- 15 Ekim 2015
- 30
- 6
- 1
- 33
- Konu Sahibi pembekiraz
-
aynen öyle ama ona göre sabrının taşmasıymış ne yaptıysam sankipireyi deve yapmış neyin ciddisini düşünüyorsunuz ?
yol yakınken yol ver gitsin...
adam geçimsiz
23 yaşında çıtırsın yol ver
Selam kızlar ,
Erkek arkadaşımla dün akşam yaşadığımız saçma kavgayı anlatmak istiyorum .
Ben 23 erkek arkadaşım 30 yaşında ilişkimiz henüz çok yeni 2 ay kadar oldu haliyle birbirimizi yeni yeni tanıyoruz ama tanıdıklar vasıtasıyla ciddi bir amaçla tanıştırıldık biraz görücü usulü oldu da denilebilir neyse ,
Erkek arkadaşım biraz ataerkil yetiştirilmiş düşüncesinde kadın kocasına hizmette kusur etmemeli , bende eşimin her konuda yardımcı olmasını kadının görevi olarak görmemesini isterim ama bu konuda anlaşamıyoruz bir türlü kendisi yeri geldiğinde yardımcı olacağını ama genel olarak kadının kocasının istediklerini yapmak zorunda olduğunu söyleyip beni deli ediyor.
Dün akşamda whatsapta yazışıyorduk bende o sırada meyve yiyorum ve ona meyve emojileri göndererek şakasına sana meyve getirdim dedim o da getirmekle olmaz soyup vermen lazım dedi bende ben sana meyve getirdim diyorum sen soyman lazım diyosun ayıp dedim kavga ordan çıktı saçmalığa bakar mısınız
bana bir sürü şey saydı neye uğradığımı şaşırdım yok ben zaten hep dik başlı ve inatçı davranıyormuşum herşeyi ondan bekliyormuşum ilerde de böle yaparmışım falan halbuki alakası bile yok , bir iki saat bunu yazışarak baya bir tartıştık kapatalım konuyu dedikçe devam etti en son aradı ama nasıl bağırıyor şok geçirdim
saydı da saydı 2 saattir onu deli ediyormuşum güzelce anlatmış anlamamışım ne yaparsa yapsın anlamıyormuşum kendi hatalarımı görmüyormuşum bana tüm vaktini ayırıyormuş ama ben yine de ona anlayışsızsın diyormuşm vs daha neler bende çok kötü oldum bana bağırmaya hakkın yok kapatıyorum dedim kapattım telefonu , sabah uyandığımda baktım gece yarısı mesaj atmış : ' uyandım aklıma gelen ilk şey sensin ' yazmış sadece günaydın dedim baktım bişey olmamış gibi konuşuyor bende sana kırgınım dedim hala özür de dilemiyor haklı olduğunu düşünüyor benden özür bekliyor onu delirttiğim o kadar sabırlı birinin bile sabrını taşırdığım için böyle diyor halaaa
Bende ona ilk zamanlarda böyle bağıran böyle söyleyen ilerde neler der kim bilir dedim aklım karıştı gerçekten sizce bu kadar tepki vermesi ve düşünceleri saçma değil mi ? Gözüm korktu açıkçası ilerde daha beter mi olur tartışmalarda diye , çok kırıldım ama anlamıyor kabul etmiyor kırılmış olmamı ne desem sizce nasıl bir yol izlesem
bende kavga esnasında sen köle arıyorsun eşin hasta olsa bir bardak su vermeyecek gibi görünüyorsun dedim köle arasaymış bana izah etmeye çalışmazmış bana tüm vaktini ayırmazmış söylediğim gibi biri değilmiş diyorrr30 Yaşın verdiği olgunluk var sanırım beyfendide bilemedim yani her erkek ister eşinden güzel şeyler görmeyi ama bi sor bakalım hizmetçimi arıyormuş eş mi... Tabii ki meyveler soyulur getirtilir yedirtilir bilmem ne ama anlayamadım fazla şey bekliyor sanırım hemde daha 2 ay olmuş daha bi güzelce konuş derim
aynen öyle ama tam tersini söylüyor ben çok üstüne gidiyormuşum o sadece olması gerekeni söylüyomuş özgür ruhluymuşum ben anlamıyormuşum onu o zaten bana kahvaltı da hazırlarmış yeri gelir yemekte yaparmış elleriyle de yedirirmiş ama ben böyle düşündüğüm için hoşuna gitmiyormuş söylediklerimEvet daha beter olur. Bu kadar minik bir şeyde bile hala "kadınım kölem olmalı" mottosunu bastıran ve dahi bunu kavgaya çevirip bağırıp çağıran adamdan cacık olmaz.
Ha sevgilim arada böyle şeyler söylüyor, acaba cidden böyle mi düşünüyor olsaydı konu belki başka bir yorum yapabilirdim. Resmen hakimiyetine boyun eğmeyince hırçınlaşan bir egoist ile karşı karşıya olduğunu düşünüyorum. Çünkü konu sadece "kadın her işi yapmalı" değil, konu buna katılmadığını söylediğinde aldığın tepki. Hani hırçın çocuklar isteği olmayınca ağlayıp bağırır, elindekileri fırlatır ya. Bu da 30 yaş versiyonu.
