- 15 Ekim 2015
- 30
- 6
- 1
- 33
- Konu Sahibi pembekiraz
-
aynen bana bağıramazsın dedim beni sen bu hale getirdin diyo konu meyve değilmiş ben genel olarak dik başlıymışım te allammBağırıp çağırarak bastırmaya ve seni sindirmeye çalışıyor. Gelme bu oyunlara.
bende zorunda hissettiğim için içimden gelmez ki dedim zaten off çok saçma davranıyor yaa ve hala kendini haklı görüyor hatalı benmişim ama sadece bağırdığı için özür diledi bugün
öyle dimi çok bencilce davranıyor2 seçeneğin var bence:
a) arkana bile bakmadan kaç kurtul kendisinden...
b) ilişkine devam et, evlen, 2 sene sonra "kocam meyve getirmediğim için beni dövdü, boşanayım mı kızlar çok çaresizim" diye konu aç burada....
Kim ben kötüyüm der? Kim bunları yapacağım der ki.. Yeri gelince yardım ederim ne demek.. Ona göre yeri gelmemiş de olabilir.. Ayrıca daha tazecik sevgiliyken bunları tartışmak çok saçma. Ve sana bağırması, öfkelenmesi sana bağırmasını gerektirmez. Dediği olmayınca, ona itaat edilmeyince çileden çıkan biri. Yarın bir gün annemlere gidelim dese, yok canım yorgunum desen kıyamet kopacak.. Boşversene.. Seni ailen hizmetçi diye doğurmadı ya. Kendine bir köle baksın o, sen de sana layık hayatı senle paylaşabilecek biriyle mutlu ol..aynen öyle bunları bende söyledim kesinlikle ben öyle biri değilim diyor asla kabul etmyor bunu
evet görüşlerimizn farklı olduğunu kabul etti o da ,Kendi görmek istemediği için görmez tabi ki yani hayat görüşleriniz fikirleriniz farklı değişebilir mi bilemiyorumHayır tavırlar da abartı bunun için kavga edilmez ki ileri de ne sorunlar çıkacak karşınıza
zaten soyarmış ama ben meyveyi getirdim dedim diye o anlamış ki : ' ben meyveyi getirdim sende soyacaksın ' bu yüzdende soymazmış
Onu zaman hepimiz yapıyoruz ne var ki bunda ama eve geldiğinde sıcak yemek bazen olmayabilir bunu anlaması lazım ya da çiftler beraber yapabilirler sonuçta sende çalışacaksan ondan erken gitmediğin sürece hazır yemek kendiliğinden olamaz kievet görüşlerimizn farklı olduğunu kabul etti o da ,
sonra da diyor ki ben huzur istiyorum işten geldiğimde güler yüz bir sıck yemek görmek istiyorum her normal insan gibi
bende bunları düşündüm gece öyle biri gibi gerçekten bir de benden çok daha yapılı kalıplı bodyci gibi yani düşünsene dedim sinirle kolumu bir sıksa beni öldüürür zatenKim ben kötüyüm der? Kim bunları yapacağım der ki.. Yeri gelince yardım ederim ne demek.. Ona göre yeri gelmemiş de olabilir.. Ayrıca daha tazecik sevgiliyken bunları tartışmak çok saçma. Ve sana bağırması, öfkelenmesi sana bağırmasını gerektirmez. Dediği olmayınca, ona itaat edilmeyince çileden çıkan biri. Yarın bir gün annemlere gidelim dese, yok canım yorgunum desen kıyamet kopacak.. Boşversene.. Seni ailen hizmetçi diye doğurmadı ya. Kendine bir köle baksın o, sen de sana layık hayatı senle paylaşabilecek biriyle mutlu ol..
yani demek istediği karşılık beklemem onun hoşuna gitmezmişgerekirse soyacak. sen gidicen bulaşık toplıcan o meyveyi soyacak sende gelip yiceksin. bu işler böyle.
aynen bende dedim hele ki çalışıyor olucam çok daha fazla yardımcı olucaksın ama yok ya o düşünce de incelikte değil benceOnu zaman hepimiz yapıyoruz ne var ki bunda ama eve geldiğinde sıcak yemek bazen olmayabilir bunu anlaması lazım ya da çiftler beraber yapabilirler sonuçta sende çalışacaksan ondan erken gitmediğin sürece hazır yemek kendiliğinden olamaz kiBende isterim şimdi akşam gittiğimde annemdeki gibi hazır yemeği koysunlar önüme
Fizikseş zarar vermek için minyon olması da kafi Allah korusun karısını bıçaklayanlar var. Arkadaşım boşver gerçekten bak; hayat kimse için zehir edilmeye değmeyecek bir şey. Düşünsene mutlu yaşamak varken sen zindan edecek birini kendi elinle, dilinle seçiyorsun. Yol ver gitsin..bende bunları düşündüm gece öyle biri gibi gerçekten bir de benden çok daha yapılı kalıplı bodyci gibi yani düşünsene dedim sinirle kolumu bir sıksa beni öldüürür zaten
sinir olduğum da bunu kabul etmemesi benim yanlış düşündüğümü söylemesi hala normal davranmamı bekliyor ah ah haklsın öyle olucak galibaFizikseş zarar vermek için minyon olması da kafi Allah korusun karısını bıçaklayanlar var. Arkadaşım boşver gerçekten bak; hayat kimse için zehir edilmeye değmeyecek bir şey. Düşünsene mutlu yaşamak varken sen zindan edecek birini kendi elinle, dilinle seçiyorsun. Yol ver gitsin..
Az çok tavırlarından anlaşılır bu mesela eşim de ben söylemeden yapmaz ben de uyuz olurum yemeğe zaten çok karıştırmam beceremiyor da ama ufak tefek işleri erkekler de gayet rahat yapabilir yani çamaşır asma toplama olsun, masaya yardım etme olsun hele ki meyvedir çerezdir hep erkeklerin işi olabiliraynen bende dedim hele ki çalışıyor olucam çok daha fazla yardımcı olucaksın ama yok ya o düşünce de incelikte değil bence
yani demek istediği karşılık beklemem onun hoşuna gitmezmiş
yok ne savunucam onun söylediklerini söylüyprumilk mesajında böyle anlatmamışsın ama adamı savunuyorsun şimdi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?