Sevgilim benden küçük...

erkek büyük olunca olursa kadın büyük olunca da olur bunlar hiç sorun değil sende sorun etme kendine mutluysanız birbirinizi anlıyorsanız eğer gerisinin çokta önemi yok

"çok fazla şey yaşamış kadınlar konusunda. tek gecelik ya da uzun süreli."
24 yaşına o kadar ilişkiyi nasıl sığdırmış yahu.
Bana anlattıklarınızdan pek olgun bi'tip imajı çizmedi şahsen okulu yeni okuyo, iş güç yerine müzik falan.
Şimdi iyi olabilirsiniz ama yıllar geçecek değişeceksiniz falan.
Erkekler zaten genel olarak kadınlardan daha çok aldatmaya meyilliler.
Bilemedim 9 yaş çok geliyo bana ilerisi için.

Kadınlarla bu kadar çok ilişkisi olmuş bir adam bir yandan evet korkutabilir ama bir yandan da saçmasapan ilişkilerden bıkıp huzur ve mutluluğu bulması açısından da faydalı olabiliyor erkekler için. Gerçek sevginin ve mutluluğun aslında ne olduğunu daha iyi anlayabiliyorlar diye düşünüyorum. Benim erkek kardeşim de öyle çünkü. Fazla çapkın ama neyin ne olduğunu daha iyi anlayan biri.

İlerisi için de, hayırlısı. Bilemeyiz ki hiçbirimiz başımıza ne geleceğini.

erkek büyük olunca olursa kadın büyük olunca da olur bunlar hiç sorun değil sende sorun etme kendine mutluysanız birbirinizi anlıyorsanız eğer gerisinin çokta önemi yok

Teşekkürler yorum için. Şimdilik böyle düşünüyorum. Bir şans veriyorum ikimize

Evet dediğiniz gibi erkekler gerçekten geç olgunlaşıyor. Hatta geç olup da olgunlaşamayanları bile var. Şu anki sevgilimde beni şaşırtan ve çeken bir özellik bu olgunluk tarafı. Biraz zamanla daha iyi anlarım sanıyorum beni hayal kırıklığına uğratıp uğratmayacağını.

evet. 24 çok küçük de bir yaş değil ki. Dediğin doğru.

Minyon olmam avantaj. Ve ben anneme çok benziyorum tip, karakter, görünüş vs olarak. Annem hiçbir zaman yaşını göstermedi, hala da göstermiyor ki şu anda 62 yaşında. O bakımdan ben hep avantajlı olurum gibi geliyor Babam annemden 6 yaş büyük ama babam çok zayıf da bir adam olduğu halde annem her daim babamdan en az 10 yaş küçük gösterdi. Annemin yolundan gideceğim inşallah

Çok teşekkür ederim

Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Çok mutlu ettiniz beni

Evet doya doya hissettiklerimi ve anı yaşamaya çalışıyorum. Aslında bunu hayatımın genelinde yapmaya çalışıyordum ve artık daha da böyle yaşıyorum özellikle mutsuz dönemimi atlattıktan sonra. Mutluluğu bulmak kolay değil. Bulmuşken hakkını vermek lazım.

Reactions: Nil

Öncelikle hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.Ablamın arkadaşı var eşi ile 10 yaş var arasında.5 yıllık evliler ve kadın sıkılmış durumda.Hiç olgunlaşmadı hala cocuk gibi bütün sorumluluk bende cebine harçlık koyuyorum hala o uyur ben kalkarım her şeye yetişirim büyü artık bıktım diyorum diyor.Zaman ilerledikçe her şey değişiyor diyor.Tabi herkes böyle olacak değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O size evlenme teklifi etti mi? Ailem gelsin, ailenle tanissin vs dedi mi? iki aylik bi surec evliligi dusunmek icin cok erken. Henuz okulunu bitirmemis biriyle evlenmek sizi tatmin eder mi bilemem. Ama o okulunu bitirsin diye senelerce bekleyip, sonunda husrana ugramak da var. Eger onun ogrenci olmasi sorun olmayacaksa, ve o simdiden evlenmek istiyorsa, okunu bitirmesini beklemeyin derim. Yine de en dogru karari siz verirsiniz.