Sen bir bireysin, içinden o şekilde yapmak gelirse yaparsın ama gelmiyorsa bunu yapmadığında veya buna karşı çıktığında dik başlı olmazsın. Ne bu böyle ya terbiye eder gibi?
bende zorunda hissettiğim için içimden gelmez ki dedim zaten off çok saçma davranıyor yaa ve hala kendini haklı görüyor hatalı benmişim ama sadece bağırdığı için özür diledi bugünHizmetçi arıyor sanırımİnsanın içinden gelir doğrar soyar yapar ama böyle emrivaki yapması geçimsiz davranması ve üstüne sütlük bağırması üste çıkması çok yanlış bir de sevgilisiniz yenisiniz ağzınızın içine o meyveyi vermeli yani
bana da öyle geliyor şaşkınım yaniOkuyunca ben de aynı şeyi düşündüm. Bugün bunu yapan ilerde kim bilir neler neler yapar. Yol yakınken bence de gönder gitsin. Sanki bu ilişkide sen zararlı çıkan taraf olacakmışsın gibi geldi bana.
zaten soyarmış ama ben meyveyi getirdim dedim diye o anlamış ki : ' ben meyveyi getirdim sende soyacaksın ' bu yüzdende soymazmışsalla gitsin. meyveyi de soysun bi zahmet
Selam kızlar ,
Erkek arkadaşımla dün akşam yaşadığımız saçma kavgayı anlatmak istiyorum .
Ben 23 erkek arkadaşım 30 yaşında ilişkimiz henüz çok yeni 2 ay kadar oldu haliyle birbirimizi yeni yeni tanıyoruz ama tanıdıklar vasıtasıyla ciddi bir amaçla tanıştırıldık biraz görücü usulü oldu da denilebilir neyse ,
Erkek arkadaşım biraz ataerkil yetiştirilmiş düşüncesinde kadın kocasına hizmette kusur etmemeli , bende eşimin her konuda yardımcı olmasını kadının görevi olarak görmemesini isterim ama bu konuda anlaşamıyoruz bir türlü kendisi yeri geldiğinde yardımcı olacağını ama genel olarak kadının kocasının istediklerini yapmak zorunda olduğunu söyleyip beni deli ediyor.
Dün akşamda whatsapta yazışıyorduk bende o sırada meyve yiyorum ve ona meyve emojileri göndererek şakasına sana meyve getirdim dedim o da getirmekle olmaz soyup vermen lazım dedi bende ben sana meyve getirdim diyorum sen soyman lazım diyosun ayıp dedim kavga ordan çıktı saçmalığa bakar mısınız
bana bir sürü şey saydı neye uğradığımı şaşırdım yok ben zaten hep dik başlı ve inatçı davranıyormuşum herşeyi ondan bekliyormuşum ilerde de böle yaparmışım falan halbuki alakası bile yok , bir iki saat bunu yazışarak baya bir tartıştık kapatalım konuyu dedikçe devam etti en son aradı ama nasıl bağırıyor şok geçirdim
saydı da saydı 2 saattir onu deli ediyormuşum güzelce anlatmış anlamamışım ne yaparsa yapsın anlamıyormuşum kendi hatalarımı görmüyormuşum bana tüm vaktini ayırıyormuş ama ben yine de ona anlayışsızsın diyormuşm vs daha neler bende çok kötü oldum bana bağırmaya hakkın yok kapatıyorum dedim kapattım telefonu , sabah uyandığımda baktım gece yarısı mesaj atmış : ' uyandım aklıma gelen ilk şey sensin ' yazmış sadece günaydın dedim baktım bişey olmamış gibi konuşuyor bende sana kırgınım dedim hala özür de dilemiyor haklı olduğunu düşünüyor benden özür bekliyor onu delirttiğim o kadar sabırlı birinin bile sabrını taşırdığım için böyle diyor halaaa
Bende ona ilk zamanlarda böyle bağıran böyle söyleyen ilerde neler der kim bilir dedim aklım karıştı gerçekten sizce bu kadar tepki vermesi ve düşünceleri saçma değil mi ? Gözüm korktu açıkçası ilerde daha beter mi olur tartışmalarda diye , çok kırıldım ama anlamıyor kabul etmiyor kırılmış olmamı ne desem sizce nasıl bir yol izlesem
aynen öyle bunları bende söyledim kesinlikle ben öyle biri değilim diyor asla kabul etmyor bunuAllah'ın sevdiği kulusun adam cinsini belli etmiş. Ataerkil ne ya dümdüz öküz zihniyeti.. Yol yakınken kaç kurtul ya da sevgili olacaksan ol ama evlenme.. Karnında bebek, işten gelip bir de onun beğeneceği yemeği hazırlamaya çalışıp zaten görevin dediğinde, bir eline sağlık bile demediğinde çok pişman olursun..
evet kafam nasıl karıştı anlatamam off yaaaBak doğrudur yanlıştır orasını bilmem ama adam istediği eş türünü acikca belirtmiş. Doğrusunu yanlışıni geç. 30 yaşında adamı değiştirecek halin yok değişmiş gibi yapsa dahi değişmez.
Adam isteğini belirtmiş acikça soylemis.var boyle erkekler. Sen düşüneceksin şimdi yapabilirmiyim yapamazmiyim ona göre ya devam edeceksin ya da yol vereceksin.
Adamin isteklerinin Saçmalığı filan konu değil bence.
Konu sensin burda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?