!

Son düzenleme:
Yazamıyorum ama sizi takip ediyorum..Sevgi-liebe pirinç yemeyi bende okudum..Sende işe yaradı demek..Bende eşime söyleyeyim bakalım yapacak mı?Yiğenin konusunda da Allah kabul etsin diyorum..İnsan kendi evladıyla bazen zor uğraşıyor sen bir de yiğenine emek veriyorsun..Ne mutlu..Önünde saygı ile eğiliyorum.. Bu arada maşallahınız var,nazar değmesin..Diyetler güzel gidiyor..

Dallida haftaya nasıl bir bomba yapacaksın bakalım..Senin dizinde sorun vardı nasıl oldu?Hatırladığım kadaryla ondan da ameliyat olacaksın..

Ben Emirhan ile baya baya uğraşıyorum..Çok tatlıııı yaramaz..Allah hepimizin evladına sağlık versin..Şu sıra evde ne iş yapabilirim de para kazanabilirim diye araştırıyorum..O yüzden okuyup çıkıyorum..Makale yazmak,blog açmak bunları yapanlar varmış ama güvenilir site bulamadım..Mantı tutmadı ne yapayım..

Gurbetçiçeği Allah kabul etsin..Seninde benim gibi düzenin kalmadı..Olsun sağlık olsun..

canim herzaman giremesende arada bir sesini duyur bize. iyi olmana sevindim. cocuklarinda iyiler. bir sorun yok yani. evde elisi yapip satabilirsin ceyiz magazalarina. eger dantel yazma kenari, havlu kenari biliyorsan yetenegin varsa neden olmasin. yada cocuk bakabilirsin calisan annelerin cocuklarina olabilir. Allh hayirli bir kapi acar insallah....

az önce iftarimi aptim. sabah yazdigim menünün biraz disina ciktim. bir daha günlük menümü sabah ayri ,öglen ayri, aksam ayri degilde ertesi günü toplu yazmayi düsünüyorum. cünkü bazen disina cikilabilior. hemde günlük toplu menü olusturursak daha iyi görürüz hatalarimizi. mesela sabah balik, salata ve corba yiyecegimi yazmistim aksam icin. ama ben balik, corba ve kücük patateslerden sürmüstüm firina 3-4 tane ondan yedim.üstünede tatli olarak bir kücük top findikli cikolata yedim. nedense oruc tuttugum zaman yemegin arkasindan ufakta olsa bir tatli yemem lazim. yarin oruc tutamayacagim cünkü unutmusum yarin sabah uzakta bir türk jinekolog var demistimya onda randevum var. hic gitmemistim. navi ye verip gidecegim insallah kolay bulurum. eger oda derse ameliyat olmalisin hemen olmayi düsünüyorum. sogan suyunu iki hafta ictim bakalim faydasi olmusmu.

arkadaslar birazdan camiye gidecegim. her persembe camide toplanip ,Kuran okuyoruz , tögbe istigfar cekiyoruz. biraz tefsir felan okuyoruz. dini sohbet yani . bunuda ben organize etmistim. güzel oluyor.burasi almanyanin kücük bir kasabasi. kücük bir camimiz var. onun icini doldurmaya calisiyoruz. baharla birlikte kermesler felan yapiyoruz. kendi emeklerimizle ayakta tutmaya calisiyoruz. A llah kabul etsin....

[/QUOTE]

AnladımTeşekkürler

Allah kabul etsin arkadaşım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…