Sevgilim benden küçük...

Bir yandan beni de korkutuyor tabii bu durumlar. Ne olur ne biter ben de bilemiyorum. Ailelerin kabul etmesinin dışında, bu durumlar sorun yaratır mı ilerde, bilemiyorum. Artık acı çekmek istemiyorum evliliğimde.

rica ederim..doğru söylüyor bak bunun farkında olacak olgunluğa sahip..yaşla ilgisi yok ki doğru insanın..benim arkadaşımın anne babasının arasında 10 yas var.annesi 10 yas büyük yani gayet de iyiler..

Fikirleri fazlasıyla olgun. Beni şaşırtıyor zaten bu yönüyle hep. Her geçen gün şaşırtıyor. Yaşla ilgisi yok evet doğru söylüyorsunuz. Önceki eşim 6 yaş büyüktü benden ama şimdiki erkek arkadaşımın yarısı kadar bile olgun olamıyordu bazı durumlarda.
Söylediğiniz gibi güzel örnekleri de görünce insan seviniyor tabii. Hayırlısı diyelim

Son düzenleme:

akıl yaşta deil baştadır canım ..yaşı öle büyük insanlar var ki çocuk gibi aynı..ikinizde bu şansı hak ediorsunuz bence hakkında ne hayırlı ise o olsun

akıl yaşta deil baştadır canım ..yaşı öle büyük insanlar var ki çocuk gibi aynı..ikinizde bu şansı hak ediorsunuz bence hakkında ne hayırlı ise o olsun

Çok teşekkür ederim canım yaa içime su serptin cidden. patlayacak gibi oluyorum bazen. düşün düşün... şu anda da öyle bir haldeydim.
Şans vermeye, sevmeye sevilmeye devam o zaman O da kızıyor bana zaten bu kadar karamsar baktığım ve kendime zehir ettiğim için.

rica ederim canım:)yaa hayır sıkma canını sakın..bak rabbim mutluluğu ayağına kadar getirmiş..senin tek yapman gereken bu düşüncelerden arınıp şükretmek...inan gerçek aşkı,doğru insanı bulmak o kadar zor ki artık ..sen hem aşkı bulmuşun hem doğru insanı ..ee bundan iyisi canının sağlığı

Buldum tabii evet. O konuda çok mutluyum ve de şükrediyorum zaten. Ama diğer şeyler de gözardı edilecek gibi değil. Bir şekilde yoluna girer belki. Bilemiyorum. :26:

Rabbim yardımcı olsun inşallah. En hayırlı şekilde olsun sonucu.

Canım neden olmasın anlaşıyorsanız 40 yasında adamlarda var hic büyümemiş cocuk gibi.hic belli olmaz yani. Bide benim bir arkadasım da kendinden 8 yas kucuk bir beyle evlendi üstelik iki çocuğuyla kabul etti ve suan haline hep şükrediyor onunla evlendiği icin cocuklarına öz babadan daha iyi.kisacasi sans hic belli olmaz ama yinede iyi tanı acele etme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaa. Ne güzelmiş arkadaşınızın durumu. Kaç yaşındaydı arkadaşınız evlenirken? Kaç yıllık evliler?

sevgilinin okuması falan mı canım?amiiiin inşallah

Yaa. Ne güzelmiş arkadaşınızın durumu. Kaç yaşındaydı arkadaşınız evlenirken? Kaç yıllık evliler?
arkadasım 33 yaşındaydı esinden cok çile cekti dayak alkol vs bidaha hic mutlu olamam sanmişti ama bu eşi cok iyi cocuklarda cok seviyor adamı gecen sene evlendiler suan bi bebeği daha oldu Allah herkese hayırlısını nasip etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hmm benimle yaşıt yani arkadaşınız. Çok sevindim onun adına. Allah mutluluğunu daim etsin.

sevgilinin okuması falan mı canım?amiiiin inşallah

Okuyor olması ve yaş farkının kağıt üzerinde bu kadar çok olması. Kağıt üzerinde diyorum çünkü aramızda bir sorun olmuyor bu yaş farkı. Hissedilecek durumda değil hiç. görünüş ve anlaşma açısından da hissedilmiyor.

