Sevgilimin Düşünceleri .. Yardımmm

Buraya aynı dertten muzdarip konu açan birçok kişi var. Bir kısmı cidden eşini tanıma fırsatı bulamadan evlenmiş olan, bir kısmı da aşktan gözü kör olup kötü yönlerini görememiş olan.. Sen iki kategoriye de uymuyorsun. Aşktan gözün kör olmamış ve onu tanıma fırsatı buluyorsun. Daha 2 aylık bir süreçte bile sana gelecekte meyvesini soyup yedirmeyeceğin için bağırıp çağırıyorsa bu ilişkiyi bi sorgula derim. Kendini ezdirme. Bir erkek karısını ne zaman başının tacı ederse o zaman o da kral gibi muamele görür bence... Her şey gönlüne göre olsun...

o da bana böyle aksilik yapmasan baş tacı edermiş zaten beni öyle diyor ama ben çok ters düşünüyormuşum , bir de çok sabırlı olduğunu onu nasıl böyle delirtmeyi başardığımı soruyor ölür müsün öldürür misin

bana aksilik yapma bana karşılık verme her dediğimi yap kuzu gibi ol ben güdeyim o zman sorun olmaz diyor kısaca yani. hadi canım hadi başka kapıya derim. bu konularda tavizim hiç yoktur. özellikle emir ve emrivakiler..

Evet şimdiden sana ayar vermeye calisiyor sende tutmayinca ayarı kendi ayar olmuş
Ama hakkını savunmanın iyi olmuş yani bana bağırmaya hakkın yok diyince bak gece gece özlenen kadın ah ah hep kaçan kovalaniyo sakın pes etme hakkını yedirtme saygılı ol ve sanan saygılı olma konusunda asla ama asla ödün verme evet eşinin pervane olmasını isteyebilir ama bunu adam gibi istemeli...
Bide şimdi böyle olan ilerde daha arttri ilişki eskidikçe hele evlenince iyice cepte keklik göruyolar

malesef bugun çok ileriye gitti , bir yere gitmekten konu açıldı benim eşim izin almadan bir yere gidemez , ben izin vermezsen gidemzsin dedi ben şok

ne diyosun sen ya dedim hangi yılda yaşıyosun sen ' bende böyle asıl sen ne diyosun dedi ' bende bu kadarı fazla daha fazlası olmaz kendine bir köle bul sen dedim oda ' sen kendine bir koyun bul ' dedi deli olucam yaa hala kendini haklı ve bir şey sanıyor velsahıl ayrıldık kurtuldum daha doğrusu adamın kafa yapısına bak

sen bu kafayla mutlu olamazsın dedim

Son düzenleme:
Bu adamla ömür geçmez. Meyve emojisinden sana sözlü şiddet uygulayan bi adamla evleneceğine evde kal.

aynen öyle düşünceleri bana çok ters

Hakkınızda hayırlısı...bende eşime söylemeden bir yere gitmem aana i bunu bana hiç söylemedi ki yıllar içinde gelişti oda bana söyler fikrimi alır bende onun ama zamanla gelişen şeyler baştan kurallar gibi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…