aslında bütün sorunlarının yanıtı sende.... vermişsin yazılarında yani.... dha önceki yazılarını okumadım neler yaşadığını bilmiyorum o yüzden.... artıları ve eksileri olan bi ilişki sizinki de, her ilişki gibi... negatiflikler yaşlardan ötürü değil bence... yada gösterdiğiniz yaşlardan diyelim... mesela arkadaşları seni biliyor mu, bir araya geldiğiniz de genelde yalnız mısınız arkadaşlarının olduğu ortamlarda da oluyo musunuz? benim kendimden 4 yaş küçük yeğenim var, hemcinsim olmasına rağmen aynı türkçeyi kullandığımızı düşünmüyorum bazen

aslında ne yaşamamız ve hayattan ne öğrenmemiz gerekiyorsa onları bir şekilde yaşayıp öğreniyoruz, ne kadar temkinli davranırsak davranalım ne kadar akıl yürütürsek yürütelim....

umarım hayat sizin için güzel planlar yapıyodur... mutluluğunuz daim olsun

dokuz yaş bana da biraz fazla geldi sanki...çok sorun olur psikolojik olarak sana...
birde kadınlar erkeklere nazaran daha çabuk çöküyor....
senin dokuz yıl önce geçtiğin yollardan, o daha yeni geçiyor....bilemedim ki...hayırlısı olsun hakkınızda...

Aranızdaki yaş farkı baya fazlaymış ama anlattığınıza göre sizinle çok ilgileniyor ve olgun biri.
Bence üniversite okuyor diye çocuk muamelesi olgun değil muamelesi yapılmasın.. Bazı erkekler o yaşlarda cidden çok olgun oluyorlar.
Mesela benim sevgilimde benle bir yaşıt 20 yaşında ama gel gör ki, hiç 20 yaşında bir erkek gibi şımarık değil. Çok olgun ağırbaşlı..
Eğer sizin bulduğunuzda öyleyse kaçırmayın derim ben:)
İnsanlar elbet dedikodu yapacaklardır bundan kaçış yok, ama siz mutluysanız kulaklarınızı tıkayabilirsiniz.
Küçük bi not olarak, çocuğun ailesi ilişkinizi biliyor mu acaba? orasını kaçırdım ben sanırım..
eğer bilmiyorsa büyük ihtimalle onlar sorun yaratabilir.

Sizin adınıza çok sevindim ileride dini/geleneği bahane ederek canınızı sıkacak birileri çıkarsa Hz Muhammet'te Hz Hatice ile evlendiğinde Muhammed 25 Hatice 40 yaşındaydı deyip onları kendi silahlarıyla vurursun

Henüz hayatında ne yapacağına bile tam karar verememiş birinin çok olgun olduğunu düşünmüyorum. Önce okumak istememiş, şimdi okumaya karar vermiş, bir yandan da müzik falan...Bence aynı şehirde olsanız daha iyi tanıma imkanınız olur, bu işler 6 saat telefonla konuşmakla olmuyor malesef. Ayrıca daha iki ay olmuş yerinde olsam şimdilik akışına bırakırım ama çok gözlemlerim. Erkekleri kendi anlatımlarıyla tanıdığını sanan çok yanılıyor her gün görüyoruz. İmkanın varsa daha çok birlikte olup daha iyi tanımaya çalış.
Evlilik durumunda şu an sorun olmasa da on yıl sonra o 34 yaşındayken sen 43 olacaksın uçurum yıllar geçtikçe büyüyecek,istediğin kadar yaşını gösterme, o senin yaşını biliyor, seni yaşlı bulacak. Hayatın onu kıskanmakla, onu elinde tutmaya çabalamakla geçecek...

Benceee arada aşk varsa sevgi varsa mantık da uyuyorsa
yok yaşmış okulmuş gibi sudan bahaneler yaratmayın :)

seviyorsunuz geçinebiliyorsunuz anlaşıyorsunuz daha ne önemli olan ruhların uyuşması.. yaş nedir ki doğum zamanı? Çok mu önemli sanki..

Geçen hafta onun yanına gittim. 1 hafta vakit geçirdik. Her şey o kadar güzeldi ki. Beraber vakit geçirmekten çok keyif alıyoruz. Bana kendimi çok özel hissettiriyor ve samimiyetine de inanıyorum. Ben incineceğim ya da üzüleceğim diye ödü patlıyor. Ben kendimi üzdüğümde bile "sen benim üzerine titrediğim kadını nasıl üzersin" diyor. "sen çıtayı o kadar yükselttin ki, bir gün ayrılmak zorunda kalırsak ben asla seninle yakaladığım uyumu, sevgiyi bulamayacağım. herkeste seni arayacağım ama bulamayacağım" diyor. Ben de bu uyumu ve sevgiyi bulamam. Biliyorum bunu. Bulamadım ve bulamam. Kolay yakalanamayacak bir şeyi buldum ve bu sefer de yaş, okul gibi sıkıntılar yüzünden bunu kaybedebilirim. O kadar kötüyüm ki, oradan döndüğümden beri kendime gelemiyorum