Okuyor olması beni de korkutuyor. Henüz eline ekmeğini almış birisi değil. Gerçi mesleği kolay iş bulabileceği bir meslek. Ama mesleğini oturtmamış biri ile evlenmek fikri korkutuyor. Okulun bitmesini beklemeliyiz diye düşünüyorum zaten ben eğer devam edersek.

Son düzenleme:

yaş farkı önemli deil cnm onu bence sorun etme de kaçıncı sınıf sevgilin?

Tüm yazdıklarınızı okudum başta ailede destekçi çıkan birileri olabilir ama sizin babanız veya onun annesi babası bu duruma ne der başta oda der ben yaş farkına takılmıyorum falan ama ne kadar minyon göstersenizde bakışlardan duruştan bu hissediliyo malesef 4 5 yaş değil sizden 9 yaş küçükmüş açıkçası ben kendinden küçük erkeklerle birlikte olan kadınlara pek ılımlı bakmıyorum yanlış anlamayın kişisel tercih tabiki sadece düşüncemi söylüyorum siz fikir almak için bunu yazmışsınız ama evlilik hayatınızda sorunlar yaşayabilirsiniz kadınlar nekadar kendilerine baksada her zaman genelde daha erken çöküyolar erkeklerden bi süre sonra sizden sıkılabilir şimdi siz ona cazip geliyo olsanızda olgun bi kadın olarak görüyo sizi şuanda ama karşısına beğendiği kendi yaşıtlarında bi genç kız çıksa ona kanı ısınabilirmi kayarmı acaba siz nekadar kendinize güvensenizde bu tip sorular evliliğinizde karşınıza çıkabilir ayrıca onunda toplumu aklını karıştırabilir bence ciddi bi konu bu tanık olduğum böyle bi olay var ve iyi bitmedi sonu ben pek olumlu görmüyorum çünkü herşey evlenince başlar zaten evlenmeden de sorunlar olabilir yani sizin kendinize çok güvenmeniz kendinizden çok ona gözü kapalı güvenmeniz lazım herşeyin hayırlısı iyice düşünmeden bu yola pek girmeyin derim yıpranın siz olabilirsiniz çünkü

Son düzenleme:

İyice düşünmek lazım tabii haklısınız. Bu söyledikleriniz yaşıtımız bir erkek tarafından da başımıza gelebilir. Ben de önyargılı bakardım bu duruma biri anlatsa. Ama şartlar ve karakterler farklı tabii herkes için. Hayırlısı. İyice düşünmeden asla girmem zaten. Düşünmeye devam.

Tabiki yaşıtımız bi erkek tarafındanda başımıza gelebilir ama bu tür durumlarda insanın aklına bunlar daha çok geliyo malesef bi tanıdığım vardı kadın kendinden 9 yaş falandı oda küçük biriyleydi çocuk üniversite okuyodu istanbulda işleri oluyo oluyodu geliyodu kadında kalıyodu bedavadan yemek bedavadan kalıcak yer kadında zannediyodu beni seviyo falan hatta çocuk annesiylr ablasıylada konuşturmuştu telefondaçocuğun ablasıda gelmişti beraber yemeğe çıkmışlardı sonra bi şekilde bi tanıdığımızla konuşturduk çocuğu farkında olmadan ona aşık olmadığını öğrendik kadında gerçekten ciddi bi beraberlikleri olduğunu düşünüyodu başta ciddi girmişlerdi çünkü bana kalırsa erkeğin kadından daha olgun olması daha iyi ama bu gönül meselesi ama daha dikkatli olmak lazım zor herşeyi göze almak

bi tanıdığımda hatun 12 yaş büyük bi 15 yıllık evlililer ve çok mutlular. adam iş tip karekter olarak kadından da üstün yani hiç bir çıkarı yok.

bi tanıdığımda hatun 12 yaş büyük bi 15 yıllık evlililer ve çok mutlular. adam iş tip karekter olarak kadından da üstün yani hiç bir çıkarı yok.

Çok nadirdir heralde bu sizin söylediğiniz ben genelde olumlu bakmıyorum oda çevremden gördüğüm bildiğim bazı tecrübelerden dolayı sadece fikrimi söyledim yani herkesin kendi hikayesi tabiki güzel giden evlilik ilişkilerde vardır kadının yaşça büyük olduğu ama bu durumlar genelde nadir olduğu için her bu tür ilişkiler böyle sizin dediğiniz gibi gitmez genelde bu tür ilişkilerde çıkar ön planda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…