erkeğin 9 yaş büyük olması radikal bir durum.
ne var ki . herkez sıradan insan da değildir
arkadaşım 6 yaş farkı olan bir adama aşık
şuan gayet mutlulular ancak evlilik düşünceleri yok şu dönem için
çünki durumlarınız aynı ve erkek tarafı dul bir gelin kabul etmeyecek kadar bağnaz
sizin durumunuz daha şanslı göründü bana
neden olmasın ?
yani anayasamı kanunmu yaptırımı idammı?
madem mutluluk şansı yakaladığınızı düşünüyorsunuz tabiki deneyin
yanlız üzülerek söylüyorum
çokkkk sitresli günler sizi bekliyor
öncelikle hayatınız boyunca yaşıtlarınızdan daha genç görünmek için çaba göstermelisiniz
çünki yaş farkı belirginleştikçe içinizdeki kaybetme endişesi korkuya dönüşecek
belki aslı astarı bile olmayacak ama bu belirgin bir tranva oluşturacak sizde
bunlara şimdiden hazırlıklı olun
ben radikal yaşamlarında çok mutlu olduğuna defalarca şahit oldum
umarım biriside siz olursunuz
Yazdıklarınızdan sizi çok kibar , iyi niyetli biri olarak gördüm inanın mutlu olmanızı isterim..ama bu şartlar altında bana zor gibi geldi..yaş farkına takılmadım ama eş adayınız henüz 24 yaşında bugün için duygularında samimidir mutlaka ama bu duyguların yıllar sonra da aynı kalacağından emin değilim..
bugün bu yola çıksanız ve eş adayınız atıyorum 4 yıl sonra herangi birşeyden (çok erken evlenmiş olmaktan, okulu bitirmeden bazı sorumlulukları almış olmaktan vs) pişman olsa ,kaldıramasa; o hayatına kaldığı yerden devam edebilir çünkü henüz 28 yaşında olacak ama siz 37 yaşında olacaksınız ve bazı şeyler için geç olacak..
dediğim gibi üzülmenizi asla istemem, aşka da sonsuz saygım var, ama özellikle de bi yaştan sonra önemli adımlar atacakken mantığımızın da işin içinde olması gerektiğini düşünüyorum..
Yaş farkının bir önemi olmadığını düşünüyorum. Olgunluğu yaşla bir alakası yok çünkü.
Bir aile dostumuz kendisiden 9 yaş büyük bir kadınla evli ve çok mutlulular, torun sahibi oldular daha yeni. Kadın da yaşını fazla fazla gösteriyor ama bu mutlu olmalarına engel olmuyor.
Bukleli,daha önceki sıkıntılı günlerini iyi biliyorum,çok gergin vede zor günler yaşamıştın,bizlerde elimizeen geldiği kadarı ile yardımcı olmaya çalışmıştık..
Sonra evliliğini sonlardın çok ta iyi oldu aslında,daha çok gençsin,önünde hayatını yaşayacağınçok güzel günlerin olacak tabiki..
Aradakiyaş farkı biraz fazla gibi geldi banada,gerçi kararı yinede sizler vereceksiniz,çok iyi düşünün ona göre karar verin..
Kadın çabuk yıpranıyor evlilşk hayatında,fikir olarak hayata bakış olarak ortak noktada buluşabiliyormusunuz..
Mutlu olmak seninde hakkın,umaım herşey istediğin gibi gelişir..
Arkadaşım, çok zor bir adım atmışsın.
Okul bitince işin daha zor. Aranızda ki yaş farkından ziyade o daha çok genç doğru kararlar veremeyebilir. Ailesi duyunca senden uzaklaştıracak. Benim kardeşim veya abim olsa bende istemem açıkçası. sen şu anda çok mutlusun. keşke karşında daki adam 30 sen 39 olsaydın o zaman yaş farkı sorun olmazdı...
Çok daha zor günler seni bekliyor.
Karar iki tarafı bağlar bize laf düşmez ama yine üzülebilirsin.
benim için önemli olan kadının ya da erkeğin büyük olması değil de 9 yıl fark olması sanırım :44: ben istemezdim açıkçası.
ama eğer mutluysanız devam edin :)
(bir erkek için) okul okurken de evlenilebilir bence. çünkü yaşı 24 müş, çok küçük değil
Bana birisi böyle bir durumu olduğunu anlatsa ben de tepki gösterirdim. "ben istemezdim. İlerde sorun olabilir" derdim. Ama insanın başına gelince pek öyle olmuyormuş. Ola dabilir diye düşünüyorum şimdi. Fikrim değişti başıma gelinceDediğiniz gibi 24 de küçük bir yaş değil ve yaşına göre de çok olgun fikirleri olan bir insan. Beni her geçen gün daha da şaşırtıyor düşünceleriyle.
Teşekkür ederim yorumunuz için
hatice validemiz 20 yaş daha büyüktü peygamberimizden. Evlenme teklifini de bir saksıya O'nun için bir çiçek ekip göndererek yapmıştı. Hz Hatice duldu ve 40. Peygamberimiz de 25.
Ama der ki peygamberimiz "aişe benim derdimle dertlenir ama Hatice benim derdimi kendi üstlenirdi."
Çok severmiş hz Haticeyi
Ben hiç bir zaman yaşın insanlar arasında sorun olacağını düşünmedim. Mutlu olun da yeter ki :)
La lluvia es mi vida..
diğer konularınıza göz attım şimdi de amaaaaaaaaaann boşverin yaş farkını.
siz çok mutlu olmayı hak ediyorsunuz, sevin sevilin en iyisi
mutluluklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?