Fb'tan bir eski arkadaşım mesaj attı ve bir şekilde bahane yaratıp benimle görüşmek istedi. Erkek arkadaşım da biliyor bu konuyu. Ben o arkadaşın sadece arkadaşça, o ürettiği bahane ile ilgili beni görmek istediğini düşündüğümü söylediğim halde "sana resmen çıkma teklif etmiş" diyor. O arkadaşımın da yaşı bana uygun, mesleği elinde. Bizde olmayan eksik durumlar o arkadaşta var. Ben o arkadaş ile görüşmeyeceğim tabii ama, sevgilim bunu takmış kafasına. "bizim sonumuz yok ve ben buklelikedinin hayatını kurmasına engel oluyorum" deyip hıçkırarak ağlamış tek başına. geçen gün yine bir arkadaşına anlatmış bizim durumu. "ben artık onsuz ne yapacağım. ayrılmak durumunda kalırsak ne yapacağım" deyip duruyormuş.

"aramızdaki şehir mesafesi bakımından bence okul bitmeden evlenmeliyiz. aynı şehirde olsak okul bitene kadar beklerdik, ne olurdu sanki. ama şimdi yan yana olmayınca bazı ilişki problemleri yaşayabiliriz. uzaktan ilişki yürütmek çok zor. insanlar telefonda olunca saatlerce kavga edip çözemeyecek duruma geliyor ama biz sorunlarımızı telefonda bile sağlıklı bir şekilde çözebiliyoruz. ama bazı şeyleri yüz yüze konuşmak için saklıyoruz. bunların birikmesi sorun yaratabilir ilerde. öyle olunca da güzel giden bir şeyi zedeleyebiliriz. bu yüzden okul bitmeden, önümüzdeki yaz evlenebiliriz. ben de okurken çalışmaya başlarım bir yandan da. zaten kira derdimiz de yok. çok sürünmeli bir hayatımız olmaz. gerekirse ailem de bir süre bize destek olur. sırf okul var diye bütün hayatımızı karartmayalım birbirimizi kaybederek. Ama bir yandan da ailelerimiz durumumuzu, şartlarımızı sırf biz mutluyuz diye bir şekilde kabul etse de içlerine sinmezse o da üzer beni." diyor. bir yandan da "senin mutlu olmanı çok isterim. benle ya da bensiz sen mutluluğu hakeden bir insansın. ama benimle mutlu olmanı da çok isterim tabii ki" diyor. Annem bir şekilde kabul etse de, ki annem çok da katı değil bu konuda, babam özellikle okul olayından dolayı istemeyebilir. Haksız da sayılmaz da işte...

Kafam çok karışık. Belki de hiç başlamasaydık diye düşünüyorum bazen. Başlamasaydık o zaman bu kadar bağlanmazdım. Ayrılırsak kahrolmazdım. Ama başlamasaydık da böyle güzel bir ilişkiyi, mutluluğu tadamamış olacaktım. Beni bu kadar çok düşünen, gözlerimin içine bakan, fazlasıyla özel hissettiren, benimle olduğu için, beni tanıdığı için ne kadar şanslı bir adam olduğunu sürekli söyleyen ve hissettiren birini belki de ömrüm boyunca hiç tanımamış olacaktım özel hissettirenler çıkmadı mı karşıma? çıktı. ama bu sefer de ben hissedemedim, sevemedim. O da diyor ki şimdi "şartlarımızı zorlayalım. Kendimiz şimdiden her şey güzelken bitirmeyelim. Eğer imkanlarımız problem çıkartırsa o zaman yolumuza bakarız. Bitiren biz olmayalım." diyor.

canım şans insanın kapısını 2 kez çalmaz..ne güzel bak kafa yapılarınız,beklentileriniz bir..en önemlisi seni sevior ve değer verior..okurken evlenen o kadar cookkk örnek var ki...o senleyken sen onlayken bunun da üstesinden gelirsiniz..umarım cok mutlu olursun

Çok teşekkür ederim. Gerçekten şans 2 kez gelmiyor insanın kapısına. O da bunun farkında ve diyorum ki "senin yaşın daha genç. çıkar elbet karşına" . çıkmaz diyor. insanlar yakalayamıyor bunu diyor. Haklı da...

rica ederim..doğru söylüyor bak bunun farkında olacak olgunluğa sahip..yaşla ilgisi yok ki doğru insanın..benim arkadaşımın anne babasının arasında 10 yas var.annesi 10 yas büyük yani gayet de iyiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…